17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"задържане под стража" не е възпитателната мярка. По-педагогично е "кастрация" на обществено място за превъзпитаване на бъдещи такива.

Ми иди го кажи на прокуратурата бе, мишок!

В Америка публикуват снимки в медиите на педофилите, за да ги распознават и да се пазят от тях, у нас пазят репутацията на мангалите като ги крият от обществеността, защото са национален капитал, избиратели на мутрите.

Е, тука не им публикуват снимките като са цигани да не им нарушават правата, спонсорирано е от загрижените велики сили, които отдавна си мерят каквото имат точно на нашата територия, вадейки нож на умряло куче -българския народ изкарвайки го какъв ли не, естествено с користни цели. До нас ли опряха и Хамерика, и русия и всички останали и всичките им роднини и те бих ги поздравила с песента за майките на Хиподил.Приятна вечер!

Написано е защо не им публикуват снимките. Не е зле да четеш и малко под заглавието, колкото и да ти е изморително.

На циганите трябва да се режат ташаците веднага след раждането.

А българите педофили да ги пускат по живо - по здраво, така ли?

Детето изнасилено ли е, какво е блудството?

Тука ортодоксалните и правослявни руслямисти, които по правило са и най-големите расисти, веднага скочиха и без да знаят подробности нарочиха педофила за циганин. А ако посегнат на вашето дете и се окаже, че не е циганин, а чист бял българин, по-леко ли ще ви стане? Какво значение има дали е циганин, българин, турчин, арменец, евреин, росняк, гагаузин, каква музика слуша и кой му е любимия цвят......

Станке, престани с лозунгите в русофилистичен стил, ами като толкова сии обичаш циганите и мразиш българите, които за теб са цитирам те "ганЮвци" /и неграмотно на всичкото отгоре/, та вземи си фамилията, жената и децата ако имаш такива въобще и отиди да се интегрираш в тяхното затворено и расистко общество от педофили и мразещи нецигани и наричащи българите "гяури". Жалки сте нещастни продажници. Българите винаги са помагали на всякакви етноси и са се разбирали с тях, ама нали нпо-тата трябва да си оправдаят съществуването и милионите, които се наливат. за жалките трошици, които ви подхвърлят на троловете, които вършите мръсната работа сте готови да предадете и РОД, и РОД-ина, РОД-ители и т.н. ГанЮвци наричаш и майка си и баща си, отрепко.

Чичка, помагал си дедовия. Пълен палячо си. Продухан изтрещелник, напляскал един куп опорки и глупости без връзка помежду им и без всякакъв смисъл и достоверност.

О, ядоса се горкото, я да видим какво ще си изсмуче от пръстите, щото свикнало да смуче ясно какво. Чичка викай на майка си, пардон, да не нарушавам добрия тон имах предвид родител 1 или родител 2. То не се е ядосало на изрода, а на това че имаме "наглостта" според него/нея- то - полово неутрален, да не приемаме неизкоринимата сред циганите педофилия и търговия на деца за булки!

Не те знам на коя Станка говориш, ама ако мислиш, че "Ганю" е неграмотност, вземи се ограмоти и потърси първото издание на "Бай Ганю". Или прочети "Под игото", там тези обръщения ги има редовно. Много ме кефите разни смешници, които проповядвате патриотизъм и пращате тоя и оня да си ходели, ама не познавате дори родния си език си възрожденска литература. ПатрЕоти до дупка сте, чак до раздаването на квалификации като "отрепка" и "гяури".

А, да пропуснах, че докато големите демократи са избивали туземно население или са го затваряли в зоопаркове или са кастрирали душевноболни, ужасните "расисти" сме спасили еврейското население от България като се е надигнала цялата общественост, гражданско общество ... за останалитее грехове, които имат да изкупват, но се опитват да ги припишат на изтерзания български народ е отделна тема и със сульо и пульо спирам да обсъждам, едно си то знае, едно си бае, айде бягай при хасан и айше да ти се порадват, особено при хасан

ЩЕ ГО ПУСНАТ

Защо няма Никаква информация за изрода? Име ,от къде е ....? Родната полиция ГИ пази...престъпниците в България !!! ГЕРБ на боклука и Нормалността ще се възстанови бързо.

Педофилите слагат минуси !

Нека му намерят най лилавия и анаболен, напращял негов събрат. Да го обръснат където трябва и да му го оставят. Доживот.

Освен че крият за случая една седмица сега от МВР следва и да се погрижат за безопасността на извършителя и на всяка цена да го предпазят от саморазправа, това е тяхната работа.

Ония неща между 2 тухли и да си ходи...

Я покажете снимка на този педофил, хем да видим от кой етнос, е хем като го пуснат, ако въобще го затворят тоя урод, хората да знаят. Винаги като ги криете са цигани, винаги, или пускате снимка на бели ръце в белезници- била илюстративна.Айде покажете го!

Що, надяваш се този път да не е българин ли? Хаха!

Пак българин, нали?

Друг път, ясно за кой етнос педофилията се води "племенен" обичай, продават си децата за булки като животни, на който даде най- много още от започване на половата им зрелост и всяка година точно като животни, деца раждат деца. Я да познаем от раз за кои дето се водят за български граждани, но не са българи и са на доста по- ниско еволюционно ниво с редки изключения, става въпрос

Я провери двата случая от последните два месеца за бащи, изнасилващи дъщерите си, че да се светнеш за кой етнос какво се води. Аман от ганювчета, които викат на черното бяло - от такива като вас никога няма да се оправим, защото вместо да си признаете проблема и да видим как да го оправим, почвате да търсите под вола теле как някой друг бил виновен.

Я, троле направи разликата между двата урода, чиито физиономии медиите са показали и масовата практика сред циганския етнос и конкретния цигански урод, който за пореден път крият. Гадни, търтейски нпо- продажници, изключително мързеливи, нагли, за нищо не ставате освен да плюете по българите, ако секнат външните финансови инжекции ще умирате от глад, за нищо не ви бива!

А, значи признаваш все пак, че сред българите редовно се срещат педофили, ама пак гледаш да прехвърлиш на циганите вината! Типичен бай Ганю, който никога за нищо не е виновен, и като не му отърват фактите, бърза да обвинява в тролене.

А като се окаже, че си е чист българин какво ще дрънкаш тогава? Педофилът си е педофил, многознайко! Без значение от кой етнос е! Има и в селата, има ги и в градовете! Само тъпак като теб може да търси оправдание за всеки проблем в манг.алите! "Племенната" педофилия при тях е факт и трябва да се бори, но тук става дума за съвсем друг тип уроди - такъв дето дръпва детето в някой изоставен строеж и се гаври с него. И разни ясновидци като теб го виждат като мангуста!

Що не му показват физиономията тогава, а? За предишните два случая не знам, дайе линкове с доказателства и снимки

Е колко десетилетия я изкореняваха тази племенна педофоли като се започне от бае тюдорово време, до милионите, които се наливат в нпо-та и глезене на циганите от "държавата", НИКАКЪВ ПРОГРЕС, педофилия като етническа характеристика на циганския етнос.Защо така а, проблеми с еволюцията очевадно

Кой ти е длъжен да ти дава "доказателства и снимки" лично на теб бе, ганьо? Като те мързи да се образоваш сам и чакаш някой да го направи наготово или ти отърва да си държиш главата заровена в пясъка и да се правиш, че няма такова нещо, стой си невеж! А защо не показват снимки питай медиите, пък и то в статията си е написано, ама кой да чете сам, вместо да настоява на него лично някой да му дадял нещо!

Станке, получи си вниманието, за което неистово се бориш, а вероятно заработи и някой друг бакшиш от работодателите си- нпо-та, айде остани си здраве, а като ви спрат кранчето, щото и това ще стане, отиди из циганските махали да те посрещнат с отворени обятия, закарай и децата си, нали си ги обичаш и после ела да философстваш из форума, ще бъде интересно. Очакваме с нетърпение да ни разкажеш.

Хаха, още един ганю, на когото като не му отърва истината, почва да си изсмуква от пръстите измислени обвинения!

Деца по панагюрски - свършваш във вряща вода и готово!

Дръвника, главата и в този ред на мисли.

кастрация и в мината!!!

ЯСНО Е, ЧЕ ЧОВЕКА ИМА ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ, НО ЗАЩО НЕ ГИ ЛЕКУВАТЕ ТЕЗИ ХОРА, ВРЕМЕ Е ЗА ЗАКОНИ ОТ РОДА: КОЙТО КРАДЕ С ОТРЯЗАНЕИ РЪЦЕ, КОЙТО БЛУДСТВА С ОТРЯЗАН Ч*ЕН И Т.Н....ЯВНО ТРЯБВА ДА ИМА КРАЙНИ МЕРКИ СЛЕД КАТО ВСИЧКО Е ОТИШЛО ПО ДЯВОЛИТЕ...ХЕЙ ВИЕ КОИТО " КОВЕТЕ" ЗАКОНИТ, ИСКА МИ СЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА / ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТЕ НЯМАТ НИКАКВА ВИНА/ ИЛИ НА ВАС САМИТЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩАСТИЯ -ПОЧИНАЛА РОДИЛКА, БЛУДСТВАЛ С ДЕТЕ И Т.Н И Т.Н ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ КАК СЕ ПРАВИ РЕД В ЕДНА ДЪРЖАВА....ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЯКАКВА ПРЕСТЪПНОСТ И ПРОБЛЕМИ, НО ТОВА ТУК В МОМЕНТА НА КАКВО ПРИЛИЧА?!??! НАРОДА РОБ, РОВЕНЕ ПО КОФИТЕ И МИЗЕРИЯ А ВИЕ ЛЪСКАВИ И БОГОПОМАЗАНИ, КАК ГО ЗАСЛУЖИХТЕ БЕ ХОРА? ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЕДИН ДЕН , НО ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ВРЕМЕТО ПРЕЗ КОЕТО НАРОДА Е СТРАДАЛ ...

Тази година - престъпление. След 5 г. - нормална сексуалност

Sevgin - ти що щеш в тази гяурска кочина? а педофила трябва да го линчуват

Гяурска кочина

щото в съседната кочина не се случват такива неща, ама хич.

ПРЕКАЛЕНИЯТ ЛИБЕРАЛИЗЪМ ВОДИ ДО ТАМ И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ "ПРИСЪСТВИЕТО" ИМ ДА НИ НАРИЧАТ "ГЯУРИ"......ЕХ БЪЛГАРИО?!?!??!

Каза свинята от нейната кочинка, където убиват с камъни за щяло и нещяло и още живеят в 13 век, като цяло ....