Арестуваха мъж за блудство и изнасилване на ученички в Сливен, проговори една от жертвите му

Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: "Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички, разказа 19-годишното момиче

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха мъж за блудство и изнасилване на ученички в Сливен, проговори една от жертвите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако отворите сливенските новинарски сайтове ще научите, че въпросната 19-годишна ученичка е установила първоначален контакт със своя изнасилвач чрез друг свой познат. Самият изнасилвач бил по произход от родното село на единия от нейните родители. Не си спомням точно кой е бил посредникът при запознаването, но това няма съществено значение. Можем да се досетим, че чичковците, които търсят контакт с ученички обикновено ползват услугата на някой познат или съученик на въпросното момиче, на което то има доверие. Направилия услугата при запознанството получава пари, подарък или някаква друга услуга или полза, или просто нищо. Друго, което се споменава в някои сайтове е, че момичето доброволно е отишло в дома на изнасилвача /или по-точно този, за когото се твърди че е изнасилвач/. Не съм жена и не знам колко дълго едно момиче може да търпи да го изнасилват при положение, че винаги може да се оплаче ако не на полицията то поне на родителите си или най-малко да поиска съвет от приятели и познати как да постъпи. Не е маловажен фактът, че в новините се споменава и блудство, което може да се тълкува и като анален секс. Колко дълго може да се понесе анален секс ако не го желаеш? Много въпроси очакват отговор, дано да го получим.

Тази добра история си е измислила за пред родителите... Всеки ден е ходила при "насилника" и той е ходел у тях да се забавляват взаимно, но когато майка и ги е сгепцала - Ооох мамо беше ме много страх от него и затова ходех при него да ме изнасилва.

Малолетна е. Този късопишковец да се е занимавал с пълнолетни. Сега в дранголника, все ще се намерят някои приключенски настроени да го пренастроят.

На 19 години не е малолетна.

ПроКУРорите да си свършат работата и да го обвинят този изверг за всичко възможно. После съдът да си свърши работата, и да изгние доживот. Ако не, ще има народен съд с лопати.

Нали са видяли записите от камерите! Безумно е, че чета коментари под тази новина, в които има ирония по отношение на момичето. Толкова ли прости и рендосани духовно са българите?!! Това е 55 годишен мъж! Как може изобщо да има мисъл ,че омичето е виновно?!! Извратена работа!

Качила се колата му, щото оня бил познавал дядо й?И отишла с него да домът му са вземел нещ?Айде бе!...И тая нали има брат?А той КАКВО ЧАКА, а не го е подкарал????

ТРЯБВАШЕ ДА НЕ СЪОБЩАВАТ В ПОЛИЦИЯТА/ ДА ИЗЧЕЗНЕ БЕЗСЛЕДНО. ИЗТЕЗАНИЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МЕСЕЦ , ДОКАТО УМРЕ

осем години му разширят сфинктера до 80мм

Не така - може да му хареса!

Той е добро чиче! Глоба 200 лв и го пускайте!

ООО НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ!!! ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАЗОВЕШ БЪЛГАРИН!!!! Отново сме разединени!

В този случай има много повече от изнасилване и блудство, а отвличане, заплахи, няколко жертви. Това е за много повече от 8 години

Как може максимална само 8 години за заплахи за убийство с огнестрелно оръжие, изнасилване, отвличане? Егати олигофренията. Как ще пуснете такъв изрод? Къде по света има такава подигравка?

Сигурно ще ми дадете доста минуси ,но тази история ми звучи 70% нелепа. Със сигурност този си е за затвор, но...те вярвам че всичко е станало така в началото. Момиче та 19 г. се заприказва с непознат на 55 г. и ей така веднага тръгва да се разхожда с него, защото познавал баща й. И веднага отива още по време на разходката в домът му, че да вземел нещо. Заплашил я, че бил полицай. Е само той ли е полицай в този град. Родителите защо не ка сигнализирали веднага след щато са разбрали. Може и да не им обърнат внимание, но факт е, че не са го направили

Извинявам се за грешките с правописа. Автоматична функция. Прави" номера"

Колкото и да го накажат тоя изрод ще му е малко.

Полицейска им работа.

Предлагам братът на девойчето да се обърне към г-н Макаров. Ще му помогне да реши въпросът с наказанието.

Кастрация! И дъъъълго лечение в травматология, толкова дълго, че да се моли да се прекрати!

Де ги специалистите по етнически въпроси? Защо си мълчат под такива статии, вместо да изясняват особеностите на б ъ л г а р с к и я етнос?

Ами. Смърт. Просто е.

Си че сте момиче на 19 и идва някакъв чичак и ти казва:Айде да се разходим до НАС. и няма да се поколебаете да отидете.Стига сте вярвали на някакви кифли

тука са играли парички ,да ги разправя тя на другите ученички тези приказки.

Само преди около месец пресата оповести как един "юнак българин" в Англия бе вкаран в панделата за 33 години за да не е на улицата и повтори същото "геройство" .БГ наказателният кодекс е безкрайно либерален към престъпниците и по тази причина често се появява информация ,че един разбойник,с излежани 7 присъди отново е сгазил сериозно просото.Да се чудиш и маеш кога излежа предишните присъди.

Бавно и с много мъки! Поне месец да се дялка парче по парче!!!

а не е, примерно, някоя сгодна транс-женица?!

За такива изроди руснаците са изобретили и прилагат дебелите поялници.

Спрете да намесвате Русия и САЩ под всяка публикация. Смешно и нелепо е. Важното е тук каква е присъдата, а тя ще бъде незадоволителна за една доживотна травма.

В затвора поне за 15 години ! Напишете му името, защо го криете ?

При "лошият" социализъм този го разстревлаха и забравяха след 3 дни. При добрата демокрация, делото ще се проточва с години и този ще излежи максимум 5-6 годинки и пак на свобода, за лов на нови жертви.

А да бе , и от чешмите ракия течеше муахахахахах

В затвора тоя ще има лек проблем :-DDD

В затвора ще му разширят....мирогледа така,че ще отказва да седне дълги години. Хвърлете го на животните....

Оня ден даваха по "Ничия земя" изнасилвача и убиеца на русенската журналистка. Никой не го закача и живот си живее в затвора. Телефон, вайбър, тренировки, почивки... Само храната не му харесвала...

Много безработни шмекери си поверваха,че може да отработват младо дупе без да си плащат ескорта.Алоу, младите момичета с собствен терен не ядат въздух. Плащайте си щедро и глезете добре ескорта за да няма инфекции.

Качете му снимката на този изрод, да го видим всички.

Всички полицаи са престъпници!

Да не е бил лечко?

И къв е тоя с пистолет, дето не може да бъде пребит с бухалка, да му се смачка глават с камък или да му се срежат вратните кабели при "случайно" разминаване на улицата?

Изнасилена след цела година шибане…

Тази демокрация е пълна пародия . Смърт и само Публична смърт чрез обесване на такива изруди.

Ами просто Киро как изнасили Лена парапета и Слави написа световен хит за тях озаглавен "канадския Ромео и софийската Жулиета "

Тука дали има етнически момент в някоя от двете страни или и в двете? Щото в Сливен по принцип има главно мангали и педали...

19 годишните сега са добре разработени уруспии

Скалъпена история, ученичката се е подлагала за пари

Момичето не е била девствена, тоест била е разкурвена. Това не е изнасилване, защото мъжа не е употребил физическа сила, тоест не е била бита, пребита, а сплашвана, което се води графа хулиганство.

Санде , ако ти опрем една двуцевка до главата и ти го набием изотзадзе изнасилване ли ще е ?

Бивш адвокат , а сега какъв е таксиджия ?

Попитах брат ми за тоя случай, а той е бивш адвокат. Каза, че най много да му лепнат една малка услова присъда, ако пък наеме добър адвокат може да я изкара и проститутка.

Чичко паричко е спрял да шари и ковръта е ревнала след едно година и неколкостотин тека-"помощ,изнаилва мъ"

спрял е да и м дава пари!

отвратително.....и някои се кефят на това...

Някой адвокат да каже как да се правят промени в законите. Затвор до 8 години е безумно малко за такова престъпление.

Какво прави у тях.Айде ела ти у нас щото знам дядо ти хахах.Ама че наивници сте.За пари го е правила

Голямо чудо станало ще плашите куче с кремвирш.Просто ие разработил придавките дал и е хляба в ръцете. 19г туй пълнолетна 'ва серсеми!

И като е пълнолетна дай да я изнасилват ли ве кавал ???

Прокуратурата в Сливен да се стегне, и да си свърши работа, че Хаджи Димитър да не слезе от паметника с войводите и да ги прегази.

Чакай ти "Хаджи Димитър".

Именно, "Хаджи Димитър"

Баща съм на 3 дъщери.Една от тях не е малоумно но е изключително наивна.Считам че такива момичета са лесно податливи-освен това срама е голям-затова тоя изверг е успял.От 10 момичета - поне 1-2 са такива.Ако на мен ми се случи-не съм убеден че ще се оплача на полицията-по скоро или ще го ликвидирам сам или просто ще го пребия и ще уредя да го изнасили някой бразилец.Не мисля че правосъдието ще го възпита

направо да го скопят

Ама дали ще ти стиска да убиеш човек ? А ако успееш, в което силно се съмнявам, ще лежиш в панделата, а там ще ти разширяват анала всекидневно.

И защо да не го направи? Това е въпрос на чест и достойство, ако ти ги нямаш, не важи за всички останали. Като няма правосъдие, а е очеизвадно, че нямаме такова, това е решението. Пък ти си се снишавай и преглъщай.

Всички, които защитаваха насилника от Стара Загора, пак са тук! Не предизвиквайте съдбата, защото като опре ножа до кокала е късно!

Не схващам, тая тъпа ли е или да: Някакъв непознат я вижда, и и казва "аз познавам дядо ти, ела с мен вкъщи". И тя просто отива???? Айде стига. Веждито си е прав за този тип жени. Явно си е плащал, после нещо е сгафил и е решила да го натопи. Или просто майка и като я е хванала в крачка - от няма как е казала "мииии той ме изнасили". Между другото, този тип жени имат способността да измислят такива филми, че понякога и сам можеш да решиш, че си виновен.

Глупаците са като тревата, ако ги окосиш на следващия ден ще са поникнали отново. Та и ти така...

Дам, чичко полицай ще излезе...

"За това престъпление, наказанието е до 8 години"?? А бе мамка ви и скапаното правосъдие . Не ви ли е срам, това е един разбит живот на едно младо момиче, този изрод, трябва да лежи минимум 20 години!!

"Наказанието е до 8г." него ще го осъдят на 6. Ще приспаднат времето на ареста. За добро поведение ще му намалят присъдата... След година и половина пак е на терена.

След година и половина ако излезе, роднините да му спретват един капан и го закарвате на отдалечено място в дивото. Връзвате го за едно дърво, правите му една кастрация без упойка и го оставяте там да му се порадват дивите животни, докато размишлява над делата си.

"Хубавата ябълка я ядът свинете" - това са казали старите хора и се случва по един или друг начин.

споки, скоро ще узаконят педофилията, и това няма да е изнасилване. ще са жендърсилвачи, и ще имат право да изразяват себе си.