Десетки пострадаха при сблъсъци в Ереван

Най-малко 60 души пострадаха при сблъсъците в петък вечерта между полицията и опозицията в арменската столица Ереван, в това число и служители на реда.

Обратно в новината

Коментари - Десетки пострадаха при сблъсъци в Ереван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алу-у-у дирниците. Махнете заглавието. И месец да го държите, за ваше съжаление ще си останата едва десетки.

Хора, не се ядосвайте, а се образовайте. Като се открие и у нас ловния сезон за демократи (вреден дивеч, подвид чакали), да знаете че ще носите гордото наименование ВЪОРЪЖЕНА ОПОЗИЦИЯ! Тоест не е престъпно, а е демократично и показва ясна гражданска позиция. Наслука!

Шило

"Майданите" удрят на кухо. Пак греда.

в час, опозицията в Армения е пропутлерски ориентирана е иска нещо като аншлус с путлеристан.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, чукни в нета, бе човек . . . . .ей много Вие страх от тоя Путин . . .. . какво толкова му е страшното . . . . . . . .

Не е вярно , не знаеш !

Нещо "методичката" не работи . . . Няма го Байдън, Виктория . . не се раздават понички. Няма ги "гарантите" ЕС - посранниците . . . . .разбира се да кажем, че там са само "демократи" като нашите "олигарси", ще сбъркаме, но ние сме в ЕС, затова нашите олигарси и Правителство са Демократи, а при тях олигарсите и Правителството (оти не изпълнява демократичните принципи на ЕС и САЩ) не са демократи . . . и една цветна революция добре ще им се отрази . . . . .

Поредният мирикански Майдан! Що понички ще раздадат, за да обкръжат Матушка Рус - бедно Ви е въображението!

И русия пак ще окупира чужди територии

Дано скоро да окупира и абсурдистанс, че държавата се разпада и народа я напуска стремглаво.

Реално службите в САЩ в частност ЦРУ живеят собствен живот. Те отдавана са извън политически контрол и това е реалната опасност за света.

Може би не си чувал за така наречените "милитъри контракторс", но САЩ приватизираха и голяма част от националната си сигурност. ЦРУ сключва договори с частни фирми подизпълнители, също както и армията им. Кой ги притежава е отделен въпрос.

И на арменците им писна от Путин.

На мен ми писна от американски боклуци като теб. Марш във фъшкиите

Хората не искат Евразията на Путин и мекеретата му..Нормално..То, кой ли я иска?

Шило

Кои хора? Тези, въоръжените ли? Или техните подръжници?

Супер инфо нищо не се разбира - защо е арестуван лидер на опозицията, защо 30 души превзели полка на вътрешни войски от 17.07. са готови да умрат? За какво протестират хората?

Московия е един прокаженик, на който бавно му капят месата.

Сега пък арменците се правят на "революционери и демократи"!? Чичо Сам яко излива парици в Ереван, да подбива Ръшата от ЮГ!!!

Ще ми подбият...знаете какво!

Така е! Баба нема кво а кай!

Интересно ми е, какво ще каже радио Ереван по въпроса!

Радио Ереван запецна нещо?

Уважаеми тъпи, кравари! Поддържайки тези краварски мекерета, вие издигате идеята да идем да наритаме ваш Роско, така ли? Той е болен, грехота е да го бием.

Тези защо не са бандити, а опозиционери? Защото явно ги подкрепят американци с помощта на журналисти. Опозиционерите не са въоръжени и използват политически средства. Тези са някакви партизани. И сега какво става?

Не се безспокой, те са само умерена опозиция.

Шило

Ба си "опозицията"!

Що? Само комунетата ли имат право на въоръжена борба срещу властта?

Ако Тръмп спечели привържениците на Клинтън ще направят ли Майдан?

КъФ - секспарти ли?

Майдана в Ереван трябва да се смаже. Има си избори ако искаш да вземеш властта.

всияка опозиця иска да е на власт но засто не чрез избори а с маидански истории

Ясно е, никой не иска управници, които получават заповед от Кремъл.

друго си е вашингтон

След Арабската пролет, сега е ред на Кавказ, Средна Азия и ако всичко върви по план - Сибир. Днес открита война между ядрени сили е силно нежелана, но тази трудност може да бъде заобиколена с провеждането на цветни революции и използването на въоръжени опозиционери. По закон агресия от чужда страна няма, на практика третата световна война вече се води. За агресорите остава ролята на защитници на правото, умиротворители и сини каски.

А добро утро. Виж какво става с популацията на България след американският ботуш. Найс а?

Тия ще съсипят държавата

Най-важното не съобщавате - причината. Т.е. защо е арестуван Сефилян?

ЦРУ: "Ядохме бой в в Турция, продължаваме напред - Армения, Къргизия..." Наскоро турския външен минстър Чавушоолу прдупредия Къргизия, че ЦРУ с помощта на агентурата на Гюлен готви държавен преврат( "цветна революция") в тази страна.

откакто Ердоган се извини на Путин, няма вече бомбени атентати, прави ли ти впечатление !?

Последния атентат беше веднага СЛЕД. По-скоро откакто подхвана мрежата Гюлен-ЦРУ атентатите спряха. Сега си имат други главоболия.

Ай да вар, гюн да вар, има време - ще видим!

Да, прави. Особено след пуча!!!

Да им изпратим Кръволок Кръволокян да ги усмири, той има опит като ДС офицер., а е и комуняка.

Явно и там има безработни въшльовци, връзващи двата края с грантове и мечти за димукрация.

Ама и никой не отронва дума, какво точно искат тези опозиционери. Те би трябвало да знаят, че без помоща на Русия, Армения със сигурност да е сгазена. Или от турците или от азерите.

Евразия в пълният си разкош и блясък, само Раша е способна да пречупва и асимилира така цели народи с марионетните си правителства, нали Дон Тъпанарчи !?

Мушморок форумен, пиши коментар като мен, а не дребни заядлици. Без Русия Армения е загинала. И това го знаят всички. Майданският номер няма как да се повтори. За Сирия Путин каза.Асад не е Кадафи. И всички вече добре разбраха, какво се крие зад тези думи.

Ако не беше ,,закрилата"на Москва Армения щеше да бъде една просперираща и вече много модерна държава!Нямаше да го има изкуственият конфликт с Азербейджан и щеше да има многомилиардна търговия между Турция и Армения,Армения и Иран,Армения и РФ и Армения и ЕС!Но!Сянката на Москва е много дебела и Армения тъне в мизерия!Нас поне ни пуснаха по Европа и избягахме от мизерията на ДС-то в България!

Е, те всичките конфликти с мюсулманите, все изкуствени до един. Нямало е робство, нямало е арменски геноцид. Да се чудиш защо нашите деди са вдигнали Априлското Въстание?

Да бе, да! И в Ереван и по връх Арарат щяха да плуват хамерски кораби!!!

Е развързала кесията.

Ахахахаха.... в Евразия нещата не вървят според плана на Москва! :) И арменците разбраха, че дружбата с Големия Брат е прецаквация!

4-5000 хиляди платени от американците отрепки , не са арменския народ.

"Въоръжени опозиционери" - на тези в европа не им ли викаха терористи? И завзвели полицейски участък - какво пък толкова, най-обикновени демонсранти, случва се на всеки митинг, нали така?

Тези са от "умерените" - мекеретата на краварите.

Сценарият "Майдан" - пореден епизод...

Интересно същите ли американски снайперисти ще изтрепат демонстранти за да обвинят полицията?

въпроса ти е абсолютно на място :)

се организира и там, явно. Дупе да им е яко на арменците, горките.

Пустите му арменци хич не им харесва закрилата на червената армия..(.пу,пу,путиновата )и тихия и мизерен живот в Евроазиятския съюС на Путин!

Дайте им "демокрация" па нека после се жалват, че е имало турски геноцид. Ще го отрекат краварските слуги и на ердо даже гъза ще целуват!!!

Ердоган си организира и тоя преврат, за да прави чистка и в арменската армия.

ей трол