Коментари - Археолози откриха човешки останки в Румъния до район с масов гроб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как познали че били евреи? ами като изключим ДНК анализа, остават характерни форми на костната система и особено на черепа. освен това все някъде е записано че еди кой си е заповядал да бъдат откарани и разстреляни и следва списък с имена... това все пак не е по времето на римската империя. случило се е "само" преди 70-80 години...

Така значи, 82 милиметров миномет. През ВСВ 82 милиметрови миномети са на въоръжение в СССР. Останалите страни са въоръжени с 81 милиметрови минохвъргачки. Значи щом край труповете има 82 милиметров миномет, значи там е бил СССР. Щом е СССР значи това е Русия. Заключение: Значи Русия е извършила тази масова екзекуция.

Щерев чети и се учи, как от сухи дерета се докарва пълноводна река.

Нямат измиране ни през война, ни в мир.

Явно е граф Влад Цепеш - Дракула, кой друг да е.

е как познаха че са евреи ? може пък подобно на Катин да са убити румънци от червената армия

PEYTSCH

Но им оставиха Северна Добруджа и Трансилвания, нали? Само България въпреки опазване на евреите ни отнеха земите и населението, избиха ни 43 хиляди в безсмисленото престараване участие във ВСВ....

Глупости, запазваме южна Добруджа и плащаме смешни репарации заради "престараното участие". Няма друга държава в Европа, която да се е отървала толкова леко, като изключим неутралните. Да не говорим как руснаците изсмукват цялата индустрия и ресурси на румънците, немците, унгарците и чехите. В същото време ние единствени получаваме машини и суровини от Съюза безвъзмездно или за жълти стотинки.

България губи Македония, Беломорието, западните покрайнини. От Румъния не губим земи, защото СССР си присвоява Молдова и Приднестровието. Но не е така, когато царска Русия иа кралство Румъния са съюзници. На Девети 1944г. България става 2 пъти по-малка.

Шило

България ги е изгубила тези територии още от времето на Фердинанд

Човешки останки.. До масов гроб.. Че според брисалите заглавието, археолозите останките на ИЗВЪНЗЕМНИ ли е трябвало да открият?

PEYTSCH

В масовия гроб били евреи, а човешките останки са на мамалигар, може би...

И как по останките разбраха, че са на евреи?????

Това може да е от някой от тайните затвори на ЦРУ в Румъния?