Тежки боеве в Нагорни Карабах (обновена)

Арменското министерство на отбраната съобщи, че се водят тежки боеве с азербайджански войски в Нагорни Карабах, анклав в Азербайджан.

Обратно в новината

Коментари - Тежки боеве в Нагорни Карабах (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където се месят Русия и Турция - все такива простотии стават!

За пореден път се убеждавам, че сваления руски самолет е най-големия късмет който България е изваждала последните 100 години......... Най-опасните империи в района и най-големите ни врагове : путин и ердо се скараха и от ден на ден си правят мръсно.........

При конфликт между тях, ние сме втори фронт, както винаги е било. След такъв конфликт може да няма България, а Севрна Румелия и Източна Московия

Да ближеш,руски задници!

Къде видя да съм русофил? Казвам ти че конфликт между тях може да е пагубен за нас. Пий си анти стрес хаповете и спри да се страхуваш от руснаците.

Ако руските аероплани та кефят? Ние имаме още няколко от от тях. Ако земат да изпопадат - ти ша съ изпразниш спонтанно нещо май?

Ако имаме късмет този конфликт ще скара путин с едни от малкото му останали съюзници - иран и хизбула. Мюсулманите са задружни на религиозна основа и ще подкрепят Азерите. Путин кой ще подкрепи ? Или ще остави - армения на кучетата

Ти явно излизаш и влизаш в тоалетната, за което си най-подготвен.

Турция ще подкрепя и подкокоросва всички муслимски държави граничещи с Русия и републики в състава и да се бунтуват против Русия. Така че Путя да си сваля розовите очила или бикини на Кабаева и да взема адекватни мерки към тях. След провала в Украйна заради тотално сбърканата политика следва и другия провал с братята - мусульманы.

Азерите имат всичко - нефт, газ, висок стандарт на живот. През територията им преминава лъч от пътя на коприната от Китай към Европа. Готови са да строят газопровод през Грузия, Турция за Европа. От другата страна Армения има само камъни и мустакати жени. Е, кой има сметка от един военен конфликт ?

Най вече Турция....

Виж колко е БНД на Армения и на Азърбейджан и тогава говори за камъни и мустаци.

Загасват и последните светлинки на историческото недоразумение, наречено Османска империя и нейния нагъл наследник Турция. Най-после светът ще си отдъхне.

Сега се започва. Предстоящата война между Русия и Турция може от поддържаща да се превърне в пряка. Това би довело до подкрепа на двете страни от групи страни, или с две думи да се стигне до световен конфликт. Конфронтацията между двете може да прерасте и с втори фронт и познай къде

Война между Русия и Турция не може да се състои, защото разликата в класите е светлинни години. Турция е напълно под контрола на Русия във всяко отношение. Това се нарича задушаваща прегръдка. Плюс това турците вероятно не са забравили, че дължат новия си живот на Ленин, който ги обгрижи навремето с необходимата щедра помощ, за да ги има. И такова обгрижване та до днес. А турците са свикнали на лапачка, от мирис на барут бягат надалеч. Такава им е природата - азиатска.

Два от сателитите на путин се бият по между си. Май мечтите му за сесесере 2 съвсем ще се изпарят.

Айде хаирлия да е . След месец московски майдан.

Казал Наполеон и се вгледал в задника си.

Два от сателитите на путин се бият по между си. Май сесесере 2 никак няма да го бъде :D

Мълчи като не разбираш. Конфликта е между Турция и Русия и ще страдат тамошните хора. Не следиш ли новините? Ако не защо се месиш.

...и дошли руснаците

Явно хората с европейско мислене тук, са малко. Първо, умират хора. Второ, защо? Азербайджан, след падането на цената на нефта, вероятно е загубил доста, пари и има доста вътрешни проблеми. Създаване на военен конфликт би обединил нацията. И обратно Може би, Армения е решила, че съседа и е слаб, но защо ще рискува с война? От друга страна. Русия и САЩ в един глас, ревнаха "прекратете огъня". Само Ердоган подкрепи Азербайджан, което също нищо не значи. И така, умират хора, ние се псуваме, а незнаем защо?

Едно време му викаха правилно и неправилно мислене. Сега му викат европейско и неевропейско. Смисъла е все същия - "Какви сте вие да мислите различно бе ей! Я си опичайте акъла че...!"

Степанакерт, главният град на Арцах( който според азерите е "карабахча" - "черна градина") е пълен с доброволци, мечтаещи едно - да отмъстят на касапина, клал ги векове. Сега имат оръжие, сега могат! Азерите бягат като овце!

Путьо недоволен че не го поканиха във Вашингтон, се почувства изолиран от световните лидери и устрои тази кратка война!! Пратил хора на ГРУ да обстрелят двете страни и искрата е запалена. После върви обяснявай кой почнал пръв!!

31 марта в Азербайджане почтили память погибших в результате геноцида, учиненного в 1918 году Бакинским Советом и армянскими дашнаками. В Баку, Шамахе, Губе, Лянкяране и других городах и селах Азербайджана в те дни дашнаки уничтожили более 50 тысяч азербайджанцев.

Azerite sa edni mrusni poturnatzi i glavorezi, poslushni na svoija vduhnovitel i zakrilnik Erdogan aga ... Kato nashite taka narecheni "turtzi" ... Dolna aziatska sgan!

Обявена е военна тишина и прекратяване на огъня според Алиев. На Путин му трябваше само да се обади по телефона на Алиев и Саркисян и "войната в уикенда" е на път да завърши.

Азерите си постигнаха целите и затова конфликта спря!! Путя никой не го брои за нищо.

И какви цели постигнаха? Да не би да освободиха Нагорни Карабах?

i kakvi celi sa postignali?......armencite pak 6e biqt azerite.....

Туркменистан е готов да подкрепи Азербайджан в конфликта!!

Е жална им майна на украинците тогва. Русия има базав Армения. Самата Русия, за сега се опитва да бъде далеч от конфликта, но ако Туркмения се намеси и разшири конфликта. Украйна и без този газ ще останат.

И какво като има база в Армения?? Турците пък са там на 20 километъра?? Руснаците нямат сили вече.

Украйна купува газ от Полша, Словакия и Унгария по обратната връзка.

Ако погледнем Виатнам, Япония, Германия и дори Русия, ще забележим че няма държава снормални взаимоотношения със САЩ ако преди това не са загинали минимум 50 хил. американци. Що се отнася до Европа, Русия и САЩ. Вие днес виждате в Азербрйджан и Грузия една гореща точка. Аз виждам една горежда точка до Европа и Русия ще забележите, че около Европа се създават едни горещи точки вклчващи и граничещите с Русия републики. Около САЩ, обаче всичко е спокойно. Помните ли думите, че на САЩ е необходима световна война. В настоящият момент, САЩ се очартават като стров на спокойтвието място където могат да се средоточат капиталите. Рублата бадна над два пъти, но и еврото е поевтинало с 50%, в сравнение с 2014. А днес виждаме още един конфликт. В руските медии няма изказване, кой е виновен за конфликта. но тук побързаха да обвинят Русия. Факта си остава факт. САЩ стават все по сигурен доставчик на газ, а договорите на Азербайджан през Русия биха могли да са под въпрос. В края на краищата в Армения има руска военна база, също като в Сирия. Кой печели от това, аз незнам. Но играта е такава, че САЩ никога не са губели, от война в Европа.

Конфликтите около Русия са създадени от Русия!! Не плямпай глупости!! САЩ изгради Япония, Германия от нулата. Виетнам сега е голям приятел на САЩ. Кой е приятел на Русия?

Именно за това говоря, Китай, Япония, Виетнам, Германия и Русия имат нормални взаимоотношения със САЩ защото знаят, че ще ядът пердах. Ние и Украинците, като взехме едни лесни пари за демокрация, как се отнасят с нас?

Нагорни Карабах е част от Азербайджан , призната от ООН!! Русофилите да си го набият в тъпите кратуни!!

Бил е част от Азербейджан. Сега не е.

Югославия, спечели две световни войни и беше призната от ООН, ама ....

Нагорни Карабах е окупирана от Армения и Русия азерска земя!! Тоест азербайджанците са в правото си!! те са правите и се борят за своята земя!!

Азербайджан трябва да бъде ОСВОБОДЕН от Мюсюлманските Нашественици. Всички Мюсюлмани в Азербайджан- да бъдат избити или изпратени в Саудитска Арабия... Същото- и в Иран и Ирак.

Ами върви бе идиот ,кой те спира!! Нещо не ти стиска а?? Това си е тяхната земя!!

Земята е на Арменците. Обаче, Мюсюлманите са отишли там и са им взели земята, както и са започнали НАСИЛА да ги помюсюлманчват. Същото е станало и в Турция, Ирак, Иран.

Долу свинещадящата сган!!

До Зъл дух,американците се оказаха неблагодарно племе, хора без сърца имат само един паметник на Роналд. Нека им направим показнО какво значи уважение. Те не помнят, но ние нивга няма да забравим, че докато поразяваше с икономически хватки и ново оружие СССР, Рейгън освободи и нас от комунизма, вкара ни в релсите на неокомунизма, по който крачим и грачим бодро вече четвърт век! Малко е един бюст, малкоооо! Не се помайвайте, ами подхващайте и други инициативи: Предлагам още един бюст да направим у нас. Рожденият ден на Рейгън да влезе като официален празник в нашия празничен календар. .Българските политици да свалят портрета на Левски от стените си и да сложат на негово място Роналд Рейгън.

Защо свалихте статията драги редактори от ДИР.БГ ?

абе и арменците са противни като руснаците!!

Тая новина е много стара , тия се бият там от края на март. Всеки ден е имало жертви.

Треперете соросоиди!!! Дезертьор от КГБ твърди, че Русия е окупирала Аляска и се готви за военни действия срещу САЩ!!! Според дезертьор от КГБ, избягал в Америка, руски военни части са окупирали един от островите край Аляска, които са владение на САЩ. Според различни източници, руската армия се появява в няколко малки градове с руско малцинство в Аляска!!! Това са Keтчикан, Ситка и Уасила. Също така се твърди, че руски военни превозни средства вече циркулират из Аляска. Това не е единственото място в Америка, където присъства руската армия. Руски командоси провеждат обучение и във Форт Карсън, Колорадо Спрингс. САЩ и Русия пред военен сблъсък САЩ и Русия пред военен сблъсък Много руснаци в Аляска са маскирани като цивилни и пребивават в няколко закрити военни бази в страната, или в изоставени мотели. Фактът, че преди дни страната предприе масирани военни учения, както и новопоявилата се информация за окупация на малки острови около Аляска, предизвикаха немалко вълнение отвъд океана.!!! За да постигне своята цел, Русия трябва да се обедини с Китай и да нападне САЩ и отвън и отвътре!!! хахахаха

Лелеееее... изтървали са лудницата!

black_mask79@abv.bg

Също така, това не е тайна, че някои от тези сили сътрудничат с DHS (Отдел за сигурност) от гледна точка на постигане на цели, чрез отвличане на влиятелни политици, които нямат намерение да си сътрудничат с Кремъл, пише mkd-news.com. хаххахаха

Събрали се Американеца, Руснака и Българина и започнали да си говорят кой е по-по-най. Американеца казал: - При нас е такава демокрация, че мога да напсувам президента в очите. Руснака казал: - Абе аз мога да отида на Червения площад и да се изпикая срещу мавзолея на Ленин. Българина се замислил и рекъл: - Пък в нашето село има един вуйко Ваньо като го надърви 50 врабчета кацат на оная му работа. Американеца и Руснака се смутили и решили да се поправят. Американеца се извъртял, като казал: - Абе аз не че ще напсувам президента, но чрез медиите мога да му дръпна една критика. Руснака се поправил: - Абе аз не, че не мога да пикая на Червения площад срещу мавзолея на Ленин! Мога, ама в гащите си! Тога Българинът казал: - Ами и аз излъгах, той вуйко Ваньо като го надърви не 50, ами 49 врабчета му кацат на оная работа, последното 50-то не го броим, щото каца на един крак, а вторият му е във въздуха.

black_mask79@abv.bg

Путин: Алооо, зоологическата ли е? Обама: Не! Путин: Тогава що вдига маймуната бе!? хахахха

тази руска армия се е появила там , бягайки от китайската армия , превзела сибир !

black_mask79@abv.bg

Анатолий Голистин е дезертьор на КГБ, който избяга в САЩ, за да предупреди американците във връзка с плана на Русия за нападение срещу САЩ. Голистин се смята за един от първите, които са установили, че Русия планира нещо.

пренесоха конфликта от Сирия, в регион по-близо до Русия. Сега чакат Русия да вземе страна в конфликта и да прехвърлят джихадистите от Сирия в Нагорни карабах.

Пият ли руснаците - Кока Кола? Пият! Пият ли кравите - Квас! Не пият! Крави - Руснаци 1:0 А и руснаците ядат макдоналдс - 2:0 В Ню-Йорк е пълно с руски манекенки - 3:0

Виж се ти от ядене на макдоналдс и пиене на кока кола докъде си се докарал. Мозъчен ембицил.

Азербайджан нападна Армения два дни след среща между Джон Кери и азербайджанския президент: случайност?

Престрелки с убити има още от началото на март! Случайност?

нагорни карабах е азербайджански бе кре....тен руски!

европейските хипер - скъпо платени бюрократи, освен да наблюдават със "загриженост" и "дълбоко безпокойство", друго не могат. Това се видя за пореден път при поредната гавра на гръцките селяни с нашите превозвачи.

Американските медии нарекоха военна база в Аляска място на разврат. А междувременно правителството на САЩ е сериозно обезпокоено от ръста на сексуалното насилие във войската. хахаха

това какво общо има с нападението на армения ?

Турчолята се опитват да доведат геноцида над арменците до край! Няма да им се удаде обаче!

Наистина за жалост днес арменците са "отломка нищожна от винаги храбър народ-мъченик" по думите на Яворов. Дано арменците успеят да се справят с джагалите, за да запазят и малкото земи и население, които геноцидът турски над тях не е успял да вземе!!!

Верно ли я чи вечи рускити кавали ги пеброяват и надлежно ги записват

Започнали са с др.Иван Йорданов Костов завършил в СССР(Украйна).

Другари Съветски запъртъци !!! Канадеца ще гледа Ел Класико пиейки бърбана си с хавер, а на вас тавариши, приятно ядене на лук и сланина......по-съветски !!! Айде мурзлики....завиждайте на нас "соросоидите" с пачките !!!!

"хавер".......да не би да си си мислел за хайвер или авер

Да ти кажа, и някои другари също бая пара са натрупали - путин има 70 милиарда, абрамович има 20 не ги знам всичките, ма съм сигурен, че са поне петдесетина. Нормалните хора го карат на хляб и сол. Същото и в българия, ма в по-малки мащаби. Случайност?

Чест и слава на братския християнски арменски народ! Долу попълзновенията на гнусните тюрко-ислямски мекерета от Баку и техния "голям брат" от Анкара!

Ние братя дето анексират чужда земя нямаме!!

Ти и на нас, българите, не си "брат", а турска подлога. Марш в ъгъла, нещастнико безроден!

Азербайджанците искат да привлекат бойци от ИДИЛ, които скоро ще останат без работа тъй като губят в Сирия. Идеята е с тяхна помощ да заграбят християнска територия. Това става с помощта на Турция, която ги превозва от Сирия до новия фронт заедно с въоръжението им.

Въпрос към всички "соросоиди" и сие : Кога САЩ ще върне Аляска на "мурзилките"?

Защо да го връща? Русия продава Аляска на САЩ напълно официално!!!!

Ама чакай... Русия е завладявала индианците ли? Нали американците ги бяха избили?

Отдадена за период от време. Преди около две години на сайта на Белия дом бе качена петиция и искане за отделяне на щата Тексас от САЩ, която събра повече от 1 200 000 подписа.От администрацията тогава отговориха, че конституцията на САЩ, създадена от бащите-основатели на страната, не предвижда възможността за отделяне на щати.

Русия кога ще върне Сибир на истинските му собственици? И всички други земи които са завладели насила и всички народи които държат поробени.

НИКОГА.....Мурзилките са твърде слаби че да си я вземат - БУХАХАХХАХАХ

Русия върне сибир на монголците

Те арменците ,изобщо не са "интриганти" и "агресори, не не. Едно семейство арменци да има и в няколко блока хората се мразят, но иначе, те са много "любезни".

Путин да пуска ракетите, а да не търси след време оправдание за грешката си, че много е закъснял!!!

Ти къф си, че ще нареждаш на Путин :))))))))))))))

Да очакваме ли утре Victoria Nuland , да раздава пакети с "хуманитарна помощ" на изстрадалите азерски бойци за демокрация?

По-скоро Путин ще им прати зелени човечета в отпуска да им помага в борбата им за свобода, за да могат да направят референдум и да се присъединят към Русия

За много оригинален ли се мислиш? Демокрация по американски и свобода по руски - все едно и също. Само дето едните имат акъл, а другите - водка

Ареее, Кремъл заговори за съкращение на 1600 щатни в България и се започна голямото чаткане по клавиатурите... Каквото и да правите тролчета, рублите свършват и ще Ви съкратят!

Не сме го докарали до заплащане, но краварските платени подлоги вече не са така щедро спонсорирани, даже вместо пари им раздават консерви с месо от преди 20 години :)))

А аз работя само за долари.

Минджев поработва и за турски лири доста.

И Армения, и Азербайджан само казват шъ,шъ на американците,ама нещо кой знае какво верноподанически още не са направили, особено против Русия. Те затова им спретнаха една войнишка, ей така, да тонус.

Каквото и да си пишем тука един е факта , че във Вашингтон практически няма партия на мира (Демократа Клинтън или републиканеца Буш). Така че на въпроса кой подпали Близкия изток ,Украйна....... и кой има полза от т.нар мигрантска вълна в ЕС отговора би могъл да даде всеки един средношколец.

Друго си е путин

Пояснете моля.

За олигофрените тук, които говорят, че САЩ накарали Азербайджан да нападне след среща на Байдън... Товарищи... бойни действия има от Началото на Март - преди тая среща! Странно защо ДИР НИЩО НЕ ПИШЕ ЗА ТОВА!!! Може да го проверите в Интернет!!!

"Ако искаш да победиш целия свят, победи самият себе си". Фьодор Достоевски

Феодор Достоевски А България ами че то си е у дома. Ние сме тръгнали да ги освобождаваме, значи все едно сме си вкъщи, те са наши. Той си има там градинка, имотец, та тоя имот е все едно мой; естествено нищо няма да му взема, понеже съм благороден човек, пък впрочем нямам и нужната власт, но той все пак трябва да го усеща и да ми бъде вечно признателен, защото след като вече съм там, всичко, което той има, все едно, че съм му го подарил аз. Отнел съм го от угнетителя турчин и съм му го върнал. Той трябва да е наясно... Пък да излезе, че никой не го потискал обидно, нали? По-късно всичко се разкри и мнозина от възнегодувалите съзряха истината, макар и не всички, дори и до* днес не всички. Видя се, първо, че българинът никак не е виновен, че е трудолюбив и че земята му се отплаща стократно! Второ, не е виновен и за това, че бил гледал накриво. Вземете само това обстоятелство, че той от четири века е роб и посрещайки новите господари; не вярва, че те са му братя, той вижда в тях само нови владетели и отгоре на това се страхува от старите и с натежало сърце си мисли: Ами ако пак се върнат ония и научат, че съм поднасял хляб и сол?

Льольо, бойни действия има от 20 години там, но война има след срещата с байдън. Не си наред с главата, то е ясно. :)))

Значи 20 години бойни действия, но война след срещата с Байдън... то се вижда, кой не е уред с главата! Ех, тая наша здравна система!!!