Арестуваха поръчителя на разстрела на бизнесдамата Станка Марангозова

Иво Масларов е екстрадиран от Германия и отведен в ареста на Националното следствие, предстои прокуратурата да поиска постоянния му арест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ставаме зверилник а не морално извисена и хуманна гражданска общност и децата се учат на лошо....

Бла бла бла и нощо защо я е убил, защо поръчител, пък организатор, още някой осигурил паритъ, че и бели рози. И нито дума зацщо

и що не се споменава къф точно им е бил бизнеса на тия? нейсе, можем да се сетим щом мутрите от нсо са им наемници

В.Д.= Веселин Денков или по-известен като мъжа на Ивайла Бакалова. Онзи "отвлеченият от прокуратурата'.

Вижте му мутрата.

Родната полиция ни пази!

Доста се шумя около този случай и помня, че застреляната е била завлякла доста народ със сериозни суми чрез измамни схеми. Но в българия измамниците, крадците и т.н. престъпници, явно се квалифицират като бизнесмени и бизнесдами. Значи, примерно, че в Централния затвор лежат само бизнесмени, а в сливенския само бизнесдами, според вашите квалификации.

На това "проектилите" на село му казвахме едно време "куршуми".

Браво на НСО , какви "професионалисти " имат.

То туй като криминален роман бря!Като криминале!Е сега всекиму заслуженото.

Вие разбрахте ли, че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ?!?! Ето фактите: От ЦИК най-официално оповестиха, ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ СА малко над 6 милиона и 602 хиляди - 6,602,000 български граждани над 18 години. Дотук добре ОБАЧЕ вижте фактите: Националният Статистически Институт изненадващо реши да публикува данните от последното преброяване на населението от … ОКТОМВРИ МИНАЛАГА 2022 година, и ТО ДЕН СЛЕД ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ!!! Защо те оповестиха резултатите една сега, СЛЕД оповестяването на резултатите от изборите, след като това изследване е проведено през октомври миналата година, тоест преди около година съ били известни резултатите! Кой е наредил та НСИ да крие резултатите и до ги обнародва едва СЛЕД изборите?!? И изборите да се проведат по ОСТАРЕЛИТЕ ДАННИ ОТ ПРЕДИ ЦЕЛИ … 11 години?!?!? А НСИ е на подчинение на Винистерски Съвет, тоест на Румен Радев и на служебното му правителство, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ОСНОВНА ЗАСАМА БЕ (е) ДА ПРОНЕДЕ ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ!!!! А не кадрови чистки! И това е позволило на СИК да състави НЕВЕРНИ ИЗБИРАТЕЛНИ РИСТИ, по санни от преди 11 години, когато е било предното преброяване! Следователно ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ!!! Не са верни изборните резултати! Не е вярно, че е имало ниска избирателна активност! И това ще стане ясно в съда!!! По последните данни от преброяването бройката на всички българи, с пеленачетата до столетниците е 6,519,000!!! От това число трябва да извадим малко над 1 милион деца и непълнолетни излиза, че в избирателните списъци е трябвало да фигурират БЛИЗО 1,400,000 души ПО-МАЛКО?!?!?!?!?!!?!?!? В СРАВНЕНИЕ С ОБЯВЕНИТЕ ОТ СИК!!!!!!!!!!!!!! Където хората над 18 18 години с право на глас СА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ в момента!!!!!! Това е грандиозен скандал, нечувана дори и да България ИЗМАМА!!! От това излиза, че отчетените от НСИ като умрели през последните 10 години българи СЪЩО СА ГЛАСУВАЛИ!!!!!!! НА 2 ОКТОМВРИ! Което - отново - е огромна измама! От СИК се опитаха да се оправдаят, че са ползвали данните от 2011 година, но и това е ЛЪЖА! Излезе, ме СА ЗАВИШИЛИ бройката та имащите право на глас с още 242,219 човека?!?!?!? Дори и със старите, от преди 10 години данни!!! Така и излъгаха (за да обезкуражат хората), че имало рекордна ниско избирателна активност!!! Реално тя всъщност НЕ е ниска! Скоро ще наблюдаваме как ще се изобличи тази невероятно нагла измама и в съда!!!

Хайде стига с тия избори! Фалшиви, истински, ще има скоро още. Не разбрахте ли, че народа не иска едни и същи мутри в парламента! На следващите избори ще гласуват още по-малко хора!

Последните редове...и не ! Диана не е никаква негова жена ! Б. Йорданов има двама сина и съпруга, които на практика поеха погребението и всичко. Диана е обикновена курветина видяла мъж с пари в ония години преди да се гръмне той. https://www.chernomore.bg/a/10-bulgaria/203695-dovedeniyat-sin-na-maslarov-porachal-ubiystvoto-na-marangozova

Тоя комунистически боклук с врътка (кражба) отне и апартамента до ИСУЛ на вдовицата на застрелялият се пред банка бивш митничар Борис Йорданов. Тя остана сама с двама малки сина на улицата тогава. И не, Диана Найденова не му е никаква съпруга на митничаря, тя му бе метреса и роди от него. Но тоя боклук Масларов отне жилещото от истинската съпруга на Б. Йорданов. Но за това не се чува нищо. Въобще тоя Масларов трябва да бъде екзекутиран, на много хора е нанесъл щети, само защото е от комунистическото котило.

ЕДНО ЩЕ КАЖА-Министерство на истината и Полиция на мисълта-Дж. Оруел. КОЛКО Е БИЛ ПРАВ!

Свинец ли си, куршум ли си?

Дядото на Масларов се казва ИВАН МАСЛАРОВ и е бил член на ЦК на БКП - някой ако се чуди от къде са милионите, които е прала МАРАНГОЗОВА А мащехата му е министър МАСЛАРОВА- тая дето прати българските пенсионери на море през месец ЯНУАРИ за държавна сметка да си уплътни хотелите

Кога ще бъдат отведени в ареста депутатите които ограбиха хиляди български семейства ?????

Никога

Всеки от историята е намерил, каквото е търсил! Масларови имат лесни парички, покойната е изпечен измамник, на Масларови алчността и е дошла в повече, и вместо да са си казали - ами ний сме ги откраднали, от кудет' дошле, там и отишле решили да отмъщават и ... за покойната - рисковете на професията, а за този юнак - струваше ли си?

Тя тая дама май си е търсила майстора и накрая си го е намерила! "Разстреляната Станка е била подсъдима за измама в особено големи размери. Била е изправена пред Темида преди три години, след като завлякла двама бизнесмени с над 1,4 млн. лв. Има и заведени три иска от банкови и кредитни институции за над 160 000 лева, за които има изпълнителни листове... От друга страна през последните 5-6 години Марангозова е била доста активна и в завеждането на граждански искове срещу различни хора, с които е имала вземане-даване. За този период е завела 10 граждански дела. Исковете варират от 30 000 лева до над половин милион. Последното дело е срещу Иво Масларов и Елена Масларова и е заведено през август тази година"

зашо не кажете кой е тоя В.Д. какво го криете или е бякоя правителствена мутра близка до управляващите

Веселин Денков - Брадата

С когото пък е онова чекне Ивайла Бакалова...навързани долнопробни свински черва.

А обвиненията за убийство Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол кога, а масовият убиец Юлиян Борисов Георгиев от Перник кога!?

Така го фанали

Иво Масларов е доведен син на Емилия Масларова... вскички комуняги са един дол дренки

Някой е издънил работата, без топач няма намиране на тези

Няма намиране или просто никой не иска да ги "намери", освен ако не им наредят да ги намерят

Хаиде да се махате вси4ки 11-ки ! 14-ки 6-тици 10-ки и всяко др неиндетифицирано непознато животно. Искам това защото нямам полза от вас нито вие имате от мене Та големия биг куесчън е ЗАЩО НЕ СИ ВЪРВИМ У ДОМА ВСИЧКИ ВМЕСТО ДА СИ ПРЕЧИМ ?

Ала бала

И удобно се премълчава, че организатора от НСО е масон, и от коя ложа е!

Трябва от всекиго да се разбере, че е несъвместимо да бъдеш български държавник и общественик — министър, депутат, ръководител на политическа партия и обществена организация — и в същото време да бъдеш масон, зависим от чужда воля и от чужда дисциплина. Масонските ложи са национална опасност за нашата родина и те трябва безусловно да се ликвидират. в. „Работническо дело”, бр. 162, 22 юли 1946 г. Share this:

Значи има надежда да осъдят например и Масларова - в 22 век! А Борисов сигурно през 23-ти!

Се едно да осъдят Бойко Борисов или Иван Костов. Не може тва да стане до второто даже до тертото пришествие.

Че този случай е от винария век:) Сетила се Мара (Гешев) да се побара!

Сега са го върнали немчугите!

Скрий се, бе капут, да не те шибам през панталона! На 200!

българският независим съд да обяви доказателстата за спорни и недостатъчни и, че МВР и прокуратурата пак не са си свършили работата, както трябва.

Не прибързвайте, а бързайте бавно.

Кой му пука какво предвижда законът?Той не е за бандити,той е за малките рибки.

Така може да говориш на улицата със съседа си например... Пише се НА КОГО му пука-двойно непряко допълнение. Справка-български език за начален училищен курс.

брао