Арестуваха българи с 6 тона хашиш на яхта до Палермо (видео)

Плавателният съд е засечен от самолет на Финансовата гвардия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

язък...голямо пушене щеше да има.

Ся някой да изквичи, че са били мангали??? Баси срамота и позор пред целия Свят!

Не е за първи път https://www.youtube.com/watch?v=8shiZk4MYUg

А2

Цените. ... Нагоре ..Гадно!

вместо да ги наградят, защото са герои-доброволци, отивали да замаят италианската мафия и така да я омаломощят. Брво, юнаци, браво, хора с български лични карти, подвигът ви дълго ще се помни от поколенията там и тук, няма да бъдете забравени в никакъв случай!

Румен Радев да излезе и да каже, че в яхтата има бутилки с ром и кутии с пури и да ги пускат момчетата! Ако не ги пуснат, Радев да организира един протест "мутри вън" пред посолството на Италия!

Че се обаждаш ни в клин, ни в ръкав? Платено ли ти е за тези глупости и ги дращиш във всички теми. Нещастник продажен.

Комунистите са на власт и всички престъпници изпълзяха!

Те си я имат за лична консумация, докато стигнат до Варна е щяла да свърши ама тези им развалили седянката

А новината за осъдената КПКОНПИ много бързо я покрихте нещо,а??

Поредните,, невинни" българи, които имат граждански права и някой друг им е виновен,че са подобия на хора.

Сега само следете крими хроникитее и убийствата/самоубийствата!Някой ще го отнесе...Георги Илиев как го отнесе за 800 кг. кока от яхтата пак в Испания!

Тук става въпрос за Палермо-Сицилия-Италия , но идеята ми хареса .

Само на мен ли ми се струва че скоро време ще има съобщение за намерени три трупа на българи .Италианската мафия не прощава такива ""грешки""за 13_14 милиона нали

Може и повече, това е отигран алгоритъм. Спомнете си как Поли Пантев, повлече крак за едни 600кг хероин и след това всеки месец еди отпътуваше

За лично ползване.

Споко, просто трябва да се покаже колко добре работи „Гуардия ди Финанца“. След няколко месеца момчетата пак ще кръстосват морето.

Спешно и в оперативен порядък да поискат да бъдат съдени в България , от български съдии и български прокурори и ако се случи невероятното, да бъдат осъдени на по няколко месеца затвор, да поискат да излежат присъдата в български затвор

Ми не осъждането става по място на извършване. Ако изядеш куче в Китай преди това цапардосано в главата и живо опърлено няма да те съдят. Същото куче ако бъде метнато през балкона в други части на света ще те съдят. Същото нещо е с кравите в Индия. Кой български съд ще погледне на сериозно, че си изял крава.

Решили са да изкарат някой бърз грош, но не се е получило.