С панихиди почетоха паметта на загиналите войни

С панихиди в София, Асеновград, Бургас, Варна, Пловдив и Плевен на Архангелова задушница беше почетена паметта на воините, загинали за Отечеството.

Обратно в новината

Коментари - С панихиди почетоха паметта на загиналите войни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А заглавието дори не е поправено!

да почетем и паметта на българските авиатори, паднали в неравен бой с партията, която унищожи поколения наследници на Милков, Таракчиев, Попганчев, Списаревски.. Или леко ще заобиколим фактите, отивайки на аукцион в Унгария за части от битпазар за МиГ-29.

за хвърлилите топа професионалисти. За това им плащат - това правят. Да не говорим, че работата им е да убият и мен ако им се заповяда. Те затова и ги държат. Кучетата на властта .... да не говорим, че са загинали защото са ги пратили да убиват или по-скоро те сами са отишли с такава цел защото ако е за пари то има и други начини да се изкарат.

От това което си написал по голям идиотизъм не съм чел в живота си ! Да бяха оставили ония с фесовете да те лющят на мегдана - явно това ти е заветната мечта ! Майкопродавец !

Първо баш точно на Архангелова задушница предпочитам да ида на гробовете на мои близки отколкото да участвам в активни мероприятия за които има по-подходящи дати. Примерно 6-ти май или 2-ри юни. Предполагам, че същото е и за участващите по задължение. Второ точно тези, които реват с пълно гърло на деня на храбростта треперят като мокри мишки пред "фесовете". Трето днешната армия няма нищо общо с армията, която се е сражавала по убеждение за да освобождава и защитава българско а и не само българско население въпреки опитите да се присламчи към нея и да си присвои нейните ценности. Това не се прави за пари, остави тази работа. Армията от наемници е насочена против хората и съвсем не се прави да ги защитава.

От това, което си написал по голям идиотизъм не съм чел в живота си. Опитай да обмислиш, ако ти е възможно, какво ти е казал човекът, вместо да се правиш на гоУемия патрЕот.

да ти дреме, като си куче на рашистите.

НЕПРОСТИМА граматическа грешка! воЙна - воЙни воин - воини

няма армия в Булгаристан, окрадоха, скрапираха де що желязо имаше и за кого ще купуват превъоръжаване - за бабичките и старците сигурно и вероятно ще ги викат на военно обучение, тъкмо да се пазят от ромската напаст. А г-жата, дето ще монтира стария черен и много грозен паметник насред София ще отбележи официално и края на българската армия. Вижте белия мемориал на Пърл Харбър. Има почит но без драматично и гробовно униние

умрели са напразно, за тая днешна сволач неграмотна

те умряха за да я има България. Гледай "Земя за винаги" ако ти говори нещо....и тия мъже загинаха за да я има България.

воини!!!! ПОКЛОН! ДО ЗЕМЯ! НО ЗАЩО днес за тях, ако улучим документален филм на празник, ще научим нещичко за тях, а през другото време на годината научаваме подробно за гениталиите и съвокупленията на Златка, Мара, Емануела, Алисия......? А ташите деца кога ще узнаят за скъпата цена на БЪЛГАРИЯ?????

БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ УМРЯХА ЗА ДА МОГАТ : .. - СИМО МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ И ФАМИЛИЯТА САКСКОБУРГОТА , - СЕМЕЙСТВАТА ОТ ЦК НА БКП И ФАМИЛИЯТА ЖИВКОВИ - САКСКОБУРГОТА - И ТЕХНИТЕ РАТАИ МУТРИТЕ ДА ВИ ЯХАТ :))

Войните загинаха, не ми се мисли ако загине и мира!

дааааааааааааа.... над 500 000 убити и осакатени от австриата и германията и европата само в горещите войни на 20-ти век! над 4 милиона общо жертви на европата! а за тях панихида, а?

Кой умник от БАН измисли тъпата дублетна форма? Срам и позор. Сега "водя войни" е неразбираемо.

Хайде научете се кога се пише И и кога Й, нямате ли си редактори там?

Ами имат си, ама и те са същите неграмотници връзкари. А грамотните журналисти изпъдиха далеч в чужбина заради тази шуробаджанащина.

Бог да дари вечен покой на падналите за България войници и офицери. Моля поне днес да не ги караме да се срамуват от нас, бъдете българи.

воини е без и-ктатко бе, шапшал!

вие протестърите сте били и учители по граматика бе,незнаех.айде сега бегай за сандвича

нужда от политизиране на неграмотността. Забележката си е на място.

Не знаех са две думи , и протестърите го знаят

Поучи се от протестърите тогава, че си крайно неграмотен. Пише се "не знаех".

а за тия воини загинали през първата световна война подръчквани от немците в една незаслужена война ще има ли помен,че тогава заради немците си губим всичкото достоинство във военните дела от освобождението,заради едни немски парясник,баща на борис 3

Няма и грам съмнение, че при вас комунярите-македонисти няма и грам достойнство...

Има загинали войни ? Как се е случва това ?

само в дир се случва