Коментари - Арестуваният в Дания убиец от Цалапица работел в почистваща фирма в провинциален град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората от Цалапица дадоха прекрасен пример на цяла България как се отстоява правдата и справедливостта, пример и урок и за деградиралите прокуратура и съдебна система!

Точно така е!

Ето ви още един прекрасен нагледен пример - поредният - за съвсем пряката връзка между МАФИЯТА и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ (прокуратурата, ВСС,…, законите - тоест създалите ги политици и депутати,..) и масовата престъпност. Точно това е отричаната, но съзнателно и последователно водена ВОЙНА на мафията срещу хората, срещу българския народ и българската държавност! Така се поддържа недоверието на хопата в институциите, и то и основателно! Андрей Янкулов: Органите за борба с корупцията са създадени, за да я прикриват 9.11.2023 Органите за борба с корупцията са създадени, за да я прикриват по високите етажи на властта и да удрят определени хора, които в даден момент са станали неудобни на статуквото. Тези органи така и не получиха реален мандат за борба с корупцията. Това заяви в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" адв. Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд. "Имали сме създадени множество различни органи, натоварени със задачата формално да се борят с политическата корупция, но никога не са получавали реален мандат да го направят. Видяхме го и при създаването на Спецпрокуратурата и наказателния съд, и с множеството промени в антикорупционното законодателство, различната конфигурация на антикорупционните органи. През 5-6 години се прави драстична промяна в начина, по който изглежда институционалната рамка за борба с корупцията. Този антикорупционен мастодонт КПКОНПИ, създаден през 2018 г., сега се прекрои отново, без да се анализират резултатите му. А те са нулеви, защото никога тези органи не получиха реален мандат да се борят с политическата корупция", допълни той. Янкулов коментира и решението си да откаже да заеме поста на вътрешен министър в това правителство. "Нямаше как да заема поста на вътрешен министър, защото в тази сложна управленска коалиция, която се очертаваше, нямаше как да мине един такъв пост, без необходимото лавиране между интересите на различните участия в коалицията. Прецених, че не съм човекът, който би могъл да заеме една такава позиция и да извърши това лавиране", заяви Янкулов. По думите му на протестите срещу Българския футболен съюз и Борислав Михайлов, по време на които се стигна до сериозни сблъсъци с полицията, униформените са използвали прекомерна сила, а липсата на политическа реакция, която да осъди тези действия, по-скоро ги насърчава. "Използваше се прекомерна сила при овладяване на този протест и не му се дава категоричната оценка, че се касае за несправяне с управлението на процесите по време на този процес. Беше необходимо категорично да се каже, че такова поведение от полицията е недопустимо. Остана посланието на политическото и професионалното ръководство, че това са изолирани прояви и конкретните лица ще понесат отговорността си", посочи Янкулов. Според него сме станали свидетели на "класически побой на хора от длъжностни лица".

Убиец ще чисти тоалетни в затвора, качество и ефективност..

пет месеца не могат да хванат един селски мангал ... а бг правосъдието не си мръдва пръста докато не убият някого ... затова има непрекъснато кавги и саморазправи в Бг !!!!!

поне са го търсили, писаха за един преди време, издирван от 15 години с червени, златни пемпяни бюлетини, , ми той човекът си бил на село от 15 години:))

Следили са комуникациите с близките му и така са разбрали къде е.

C'est toi ?

Oui oui

Обаждал се по телефона н България.Е,ще го локализират и хванат.

Трябваше да избяга я към турция , я към мексико, ама да се криеш в европа като си престъпник е доста тъпичко...

А той предполагаю какъв умник е :)

Добре, ама нали му трябват помощници, които да го укрият. Да лисне към Турция, после как ще се оправи там, ни език знае, ни пари ще докопа, а и те са до време... Не личи да е особено заможен, за да е можел да си позволи този вариант.

но не е ясно дали е прокурорът или списвачът на статията, защото арестуваният не е работил в никаква фирма в Дания.

....не знаеш ли, че никога не се казва цялата истина на обществото, а само четвърт от нея. Истината ще я разбереш в аналите на делото след като приключи.

Тепърва ще се установява как човек с непроменена външност и документи успява да влезе в Дания въпреки европейска заповед за арест? И после защо всички искали промени по Шенген и започвали да ограничават "свободното придвижване". До де ние влезем може и вече да я няма тази услуга! Сега само да не го пуснат и тия на свобода поради еди какви си пропуски по документите на европейската заповед за арест?

При преминаване на българската граница още не е бил обявен за издирване, така че си е преминал спокойно с неговите си документи. В Шенген няма граници, но е имал и други документи с друга самоличност. Това прави проследяването трудно, но не и невъзможно. вероятно някой от корхотата му е издал местоположението, иначе можеше да се крие и с години...

Дания не трябва да го екстрадира, защото условията в българските затвори са много лоши и не отговарят на европейските изисквания!

Добра ирония, но въпреки това ,,лошите условия,, в нашите затвори не респектират криминално проявените !!! Защото държавата ни е кочина !!!

за чиф занимавате обществото с боклуци??

Можеше в съседното село

според заглавието май са повече от един...

няколко...

Те всички гастербайтери това работят.За разлика обаче от турци и мангали, българите са малко и не са единни в чужбина, както и в България.Онези имат цели квартали за свои и могет да скрият такъв като задържания без проблем.

И за това толкова лесно са го хванали, защото знаят къде работят повечето българи :)))

КАК РАБОТИ ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА ?? .... ДАТЧАНИНА ХАНС -КРИСТИАН .. СЕ ОБАЖДА НА ДАТСКИЯ ТУРЧИН СОБСТВЕНИК НА ЧАСТНО БЮРО ПО ТРУДА И 5-6 КЪЩИ ЗА ИМИГРАНТИ В ГЕТОТО : ..... " МУСТАФА, ПРАТИ МИ ГАСТЕРБАЙТЕРИ ДА ЧИСТЯТ КЕНЕФИТЕ И ГРАДИНКИТЕ ЧЕ НЯМА БЕЛИ ДАТЧАНИ КОИТО ДА Я РАБОТЯТ ТАЯ РАБОТА " ..... :)

Щото в България тая работа се върши от бели българи.

С едно селско момче отдел "Издирване" след месеци "усърдна" работа ... добре, че в Дания са го задържали. А как ще обяснят "успехите" с Галеви, Божков, Маргени, Таке, Цветан Василев. Та толкова за родното МВР и служби. Те просто слугуват на едрите мафиоти, висшите им кадри са на заплата при мафиоти, те прикриват, а не разкриват едрата престъпност - цяла Европа е вече убедена в това и е чудо, че говорят дори с нас.

Мафията има държава

извинявай шефе, излизам за месец в неплатен отпуск. Айде, до скоро!

Viroiatno sago pridali na Organite na MVR tam vav Finlandia.

сличайно?

Ей тъй … Поздравления за смешният пост

ТУРСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЧАДТНИ БЮРА ПО ТРУДА В БРАТСКА ДАНИЯ .... НЕ ПОДБИРАТ МАТЕРИАЛА , ВАЖНО Е ДА БАЧКАШ НА БЕЯ И ТОЙ ДА ПРАВИ ПАРИЧКИ ОТ ВСИЧКИ :))

ti

СИГУРНО ПРЕСТЪПНИКА Е ЖИВЯЛ ПОД НАЕМ В КЪЩА - СВИНАРНИК .... НА ТУРСКИЯ СОБСТВЕНИК НА БЮРОТО ПО ТРУДА И МУ Е ПЛАЩАЛ И НАЕМ :))

Защо ни занимавате с тези цигани ?! Не внесли един лв в държавата !

Не е циганин, а етнически българин, при това много бял и с руса коса

Чак и на работа се уредил да чисти стъкла...

Нашата граница е ясно как я е преминал - такава няма. Любопитно ми е как го е направил през другите.

Ами нашата я е минал с българският паспорт, преди някой да почне да го търси. А ако мислиш че между Германия и Дания има граница и някой те проверява, в дълбока заблуда си.

Е, как, с чужди документи, много ясно. Въпросът е, дали се е снабдил с тях предварително или в процеса на бягство.

Как ли е преминавал държавните граници, които ги няма в Шенген! :-(

Не знам каква ви е комуникацията с чуждите и дори с нашите служби, но скоро един подобен бандит си умря в бг и никой ни чул ,ни видял.. сигурно е имал шапка невидимка. Не е за вярване , години да се търси престъпник и той живее под носа на …тези който вземат чанти с пари. Е, как да ви вярваме???

С датчанките требва да се Фнимава...