Приключи заложническата драма в Армения

Въоръжената група, която завзе на 17 юли патрулно поделение на полицията в Ереван, е освободила и последните двама заложници медици и се е предала на властите.

Обратно в новината

Коментари - Приключи заложническата драма в Армения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Е, превратът се провали! Демокрацията тържествува! Брава на арменците! Отстояха върховенството на закона, избегнаха излишното проливане на кръв! И показаха грозното лице на неуспелите превратаджии!

опозиционер със склад с незаконно оръжие и тлъста банкова сметка- направо плаче за закон; браво на умните търпеливи и жалко за загиналите полицаи/остава подозрение, че не са случайно само те загинали;цветната на хегемона се разпада и хората бързо разбират каква демокрация им готвят алчните предатели/ може малко инфо от нашите арменци да са получили или техните дето се преселиха тук- ДА НЕ СТАВАТ ЛАПНИШАРАНИ

abasador

и до, сега не разбрах, какво казаха радио Ереван по въпроса. Лек ден.

че путин нямал нищо общо :)

Поредният провал на ЦРУ в региона - Турция, Казахстан, Армения. Какво следва - вероятно Азърбайджан - имат добри отношения и с Ердоган, и с Путин ...

Напоследък хамериканците не могат да правят цветни революции. Провал след провал ... И Ердоган им разказва играта.

Методите на Америка са добре изучени и държавите по света си стегнаха антитерористичните законодателства.

От тук нататък жална им майка на т. нар. "метежници"....Ще проклинат деня когато са се родили!

всичко, в което е замесен путин/кремъл, вони.

" Ние англосаксонците винаги взимаме това което ни харесва. Преведено на човешки език това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати" МАРК ТВЕН

Руснаците направо убиват

А сега монголо-жида Путя е приятел и с Турция и с Иран! Кво ще правят сега грузинци и арменци! А!

Типично евразийско ежедневие! Така е в пропутинските кенефи!

Един Ирански шах навремето е изклал почти всички грузинци.Останали са 75 000 души.Тогава пишат молба за закрила до Руския император.Сега са 3 млн. 500 000 души. Краварите ги настрожиха срещу Русия и клането ще се повтори, но този път от Турция. Арменците помнят турските кланета и кой ги е спасил и им е дал парче земя наречено Армения-комуниста Ленин. В противен случай Армения нямаше да съществува. Така стои въпроса и с България, но робът е винаги предател.Две свет.войни срещу Русия, две нац.катастрофи.Следва третата

Имаш крава, пиеш мляко. Нямаш крава лапаш вимето на Пткин

Предателят винаги е роб.

Това е типично за САЩ бе гьотверен продажен.Всеки ден се колят и избиват, защото са генетични убийци. В Армения се опитват със сила да налагат фашистката си демокрация, но НО ПАССАРАН !

трябва хамериканското посолство да се закрие

Трети провален опит на ЦРУ в тая част на света - Казахстан, Турция, Армения. Явно не познават психиката на хората там

Не четете глупостите, които препечатва дир.бг. Двамата медици са издебнали рано сутринта, когато терористите са заспали и са се измъкнали сами, без ранен :) Един друг медик се е измъкнал вчера или оня ден извеждайки ранен. Тука всичко е оплескано. Четете sputnikarmenia.ru - побликува новини на полвин час от Ереван :)

Тия хватки, няколко въоръжени мъже да решават бъдещето на цяла страна, не минават пред руснаците. Арменците също са на тоя акъл. С похители на заложници не се разговаря, защото утре те ще станат повече. Така че тоя проблем по начало е решен във вреда на похитителите.

Какво не им харесва, нали всичко е прекрасно в "евразийския" съюз? Че и руската военна база искат да закриват наглеците!

тролче сладко, на черти и звезди, друг е специалиста по терористични атаки и цветни революции. руснаците го правят бързо, особено след урока в Афганистан.

Съвсем друго съм написал, прочети ми двете изречения десетина пъти, и се опитай да мислиш, пък дано нещо проумееш!

Като се има предвид колко са кибритлии арменците учудващо е, че толкова време ги търпяха....варнинци :) знаят, че са не пи-малко дияи от чеченците....в авмения оранжева, розова или цикламено зелена пролет не може да има.....и пролет също....

Обяснението е едно - не сиакт да се пролива арменска кръв, това е. Не забравяйте, че са във война с Азърбайджан повече от 20 год ...

Още една страна иска да се освободи от смъртоносната хватка на русия.Изпратете си руския президент в сибир както направиха украинците.

Ерменлиите са си доста диви. Сега като не могат да колят азери в Карабахча взеха един друг да се трепят. Ерменли боку - топ гиби :))!

По-диви и прости от чалмите, човечеството още не е виждало...

За да има мир и охолство в САЩ из света трябва да има войни и сваляне на правителства и поставяне на удобни на САЩ такива.

борбата кой да владее радио Ереван продължава ..

Арменските кравари изсраха едно голямо, което им засъхна на ануса и сега ще им го къртят с канго, ако не стане - с взрив.

Минусите са от изпиталите сладостта на кангото.

Този пък натисна минуса след взрива му гъза.

И поселдно - един са го завторили с кангото поради тесният му пърдялник

Abe ovchar-turi si vzriv u tvoya i go grumni.