Арестуваха риалити звезда за сбиване пред бар

Метин Енихмедов от "Танцувай с мен", който спечели ферарито на Слави, отново бе арестуван миналата нощ в Бургас, пише в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха риалити звезда за сбиване пред бар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ашколсун булгаристан бабаит, машалла кютек кьорсурат будала! ТОВА Е РЕАЛНОСТТА - ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ И ТЪПАНАРИ НАВСЯКЪДЕ. КОЙТО ИМА АКЪЛ ОЩЕ В СЕБЕ СИ, ЩЕ СИ ВЗЕМЕ БАГАЖА И ЩЕ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ "БУЛГАРИСТАН".

stingdim@

слави и метинчо да ходят да се гушкат в затвора

Тези четиримата ги връзват и в индианска ниша за Турция.

Нали опозицията все реве, че полицията нарушавала правата на човека и превишават правомощията си! Полицаите вече не знаят как да действат!

Слави, Слави, на това ли даде ферарито?! Ти за добро го даде, знам-да покажеш, че уважаваме малцинствата, но те не го заслужават....

Ибрикчии, сега да им счупят главите, разглезена младеж брей, за тях не важат законите, трябва извънредно положение.

"започнали да блъскат с ръце и глави по полицейския автомобил, дори успели да намачкат ламарината " хахаха и зад главите им е имало по една полицейска ръка която да им помага :)))) хак да им е !

И аз така мисля и искам,ама ...

Докога кърагалари с мислене от миналия век, с култура от по-миналия и с манталитет на башибозук ще вилнеят из нашите градове? това не е единичен случай, а трайна тенденция-"малцинствата" да безчинстват заради защитата, която всякакви псевдозащитници на демокрацията им осигуряват с полуграмотното си поведение. надявам се да се намери един достоен магистрат, който да съди не според името, а според закона, защото подобни боклюци, които си позволяват да заставата срещу полицията завършват с куршум в главата в "най-демократичната държава на света"

браво, нашата милиция СЕ ПАЗИ! понеже турчаляци и всякакви цигани налагат редовно полюцаите, те решават, че е много хитро от безопасно разстояние да пуснат сирената! абе добре сме се насадили - нито е хубаво всякаква сган да налага органите на реда, нито пък е хубаво да се дава право на сганта в органите на реда да ползва оръжие...

Това ако стане в Германия, в която също е пълно с цигани, първо ще отиде директно в затвора, после ще плати такава глоба за колата дето е увредил, че полицията ще си купи нова, а те карат специални БМВ-та ако не знаете. Така че....крайно време е да стане и у нас така.

Не се закачай с Батко ти... Никой за нищо не ми е виновен. И не си мисли, че всичко ти е ясно. Тая "новина"(за някой си Метин) изобщо не е "новина"! Затова и извъртам работата натам, че да стане дума за "благодетеля", "патриота" и всякакви други квалификации, с които се кичи това парвеню, Слави Трифонов. Да, личи си , че не го долюбвам особено. Но не долюбвам всеки, който за ПАРИ е готов и майчиното си мляко да продаде. И защото на времето даже му симпатизирах. Но всичко свърши, когато се продаде(за първи път) на Илия Павлов. Ти си малък и доста буен, може да не помниш това време, но историята трябва да се изучава... И да ставаш защитник на този дълбоко корумпиран и комплексиран СНОБ не те съветвам. Остани със здраве и умната!

Агресивен цървул с Ферари - и "звезда" отгоре на всичко! Такова безумие и възможно само у нас, в сбърканото ни "общество", където всички ценности са разместени ... И колко пъти трябва да бъде "отново арестуван", за да го осъдят най-сетне ефективно и да го пратят да кърти камъни, а не да се фука пред камерите и да печели ферарита ... Отвратителни отрепки!

Тъкмо ще видим как са съдели през 2008 г. и как съдят сега.

Тези тримцата така добре биха се вписали в една каменна кариера, или качени на стъпълата на боклучийския камион. Ама сега ще ревнат пак накои, че съм пил комунист. Не съм комунист, само искам такива уроди да получат подобаващо отношение.

Напълно те подкрепям!!!!!!!

Каква извисена личност е този Слави Трифонов! Какви звезди "произвежда"! Е, използва шоутата си за да се освобождава от дефектиралите скъпи покупки(къде ферари, къде хамър, къде апартамент...), но какво пък, каквито зрителите, такова и шоуто. Щом зрителите чалгари му се кефят... Но разследващите полицаи да вземат предвид психичното увреждане, което е причинило увреденото ферари:о)))!

А ФИЗКУЛТУРНИКА/др ЦВЕТАНОВ/ ЦЯЛА НОЩ ЧАКА ПРЕД Ц И К ЗА ДА ВНЕСЕ ДОКУМЕНТИТЕ - ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОПУСНАТ ЗА ИНТЕРВЮ МАЛЕЕЕЕЕЕ СТРАХХХХХ

Ето заради такива екземпляри е гърмял на месо, оня норвежеца. Защото и тамкашните сициалисти толериратт всякаква мангасария. Нашите т.н. социалисти (щото те не са никакви социалисти) с подкрепата си за ДПС, ТУРЦИ, ЦИГАНИ И ВСЯКАКВА ПАСМИНА, могат да доведат до такива изстъпления. Защото на нас, нормалните българи, тия дето си плащаме данъците, сметките и издържаме тази държава, ни е писнало да ни считат бза хора второ качество. А разни престъпници, корумпирани политици, далавераджии, мангали и въобще всякава долнопробна сган, да се смята за нещо повече.. Така че тази работа в Норвегия е много сериозен индикатор за прага на търпимост на хората.

Нали разбираш, че така наречените социалисти са част от наследниците на разделилите се комунисти на: БСП, СДС, ДПС, БЗНС и още няколко формации. Елита на тези партии има един корен.... Ще трябва обаче да си признаеш и нещо друго, че подобно отношение към органите на реда по дядо Тодорово време щеше да бъде еднократен акт. Бъди убеден, че въпросните звезди с ферарита в гаража и агресивната им рода щяха с днешна дата да осъмнат в Белене. За съжаление всички ние сме си виновни за случващото ни се и което е по-лошо, нещата не вървят към подобряване...

Каквато измишльотина беше реалити шоуто, какъвто комплексар е водещият на шоуто, такъв е и спечелилия го. Нито пали както трябва, нито върви. Аман от авторитети ментета в живота ни!

Ето едни келеши, които може да направят много престъпления, ако полицията и съдебната система не ги вкарат в затвора.Трябва да бъдат осъждани такива престъпления още в началото, а не когато колата вече се обърне.Така следващият път тези бабаити ще си помислят преди да удрят и се противопоставят на полицейските служители и на другите служебни лица.

През 2008 г. се сбил заради подмятания за Ферарито?! То да не е машина на времето, дир.бг, че се е явил с него в Бургас 3 години назад във времето? Време ви е за отпуска май :)

И кое му е звездното? То тъпото си е тъпо, дори и Министър Председател да го направиш!

В НОРМАЛНА държава, ако посегнеш на полицаи, даже на двама и почнеш да трошиш и полицейска кола, най-малкото след ареста отиваш по спешност в най-близката спешна помощ с потрошени кости и извадени органи.

Много ясно, че няма да го кара, колко ли пара му е каското само на туй ферари ?

за първи път чувам за този

"Неочаквано те оказали яростна съпротива...., започнали да блъскат с ръце и глави по полицейския автомобил", никой не забеляза това с главите май:)

Просто са пропуснали да отбележат,че това е извадено от протокола съставен от полицаите. Но и така си е добре. :-)

Я ги пратете в Норвегия...

да ги екстрадират в анадола там живеят същите диваци ще им е по добре

Много полезна новина, направо ми задоволи интереса към ставащото в страната. Защо не е в другата секция на новините и няма ли вече и сополанковците, показващи се на заден план пред камерите, да ги считаме за ВИПове в страната ни? Толкова сме зле, че........, абе направо с 2 думи - нямам думи!

Да, тези риалита съвсем ошашавиха хората. Дадат ги няколко пъти по телевизията и стават безсмъртни....Иначе родната, много работеща полиция добре се справя с хулиганството - стоейки в колата. Нито сигурност, нито здравеопазване.....защо въобще плащаме данъци? За да могат посерковци като Доган и Цветанов да крадат и да ни поучават.

"звезда" ... ама не се оплаквайте, защото вие го направихте "звезда" с гледане на безумни реалити програми (да не кажа нещо друго) и пращане на смс_и ...

ЗВЕЗДА????????????? ИЛИ МАН.АЛ?

само малко съм расист...ама когато тея псевдо звезди вилнеят няма как да не ме е яд...В по-нормалните държави ще отнесат солени глоби и поне 3-4 дена затвор..а може и месеци...мършите така се познават-силни са само на стадо:) Да ходят да беснеят в Турция..ама там няма да ги търпят и ден..защо ние трябва????В тая държава кои ли не ни скаче..цигани..(пардон-роми) , турчиля, американци, руснаци...еххх къде е държавата сега???АААААААА да...избори идват:)Айде със здраве...

Чак пък "звезда" е силно казано.Той е просто едно момче ниско интелигентно,което е имало късмет да спечели някакво състезание по "търкаляне по земята"

Абе братя БЪЛГАРИ, Не разбрахте ли, че идва времето, когато българия ще бъде разцепена от ей такива мекерета ! Полицаите ги хванаха, но забележете - не ги биха!!!, защото Турция е на около 90 км от Бургас, а нашата си армийка е около 28 000 души, а не като турската дето само около границата ни я има, я няма над 100 000 войници (и то въоръжени по натовски стандарт). Какво искаме тогава от нашите момчета полицаи. Да станат причина за нова турска интервенция. То стига Доган само да рече ставайте братя мюсюлмани, българите ни трепат - и край БЪЛГАРИЯ Я НЯМА. Затова стойте си на насраните задници, да ни млатят някакви си турски лешпери и мекерета ! Дайте да видим как сега ще се справи държавата ни с този случай ! След като държавата ни не може да се справи с четирима чевръсти побойници, какво остава с близо половин милион надъхани братя мюсюлмани ! Да живее БЪЛГАРИЯ!!!, ПЪК ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО И КОГА !

абе кви филми сънуваш...ти май си некъв резак провокатор,а???

Интересно !? Някой забеляза ли какво пише м/у редовете ? Метин, този, онзи... пребили....Този Мъжага Метин сам неможе ли да се бие или му е трудно и затова все зад гурба му има някой ? Тоя тип "мъжаги" са от ония дето като останат сами си подпяват " Дим да ме няма ",нооо нека ако нямаше такива лица нямаше да е така забаво в тая наша окаяна държавица

Глобата - добре. Но като започнат да заплащат и щетите, ще им дойде емоцията, щото акъл няма как да им дойде. Или го имаш или никога не идва...

ужас, опазил ни Господ от такива селяни...пълни комплексари със самочувствие, сега трябва да ги вкарат в затвора, никакво жалене

какво ли стеше да се случи,ако бяха се развилняли в друга даржава и персоналат беше набрал 911

Щяха да си свършат работата и след това комунистите да опищят орталъка...

то пък един хайлайф !!! турчоля пияници дето са станали за 15 минути известни и не блестят с нищо друго !!! бай ганьо си е бай ганьо просто се чудя как не е излезнала цялата охрана на заведението и да им покаже кон боб яде ли

Значи подали сигнал с лампата да спрът да те бият. Бати смешното описание, даже не ги е срам да го кажат тъпите милиционери.. А ти оставаш бит и те си тръгват. Еументарно, то по морето пред дискотеките ако не те пребие някоя насмъркана мутра, някой местен комбайнер или охраната, все едно не си ходил на дискотека...