Арестуваха съпруга на бившия първи министър на Шотландия

Питър Мърел е заподозрян в разследване на финансирането и финансите на Шотландската национална партия, чийто лидер бе Никола Стърджън

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха съпруга на бившия първи министър на Шотландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Prime Minister (PM)'' на български език се превежда като министър-председател, а не както гугъл го превежда. Само информативно.

:) същите методи, като на Путин и никой няма право да казва че империите грешат, дали ще Русия, дали ще е Великобритания....единствения глупак с еоказа Горбачов който срути една империя с илюзията, че другите империи са много добри

Дългата ръка на Короната. Който не иска да е в Империята, веднага му намират цаката - евроатлантически и либерални ценности! Педераси , сър!

" Питър Мърел е заподозрян в разследване на финансирането и финансите на Шотландската национална партия " Разследванията забранени ли са ? Да забранят и мисленето и готово :) Вече сме част от "цивилизования " цвят ! :)

Че е написано дървено е вярно, ама да беше прочел всичко. Арестуван е заради разследване на финансирането, за което той е отговарял. Разследването се извършва в момента. И е срещу него всъщност. Нищо. Нека неразбирането на материята, да не те спира да имаш твърда и непоколебима позиция.

В цивилизования свят между другото е приемто да се прочете всичко, да се осмисли, разбере и тогава да имаш отношение. п.п. Знам, че ние не се занимаваме с такива гейщини. :)) Идваш и почвах да храниш еврогейговете или чибурашките и след това сядаш да пиеш салата и да мезиш ракия. ;)

Нямаше нужда от ненужното уточнение...

Що? Ти какъв се явяваш тука? Шерифче нещо ли го раздаваш? ;))))))

А, не, нищо, драскай си. Щом те влече...

Защо подаде оставка изневиделица Николата. Фанали са ги и бега предварително.