Никол Пашинян е избран за премиер на Армения

За неговата кандидатура са подадени 59 гласа при необходими 53

Обратно в новината

Коментари - Никол Пашинян е избран за премиер на Армения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СДС,СДС, СДС, КОЙ НЕ СКАЧА Е чЕРВЕН, и сега като потекат едни реки от мед и масло, а бе направо стягам куфарите за Ереван

Сега остава да закрият руските бази в Армения и да подарят Нагорни Карабах на Азербайджан.

Stan Stan

E,сега "яко ще дръпнат" ! :D

Жить станет лучше! Жить станет веселей!

Бих желал да честитя това събитие на народа и правителството на Азербайджан!

Цензурата си е все същата в кенефния сайт. Пфу, че гадост ....

И арменците след Украйна напускат наш проспериращ евразийски союз. Плача и си сипвам чаша отлежал бояришникь за да удавя мъка

Я отворко, звънни на Пашинян и го питай, къде ще е на 14. 05. 2018 година. И тъй, като си соросоиден мръшляк, ще ти кажа. На провеждането на ЕАИС, ще иска среща с Путин.

Ей сега вече арменците ще станат миньори!!!

АЙ ШИСТИТУ, РИИШ, И ТИЯ ПУСНАХА ВЪЛКА В КОШАРАТА !!!

Много сте ми интересни с това ''избран'' когато куцо и сакато знае че е НАЗНАЧЕН заради гирултията дето вдигнаха с пари от сащ че не са във властта.. Сега чакам да видя кога с камъни ще го изгонят тоя тия същите дето купи да вдигат гирултия и то ще го направят БЕЗ пари..

Няма да го изгонят. С още повече пари от САЩ, че спечелят следващите избори и ще се разиграе до болка известния ни сценарий. Виж как у нас го играят вече почти 30 години.

Супер, всички да се поучат ат американските НПО, как със 7 % на избори техният човек се прави премиер! Циркът явно предстои....

Дръжте се арменци сега - цирка започва. Новите гладни идват...

Ако Армения и Грузия се обединят, новата държава ще се казва Giorgio Armani.

Честито арменци, но трудното тепърва предстои! Това е пътя, временно правителство, което да организира честни избори. Сега във времето Армения се намира около 1994 година, съпоставено с България, т.е. сега там е Лукавата зима, когато се редяхме на опашките за хляб и кисело мляко. Дано подминат Виденовата зърнена и банкова криза и да започнат бързо възхода, т.е. бързо да дойде тяхната 1997 година.

Нищо ото написаното не кореспондира с фактите. Луканов управлява с 2 правителства през 1990г! От 8/2/90 до 21/9/90 и от 22/11/90 до 20/12/90г. Арменците още не са минали през своя фил-димитров. :)))

Е ми да беше описал и периода след 1997, та който арменец го прочете, да си дигне куфарите и да хукне да бяга от Армения.

Честита им демокрация финансирана от Америка през фондациите на великия борец за права и свобода (и най-вече за финансови спекулации) добрия прекрасен човек Сорос!!! Честито!!!!

Благодарим ви!

Пак пиян е избран за премиер?

Преставете си в България премиер да беше станала рада дълбоката или онази комунистическа издънка с дебелото носле, които заедно на изборите имаха 2,67%. Е такова нещо е паши-нян в Армения. И да подчертая дебело, че предишните избори в Армения бяха признати от всички европейски страни, ЕС, ООН и ОССЕ. Та защо тогава ще се провеждат нови избори?!

Е ми защото в Армения има руски бази, а за справка как Щатите действат там където трябва да се притисне Русия - виж Украйна, Сирия и т.н. и война ще има и жертви ще се дават и разорение, но за едните евроатлантическите "ценности" и арменците ще плащат за тъпотията си.

Сега с тоя Пашинян ще видят какво е да станат пишмян.

Ха честито да им е!!! И ние така навремето окрилени от надеждата за по-добро, се оказа,че сме си избрали едни дето.... после разбрахме, че до един са американски подлоги и меко казано не им пука за нас, а само за собственото им забогатяване и разбира се слугинаж на презокеанските господари. И до ден днешен не можем да се отървем от тях, а няма и изгледи да успеем, щото те много се оказаха мерзавците!!!

Влезеш ли в НАТО си под пряк контрол от Вашингтон

Stan Stan

E, слава богу няма такъв шанс, Армения да влезе в НАТО. Имат голям конфликт с Азербайджан - за Нагорни Карабах. А държави, дето имат конфликти със съседите си не се приемат в НАТО.