Цонев, Сантиров и Попов обвинени за подкуп

Задържаните вчера Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов са обвинени за подкуп, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Цонев, Сантиров и Попов обвинени за подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе простаци, какви комунисти са тези или тук във форума, да не би да са повече от вашия Цецо или ББ? нещастни пръдливи мутри, дошли на власт и им гледаме мутренското управляние- дай му власт на простата, та му виж сеира!

Нанев защо е на свобода? От септември месец, лично Бойко Борисов го предаде на ДАНС. В момента злоупотребите , за които тече обвинението също е за 2млн лв. Иззети ли са компютрите, лични и служебни? Защо не беше арестуван със счупване на вратата в 4.30ч сутринта? Направен ли му е обиск в къщи. Защо след подаване на сигнал преди 3месеца в ДАНС продължи да е министър? Защо не казват има ли конфликт на интереси при пътуването му в САЩ? Това беше разисквано и в Парламента? Бойко, голям борец с корупцията ли си или се бориш само с другите групировки. Ставаш много прозрачен.

aideeeeeeeeeeeeeeeeeeee v ZATVORAAAAAAAAAAA toia pat niamam izmakvane vsi4ko e zapisano !!!

При нашите приятни закони веднага се навивам срещу пет милиона да ги излежа за 5 години.

Братя българи, да изгоним продажните съдии от храма на Темида, както Иисус Христос навремето е изгонил търгашите пред храма в Ерусалим! Спасителят ни показва какъв е пътя за собственото ни избавление. Дали го разбираме и осъзнаваме си е чисто наш проблем, защото и народата мъдрост казва: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ"

Да живеят всички БКП-та по всички земни кълбето - стар лозунг на българските комунета.

Напълно безмислена показност, целяща да отклони общественното внимание от доста по тежки проблеми... Избрахте си ББ, наслаждаваите му се :)

A KATO NE KRADAT NAS NE NE LI UNIJAVAT.MNO SARCERAZDIRATELNI STANAHTE CCCC.BATI PROSTIA NAROD

Това е ПОКАЗНО,ЗЛОБНО,НАГЛО полицейско насилие. Господин премиер, с малка буква го пиша защото вие не сте ПРИМЕР за добре свършена работа, изложихте се за пореден път.

.........................................................................................................................................................за всички които ся написали коментара си под тази статията/дописката) :) . Както за плашливите миячи на чинии и минетчии/ки зад граница, така и за всички разбирачи/ки и телета на по чаша бира/ракия в кръчмата България.

И тримата бяха невъоръжени, натежали мъже на средна възраст. след като веднъж са обискирани и закопчани, защо трябваше да ги влачат като животни. Я си представете стокилограмов мъж да ви клекне на гърба. Задържаните не са оказали съпротива, няма данни ида я откажат, можеше да бъдат изведени културно. Не може всеки да се слага под знаменател : Абсолютен престъпник, стъпи му на гърба.

Много ме е яд за тези почтенни хорица.Откъде ли ще намерят парици да си платят гаранцийките?

А това, което са изпоокрали -- с/за него що ще да се прави ?

абе тапази,да не мислите че тях ги е било грия за вас,те са крали без да мислат,а сега вие плачете за тях,ми така трябва да се отнасят с тях,аз на 3з години ,избягах от булгаря на 20 през 97 година ,само с лошо помня "моята родина" живеа в америца ,да немислите че тука които се е обаркал сас закона го галят по бузките елате да видите как за една малка грешна стапка те опандизват и виновен невиновен парво си лащаш гаранзия една голама сума пак после доказваи че си невеновен,а вие човешки права,тея трябва с растрел и показно да ги разнасят по зяла булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бой по главите на наглите комунисти. лайте тъпи комунисти, пишете, че Бойко бил такъв или онакъв. Другия път пак ще гласувам за него, мамицата ви пенсионерска, крадлива, нагла и необразована. Ай отивам да си сипа едно , че ми се догади, като се сещам как крадохте. Сега е ред да си плащате. Ясно е че краденото няма да се върне, но трябва бой по канчетата, да ви държат под напрежение, да ви е страх от възмездие. След това идва безсънието, пиене, повечко цигарки, скандали и инфаркт - един крадец по-малко :) Те навсякъде крадат, но поне взимат около 10 %, а за останалите свършат работата, мамка ви нескопосана, пенсионерска (извинете, че се повтарям, мамицата ви :)

тук направо бъка от комунисти-нали не ходят на църква-а тоя цонев е не само престъпник-а и един от най-корумпираните бивши министри-ходил е при брат ми и му е предлагал да плаща с по 100 евро на кв м повече за жилища на военните-и съответно да си разделят по 50 евро на кв м-сметнете за 100 жилища по 100 кв м какво прави-на този престъпник-само доживотен-а на другарката масларова и доживотен й е малко-само така бойко-продължавай безкомпромисно да затваряш и арестуваш престъпните и корумпирани боклуци докаралиБългария до това дередже-само така-затова получи нашето доверие

излагация може ли да се арестува по такъв грозен начин един човек срещу който има обвинение, а не се знае дали е виновен.Незабравяйте скъпи сънародници това утре може да се случи и със вас.Трябва да кавем не на полицейщината и на мутризацията на държавата.Аз лично не искам полицията да раздава правосъдие ,а съдилищата,защото това държание на полицията е като през 80-те първо бие после пита.

Следващата стъпка на Бойко е да заповяда на репресивния си апарат направо да растрелва заподозряните - както е тръгнало - май започва 2-ра част на Народния съд-без присъда виновни, само по показанията на неизвестен таен свидетел-абе тия в Европейския съюз спят ли - тука започва да става диктатура-или Бойко е продал интересите ни и затова Европа мълчи!!!

Двамата прокурори Кокинов и Василев видимо се стремят да блеснат пред ББ с надеждата, че той ще им отвори пътя към поста главен прокурор. Василев обаче със своето вчерашно превъплъщение в сянката на Андрей Януариевич Вишински е много по-напред. С манталитета на примитивен и агресивен и амбициозен жандарм определено падна на сърцето на райхсфюрер ББ. Единствено не ми е ясно как го постигна, дали това бе просто неговото нормално поведение или преди акцията се беше дрогирал за храброст и блясък в очите.

Не мога да повярвам! Полицията на Република България предполага че във Военна болница лекуващите се държат под дюшеците автомати, гранати и пр.? Може би Българската армия се въоръжава срещу полицията? Обяснета на народа, моля ви.

Дойде горския и голяма олелия настана.Чу се ръмжене.Нямал право да пипа плячката .Затова само за коалиция си мислеха другарите.Ама не стана. Ами сега Първанов дано оправи нещата,като се е хванал на хорото.Ама не става.

Не би трябвало да ти казват да отбиеш, ти би трябвало вече да си го направил. Справка: Виж какво става с която и да е линейка между МС и Президенството, като не може да крещи така на селяндурите в София.

Когато някой мазник ни гази на пешеходна с жипа си, докато тръгва на почивчица с 25 бона, няма как да усети в каква държава живеем. Трябва по-често да ги свалят на земята, крадливи лекенца... а психиатричната експертиза е такава перверзия, откъде да се знае дали не е била изкукала вещица и преди това?

ГЛЕДАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА, В МОМЕНТА СА КОМУНИСТИ! ЯСНО,ЧЕ НА ЦЪРКВА НЕ ХОДИТЕ! ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО И КОПАЙТЕ!

Важно е властта да демонстрира сила, то е ясно, че акъла им е...ясно къде. Четете трудовете на Ноам Чомски, има ги по книжарниците, много добре е описан подхода на властта и слугите им към гражданите - терор, явен или прикрит.

МВР е тотално сбъркана система.Гледам репортажа от ареста и не вярвам как се отнасят с някакъв възрастен, болен, невъоръжен и несъпротивляващ се човек.И после ми просветва....те се отнасят така с всички, независимо дали си престъпник или не.Поправете ме ако греша, но си спомнете срещите с полицаите, които сте имали.Катаджии, охранителна полиция, всякакви.Ами тези от ескортите.Крещат по високоговорителите злобно, ненависно :"ОТБИЙ ВЛЯВО...ВДЯСНО".Няма "Моля"..няма "ВИЕ".Няма уважение, има само виновни, има само престъпници.И това са хора , дето старшините са учили два-три класа средно образование и едва пишат, а офицерите ги приемат с петлицеви опори и "добро" семейство.Затова не могат пред камера да скалъпят изречение с повече от три думи, същевременно сбърчили чела от непосилното усилие.Карикатури.Смешници.Нещастници.

Няма нищо сбъркано, пропагандния ефект е нарочен. Това е всеки да има едно наум, когато реши да бърка в кацата с меда. Писна ми от фалшиво хленчене на червени шматароци, загрижени за човешките права.

Прав си , къде отидоха обноските - МОЛЯ придружете ни до ареста, бихте ли били така добър ако обичате... Безобразие! Ама защо направо не ги посрещат с черен хайвер в МВР, каква е тази грубянщина ?! Абе ,ти или си луд комунист или си гей ...

Тези съдии които си правят самоотвод вероятно са корумпирани. А уж съдиите твърдяха че са независими! Един независим съдия не си прави самоотвод!

Какви присъди издава корумпиран съд?Погледни в текста от какви пари се започва!Всеки има право да ги назове с истинските им имена - престъпници.Най голямото доказателство е състоянието на държавата.

Рейтингът на правителството се сгромоляса,невъзможност за овладяване на кризата,безпомощност и ширеща се некомпетентност. Но Бате Бойко не е от вчера, има верни другари-PR номера.Американски екшън по тв е неговата сила,само се учудвам защо не участва и той в акцията. Не разбирам защо не получи чувство за вина като го хванаха неговият министър ? Да не говорим пък и за РЖ за евро комисар-срам . Българи, не се заблуждавайте,че ББ прави нещо за България.Той си призна,че това е война /териториална/,опитва се да изкорени " червения октопод", засмукал България от 1945 г. за новите господари- САЩ. Ако не се обединим като единна нация със силно българско правителство,нищо добро не ни очаква.

Внминие- не си слушал внимателно какво каза премиерът след ареста

Значи тея ви крадат и то в огромни размери а вас ви е грижа за правата им ? Не за милионите с които могат да бъдат излекувани много хора а за правата на тея първенюта ?

Не защитавам министъра Цонев - каквото е дробил, да си го сърба. Но начина по който беше задържан е излишно показен. Роман Василев се държа непрофесионално, обави Цонев за престъпник, без да е още осъден.Това може да доведе до оспорване на присъдата на Цонев във Страсбург. Роман Василев трябва да си подаде оставката, такъв човек само компрометира прокуратурата и обесмисля труда на тези прокурори, които си гледат съвестно работата.

Вече обещавам, няма да искам подкупи. Ама и туй дето са ми го дали до сега ми стига. Само него да не ми вземе Цветанов.

Сега гледам някакъв от МВР, който ми обяснява колко правилна е проведена операцията! Цитирам - "Те са арестувани, защото са престъпили закона". Е за такова нещо в нормална държава този намя да е на работа! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА МВР, ЧЕ НЕ ТЕ ИЗДАВАТ ПРИСЪДИТЕ! Дали е престъпил закона го казва само СЪДА! И в никакъв начин не защитавам Цонев или някой друг! Но трябва да има РЕД, а не бабаитски изпълнения!

Значи това е хубаво, че са ги обвинили! Аз съм твърд привърженик всеки да си получи заслуженото! Но определено се отвратих от начина на арестуването им! Просто това не може да става в една демократична държава! Има си цивилизовани начини едно арестуване да бъде проведено, без човека да бъде унижаван или да бъде гаврено с него! А най-много ме шокита, обяснението на полицая, защо е арестуван Цонев при арестуването му. Все пак мисля, че според Конституцията нито полицията, нито Цветанов, нито Борисов издават присъди, а само съда! Аз искам да живея в нормална и демократична държава и НЕ ТОЛЕРИРАМ такива изпълнения!

Колега нещо си объркал държавата. Тук наркомани убиват за лев, разни отвличат и режат пръсти а държавници крадат милиони с които могат да бъдат спасени хиляди тежко болни. Каква демокрация искаш ? Ей така да ги арестуват негодниците за да ги видят всички !!!

По добър министър председател и министър на ВР не сме имали никога. Чак се чудя червените подлоги и протежетата им които спамят форумите от къде намират тази наглост и безочие !

Звучи обещаващо. Дано този път си изиграете правилно картите и за назидание вкарате едри риби на топло.

Никой не мисли за обществения интерес. Поквара, поквара и пак поквара. Човек за човека не е вълк. Вълците поне се събират на глутници.

трябва да им вземат всички награбени пари и да ги пуснат на свобода,няма смисал да ги дарят в затвора и да ги хранят още от парите на данакоплаците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ах , ах , ах , Крименке, как само ми липсваш ......

..ми я сигъ пулковник Иванова Лилиту де да изпей идна песня...

Само се чудя колко човека от сегашното правителство след мандата ще последват тези, които са арестували, към затвора?

да помолим цветанов да освободи арестуваните тогава.. или как ?

Ще има и такива. Ние ги наричаме "маскирани комунисти".

Бат Бойко ще бъде премиер и следващият мандат.

всички съдии,които отказват да си вършат работата да бъдат изгонени и повече да не се обогатяват с парите на народа.Все още има млади и способни честни юристи,които могат да заемат техните места.

Много сте права! И ние, на нашата вече почтенна преклонна възраст сме малко или повече увредени от социализма. Разчитам на младите, на конкурсното начало и най-вече на добрата воля на Властта да ни избави от метастазите на комунизма и неговите фамилни отрочета. Властта се дава от Бог, при нашият случай и с помощта на народа. Моля Ви, Господа Управляващи, спасете ни от пипалата на комунистическият октопод! И правнуците ни ще са Ви благодарни!

ас сам чела филусофски нувели от волтер...там тои пиши ,волтер,какви поткупни сатрапи ,садии от вишият ешалон,..пуквара..продагнос..сребpyлюбие ....кунфликт на интиреси--оли тас дума га мразя-конфликгт на ентиреси.......таааа-чела сам и златнуту магаре от питрониъ...и там -сащата рабута-разврат,вакханалии,,интриги,,подлизурства,,,синекурни слугби,,,рошвети,русгватчии....садии дету слогуват на диявола...ецт..ецт..ецт.....сига тук фаф софя-тхе саме олд сторъ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, неразумний уроде

Добре де, на съдиите какво им пречи да бъдат обективни - нищо, просто нашите магистрати за пореден път доказват, че се поставят над закона и че мислят първо за себе си, а след това (някъде накрая:))))) за обществения интерес, който трябва да защитават - за пореден път доказват, че са изключително СЛАБИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - а ако по някаква причина ТРЯБВА точно един от тях да разгледа делото или случая или там каквото е - тогава какво - няма да има правосъдие, защото на никой тъпак в черна тога не му стиска да си свърши работата, за която си прибира парите всеки месец??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!