Български депутати от ПФ посетиха Нагорни Карабах

При изключително засилени мерки за сигурност на 25 май български депутати бяха транспортирани с военен хеликоптер до Нагорни Карабах*.

Обратно в новината

Коментари - Български депутати от ПФ посетиха Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДРАГИ СЪФОРУМЦИ,МОЛЯ ВИ ДА НЕ СПОРИТЕ ЗА"ПОДЯЛБАТА НА КУКЛИТЕ И ПАРЦАЛКИТЕ"!!!ЗЛОНАМЕРЕНО Е ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩИ ДЪРЖАВНИ ГРАНИЦИ РАЗДЕЛЯЩИ ЕДИН НАРОД!!!НИМА НИЕ КАТО БЪЛГАРИ НЕ ГО РАЗБИРАМЕ ТОВА БОЛЕЗНЕНО???ЦЕЛТА Е ДА СЕ СЪЗДАВАТ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА БЪДЕЩИ КОНФЛИКТИ, В УДОБЕН НА ЗАПАДА МОМЕНТ!!!

Държавата азербейджан никога, повтарям нокога, не е упражнявала контрол върху тая територия. Арменците обявиха независимост ище преди разпада на ссср. А това, че територя, населена с арменци, е предоставена на азерите, говори колко е бил умствения капацитет на съветското ръководство. Конфликтът там е със стогодишна давност. Не е от вчера. А това с признатите граници е голяма смешка. И сурбия имаше признати граници. И кипър също. Вече са други.

тия руски послушници искат да седят на два стола и да взимат държавна субсидия.

ПФ=ПР

между кирилицата и арменската азбука! По скоро това посещение може да се разглежда като провокация срещу енергийната ни независимост от Русия!

Нещата са простички. Ние сме християни и трябва да поддържаме останалите християни - арменците са християни и трябва да ги подкрепяме. А азерите са турци като етнос и разбира се са мюсюлмани, затова трябва да ги държим в изолация. Така е редно.

ама не дотам как Сийке. Сещате се на Коледа и Великден. Но ако е за ингилък на азерския газ не делегация, ами патриарха даже ще пратите.

Прощавай, но нищо не разбрах от това дето си го надраскал. Моля те, не ползвай турцизми и пиши на български - щото и ние българите да те разберем...

Народните пияници от самонабедилият се за Патриотичен фронт тъпанари Валери Симеонов, Валентин Касабов, Христиан Митев и Димитър Байрактаров са на двудневно посещение в Армения.

Тия идиоти къде са тръгнали в окупирана от арменците , азерска земя?? А за избитите от арменците азери казаха ли им?? И затова как са изгонили азерите от домовете им?

ето, резаците на сорос веднага се нахвърлиха да защитават единоверците си!

излъгахте бая народ. Майстори сте! Сега ако има избори хаха Далавери едва ли ще влезнеш ! ПРЕДАТЕЛИТЕ тръгнали на разходка.

Какъв ПФ?!Той се владее от две ченгета,т.е.е патерица руска като Атака!Така още 100 г. Русия ще ни бълбука и има да се пита раята българска защо 27 г."демокрация"пък не се оправят нещата.така ще е доко измрат старухите от БСП и патериците руски:Атака,ПФ, АБВ и др.лакеи ДС/КГБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Армения се поддържа от Русия а Азърбайджан -от Турция. Познайте логично на чия страна е др. Валерий Симеонов.

Азърбайджан се подкрепя от цял свят и ООН.

АзЕрбайджан (на азербайджански: Azərbaycan)

Подкрепя на бабати фърчилото. НИкой не ги понася азерите. Всеки ги мрази!

СЕГА АКО НЕ ПОСЕТЯТ НЕЩО КОЕТО НЕ СА ПОСЕЩАВАЛИ , ТО КОГА .......... НАЛИ ЗАТОВА СА СЕ БОРИЛИ ПРОТИВ БОЙКО - ЗА ДА СА ДО НЕГО СЕГА И ДА ПОСЕЩАВАТ НА ВОЛЯ КЪДЕ ЛИ НЕ НА МАЙНАТА СИ

с Валери Симеонов и партията му?