17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано нямат деца или роднини в България. Ще бъдат отвлечени и вероято освободени пред някое РПУ ако не мълчат като комунисти при разпита за държавната връзка.

ужас това са спонсорите ни

Инвеститорите са бесни. Цялото народно събрание е в траур!

Олееееее ... не са ли им малко множко 11 тона? Да оставиме дрогата ,.... залужават санкции за претоварване на гемииката ! Как я гледам, ...само дето не е глътнала вода!

(ANSA) - Ragusa, November 29 - Italian finance police have seized 11 tonnes of hashish being transported on a sailing yacht that is over 19 metres long, sources said Thursday. The vessel was intercepted in international waters on the night between Monday and Tuesday and two members of its crew, both Bulgarian nationals, have been arrested, the sources said.

Наш боко отиде на място в Мароко ама нещо не можа да спаси ''българите''....

Ами то не може да вземеш на благодетеля си наистина законно притежаваните от него имоти, да не го поканиш на церемонията по откриване на европредседалството, и в Мароко да ти свършат работа. Не става само с ядене, иска акъл и най-вече добро възпитание.

Той отиде в Мароко не да спасява моряците, ами ТОВАРА !

Трябва да се проверява всеки БГ ТИР- другарите превозват и така дрогата

Къде е международната общост да иска незабавното им освобождаване и връщане на яхтата:))))))) Какво чака боко че още не е казал колко са ''агресивни'' италианците и да въведе ''военно положение'' защото ще ни нападат....

да ги закарат в Гуантанамо там ще пропеят всичко

11 TONA ... XA XA XA , TVA DA NEE OLOVO BRE ...

Невъзможно е 11 тона на яхта...

Фалшива новина. Ако бяха българи щяха да изпушат всичко преди да ги настигнат.

холандска, арестувана в италиандси води, арестуваните - българи ! На това му казват image making /създаване на представа/. Санким - внимавайте с българите.

Пореден тежък ден за БСП.. Първо местните им олигарси по списък се озоваха в неприветливи места с решетки, сега и каналите за дрога на БКП се оказаха ударени.. Май на следващите избори Лъжа Нинова ще трябва да разчита на личен чар, а не на доказаните 20 лева ца цигански глас в Асеновград...

11 тона натоварени на яхта??? Коджа голяма ще да е била тази яхта! :D

преди да пишеш тъпотии, просвети се! знаеш ли въобще какво означава 11 метрова яхта? това е малък кораб, мушморок драги! не 11 тона, ами още 3 пъти по толкова може да качиш там...

Турското робство ни научи да пренасяме хашиша с яхти!

Погледнах новинарските сайтове. Няма такава новина. Тоест има, но за 11 тона контрабандни цигари, и то през лятото. Дир. бг???

другарите от ДС пак ще дадът фира - но да ги осъдят в Италия

бедни ми рибарю ,защо не те оставят зимнината да си пренасяш :Д

не може да бъде някаква грешка има това не са българи, българите не се занимават с такива работи

Бойко затова ли е на посещение в Мароко ?! Каква е вероятността при такъв удар ТОЙ да е точно в тази държава ?!

Извинявам се,че не е по темата, ама попаднах във факти бг на едно заглавие дето кърти направо: Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов размаха пръст на Русия и Украйна

плаща им яко а проститу... оп, журналистите.

От рано са на хаш!

А нашия замина за Мароко да чете лекции,за преобщаването на западните балкани и за супер успешното европредседателството.Все едно някой се интерисува ,какво ще каже един човек обрекал народа си на мизерия.Все едно не знаят кой е.Заблуден човек,ходи но нищао не вижда, като кон с капаци е.Халал да му е екскурзията,с нищо няма да се обагати.Човек без ценостна система ,човек повърхностен и озлобен към народа си.

не си представям колко струва, сигурно милиарди евро.

ква е тая яхта - 11 тона товароносимост? Кат пишете глупости, проверявайте бе! Има тук инженери, ще получим язва от смех!

си неподготвен - 11 метрова яхта е като малък кораб, и може доста повече да качи... ти да не мислиш, че става дума за корито в локвата пред Факултето, където явно живееш...

Голяма загуба, батка! Сега от наш'те данъци ли ще я избиваш?

хашиша в хубаво, злодеите пречат на хубавото

Само толкова?

PEYTSCH

И тези двамцата не станаха набързо богати...мулета. Ще трябва да отлежат опита си в италиански затвор пълен с африканско-арабски арабии...

Либия , Мароко и хваната в Италия .... странен маршрут и то с яхта под холандски флаг ... :) Нямаше ли да им е бая по-лесно през границата с Алжирия :)

Маршрутът е стандартен за такива дейности. Върви отдавна.

Може да е за лично ползване , защо ги арестуват?

Един екзистенциален въпрос - Дали всяко същество с български паспарт е българин?!

Това няма никакво значение

Де юре е... Де факто само може да предполагаш...

Що трябва да ходят до сицилия, да питат колю крадеца и гошо лъжеца.