17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тая безработица защо се раздават социални помощи, вместо да се създават работни места? Защо икономисват от охранители в училищата - да няма затворени входове, да са под наблюдения дворовете, да е под наблюдение района, да се контролират взаимно. Всички знаем, че продават наркотици на децата и се правим на ощипани.

Пеех аз навремето нещо, ама не си спомням точно какво беше...

Няма организирано престъпление,в което да не е замесено ченге или бившо ченге.Ако решиш да научиш "занаят" отиваш в полицията.Там на държавна издръжка те обучават,разбираш кой кой е в йерархията, свързваш се със "старите" корумпета, получаваш достъп и до криминалния подземен свят.В България полицията е част от престъпността при това важна.От крадците от държавния бюджет до уличните ченгета.

Хващат ги, а няма осъдени полицаи !

Няма как всички да са охранители...

Родната полиция ни гази. Май така беше.

С полицаи престъпници ще борим престъпността.

Пазете се от престъпници и полицаи !

Първо уволненията, а вече и арестите! Хубави новини, изчегъркването започва отдолу и полека, полека та до Банкя!

ББ а я е започнал. рашков да не си приписва заслуги

Да беше я довършил. Сега друг ще реже лентичката... ;-)

Качаков краде трева

Така де, ама хубава работа ,но малко оплетена! Ония,които произвеждат с разрешение марихуаната трябва да са официално регистрирани и в районното да знаят това.За другия случай- досъдебно производство се образува единствено и само от прокурор, а не от полиция. За отвличането- ако е такова да ги съдят, но по принцип малко халява работа е за тези три случая да са работили цели 6 месеца....за някои по завъртяни комбинации свързани с неплащане на милиарди сигурно ще им трябват поне век и половина.Ще изчакаме и ще видим! Не съм фен на сегашната татуирано брадясала полиция, но все пак законите трябва да се прилагат еднакво към всички!

В държавата има два вида престъпност. Частна и държавна. Зад всяко голямо престъпление стои бивш или настоящ полицай.

Това е операция минимум със шест месеца давност. Понял? Както и откриването на сребърната стая в НИМ, което направи Минетков, без да има никакъв принос......Хората, за разлика от теб, могат да мислят. Хайде Господ здраве да ти дава, че да ни забавляваш по-дълго!

За съжаление!

Изметта народност няма.

Да де, ама ако не бяха дошли генералите на власт, Бойко само щеше да договори процента който трябваше да му плащат и нещата щяха да се потулят. Ама хайдуците нямаха късмет и генералите ги награбиха!

Наркотици.Няма такова тпо жрналистче.Растение което е легално в много държави му викате високорисков наткотик.

Тотален разпад и пълна разруха след отрепките ГРОБ! Мутрите са плъзнали навсякъде, не можеш да разчиташ дори на МВР да брани закона!

Гледайте поредния зелен чорап, който е премиер в момента как синхроно гука в стила на Божков,

а и това е медецинска марихуана с 0 тхц...В България законно само такава марихуана може да се отглежда

"Опитали да откраднат наркотични вещества около 500 кг." ... "С.И. е привлечен като обвиняем и за държане и разпространение на високорискови наркотични вещества - 23,2 г амфетамин и 7,7 г марихуана." Хаха куката дето щял да краде 500 кг и да отвлича имал и трева за 10 джойнта която щял да разпространява. Нещо съмнително има тук ... как пък половината управление са замесени в подобна малоумна схема.

Божков ти ли седиш по цяла нощ в Дубай и ги пишеш тия глупости?

ОК С.И. не е от куките .. ако си поправите че марихуаната е високорискова и проявите известно съмнение че 7.7 грама са за разпространение а не за лична консумация статията пак няма да е достоверна ама поне няма да е комична.

Тези момчета показват как работи държавата в умален размер.

Лелеее, какъв герберски гнилоч и гнусотия! Браво, Тикво!

Гласувайте. И ги сменяйте от време навреме за да не се оплитат като свински черва.

От къде го измисли това - всички? Цялата ни "дива" природа, градове, села са замърсени, речните корита непрочистени, горите загиват - има работа . И вместо помощи, да се стимулират да учат - задължително основно образование + курсове за занаят - стипендии и храна - при успех над 4.

Без кръв и затвори ще бъде все така.

Преди няколко години пак в Пловдив бяха хванали няколко полицаи да правят чадър над телефонни измамници и да делят с тях печалбата.Изобщо там си е гнездото на осите

ушеви мишки, да не забравите да си поискате допълнителното материално стимулиране. и 13 заплата, мърши

Абе мъхъл много преди ГРОб още когато баце беше охранител на тодор живков бълХария беше топ производител на каптагонюзаухави балъци тролешщи без никаква представа как седят нещата реално тъпи селяндури с пагони дай власт на някой заухав и гледай сеир

Смешни обвинения. Още от сега предвиждам, че след година не само ще бъдат оправдани, но и върнати на работа.

МВР-то трябва да бъде премахнато от системата , само крастави кучета са в това министерство няма никаква полза от тях.

И по 2 години, на колегите им, които са знаели за схемите, а не са спрели колегите си!

Кога 3- то РУ Пловдив, обслужва село Болярци.Хаджиев си беше повярвал, че е над закона и може да си прави с хората каквото иска, ама си намери майстора.Пеевски ще го спаси има много позиции още.

Рекети, кражби, побоища, подслушване, възползване от служебното положение... работа, работа, работа.

ДПС управлява МВР от десет години, такъв е случая с назначения от тях шеф от едно Девинско село.

И да върнат ония с бухалките да раздават правосъдие.

Много са съдени досега ама осъден ефективно има ли?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

В МЕКСИКО НА БАЛКАНИТЕ.....

абе тия ни взеха за боядисани канарчета, килата си ги нямат за нищо. Как се крадат 5оокила от двама?!