Арестуваха "господаря" на престъпния свят в Черна гора

Бизнесменът Брана Мичунович е задържан, след като са открити оръжия в негови помещения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Черна Гора са още в 98ма (примерно) ... жалко , иначе е хубава страна (и с хубави жени) .

Американска поръчка, като БОжков. Американците разчистват за техни кучи синове.

Не бой се - след двайсетина години демонокрация ще станат и те кенеф, албански, примерно.

Тази “новина” не значи НИЩО ! Пишете ни когато влезе в затвора за дълго !

Черногорският Божков! Ха- ха- ха! Колкото и нашият е арестуван... Порастнала й на лисицата опашка и сега твърди, че не е нейна!

Добре са, ние сме по-много показатели, например, раждаемост, смъртност... други основни сме 1947г.

Е браво. Защо ли не са го оставили да стане министър председател. Лошооо не вземат пример от Бългсрив

Все едно говорят за Бойко Борисов. Където бодигард на Бай Миле казва в съда под клетва, че на Борисов е бил разпределен трафика на каптагон към Турция. Говори за наркотици, цигари, хазарт и така нататък в съда. Има Бойко много общи фирми със СИК-аджии и ги обслужва. Например общата фирма Тео Интернешънъл с Пашата (основен основател на СИК) и бившата му милиардерката Бориславова. Където полицията ги излавя в нелегално производство на цигари в Бургас. Там Бойко бил съсобственик и директор на фирмата. Интересно защо не е съден? Вече сигурно има давност. Бориславова пък я прави с няколко милиона на месец по-богата, като като кмет прави плащанията през нейната банка, после продадена за милиарди, а сега държи Пампорово. Ето ви Бойко с Пашата (2-ри на снимката), на парти на СИК: provaton.bg/wp-content/uploads/2020/06/528b68d866291_large.jpg С Големият Маргин (3-ти на снимката): static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201311/20131119.edzqyxkamo.jpg Венци Стефанов от ф.к. Славия сигурно си го знаете.

Брей, елегантен като вампир.

Мило Джуканович е най големия мошеник в Черна Гора, но си е постлал услужливо на ЕС и САЩ и не го барат, също както шмекера Бойко :)

това е българският патент - мутрите на власт и то на върха

във всички държави от бивша Югославия американците сложиха откровени престъпници и мафиоти за управляващи за да може по-лесно да ги контролират, въпрос на време е европейците да ги махнат и да изкоренят американската мафия от там

е принципа - ако не са нашите, ще са вашите. Той е валиден и в Щатите и в Европа и в Азия и в Близкия изток и в Африка.

в случая обаче не си прав, защото това са истински мафиоти и престъпници, които трябваше отдавна да са в затвора, а не разни лобисти или подлоги които обслужват интересите на дадена държава

А В БОЙКОЛАНДИЯ нищо не се случва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А в Бг кога?

И Черна гора ни изпревари с борбата с престпния свят на господарите...

Нинова, Манолова, Отровното Трио, Слави Трифонов, ще ви оправят малоумници, винаги е имало и ще има мафия която в съдружие с държава управлява!

СЕГА Е И ВРЕМЕТО ДА ПУСНЕТЕ ВТОРА НОВИНА! КАКТО ВЧЕРА АРЕСТУВАЛИ БРАНА - ДНЕС СА ГО ПУСНАЛИ! Редакторите - Бъдни вечер кога е в Черна гора?

голяма колко люлин и малко от западен парк , какъв "господар" на престъпния свят в Черна гора ???

Много грозни мутри!

Тези и те май почнаха по нашенски. При нас, в България го даваме като шотландския боец. Нарояват се едни безсмъртни Илиевци, Лукановци, Пантевци и прочее отбор юнаци, и почват да си режат главите, докато накрая не остане само един, а другите с кокалести прякори - в изгнание или избягали. И бай Дънкън МаккЛауд си управлява на воля. Надали някой ще му резне тиквата, но и той е смъртен, не е като оригинала, ами си е баш китайско копие.

Хубави жени ли...отиди в Швеция...

Не е с имущество за 5 милиарда

А българския Господар кога ?