Арестуваха в Дания обвиняемия за убийството на Димитър Малинов от Цалапица

С категоричност е установена самоличността на задържания Рангел Бизюрев посредством пръстови отпечатъци и снимки

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха в Дания обвиняемия за убийството на Димитър Малинов от Цалапица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бомбардировките на София - съгласувани и продължени по настояване от СССР!!! Разкрити американски архиви: Молотов настоява от името на Сталин бомбаpдиpав щете над България да продължат!!!! Даниела Горчева Публикувано нo: 26.11.2018 Така че лъжите, които комунистическите агенти пускат да циркулират в Интернет, че видите ли Геоpги Димитpов - този c подвитата пред Сталин опашка, бил отърчал пред своя съветски вожд и го помолил, пък оня човекоядец Сталин бил наредил на Рузвелт и Чърчил веднага да престанат с бомбардировките на България си е ПОРЕДНАТА НАГЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖА!!!! Копирано от https://www.168chasa.bg/article/7169664 © www.168chasa.bg Колко пъти дo ви казвам, че когато комунист ви каже “добър ден”, следва да погледнете къде е слънцето, понеже е най-вероятно дълбока непрогледна нощ на нечистите сили. Oтносно бомбаpдиpовките над София и други градове на България от страна на англо-американците! Спор няма - те не само са морално укорими, не само са груба политическа грешка, но и са ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ съгласно тогавашните хагски конвенции за водете на война, които забраняват бомбардировките над мирно цивилно население и на населени места, освен в случаите когато отсрещната страна е започнала първа с бомбардировките! В този смисъл и бомбардировките над Дрезден и други германски градове, колкото жестоко, нечовешко и чудовищно да е, не е престъпление, защото Германия първа започва с бомбардировките над Англия! Съвсем другояче стои въпросът с бомбардировките над България, защото Бългopия, макар и формално да е обявила война на Великобритания и САЩ, не води никакви нападателни военни действия срещу нито една държава, а със СССР дори запазва и дипломатическите отношения, въпреки натиска на Берлин (Хитлер)! Обявяването на война НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! СВАЛЯНЕТО НА ЛЕТЯЩ НАД СТРАНАТА ТИ САМОЛЕТ БОМБАРДИРОВАЧ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!! ЗАЩОТО ТОВА Е ОТБРАНИТЕЛНО, А НЕ НАПАДАТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ!!!!!

Абе защо така не виждам нито един от специалистите по етнически въпроси да уточнява етноса на престъпника и особеностите на етноса му?!

А за близнетата нито дума...така,така... измихте ли ги тях...

Такива престъпници на свобода са идеални за мафията - за изпълнение и на най-мръсните й поръчки. А колко такива има - и за рекет, кражби, контрабанда, наркотици, насилие на свобода да 30 години!

Идеални, ако ги знае мафията къде са. Този едва ли е бил мафиот

Ето ви още един прекрасен нагледен пример - поредният - за съвсем пряката връзка между МАФИЯТА и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ (прокуратурата, ВСС,…, законите - тоест създалите ги политици и депутати,..) и масовата престъпност. Точно това е отричаната, но съзнателно и последователно водена ВОЙНА на мафията срещу хората, срещу българския народ и българската държавност! Така се поддържа недоверието на хопата в институциите, и то и основателно!

Дрън, дрън. Какво искаш да кажеш по този повод, най-елементсрен престъпник. А правителството на ПП ДБ, в рамките на акцията си да премахне служители и началницци в МВР,. уволни и този шеф в Пловдив Не че не е заслужавал, з/о на никого от управляващите в БГ не му пука за хората или да си върши рабоата

"Бизюрев се издирваше в продължение на няколко месеца. За него има издадена Европейска заповед за арест от лятото на тази година. По неофициална информация, той поне два пъти е бил задържан - в Германия и Нидерландия, но после е пуснат заради пропуск в синхронизирането на детайли от българското законодателство с общоевропейското. Той визира липсата на съдебен контрол над издаването на европейската заповед за арест. От страна на българските власти нямаше официално потвърждение на тези информации..." !!!!!!!!!! "По неофициална информация, той поне два пъти е бил задържан - в Германия и Нидерладия, но после е пуснат заради пропуск в синхронизирането на детайли от българското законодателство с общоевропейското."!?!?!?!?!?!? "Бизюрев се издирваше в продължение на няколко месеца ... c Европейска заповед...той поне два пъти е бил задържан - в Германия и Нидерландия, но после е пуснат заради пропуск в синхронизирането на детайли от българското законодателство с общоевропейското..."!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Сложи си въпросителните ? и удивителните ! В ПИСМО ДО Германия, Нидерландия ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРУКТУРИ, закони и целия им идиотизъм. За тях проблем са кривите краставици, а не престъпниците.

да го хванат някъде другаде още един път.

Изтървем ли и датчаните ще го хванем за шнорхела тоя :(

Следващата спирка ще е Северния полюс.

А онези двамата братя близнаци? Нали не си мислите, че само са гледали отстрани?

Може. Оня го драл и се престарал. Без свидетели или доказателства няма как да докажеш, че и те са го били/убили. Остава да се види тоя дали ще избере да ги натопи / издаде или оправдае.

Абе умньо, Ако ги ,,оправдае,, значи да натопи себе си , чче е убиец. Ще го нсправи ли?

Сега чакаме арестуването на убиецът на Ферарио Спасов и на изродите които му позволиха да се укрие .Ние възпитаниците на бай Ставри ги чакаме с нетърпение

Абе Кукуневица какви глави синхронизирани галви затваряше до 2007 , че все ни мътиха главата с този ЕС. Накрая от синхронизирането какво остана 4 нарязани реактора ? И Заплата и пенсия на Кукуневица от Франция.

Заподозрян? И то има ли и най-малкото съмнение, че е той?

Ако каже, че е казал на двамата братя да понабият жертвата ще стане много интересно. Може дори да каже, че човекът ги е напсувал и двамата са го убили от бой, а той не го е бутнал дори. И като са били само четирима там, а единият вече нищо не може да разкаже... Сещай се нашето правораздаване как ще зацикли. Единственият начин е при разпитите да се оплетат в лъжи. Според мен и тримата са за съд, ама кой точно е убиецът трудно ще се докаже. У нас има хора осъдени по косвени доказателства, а има и оправдани или с условна убийци...

Не се притеснявай за това, има си начини да се разбере кога лъжат и кога не. Всичко ще се разбере.

Има си начини, и нашите полицаи са специалисти в тази област - телепатията. И ти си един от тях, очевидно е. И е държавна тайна как се използва телепатията, при положение, че не съществува.

Само минавам да ви споделя, че Дания и Нидерландия са най-големите еврейски кибуци в европа.

И къв ти е проблема с кибуците бе байно, не стига че ви връщат убийците и пак сте недоволни.

Като гледам нашите милиционерчета и работата им, май ще го пуснат и тоя път. Заради пропуски на родната милиция.

В Дубай при Нексовците трябваше да иде. На басейнчето да жулят коктейлчета.

Той па намерил къде да се крие. Веднъж гледах как работят датските полицаи. Измъкнаха от един двор някакъв жълтеникав, съблякоха го дибидюс, увиха го в одеало и го натикаха в полицейската кола. Пипаха с бели хирургически ръкавици, тихомълком, за 20 сек.

Хванаха го в Германия - пуснаха го Хванаха го в Холандия-пуснаха го. Сега го Хванаха в Дания ... А тоя що само обикаля из Европата?

...а както знаем има нещо гнило в Дания ;)

Ама иначе не ни пускат в шенген и америка без визи, щото сме били абдали, райш ли.

Дали ще го пуснат за трети път, за късмет. Държавните органи от които зависи, този да го приберат, дали ще осъзнаят, че са пълен въздух под налягане.

Какво като са го хванали, като вече два пъти са го хващали и пускали?!?

Тоя пропуск в синхронизирането барем коригираха ли го сега? Не, нали?

Да, и за това полицията сигурно е виновна, не министъра или депутатите

Шиши, моля те...ти баща, ти майка... нека с твое благоволение този път ни го докарат!

Ще му пръднат на кочана. Пак ще го пуснат, като в Германия и Холандия.

Абе как НАП и НОИ не пропускат да хванат озъбилия се от немотия българин, дори и да е на Антарктида, а пък нашата поЛЮЦИЯ не може да го арестува и след записи, има нещо сбъркано в държавата. После фуражките да се снижават и да не излизат да протестират за увеличение на заплатите, че и това им е много, боклуци. Най-с смели да бият зад колоните на МС, когто с бронирани до зъби, иначе са гола вода.

Пропуските от БГ-полицията са направени нарочно, за да се укрие този убиец.Колко ли полицаи са се облажили с някоя хилядарка?

Хора, да не сте скрити пед...си? Всяко второ мнение е за анал....

мило нарични "полицаи", освен да претрепят някои излезнал на улицата да протестира за да си избият комплекса за малоценност, за ник'в друг чеп не стават!

Сега ще го поемеш целият :)

наште еврослужби го фанаха за дедовия,добре че ония понякога им помагат на наште че иначе сме гола вода,аман от полицейщина която се занимава предимно с наркотрафик