Коментари - Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац | Днес.dir.bg

Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац

Полицията продължава по-нататъшна работа по изясняване на всички факти и обстоятелства по случая

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац | Днес.dir.bg

Коментари

СерВите трябва да преминат няколко пъти през процес наречен "децимация",макар,че това е процес за хора ,а не за селскостопански животни.За тях подходящ е кастрация.

Те децата сега са перманентно във война, пуцат яко на компютъра ,карат мощни жени, ебът красавици.....модерни времена

Мащабна акция ,да бяха повикали и оня ебън рашистки готвач със башибузука му. Издирвали футболния запалянко който след като опукал другата агитка наел такси и се прибрал в селото на вукята.

Жалко за арсенала

В Америка никого не арестуват. Когато някой взриви бомба или стреля по хората, следва развръзка в две части. Част първа. Полицията обгражда дома на стрелеца (бомбаджията). Част втора. Полицията (баретите) застрелва стрелеца (бомбаджията). И с това въпросът приключва. И понеже има свобода, всеки е свободен да избира за себе си: 1) да не взриви бомба и не стреля и остане жив. Или 2) да гръмне бомба и застреля някого, след което пък неговите роднини го целуват студен в ковчега и отива на два метра под земята за храна на червеите. Всеки е свободен да избере вариант 1 или вариант 2.

Супер решение! Заради това е Америка няма проблем със стрелби и оръжия. Всичко е топ!

Явно Сърбия е обсебена от дявола.В два последователни дни едно и също сатанинско явления.Явно сатаната е харесал Сърбия поради заставането на сърбите на страната на злото т.е. на страната на Путиин. Да си спомним каква масова подкрепа имащеше Путинн от сърбите

А ти на страната на тези, дето нямат масови убийства ли си? Кои са те бе IQ 30 ?

Внуци на военнопрестъпници ... Какво друго да очакваш от тях? Ако не ги беше спрял чичо Сам, още щяха да колят всички несърби я в Босна, я в Косово ... Ама - малко им е било и внуците им - продължават да трепят гледащите ги лошо!

Недобомбардирането на Белград определено дава отровните си плодове!

Много си прав,ама руските проститутки тука много протестират.Типично за проститутките.

интернет е виновен, лапетиите им се изпържиха малките мозъчета, майките им станаха курвентии и се чудяд как да се надупят на някой, мъжете дебели алкажи, не стават за нищо, камо ли да възпитават поколение, партито те първа почва хахахахах

* чудят

Ти също си онлайн. Само казвам.

жена ти пожела... само казвам...

Греда, сингъл съм и засега ми е екстра. :) Виж погрижи се да успокоиш демоните, с толкова жлъч сигурно не е живот твоето. Книжки, планини, чист въздух, повече срещи с хора и ще се оправиш. Обещавам.

Спор за мач, двойка по история и веднага всички са отвратителни и трябва да загинат, кукуригу.

Крайно време е да ги забранят тия мачове? До кога ще гинат хора заради тях? Направо да се забрани говоренето. Многото говорене води до подобни ситуации.

Нещата са много по-дълбоки. Специалистите трябва да поработят и да ги извадят наяве. А, всички ние да си вземем поука и да не допускаме утре ние или нашите деца да бъдат "главните герои".

Най-големите изверги в новата история на Балканите са сърби! Масови убийци! Това им е в гените. Плюс краен шовинизъм.

Братия сърби, ние сме с вас!

Холивудските възпитаници са така ! Там има за всеки по нещо ! Те така се продават, а ние ... ний сме идиоти !

Продължавайте да оставяте дилърчета да продават наркотици , като бомбонки.

Ако викнете Боко таланта български, ще ги залови до довечера Гешев - хахахах

Руснак е убит при зареждане на газова бутилка - НЕВЕРОЯТЕН КАРЪК ! НЕВЕРОЯТЕН взрив ! Газов балон се взривява при зареждане на газ-станция. Балонът прави НЕВЕРОЯТНА траектория ! Първо преминава обратно на цялата кола не назад а напред. Лети 50 метра и се удря в стена. Рикошира и почва да лети обратно при което успява да нацели баш в тиквата руснака, който бяга от мястото на взрива и почти се е спасил Това е удар за МИЛьОНИ ! https://www.youtube.com/watch?v=SYfLNnqU0tI

Те така мислят и в Крим, че ще се спасят, ама ... едва ли! Ще ги стигне ... балончика, а този си е за Гинес ... посмъртно, да пратят на жена му кожено палто!

Независимо от коя народност са. Нещастието в съседската къща няма да ви направи щастливи.

Поколението на "снежинките": хора с раздуто самочувствие, често с нулев праг на търпимост към елементарни изпитания, мрънкащи като ощипани моми, свръхчувствителни. Като е бил "проблемен" защо не са му помогнали да си реши проблемите. Още 8 човека си заминаха защото някому паднало пердето и разполагал с оръжеен арсенал вкъщи. Дано мерките на властите имат някакъв ефект да ограничат бъдещи трагедии.

Ти как разбра, че бил проблемен. Понеже една мисирка така била казала? Безмозъчни сте. Нищо чудно, че ви дупиха две години с измишльотината ковид.

Следя няколко сръбски медии, грубиянино.

Е така де. Нал туй и аз казах. Следиш "медиите" и повтаряш думите на говорещите глави от телевизора.. дали са истина не ти пука. Важното е, че резонират с лабилните ти емоции и убеждения. Безмозъчна история.

Погрижи се да разсееш напрежението, приведи факти, явно знаеш цялата истина за него. И не е мъжкарско да се държиш нападателно към жена нито тук, нито в реалния свят.

На никой в интернет не му пука дали си жена или травестит или просто се дефинираш като "то". Плюс нали се борите за равнопоставеност между половете? Що ревеш, че те третирам като мъж? Плюс не коментирай неща, които не знаеш лично. Много хора лъжат, особено тези в "медиите". Справка "ковид".

И по същия начин такива малоумници като тебе пускат всякакъв вид пропаганда в анонимни сайтове . И аз трябва да ти вярвам ли?

Не искам да ми вярваш или да не ми вярваш. Просто спри да ръсиш тъпотии или се гръмни понеже очевидно си проста (или просто платена) като гьон. Ше ви еа в троловете безполови.

Господи защо си толкова прост?

Режи до девето коляно !

Имаш ли изобщо идея какво означава този израз?!

И държавиците Сърбия и РСМ ще са оттекли в канала...

Tова от позицията на ''просперираща' България ли го казваш? Провери данните от последното преброяване, за да видиш кой ''изтича''.

да се стрелят колкото искат, стига мен да не закачат

Гнило,сбъркано семе е тазисърбомаке шиптаро паплач в клоаката на Европа шиптаромангалосърбе ...О как чалгопитеците се опяняват от сърбската чалгамузика макечалгапитеци навсякъде дивашки шиптърски ген маймуните са по интелигентни от тези питеци.

Се в дома на роднините си.Голямо криене

Не е разбрал, че го търсят. 100% няма и идея за какво става дума. Смърди на нагласена история.ю

тия сръбчета са на много силни наркотици

Увеличаването на гей прайдовете и грантовете. Неизбежно води до увеличаване на стрелбите и терористичните актове. Много интересен феномен.

"Сравни с атентатите от 11 септември в Съединените щати и с масовите убийства в Крайстчърч." Пфхаха. Доста добро сравнение като се замисли човек. Активно мероприятие, до активно мероприятие и всичко неибежно и удобно води до повече милиционерщина следене и потъпкване на свободите. Явно ЦРУ му диктува на този клоун..

Друг му е приятелят на него.

Еми нормално, две войни на страната на "победителите" си казват думата. Американски ценности от 1945г насам.

Прилича на циганин.

Сърбин, същото е, да не обидим циганите само ...

След спор за мач. Какъв идиот просто! А старата му напикаваща се баба не са ли закопчали за по-сигурно?

Баба му и ... герой от войната, снайперист от Сребреница ...

Тези сърби трябва да се държат далече от всякакви европейски ценности като ЕС, НАТО и др.., защото всичко ще съсипят, същите са като руснаците - примитивни хора! не случайно водиха войни със съседите си откакто се разпадна Югославия на времето... сега подкокоросват Северна Македония да е срещу нас, но всичко ще се обърне в крайна сметка срещу тях самите!

Няма как да са част от ЕС скоро.

Нещо лошо се задава , колко удобно да обезоръжиш населението, нсшите папагали ще поискат и тук да се иземва оръжието

Добре че у нас няма оръжие останало след война. В Сърбия има много още от ВСВ и от войната с Америка. Инак и тук с изтрещялият народ щяхме да имаме касапници.

Има разлика. Сърбите са нещастастници стояли винаги в сянката на България и затъват в собствените си лайна, както и северджанците.

т.е. Урод.

Ежедневните съобщения за масови убийства в САЩ, + Смъртта и насилието в електронните игри и филми създавани главно на запад дават своят жесток плод при всички Облъчени от тази Гнус!!!

Това е вид тероризъм подбуден точно от описаното от Вас.

Сърбия е стигнала Америка вече, гледам.

Ти на уроша ли си вуйчото? Май те търсят от Хага ... за Сребреница било нещо ...

Айфони, насилие, филми, затъпяване, порнография,гейщина и ето го резултата. Вървим по стъпките на майка Америка

Коментари - Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац | Днес.dir.bg

Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац

Полицията продължава по-нататъшна работа по изясняване на всички факти и обстоятелства по случая

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха дядото и вуйчото на Урош за масовата стрелба край Младеновац | Днес.dir.bg

Коментари

СерВите трябва да преминат няколко пъти през процес наречен "децимация",макар,че това е процес за хора ,а не за селскостопански животни.За тях подходящ е кастрация.

Те децата сега са перманентно във война, пуцат яко на компютъра ,карат мощни жени, ебът красавици.....модерни времена

Мащабна акция ,да бяха повикали и оня ебън рашистки готвач със башибузука му. Издирвали футболния запалянко който след като опукал другата агитка наел такси и се прибрал в селото на вукята.

Жалко за арсенала

В Америка никого не арестуват. Когато някой взриви бомба или стреля по хората, следва развръзка в две части. Част първа. Полицията обгражда дома на стрелеца (бомбаджията). Част втора. Полицията (баретите) застрелва стрелеца (бомбаджията). И с това въпросът приключва. И понеже има свобода, всеки е свободен да избира за себе си: 1) да не взриви бомба и не стреля и остане жив. Или 2) да гръмне бомба и застреля някого, след което пък неговите роднини го целуват студен в ковчега и отива на два метра под земята за храна на червеите. Всеки е свободен да избере вариант 1 или вариант 2.

Супер решение! Заради това е Америка няма проблем със стрелби и оръжия. Всичко е топ!

Явно Сърбия е обсебена от дявола.В два последователни дни едно и също сатанинско явления.Явно сатаната е харесал Сърбия поради заставането на сърбите на страната на злото т.е. на страната на Путиин. Да си спомним каква масова подкрепа имащеше Путинн от сърбите

А ти на страната на тези, дето нямат масови убийства ли си? Кои са те бе IQ 30 ?

Внуци на военнопрестъпници ... Какво друго да очакваш от тях? Ако не ги беше спрял чичо Сам, още щяха да колят всички несърби я в Босна, я в Косово ... Ама - малко им е било и внуците им - продължават да трепят гледащите ги лошо!

Недобомбардирането на Белград определено дава отровните си плодове!

Много си прав,ама руските проститутки тука много протестират.Типично за проститутките.

интернет е виновен, лапетиите им се изпържиха малките мозъчета, майките им станаха курвентии и се чудяд как да се надупят на някой, мъжете дебели алкажи, не стават за нищо, камо ли да възпитават поколение, партито те първа почва хахахахах

* чудят

Ти също си онлайн. Само казвам.

жена ти пожела... само казвам...

Греда, сингъл съм и засега ми е екстра. :) Виж погрижи се да успокоиш демоните, с толкова жлъч сигурно не е живот твоето. Книжки, планини, чист въздух, повече срещи с хора и ще се оправиш. Обещавам.

Спор за мач, двойка по история и веднага всички са отвратителни и трябва да загинат, кукуригу.

Крайно време е да ги забранят тия мачове? До кога ще гинат хора заради тях? Направо да се забрани говоренето. Многото говорене води до подобни ситуации.

Нещата са много по-дълбоки. Специалистите трябва да поработят и да ги извадят наяве. А, всички ние да си вземем поука и да не допускаме утре ние или нашите деца да бъдат "главните герои".

Най-големите изверги в новата история на Балканите са сърби! Масови убийци! Това им е в гените. Плюс краен шовинизъм.

Братия сърби, ние сме с вас!

Холивудските възпитаници са така ! Там има за всеки по нещо ! Те така се продават, а ние ... ний сме идиоти !

Продължавайте да оставяте дилърчета да продават наркотици , като бомбонки.

Ако викнете Боко таланта български, ще ги залови до довечера Гешев - хахахах

Руснак е убит при зареждане на газова бутилка - НЕВЕРОЯТЕН КАРЪК ! НЕВЕРОЯТЕН взрив ! Газов балон се взривява при зареждане на газ-станция. Балонът прави НЕВЕРОЯТНА траектория ! Първо преминава обратно на цялата кола не назад а напред. Лети 50 метра и се удря в стена. Рикошира и почва да лети обратно при което успява да нацели баш в тиквата руснака, който бяга от мястото на взрива и почти се е спасил Това е удар за МИЛьОНИ ! https://www.youtube.com/watch?v=SYfLNnqU0tI

Те така мислят и в Крим, че ще се спасят, ама ... едва ли! Ще ги стигне ... балончика, а този си е за Гинес ... посмъртно, да пратят на жена му кожено палто!

Независимо от коя народност са. Нещастието в съседската къща няма да ви направи щастливи.

Поколението на "снежинките": хора с раздуто самочувствие, често с нулев праг на търпимост към елементарни изпитания, мрънкащи като ощипани моми, свръхчувствителни. Като е бил "проблемен" защо не са му помогнали да си реши проблемите. Още 8 човека си заминаха защото някому паднало пердето и разполагал с оръжеен арсенал вкъщи. Дано мерките на властите имат някакъв ефект да ограничат бъдещи трагедии.

Ти как разбра, че бил проблемен. Понеже една мисирка така била казала? Безмозъчни сте. Нищо чудно, че ви дупиха две години с измишльотината ковид.

Следя няколко сръбски медии, грубиянино.

Е така де. Нал туй и аз казах. Следиш "медиите" и повтаряш думите на говорещите глави от телевизора.. дали са истина не ти пука. Важното е, че резонират с лабилните ти емоции и убеждения. Безмозъчна история.

Погрижи се да разсееш напрежението, приведи факти, явно знаеш цялата истина за него. И не е мъжкарско да се държиш нападателно към жена нито тук, нито в реалния свят.

На никой в интернет не му пука дали си жена или травестит или просто се дефинираш като "то". Плюс нали се борите за равнопоставеност между половете? Що ревеш, че те третирам като мъж? Плюс не коментирай неща, които не знаеш лично. Много хора лъжат, особено тези в "медиите". Справка "ковид".

И по същия начин такива малоумници като тебе пускат всякакъв вид пропаганда в анонимни сайтове . И аз трябва да ти вярвам ли?

Не искам да ми вярваш или да не ми вярваш. Просто спри да ръсиш тъпотии или се гръмни понеже очевидно си проста (или просто платена) като гьон. Ше ви еа в троловете безполови.

Господи защо си толкова прост?

Режи до девето коляно !

Имаш ли изобщо идея какво означава този израз?!

И държавиците Сърбия и РСМ ще са оттекли в канала...

Tова от позицията на ''просперираща' България ли го казваш? Провери данните от последното преброяване, за да видиш кой ''изтича''.

да се стрелят колкото искат, стига мен да не закачат

Гнило,сбъркано семе е тазисърбомаке шиптаро паплач в клоаката на Европа шиптаромангалосърбе ...О как чалгопитеците се опяняват от сърбската чалгамузика макечалгапитеци навсякъде дивашки шиптърски ген маймуните са по интелигентни от тези питеци.

Се в дома на роднините си.Голямо криене

Не е разбрал, че го търсят. 100% няма и идея за какво става дума. Смърди на нагласена история.ю

тия сръбчета са на много силни наркотици

Увеличаването на гей прайдовете и грантовете. Неизбежно води до увеличаване на стрелбите и терористичните актове. Много интересен феномен.

"Сравни с атентатите от 11 септември в Съединените щати и с масовите убийства в Крайстчърч." Пфхаха. Доста добро сравнение като се замисли човек. Активно мероприятие, до активно мероприятие и всичко неибежно и удобно води до повече милиционерщина следене и потъпкване на свободите. Явно ЦРУ му диктува на този клоун..

Друг му е приятелят на него.

Еми нормално, две войни на страната на "победителите" си казват думата. Американски ценности от 1945г насам.

Прилича на циганин.

Сърбин, същото е, да не обидим циганите само ...

След спор за мач. Какъв идиот просто! А старата му напикаваща се баба не са ли закопчали за по-сигурно?

Баба му и ... герой от войната, снайперист от Сребреница ...

Тези сърби трябва да се държат далече от всякакви европейски ценности като ЕС, НАТО и др.., защото всичко ще съсипят, същите са като руснаците - примитивни хора! не случайно водиха войни със съседите си откакто се разпадна Югославия на времето... сега подкокоросват Северна Македония да е срещу нас, но всичко ще се обърне в крайна сметка срещу тях самите!

Няма как да са част от ЕС скоро.

Нещо лошо се задава , колко удобно да обезоръжиш населението, нсшите папагали ще поискат и тук да се иземва оръжието

Добре че у нас няма оръжие останало след война. В Сърбия има много още от ВСВ и от войната с Америка. Инак и тук с изтрещялият народ щяхме да имаме касапници.

Има разлика. Сърбите са нещастастници стояли винаги в сянката на България и затъват в собствените си лайна, както и северджанците.

т.е. Урод.

Ежедневните съобщения за масови убийства в САЩ, + Смъртта и насилието в електронните игри и филми създавани главно на запад дават своят жесток плод при всички Облъчени от тази Гнус!!!

Това е вид тероризъм подбуден точно от описаното от Вас.

Сърбия е стигнала Америка вече, гледам.

Ти на уроша ли си вуйчото? Май те търсят от Хага ... за Сребреница било нещо ...

Айфони, насилие, филми, затъпяване, порнография,гейщина и ето го резултата. Вървим по стъпките на майка Америка