Коментари - Арестуваният в Дания убиец от Цалапица работел в почистваща фирма в провинциален град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С датчанките требва да се Фнимава...

Не знам каква ви е комуникацията с чуждите и дори с нашите служби, но скоро един подобен бандит си умря в бг и никой ни чул ,ни видял.. сигурно е имал шапка невидимка. Не е за вярване , години да се търси престъпник и той живее под носа на …тези който вземат чанти с пари. Е, как да ви вярваме???

Как ли е преминавал държавните граници, които ги няма в Шенген! :-(

Нашата граница е ясно как я е преминал - такава няма. Любопитно ми е как го е направил през другите.

Чак и на работа се уредил да чисти стъкла...

Защо ни занимавате с тези цигани ?! Не внесли един лв в държавата !

ТУРСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЧАДТНИ БЮРА ПО ТРУДА В БРАТСКА ДАНИЯ .... НЕ ПОДБИРАТ МАТЕРИАЛА , ВАЖНО Е ДА БАЧКАШ НА БЕЯ И ТОЙ ДА ПРАВИ ПАРИЧКИ ОТ ВСИЧКИ :))

Ами нашата я е минал с българският паспорт, преди някой да почне да го търси. А ако мислиш че между Германия и Дания има граница и някой те проверява, в дълбока заблуда си.

Viroiatno sago pridali na Organite na MVR tam vav Finlandia.

ti

СИГУРНО ПРЕСТЪПНИКА Е ЖИВЯЛ ПОД НАЕМ В КЪЩА - СВИНАРНИК .... НА ТУРСКИЯ СОБСТВЕНИК НА БЮРОТО ПО ТРУДА И МУ Е ПЛАЩАЛ И НАЕМ :))

извинявай шефе, излизам за месец в неплатен отпуск. Айде, до скоро!

сличайно?

С едно селско момче отдел "Издирване" след месеци "усърдна" работа ... добре, че в Дания са го задържали. А как ще обяснят "успехите" с Галеви, Божков, Маргени, Таке, Цветан Василев. Та толкова за родното МВР и служби. Те просто слугуват на едрите мафиоти, висшите им кадри са на заплата при мафиоти, те прикриват, а не разкриват едрата престъпност - цяла Европа е вече убедена в това и е чудо, че говорят дори с нас.

Ей тъй … Поздравления за смешният пост

Мафията има държава

КАК РАБОТИ ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА ?? .... ДАТЧАНИНА ХАНС -КРИСТИАН .. СЕ ОБАЖДА НА ДАТСКИЯ ТУРЧИН СОБСТВЕНИК НА ЧАСТНО БЮРО ПО ТРУДА И 5-6 КЪЩИ ЗА ИМИГРАНТИ В ГЕТОТО : ..... " МУСТАФА, ПРАТИ МИ ГАСТЕРБАЙТЕРИ ДА ЧИСТЯТ КЕНЕФИТЕ И ГРАДИНКИТЕ ЧЕ НЯМА БЕЛИ ДАТЧАНИ КОИТО ДА Я РАБОТЯТ ТАЯ РАБОТА " ..... :)

Щото в България тая работа се върши от бели българи.

Те всички гастербайтери това работят.За разлика обаче от турци и мангали, българите са малко и не са единни в чужбина, както и в България.Онези имат цели квартали за свои и могет да скрият такъв като задържания без проблем.

според заглавието май са повече от един...

няколко...

Е, как, с чужди документи, много ясно. Въпросът е, дали се е снабдил с тях предварително или в процеса на бягство.

Можеше в съседното село

за чиф занимавате обществото с боклуци??

Дания не трябва да го екстрадира, защото условията в българските затвори са много лоши и не отговарят на европейските изисквания!

Добра ирония, но въпреки това ,,лошите условия,, в нашите затвори не респектират криминално проявените !!! Защото държавата ни е кочина !!!

И за това толкова лесно са го хванали, защото знаят къде работят повечето българи :)))

Тепърва ще се установява как човек с непроменена външност и документи успява да влезе в Дания въпреки европейска заповед за арест? И после защо всички искали промени по Шенген и започвали да ограничават "свободното придвижване". До де ние влезем може и вече да я няма тази услуга! Сега само да не го пуснат и тия на свобода поради еди какви си пропуски по документите на европейската заповед за арест?

Не е циганин, а етнически българин, при това много бял и с руса коса

но не е ясно дали е прокурорът или списвачът на статията, защото арестуваният не е работил в никаква фирма в Дания.

Трябваше да избяга я към турция , я към мексико, ама да се криеш в европа като си престъпник е доста тъпичко...

Обаждал се по телефона н България.Е,ще го локализират и хванат.

Следили са комуникациите с близките му и така са разбрали къде е.

А той предполагаю какъв умник е :)

пет месеца не могат да хванат един селски мангал ... а бг правосъдието не си мръдва пръста докато не убият някого ... затова има непрекъснато кавги и саморазправи в Бг !!!!!

C'est toi ?

Убиец ще чисти тоалетни в затвора, качество и ефективност..

поне са го търсили, писаха за един преди време, издирван от 15 години с червени, златни пемпяни бюлетини, , ми той човекът си бил на село от 15 години:))

Ето ви още един прекрасен нагледен пример - поредният - за съвсем пряката връзка между МАФИЯТА и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ (прокуратурата, ВСС,…, законите - тоест създалите ги политици и депутати,..) и масовата престъпност. Точно това е отричаната, но съзнателно и последователно водена ВОЙНА на мафията срещу хората, срещу българския народ и българската държавност! Така се поддържа недоверието на хопата в институциите, и то и основателно! Андрей Янкулов: Органите за борба с корупцията са създадени, за да я прикриват 9.11.2023 Органите за борба с корупцията са създадени, за да я прикриват по високите етажи на властта и да удрят определени хора, които в даден момент са станали неудобни на статуквото. Тези органи така и не получиха реален мандат за борба с корупцията. Това заяви в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" адв. Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд. "Имали сме създадени множество различни органи, натоварени със задачата формално да се борят с политическата корупция, но никога не са получавали реален мандат да го направят. Видяхме го и при създаването на Спецпрокуратурата и наказателния съд, и с множеството промени в антикорупционното законодателство, различната конфигурация на антикорупционните органи. През 5-6 години се прави драстична промяна в начина, по който изглежда институционалната рамка за борба с корупцията. Този антикорупционен мастодонт КПКОНПИ, създаден през 2018 г., сега се прекрои отново, без да се анализират резултатите му. А те са нулеви, защото никога тези органи не получиха реален мандат да се борят с политическата корупция", допълни той. Янкулов коментира и решението си да откаже да заеме поста на вътрешен министър в това правителство. "Нямаше как да заема поста на вътрешен министър, защото в тази сложна управленска коалиция, която се очертаваше, нямаше как да мине един такъв пост, без необходимото лавиране между интересите на различните участия в коалицията. Прецених, че не съм човекът, който би могъл да заеме една такава позиция и да извърши това лавиране", заяви Янкулов. По думите му на протестите срещу Българския футболен съюз и Борислав Михайлов, по време на които се стигна до сериозни сблъсъци с полицията, униформените са използвали прекомерна сила, а липсата на политическа реакция, която да осъди тези действия, по-скоро ги насърчава. "Използваше се прекомерна сила при овладяване на този протест и не му се дава категоричната оценка, че се касае за несправяне с управлението на процесите по време на този процес. Беше необходимо категорично да се каже, че такова поведение от полицията е недопустимо. Остана посланието на политическото и професионалното ръководство, че това са изолирани прояви и конкретните лица ще понесат отговорността си", посочи Янкулов. Според него сме станали свидетели на "класически побой на хора от длъжностни лица".

Хората от Цалапица дадоха прекрасен пример на цяла България как се отстоява правдата и справедливостта, пример и урок и за деградиралите прокуратура и съдебна система!

Добре, ама нали му трябват помощници, които да го укрият. Да лисне към Турция, после как ще се оправи там, ни език знае, ни пари ще докопа, а и те са до време... Не личи да е особено заможен, за да е можел да си позволи този вариант.

Точно така е!

....не знаеш ли, че никога не се казва цялата истина на обществото, а само четвърт от нея. Истината ще я разбереш в аналите на делото след като приключи.

При преминаване на българската граница още не е бил обявен за издирване, така че си е преминал спокойно с неговите си документи. В Шенген няма граници, но е имал и други документи с друга самоличност. Това прави проследяването трудно, но не и невъзможно. вероятно някой от корхотата му е издал местоположението, иначе можеше да се крие и с години...

Oui oui