Арестуваха Петър Низамов-Перата за ”свинските опашки”

Полицията задържа за 24 часа един от участниците в ареста със "свински опашки" на мигранти край село Звездец - Петър Низамов-Перата, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Петър Низамов-Перата за ”свинските опашки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конституция на РБ : Чл. 59. (1) Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Този "патриот" е пребил много българи! Има и няколко брутални изнасилвания зад гърба си. Тоя е от бандата на рижите в Бургас, всичките боклуци излязоха от кв.Меден рудник и са известни с бруталните си безчинства от години! Но овцете му се кланят на тоя изрод сега и го мислят за родолюбец... Всъщност люби други неща ..... :(

Бутайте я в затвора най-после тая мутра, цял Бургас е пропищял от него и аверчетата му - кой от кой по-големи боклуци! Тръгнал на патрот да ми се прави, смешник!

патриот, грешка!

Перата дава добър пример на други криминално проявени как могат да изчистят образа си пред обществото: започват да ловят нелбегални имигранти и веднага всички започват за гледат на тях като патриоти-закрилници. Сега отивам да обера една банка, че нямам пари да си гледам детето и след това - директно към Свиленград...

Аз пък събирам чета да извършим граждански арест на борисов.доган,пеевски,цацаров и плевналиев.

Пиши и мен в четата...

Пишете и мен ама се опасявам че ще бъде четата от трима човека

Честит ни криминално проявен патриот-защитник, българи!

Нали само по снимки във фейсбук не можели да хващат джигитите по пътя? Предпочитам мутрите като тоя на снимката да гони незаконните имигранти, вместо да краде от нас.

Гледах интервюто на Карбовски с Петър. Човекът е съвсем наясно какво прави. Очевидно е трън в очите на тези, които не си вършат работата и ни замазват очите по телевизията, че всичко е наред. Истината е, че Петър в интервюто каза, че дефакто границата ни е разграден двор и никой не я пази! Другото което каза е, че национални предатели като Бойко Борисов ще увиснат на въжето, като обясни, че не го заплашва, а народът рано или късно ще свърши тази работа. Така, че никой не го ебе за мигрантите ами Бойчето го е страх да не се чуе народният глас - Е за това е!

На крива "Държава" Низамов й пречи!

Моля за информация, моля! Разбрахме вече цялото досие на арестувания, така. А сега нека да разберем нещо и за тримата убавци-заловените. От къде точно са - дори в гугъл да покажат, какво са работили, от къде пари за път, семейство имат ли, къде е то в момента, какво са правили преди примерно 1-2 години, от какво бягат и защо, помогнали ли са с нещо на своята държава и т.н.

Няма човек на света който може да помогне на Афганистан камо ли тези тримата.Много хора като теб са заблудени относно положението им,религията им и т.н.Повечето ги наричат талибани и се шегуват със свинските опашки.Талибаните обаче са будисти по религия въпреки,че Афганистан и религия е магаре и космос,повечето са по-скоро атеисти.И последно българите сме произлезли точно от техните земи и планини,и най-голямо съвпадение на ДНК-профила имаме точно с афганистанците.

Не е така. Произходът си ни е тук от Балканите. Временно сме пребивавали в земите на днешен Афганистан и сме си се върнале у дома на Балканите. Името Мадара го има и на двете места. Стига спекулации с ДНК профила на българите...

Главният прокурор кога ще разпореди да арестуват кан Тервел. Нарушил е правата на мигрантите, като е оставил на византийците да им ровят труповете.

Първо КОЙ отговаря за охраната на границата и защо не си върши работата??? Второ къде е онзи "независим" тутманик да му потърси отговорност? Това държава ли е или разграден двор? Явно тези, които пазят границата доброволно, без да получават награда и с риск за живота си са неудобни за "КОЙ"! Докога нарушителите ще имат повече права от обикновените хора? Тези орки НЕ бягат от война, а търсят икономически привилегии - възползвайки се от всеобщата глупост обхванала политиците. При това не се интересуват от тукашните закони и ценности! С тези хора облечени с власт държавата не я чака НИЩО добро, ще вегитира в периферията на европа и ще ни третират като трета ръка винаги съгласна бананова република! Те или са изключително прости и некадърни или са силно зависими от чужди интереси(т.е. някоя службица ги държи с някой компроматче например с информация за тяхна офшорка). Тия НПО-та с финансиране отвън и сбъркани ценности са изключително вредни ако се ръководим от тяхната позиция! Могат поне да пуснат един референдум народните "представители", като са толкова неадекватни и безсилни пред волята на шефовете...

ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ, по прякор ЛЕВСКИ, също е бил криминален за османските власти. Същото се отнася за още СТОТИЦИ БЪЛГАРИ от старото време. Сега сме благодарни, че имаме такива герои като "Дякона", утре нашите деца и внуци ще са горди с днешните герои. У нас героизма е винаги в недостиг и е осъзнат по-късно. Надявам се и аз, също както Тома Томов се надява, да се появи и у нас Българският Орбан. И то скоро. Защото турболенциите взеха да се усещат доста силно и много отблизо, а назначения пилот от Банкя все по-трудно се справя с удържането на щурвала.

Той е бил криминален по принцип - убил е юноша, при това българче (ако изобщо има значение) Именно за това е осъден на бесило.

Да, сигурно и затова са го издирвали толкова години из цялата страна и са го наричали Джингиби.

НЕ Е БИЛО ДЕТЕ!!! А БЪЛГАРИН,РАТАЙ НА ЧОРБАДЖИЯТА,КОЙТО Е ЗАПОЧНАЛ ДА ВИКА,ЗА ДА ГО ИЗДАДЕ И ДА ГО ДУШИ !!! Т.Е. ПРИ НЕЙЗБЕЖНА ОТБРАНА !

Чл. 286. (1) на НК: Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.

Това се отнася за Цацаров ли?

За всички, който набеждават младежа и го обвиняват, че всъщност е обирал талибани и какво ли не. Могат да си излежат това поведение спокойно.

С един добър адвокат никой не може да го пипне това момче. Поне това направете за него като сте овце заспали.

Глупаците се хвалят във Фейса, умните действат и си траят.

Защо някой трябва да се крие, че защитава границата на държавата си от талибани???

"Граждански арест няма и не може да има. Абсолютно недопустимо е отряди, отделни лица, формирования, организации, както и да се наричат те, било отряди за защита, организации за съдействие и т.н. да се опитват да изземват функции на държавни органи, да си присвояват тези функции и да осъществяват това, което някои медии нарекоха лов на бежанци". Какви са функциите на на държавните органи в случая - на колко километра от границата те трябва да залавят нарушителите и какво трабва да правят след това - да ги арестуват или да им осигурят спокойствие на движение по територията на парламентарната ни република. Полага ли се наказание на държавните органи допуснали проникването на "мигранти". От всичко публикувано до сега може да се допусне, че по подобен начин, но без учаснието на подобни отряди, формирования и отделни лица са проникнали терористите взривили автобуса на аерогара Бургас.

То се изсипа баси помията в/у тоя защитник на границата ни. Веднага го емнаха от антибългарските НПО, БХК,бТВ, Нова ТВ, Стара и т.н., тролове, главен прокурор с обещание за 6год. присъда!!! Бил криминално проявен, мутра и не знам к'ъв си, бизнеса му бил да ограбва нещастни бежанци! Аз пък се радвам и тая надежда,че такива българи още има! Значи приема се поначало,че нащественици ще има в ужасни размери, 1 млн амуджи стягали сакове да нахлуват в Европа и всички оядени евро-гейзери са готови със събути гащи да ги чакат ... в страх,ако не с радост! Аз пък предпочитам неговия бизнес на хайдутин да задържа и ограбва потерите афгански хрътки вместо вонящия бизнес на трафик на хора,глобално ръководен от ЦРУ и с помощта на местните власти, като българската например! Само така се обяснява забавянето вече 3 години на изграждането на мрежа по границата - щото се спира глобален мръсния бизнес с хора! Като в същото време се набива страх в главите на омаломощените след 26 години унищожение останали българи - приготвяйте се, свиквайте, ще става страшно щото ще идват още и още, милиони орки! Аз си мисля,че Динко и този Петър трябва да бъдат защитени от българите - докато още можем!Иначе след 2-3-5 години у нас наистина ще стане страшно и ще сме превърнати в безпомощни овце!

продажните медии се заядоха с един истински българин родолюбец.има ли доказателство че същите нарушители не са от даеш.

няма доказателство че са от даеш, но за "родолюбеца" има доказателстства че е мутра рецидивист. Ако нямаше мигранти щеше с тебе да се гаври и да тараши

Всеки е невинен до доказване на противното!!! Но нарушаването на държавната граница е реално престъпление.

Българи,къде сте? Защо някои капути нападат един човек,който се е опитал да не допуска нашествениците да навлизат в България? Знам,че някои си дават задниците за да продадат нашата страна и нападат истинските герои.Ако Левски е бил толкова продажен нямаше да има България.Сега му лепнаха на човека,че е криминално проявен,а никой не казва какви са заловените.Защо англичаните ни приветстват за нашето геройство.Стига вече сме си давали задниците на ЕС. и НАТО.

При майка ти сме. Ние сме си добре, оня да се оправя. И никакви протести на жълтите павета в работно време - пречите ми да минавам с колата си точно от там. Протестъри мръсни платени.

И като дойдат да те колят талибаните в къщи, тогава какви ще пееш. бе жалка душичке?

майната ви.

А бе, нещо взеха да девалвират ордените. Преди известно време дадохте орден "Левски" на дребния хулиган Октай Енимехмедов, а сега го давте на криминалния примат от снимката. Енимиехмедов поне има някаква визия, а този- пази Боже! Да не те срещне някъде на тъмно. И точно този бил тръгнал да защитава българските интереси?! По-склонен съм да повярвам, че този е пладнешки обирджия и е намерил лесна плячка в лицето на емигрантите.

ОРДЕНИТЕ ГИ ДАВА НАШИЯТ ГОТИН,МНОГО НЕАДЕКВАТЕН,ГЛУПАШКИ УХИЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!! И ТО НА ДОКАЗАНИ БЪЛГАРОФОБИ !!!

Като му гледам физиономията на този. Колко ли българи така е пребил?

Аз пък като те гледам, колко ли пъти си предал България?

Зъл дух, за съжаление е пребил много българи! Има и няколко брутални изнасилвания зад гърба си. Тоя е от бандата на рижите в Бургас, всичките боклуци излязоха от кв.Меден рудник и са известни с бруталните си безчинства. Но овцете му се кланят на тоя изрод сега... :(

Това, през което минавате сега, ние вече сме го преживели. Следва разруха Първо премахват родолюбците, после идват платените медии и продажните политици. Те разпродават всичко и неусетно падате в лапите на чужди компании и организации. Идват фондации и чужди посолства, които почват да подменят историята, традициите и идеалите ви. Накрая се превръщате в това, което сме ние днес душевно скопен, унизен, победен и почти убит народ.

Значи в "България граждански арест не може да има" спопред главният прокурор. Много се радвам, че живея в Америка, където има и граждански арест и самозащита. Всеки ден капитаните на рибарски лодки по крайбрежието на Флорида залавят и отправят обратно кубински мигранти. Това го знам от първа ръка. Не само, че никой не ги преследва за това а и са им благодарни от бреговата охрана. Демокрацията Вуте се крепи на ракетите на истребителите, както и свободата е на върха на копието.

... да ви имам патриотите

Да се ПРОВЕРИ полицията за връзки с трафик на хора!!! Някой да звънне на ДАНС.

Гарвн гарвану око не вади.

Но както се видя Гранична полиция идва час и половина след като е извикана. Тогава? За час и половина тези здрави и прави млади мъже - нашественици, а не бежанци (те дори не са сирийци) могат да стигнат до средата да държавата.

Чл. 13. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено от някого при крайна необходимост - за да спаси държавни или обществени интереси, както и свои или на другиго лични или имотни блага от непосредствена опасност, която деецът не е могъл да избегне по друг начин, ако причинените от деянието вреди са по-малко значителни от предотвратените.

Разрешено е, значи, "от крайна необходимост и за да спасиш държавата" да се гавриш с него, да го вързваш, да го преджобваш, да му вземеш вещите и всичко това в качеството ти на обикновен гражданин, без да си представител на сили на реда или на каквато и да е длъжност, която има правомощия за това. Не ви разбирам, не мога да разбера защо толкова много хора защитават самоправство!

Не са се гаврили с тях. Нали ги заснемаше дори камера. За всяко обвинение трябва доказателство. Естествено, че ще ги върже и провери за оръжия, щом се налага. Аз предпочитам да вярвам на българи, отколкото на талибански военни формирования, които нелегално пресичат българската граница!!

TIREX

цитат "Перата твърди, че мигрантите са го нападнали" и какъв го дири там ?! ЗАТВОР ЗА ДОЛНАТА МУТРА!

наистина ли питаш той какъв го дири там, а не те какъв го дирят там? сериозно си загазил или умствено, или морално...

Та няма ли си там граничари та той им иззема функциите.На какъв се прави?

Кога?!...

Боклуците в панделата!...

Чудя се ако мен някоя мутра ме върже със "свинска опашка" и ми плесне два шамара / без да съм извършил престъпление, ами примерно защото съм го погледнал накриво/ дали ще се надигне такава врява? Дали Бойко Борисов, Радан Кънев, "патриота" Валери Симеонов ще заклеймят случилото се? Надали!!! А дали Цацаров ще се самосезира? Абсурд!!! Но за тези нарушители на Държавната граница - ГОЛЯМ ВОЙ!!! Затова предлагам на следващите избори вместо "патриота" примерно, да вкараме в парламента Перата и Динко АТВ-то. Перата бил учил за юрист, значи може да смени цацата като главен прокурор, а пък АТВ-то да го сложим на мястото на бъчвата /вътрешен министър и вицепремиер/. То и сега нищо добро за БЪЛГАРИТЕ не се прави, така че какво можем да загубим????

Че си прост!...

Всички викат- Браво.Ако всички български патриоти са като този на снимката - айдук.

Като дойдат тези талибани да те колят в къщи, ще търсиш поне такива айдуци. Но тогава ще дойде купена полиция с час и половина закъснение.

Цацаров пак става за смях. Това е най-слабият прокурор, който някога държавата ни е имала. Нито една адекватна негова намеса не видяхме, въпреки многобройните очевадни ситуации, в които трябваше да се намеси. Когато не си вършиш работата си подаваш оставка. Освен него, следващата оставка трябва да е на омбудсмана. Въобще какви хора, какви позиции заемат. Как да се оправи тая държава?!

TIREX

аа дебел си е и назначен от американците...и слугува.

Всеки който пише малоумия в защита на бандита Перата нека да напише в Гъгъл "Убиха Калоян Рижата в Бургас" и изгледа клипа,Перата е с жълтата фланела.

Как пък арестувания за "незаконното задържане" на нелегалните е бил веднага разпознат от афганистанците по снимки и го грозели 6 години затвор, пък биячите на "атентатора" на Доган (с газовия пистолет без патрони) дето ги има на видео са без обвинения ?

Първо не е задържал никого,а редовно е пребивал и обирал мигранти и второ какво общо има темата с биячите на атентатора на доган,мен биячите на доган не ме притесняват,а такива като Перата и като стана въпрос за доган защо скачате като малоумни срещу Местан като по този начин браните политическата смърт на дпс.

А ти бе, отворко-Знаещ, ти като си толкоз готин, ще идеш ли да пазиш границата?!!!

Цацаров, дай си оставката! Не можеш да подвеждаш под отговорност хора, заловили престъпници.

Този търси реабилитация по този начин , я бегай, така не се дава пример, при това о..рано д.пе!

Браво момче !

И още повече присъди за хулиганство да натрупаш!

такива и коментарите!

Само да му напомня, на г-н Главния прокурор, че в правото няма и регламентирана революция и съпътстващото я ликвидиране на т.нар. "елити". Но все пак се случват такива работи - напр. т.нар. "Арабска пролет", приветстваната от официалните ни власти "революции" в Сирия и Украйна и т.п. Пък правото, може и много скоростно да се промени - така е създаден и Народния съд. Това ги чака някои хора.

Истината е, че тези смели момчета, днес са нашите герои, ако продължат да защитават границите ни, ние ще предпочетем, те да ни пазят, на заплата, ако трябва, а дебилните парламентарни и правителствени тупани ще трябва да напуснат удобните си столчета. Затова, сега ги плашат със съд и затвор. Народни движения е имало винаги, я си отворете учебниците по история (ако не са подменени фактите, че турците и там ровиха), имали сме хайдути, имали сме партизани... Левски, какво е правил, бе?! Същото! Основавал е комитети за борба със самозабравилите се турски нашественици, ... Историята се повтаря! Дерзайте момчета, ловете тия диви прасета из горите и не снимайте нищо, никой да не ви знае какво правите и къде. Народе, докога шепа престъпници ще ни мачкат от високите си, недостъпни постове, а ние и заплати им плащаме (някои са на заплата + комисион)?!

НАГРАДА ЗА ПЕРЪР,ЗАТВОР ЗА ЦАЦАТА!

Мигрантите са нарушители, но този като е много читав защо нарушава закона. Безобразник

А БЕ ТЪПАНАР,ТИ ЗНАЕШ,КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ,АКО ТЕ ХВАНАТ ДА НАРУШАВАШ ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА,НА ТАЛИБАНСКА ДЪРЖАВА????????

Ние талибанска държава ли сме бе, боклук? И кой нормален ще тръгне да бяга в талибанска държава бе, нещастник мизерен?

Тези нелегално и незаконно преминали границата маймуни дали имат документи за самоличност, щото в противен случай как така ги разпитват пред съдия и вземат под внимание анонимните им показания?

Тоя субект от снимката, само като го видят е достатъчен повод да бъде арестуван!

И теб като те прочетат е достатъчно да бъдеш арестуван за предателство към Родината.

ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА!!! Когато ви го казвах, ми се смеехте, нали?

Бат Бойко, освободете човека, че революция ще стане и ще има пак предсрочни избори.

ела си прибери версиите Господи-нашите и чуждите

България винаги ражда своя Ивайло. Най-разумно е да се организира и канализира тази енергия чрез закон, за защита на границата. Да има ясен регламент. Журналистите постоянно манипулират обществото като казват бежанци, не са такива, това са 1-2 милиона главно икономически имигранти и военнопрестъпници от Сирия, Ирак и др. който бягат от правосъдието.

Перата наистина е един вид на Ивайло свинаря син.Престъпник с богато криминално минало и настояще намерил ниша в обирането на беззащитни мигранти,но акъла му стига явно само дотам,не и да го прави тихо-мълком.

Трябва да докажете, че е обирал емигранти. Клеветата е престъпление.

Мигрантите също са нарушили закона. Какво правим с тях. Настаняваме ги в центрове и започваме да ги храним, лекуваме и образоваме. Докато за това плащат много българи(3-4 млн.), които спазват законите, плащат данъци но гладуват, студуват, не получават правосъдие, здравеопазване и образувание. В същото време над милион българи живеят с 150-200 лв. на месец. Това ли са ви човешките права, да се грижим по-добре за мигрантите отколкото за някои от нас. Дори за едно бездомно кучете Фъндъкова харчи повече, отколкото е пенсията на един от над милион български пенсионери. Тези онеправдани българи нямат ли човешки права. ЛИЦЕМЕРИ

ОбразОваме, ама няма образУвание!??

Вместо да му дадат орден " Стара планина" те го арестуват.На такива патриоти трябва да се дават отличия ,а не на соросоидните политици ,които идват в България и Плевньо се пъне да ги награждава.Долу политическата класа ,която убива България.