Николай Цонев предложил подкуп на следовател

Преди около 3 седмици на следовател в Националната следствена служба, който разследва делото срещу длъжностни лица в МО за неизгодна сделка на стойност 120 млн. лв., беше предложен подкуп от негов колега от Софийски градски съд, за да бъде преустановено наказателното преследване към бившия министър Николай Цонев.

Обратно в новината

Коментари - Николай Цонев предложил подкуп на следовател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тоя бивш министър не даде ли пагони и полковнишка пенсия на лили иванова.сега трябва да и отнемат тази привилегия и да върне всичко каквото е взела досега.ще пиша на слави трифонов,той с удоволствие ще се заеме с това.

"Бойко въведе категориите на новия морал" Съжалявам ако нещо не съм разбрал, но какви са тези категории и кой е този нов морал ? Да не е нещо като новата българска музика ...

Няма нужда от точката. Станишев ще се окаже умен, защото с тези безобразия и изобщо недоразумението Бойко ще го докара на власт, без да си мръдне пръста. Искам от МФ да започнат да публикуват заведените дела в Страсбург и исканите суми. Да си ги запишем. Там нещата стават бавно и вероятно ще ги плащаме докато забравим, че е имало такъв премиер. Как герберчетата не увирате, че засега Бойко е останал само с Волен. Сигурно и друг не му трябва. Той с това бабаитство си е самодостатъчен.

Който като г-н Цонев е отдавна в българския бизнес,знае правилата му и цената на "услугите",само малко е сбъркал с времето от 8 месеца насам.

Много сте милозливи бе! Вие какво предлагате? Да отиде някой полицай, да го погали по главата и да каже - Гъди, гъди, кого ли ще арестуваме днес? Да не би крадците и престъпниците да се отнасят така с вас? Интересува ли ги тях, че като крадат държавна пара в огромни размери, вие не можете да си вземете заплатата, че нямате работа, че децата ви гладуват? Нали могат да се скрият доказателства и улики? Вие сигурно се радвате много, че царя с много благ глас ви излъга, взе си горите, взе си парите, затвори ви ония блокове в Козлодуй и нищо не направи за България и за вас в частност? Тези показни акции се правят не само за арестуване на престъпници, но и за назидание. Нека всеки, който посегне към държавните блага с нечестни намерения да си има едно на ум! Няма да ви припомням как Левски си е записвал всеки и най-малък разход, защото наистина е служил на Отечеството, е не като тези измекяри. Нали затова народът избра Герб? Защото искаше точно това, най-после да се сложи край на това разграбване и на тази мимикрия. Не може да искате да влезем в Европа, а същевременно да мързелуваме по ориенталски, да крадем по комунистически и да лъжем по византийски.

Днес видяхме,една отвратителна гледка,как се унижава човешко същество,типична за управлението на ГЕРБ. Разбира се, не може да се очаква и нищо друго,от полицейщината управляваща държавата,тържество на наглият и арогантен простак ! Но най-много ме впечатли в тази ,показна акция,думите на полицая,че човека е престъпник. При демокрацията,човек е невинен до доказване на противното и това става само в съда.Редно е режисьора Цветанов веднага да си подаде оставката,но за това трябва достойнство,което тотално отцъства в ГЕРБ! Но за ГЕРБ и неговите водачи,престъпници са всички,инакомислещи типично за всеки тоталитарен режим.Те винаги са прави и безпогрешни,все някой друг им е акал в гащите.Жал ми е за тези хора,които се подведоха да гласуват за ГЕРБ и сега гледат,полицейския произвол в действие-произнасяне на присъди от полицай,мисля,че прокуратурата трябва да се самосезира и да види,кой е накарал полицайте да се държат по този начин,жалка картина и унизително за всеки българин!

НЕ ПОЛИЦАЯ , А Прокурор Роман Василев изрече тези думи. А господина знае ли че защитава човек откраднал над 300 млн. евро,когато толкова много хора умират от липса на пари за лекарства и лечение.

Господин Николай Цонев-виновен ДА. Но до каква степен и какво наказание да получи трябва да каже съда. Изявленията на ЦВ. ЦВЕТАНОВ са безпрецедентна намеса в работата на съда. Начина на арестуване,изречението- ти си абсолютен престъпник ? Къде са правозащитните организации, главен прокурор, министър на правосъдие, или отново СТРАСТБУРГ? Предлагам на НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ/155бр./ ако са мъжки момчета да приемат нова точка в закона- при осъдителна присъда в СТРАСТБУРГ виновното длажностно лице плаща. Тогава да видим ще си позволяват ли волности в едната или другата посока.

А пък аз, глупакът, дадох днес 800 кинта да ми оправят колата.

При комунизма най-висша ценност беше връзкарството!Но защо ли сега-20 год.след сриването им в ада те продължават да живеят със представите,че връзките решават всичко на този свят!Осъзнайте се червени задници,времето на телефонното право и подкупите мина,със изритването на Станишев от властта!Бойко въведе категориите на новия морал,колкото и да не искате да го признаете!

Точно за такива въпроси и аз говоря секретна полицейска акция и М Бенатова там

Е ..., те ме лъжат, ама аз не вярвам. Това съм го гледал, още когато ББ беше главен секретар.

Е ..., те ме лъжат, ама аз не вярвам.

Много ли се е дърпал при ареста, че се е наложиро на земята да го тръшкат... И сигурно са били членове на организирани и опасни престъпни групировки щом не може с обикновени полицаи да бъдат арестувани...

Цонев трябва да бъде съден.Той определено е извършил нарушения в министерството.Защо обаче по този начин?Защо храбрите полицаи не се отнасят така към:Маджо,маргините,наркопласьоpuте около училищата,мутрите със суперавтомобили по улиците?Защо освен бивши чиновници до сега не е заловен нито един истински престъпник?Или са невидими за МВР?

До Как ви се струва?Струва ми се,че по догодина ще е направо върхът, като захвърчат и печените пуйки и цъфнат налъмите.

ВСС да не забрави пак да разпредели бонуси "за добре свършена работа". Този подкуп е само върха на айсберга!

Много интересно- какво правеше М.Бенатова при тайната операция на всички/ ГДБОП., ПРОКУРАТУРА И Т.Н./ -на обяд на бул.П.Евтимий?????

niama6e smisal da ima takava pokaznost po televiziata.mnogo preuveli4iha osobeno za conev

Добър вечер, циркаджии.

наистина само стойки. Докато не ги вкарат колективно-свиняров,близнаков ,цонев и тн няма да има ефект За Симеончо,Миленчо и Доганчо има да чакаме

предлагам начин за допълнителни РЕАЛНИ доходи от интернет .Чрез клипване на реклами (PTC) за които ви плащат.Не влагате никакъв капитал и с времето започвате да получавате прилични суми (не милиони)Всичко съм описал подробно в сайта си www.lesni-pari.com а при проблем и подробности винаги може да ме потърсите на skype : galaben.genevski и e-mail: kikosevyahoo.com Това са реални пари а при проблем винаги съм насреща.Нека бъдем партньори Посетете сайта за подробности: WWW.LESNI-PARI.COM

това, че вече ги ловят. Това не оличава ли Борисов от предишните? Струва ми се, че определено да! Жалко, че е криза! Инае веднага щяхме да усетим спестените на народа пари. Но и това ще стане. Догодина нещата ще са супер!

Струва ми се че си прекалено тъп за да разбереш какво става.Едни бандити вземат далаверата и парите на други бандити, ето това става.Кризата е в главата ти, за да могат да доприватизират останалото държавно имущество за без пари.Най-големите кражби на държавно ниво са в митниците и здравния сектор, да си чул за някаква реформа там, не.Няма и да чуеш, милиарди се крадяха там, крадат се, и ще се крадат, това е.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ В ДЕИСТВИЕ СТАРИЯТ НО ДОБЪР ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА.ЗАЩОТО АКО ТОВА НЕ СТАНЕ СКОРО НЯМА ДА ИМА ДЪРЖАВА.НУЖНА Е САМО ЕДНА ПОПРАВКА - БЪРЗА ПРОЦЕДУРА - А ЗА ИМОТИ И ПАРИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.ПАРИТЕ КОИТО ОКРАДОХА ТИЯ ОВЧАРИ ОТИВАТ САМО ЗА КЪЩИ КОЛИ И КАКИ А ТЕ КАКТО Е ЯСНО ПАРИ НЕ НОСЯТ.НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО ТРЯБВА ДА Е В ТРУДОЛЮБИВИ И РАЗУМНИ ХОРА.КАСТАТА НА ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ФЕОДАЛИ МОЖЕ ДА НИ ДОВЕДЕ САМО ДО ТУК.ВРЕМЕ Е ДА ГИ СМЕНЯМЕ ТЯХ И СИСТЕМАТА - ПЕРЕСТРОЙКА ГОРБАЧОВА.

Ако се докаже вината на обвинените и арестуваните и те получат справедливи наказания ще кажем, че има надежда за България! Работата по разчистването на "авгиевите обори" трябва да продължи с още по-голяма прецизност и безкомпромисност. Няма никакво значение как изглеждатнещата в очите на Европа. Важното е българите да почувствуват, че държавата служи на хората, а не на котерии и мафиотски структури.

Браво на служителите на МВР. браво на Цветанов. Точно така трябва показно и безкомпромисно. Айде да видим сега дали ще има кой да дава и взима подкупи.

Абе седя и недоумявам,Тенчо Попов и Петър Сантиров да не са някакви мангали,хванати да крадат жица,та тъпите куки да ги блъскат така.Да го сложа на жените им отзад!!!!!!!! След някой и друг ден ще ги пуснат и пак само ще им дишат гумата всички злобари жалки и патетични

Съдията бил арестуван около 11.30 часа в дома си. Не би ли трябвало да е на работното си място, след като съдът започва работа в 8.30 часа. Що ще в дома си по това време, почти обяд? Ама иначе били много натоварени, работели в събота и неделя. Дрън-дрън.

Искам да видя в това положение СерГей, Доган и Масларова. С белезници и на колене!!! На колене пред българския народ!

Един съдия хванат за 8м. управление (и 20 години преход) ЕДИН! Европа нямаше да ни критикува съдебната система, ако беше само този. Какво чака това правителство? С това темпо няма да им стигне цял мандат само за СГС... Към коментарите по-горе за показността на акцията - и процеса трябва да го дават публично! И сме много далеч от полицейска държава при това съотношение престъпници:осъдени.

ХОРА ВЯРВАЙТЕ, ВИЖДА СЕ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА.

всичко е политическа репресия и лъжа. доган, сергей и параванов са национални герой а днес не е първи април...

Тенчо Попов и всички членове на борда на БЕХ трябва да бъдат разследвани какви са ги вършили там,включая и Ангел Семерджиев като директор на една от дъщерните фирми на холдинга.Дано правителството да има куража да продължи.Пожелавам им го и им честитя идващите светли празници.Бог да е с вас!

На ниско ниво се удря, целете политическото. Ще повярвам на герберите ако ударят Милен Велчев, Свинаров, Близнаков....там смърди неудържимо !

Време е комунистите да се изметът от страната. Вече са НЕПОНОСИМИ И УЖАСНО НАГЛИ - ПЪРВАНОВ , СТАНИШЕВ, МАНОЛОВА, ДЪБОВ И Т.Н. ДА ВЪРВЯТ ДА ОБЛАГОРОДЯВАТ РУСКАТА СТРАНА И ДА НИ ОСТАВЯТ НА МИРА !!!!!!!!!!!!!!

Току-що гледах по телевизията арестуването на Николай Цонев. Е, нямаше как да не ми направи впечатление полицейщината! Искам да попитам Борисов дали така арестуваха и здравния министър от ГЕРБ? Дали така с качулки и насочени пистолети? И да попитам снимането на ареста и показването по телевизията на този арест не нарушава ли Конституцията точно чл.32? Погнусих се от това което гледах! Няма как да не се погнусяот ГЕРБ! Само престъпници може да действат така!

Напълно Ви подкрепям! Направо съм потресена от кадрите...

Аман от червени адвокати на тези престъпници. За всичко ви е виновен капитализъма, фашизъма, империализъма, Костов, ГЕРБ, американците ...... а вие сте ангелчета

А бе тъпак как да го арестуват. Може би с призовка да се яви доброволно? Да е мислил га е крал милиони.Нека всички турско червено жълти боклуци да видят какво ги чака. Бобо и Мозъка може би трябва да променят закона - който си признае е краал

А бе тъпак как да го арестуват. Може би с призовка да се яви доброволно? Да е мислил га е крал милиони.Нека всички турско червено жълти боклуци да видят какво ги чака. Бобо и Мозъка може би трябва да променят закона - който си признае е краал да бъде поканен да бъде арестуван. Тази пернишка тиква е бивша фуражка, а от такива не знаеш какво може да му роди главата

ЦОНЕВ Е ХВАНАТ С ДОКАЗАН ПОДКУП,А здравния министър от ГЕРБ Е ЗАСЕГА САМО В ПОДОЗРЕНИЕ ЗА ВЪЗМОЖНА НЕИЗГОДНА СДЕЛКА. НЕ СЕ ШАШКАЙ А СЕ ОГРАМОТЯВАЙ.

точно такъв пиар трябва за да си ломислят когато крадат

Сега е ред на някой от наште...

Ама може ли следовател (шефът на националната следствена служба)да е и заместник главен прокурор? Това само в България го може!

Най-после арестуван съдия - да видим присъдата ! Ако никой не иска да разглежда неговата мярка - дайте го на хората, те ще намерят начин да се отблагодарят на поредната гнусна съдийска отрепка !

По думите му сега има голям страх и много от хората, които преди са били склонни да вземат подкуп, не го правят. --- ако не са от ГЕРБ това е просто закон!!!!)))))

Защо не пишете, че Тенчо Попов е бивш заместник главен директор на АЕЦ Козлодуй? Защо не пишете, че Тенчо Попов е настоящ член на пет-членния Управителен съвет на Енергийния холдинг, назначен от серГей Дмитрич?

a koga shte se povdignat obvinenia kam predishnite voenni ministri - onzi s rozovite BMV-ta i naslednika mu ????

защо нато решава кое е безмислено за страната ни и кое не. ние нямаме ли експерти. защо не се обясни точно защо е трябвало да се изгради, защо сега не е изгодно и кой е щял да изгражда. така - хвърляне на поредната бомба. ПРОЗРАЧНОСТ ГОСПОДА а не прах в очите искаме. така с едно изречение.... не става.