Арестуваха 50-годишен бургазлия заради жестокост към животни

Полицията се е самосезирала на база няколко видеоклипа, публикувани в профила на мъжа във фейсбук

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива като този Изрод Убивайте на Място като Хлебарки и Дървеници ! Утре Хора ще избиват !

От всеки ъгъл дебне психар. Майко мила! От вчера до днес аз изброих новини за 4 различни убийци психопати. Ама хайде затваряйте ги вече преди да са подкарали децата вместо котета.

продължавайте да ни пълните страниците и главите с китайската Лунна нова година, пък после да нямало изстъпления към животните.....! Ами при тази инфлация и толкова фини прахови частици все нещо трябва и да се яде у нас!

Да се постави в клетка и да се запали!

Психопатия е това. Да изтезаваш гръбначни животни е последната граница преди да минеш на хора. Някои никога не я минават, от страх, но всички брутални убийци в историята са. Налитат на лесни мишени по правило. Не поемат рискове. Не се сещам някой изрод-убиец в историята да се е осмелил да нападне здрав силен мъж, който може да го пречука. Както този може да гори котета, но ако го пуснеш срещу свободен ротвайлер например ще напълни гащите. Какво да говорим за по-голямо животно като пума например.

Всичко се връща. Този дивак заслужава да го сложат в клетка и да го запалят.

Доживотен затвор трябва да има за такива брутални убийци!

Лично аз познавам 2ма, които с пушки или с по-големи кучета, убиваха други бездомни кучета и на точно тези 2мата новородените им бебета починаха... май рано или късно всичко се връща.

Тоя пич е сбъркал. Трябваше не да гори котката, а да я изяде жива, както тя е направила с невинните гълъб чета. После ние ще го изядем него и после зоофиилите които са го яли и те така. Зъб за зъб, око за око. Обаждам котета ма тука някой много се превъзнасят. Яка глоба е достатъчно, другото е оррстараване което е повече страшно отколкото смешно, ба фона на ходршите на свобода убийци /на хира/. Знам, знам тия после ще посегне на човек. Еми аз викам тогава да го съдим, а сега бърза и неизбежна глоба

Изрод. Боклук. Изгорете го него така ЖИВ в Клетка!! Има ли закони и полиция в тая селска държава????!! Където и човешкия живот нищо не струва...

готино е тъпак като тебе, загрижен за човешкия живот да призовава да изгорят жив човек! що си такъв дебил бе????

Някой, който гори за удоволствие живо животно, не е човек. Дебили като теб,които не могат да го схванат - също.

Този само хаби кислорода на планетата. Дано умре по- скоро- загуба няма за човечеството, ще се отърве от един боклук

Изрод! На мястото на тези невинни животинки, можеше да е някой политик!

как невинно ма? изяла му е невинното гълъбче!

И когато тъмнозелени направо убиват пенсионери по селата, но май това няма да се случи никога.

Котките са любимия животин на пророка Мохадед да не сте си и помислили да ги тормозите!

Невежеството на неверниците е пословично! Любимото животно на Пророка е котката, любимото му цвете е лалето! А най омразното му животно е кьопека!

Мохамед е прасе

тоя пед'ал да го сложат в клетка, запалят и напишат който гори котки това заслужава... повечето ще аплодираме

що бе, да не е ял живи гълъби? или според тебе гълъба не е гръбначно?

Не всички, но повечето гълъбари са странна порода хора. Гълъбите са по-ценни за тях и от човешките същества. Намирам сходство и с прекалено злобните зоозащитници - за тях кучетата и котетата също са по-ценни от хората. Но докато последните две имат характер и познават стопанина си, пернатите не се славят с много ум. Това не пречи на собствениците им да слагат убити пилета с отрова по планините, за да тровят ястреби и орли, които им избиват безценните пернати. Та ... хубаво е, че са го хванали, сега да му вземат и миризливите гълъби!

ТОЯ ДОЛЕН БОКЛУК И ВСИЧКИ КАТО НЕГО ЗАСЛУЖАВАТ САМО ЕДНА СЪДБА... КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ "ЗЪБ ЦА ЗЪБ, ОКО ЗА ОКО"..

Е, добре де, човек ли е убил? Но е хубаво да му бъдат създадени проблеми+една солена глоба(ако е бил той на клиповете), плюс задължителен преглед при психиатър. Това асоциално поведение рано или късно може да избие срещу хората.

Да питам : Жестокост към кравата ли е да я теглиш за циците? Щото требе веке да я издоя .

не е жестокост, ама е сексуално насилие, тъй че внимавай да не те види някой екологовеган!

Даже според мен трябва да му отрежат пръстите на ръцете с лозарски ножица! Тогава може и да мине само с условна. Долния боклук.

Колко си добричък.

Какви коментари само. Българите сме големи боклуци. Няма тема на която да не се излее простотия и злоба. Естествено че трябва затвор. Днес ще убие котка, утре детето на съседа което е замеряло гълъбите с камък.

Зарков дали ще го арестувате или пълзите?

Да ви пази Господ от подивели кучета- глутница!

защото "хората" са ги направили бездомни и гладни. Господ точно знае кой за какво е виновен. За кучетата виновен единствено е човекът!

Дивите ядат професори. А домашните ядат деца.

И моя съседка е вманиачена. Изтребва хлебарките , изпълзели от канализация в банята. Кръволок!

Не виждам жестокост тук, просто човека е защитавал правото на живот на гълъбите!

Kalin

Глупак човек да беше претрепал щяха да го пропуснат но виж за нещо друго......веднага действат!

че няма по-големи престъпници на земята от тези срещу бездомните животни?! Ти наистина не разбираш. А дано един ден то се отворят очите.

Тъпанар!

Със същата смърт да бъде наказан, кавато жестокост е проявил към животинките, милмчките

смъртната присъда. Само за един вид престъпления: СРЕЩУ бездомните кучета и котки. За гонячи, изхвърлящи и убийци от всички възрасти, полове и прослойки на обществото. Когато земите ни се изчистят от тези мръсни твари, България ще се оправи. Само тогава, сигурна съм.

Това сериозно ли?!? Марш при психолог веднага!

не си ги научил. Всички серийни убийци са започнали "кариерата си" точно с бездомни кучета и котки. При масовите е малко по-различно, но не много. От личен опит многогодишен: най-големите боклуци сред "хората" мразят бездомните кучета и котки. И няма никакво изключение. Е как, на теб ли да ти вярвам, или на криминологичната, патопсихологичната науки и на очите си?!

Инженерче

Не сте прав. Човешкия ум е странно нещо. Когато поддържа една теза, и я прочете в непотвърден източник, за него тя вече става истина. Както при вас! Това, което твърдите, не е правило, а частен случай. Нима ловците, които избиват вредния дивеч(кучета, котки, лисици) стават масови убийци?!? Ще ви отговоря - не! Едно подмножество на тези, които убиват кучета и котки са психопатите. За тях живота просто няма значение. Отнемайки живот те не изпитват чувства - но пак казвам - това е подмножество, спрямо всички, които мъчат и убиват животните. Има едно друго подмножество - комплексари, които убиват за кеф. Ето тези ги презирам най-много, защото не могат да се изправят лице в лице с противник от тяхната категория, и за това изпитват садистична нужда да убият нещо беззащитно. Има и трета категория, която оправдавам напълно - и това са тези, които след безброй сигнали към общината решат да вземат закона в свои ръце. Но един такъв човек ще направи всичко възможно да приспи озверяла глутница хуманно. Има си начини, просто трябва да имате познат в някоя агроаптека. И животинките просто ще бъдат приспани - нищо по-различно от това, което се случва в приютите. С тази разлика, че в този случай, ще има една армия зоофили, които да реват над труповете на агресивните животни. Та, твърдението, че всички серийни убийци са мъчили първо животни издиша. И то много. Някои са си просто садисти - било то женомразци, хомосексуалисти, фетишисти или си избират жертвите по някакъв си техен принцип. Не ме разбирайте погрешно - и аз обичам животните, и то много. Но безпризорните животни нямат място в градовете! Сеят зарази, хапят, има безброй много случаи на нахапани и дори убити хора от такива животни. В един цивилизован град няма място за подобна свинщина. Разходете се в Европа, няма да видите подобни неща, освен в много дълбоката провинция. Но няма да видите и стопанин на животно да остави екскрементите на домашния си любимец на улицата, както се случва честичко в България. Но това е съвсем друга тема. Обществото ни е болно.

А който гори котки,какво заслужава? Одиране на ЖИВО.

Не - горене, като котката!

Не са ли гръбначни и ежедневно пребиваните пенсионери, ученици и други хора, основно от циганската измет, но и от престъпна сган българи и чужденци? ДВЕПМ мръсна продажна!

НЕ си анти-идиот, ти си пълен идиот! Същите, които се гаврят с животни, се гаврят и с хора! Сега вдяваш ли ?

Досега не съм видял задържан, осъден или наказан помияр от циганите, мутрите или който и да е друг от посочените от мен, дебил насран! Като са ти толкова мили животните, не трябва да носиш кожени обувки, ръкавици, дрехи и да не ядеш месо. Откъде накъде към помияри трябва да има отношение, а към животните, отглеждани за храна - да няма? Толкова си идиот, че няма откъде да разбереш! Изкуфели и дебилясали перковци сте, нищо друго. Ако е друго - вероятно ви плащат разни лайнари да им ядете лайната, за да защитавате тези животни. Като искате справедливост - пред общината и протест срещу идиотите в нея. От там тръгва. Да ти сера на теб и на останалите идиоти в устата!

гад мръсна

Много правилно, но тук форумът е напъплен от безгръбначни без мозък.

За пребити пенсионери - дребно хулиганство и глоба! За животни - затвор !? То животно да си в тази кочина!

И за теб ще има справедливост. Най-големите престъпници са тези срещу бездомни кучета и котки. И не се шегувам, така е. Първо тях, другото ще дойде естествено.

Ти не можеш да се шегуваш, защото имаш две гънки - за ядене и за сране. Щом поставяш живот на хората след живот на друго гръбначно, си пълен идиот! Пожелавам ти да пукнеш опечен в пожар, докато пожарникарите спасяват две мишки!

Е да де, ама ти защо не си в кочината ?

Оня шиbaняk, дето ми разби 5 катинара, да беше насилил и някоя животинка досега да са го хванали ...

ако беше убил някого, просто нямаше и да забележат

има сред бездомните кучета и котки. Ти не си ли забелязал милионите безсловесни невинни жертви, а?

В краен случай запалване

Изрод, да гние в затвора дано

А пуснал ли е клипче как яде салам или как дере прасе? А как настъпва гръбначна жаба?

такова време. Защото убивате животни за да им ядете труповете, да не се показват и другите убийства на защитени от законите животни ли? Всички на тезгяха! Първо на невинните бездомни кучета и котки. Да се види огромния грях на изродите- човеци: изхвърляне и убийство на най-добрите приятели на човека. Наистина са такива тези животни. После и другото.

Ти не носиш ли обувки от кожа? А коланът ти от лайна ли е, а ръкавиците? ДВЕПМ!

Депутатите имат нужда от стимули!