Десислава Иванчева потърсила адвокат, не го пускаха при нея

Получих обаждане от следовател, кметицата на "Младост" Десислава Иванчева е дала моя номер, но още не съм говорил с нея. Не ме допускат.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Иванчева потърсила адвокат, не го пускаха при нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО МИЛИЦИОНЕРИТЕ , МУТРИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ, БИЗНЕСМЕНИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ... ДО ЕДИН ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ТЪПАТА МУТРА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ???

Дали е виновна или не, не знам, но това прилича на евтива пи ар постановка, подобна на предишните герберо-помиярски изпълнения, където правеха показни арести с втори дубли и арестуваният питаше на втория дубъл ''така добре ли е''. В държавата на простите гербаджийски мутри, се правят показни арести на оживени кръстовища и задържаните се държат прави 4 часа, че хубаво да бъдат наснимани.

Тоя с цайсите сигурно е Нео от Матрицата. Само се чудя всичките тези нинджи какво правят около него.

логично ли е някои да остави 70 000 евро в кола без надзор и то по софиските улици , трябва да кажат какав е бил механизма на задържането за да коментира по конкретно защото сега никои неказва нищо точно

Ще спъва партийните каси на тиквун.... Няма да снася по веригата... :)

Що е "деси слава" не е в ред, някой да познава някоя нормална "деси слава"?

Дори да е корумпирана, а едва ли, по скоро мирише на постановка, следствените органи нямат право да се държат по този просташки начин с нея. С това доказват, че са на равнището на руските си колеги-мужици.

Кой е дал подкупа?Със колко чифта кайсии е? Циркаджии..

Този театър с тези 70,000 € е като онзи с химическото оръжие. Тази женица Иванчева, единствена намери сили да се противопостави на мафията, която си прави каквото поиска и ще бъде смачкана, за да може да не остане дори и едно незастроено кв.м. в Младост! И ще служи за назидание на непослушните кметове, гл. архитекти и общински съветници. Друго си е да е от отбора на Фандупкова, която е толкова удобно мълчалива при кражбите и далаверите с милиардният бюджет на София! ИЗЛЕЗТЕ НА ПРОТЕСТ И Я ЗАЩИТЕТЕ, за да има децата ви къде да играят!

И ОНЯ С ГОЛАТА ГЛАВА НАЧААЛНИКА НА ПРОКУРАТУР АМИ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОБРЪСНАТ ЧЕ ГИ ЧАКА СТРАЗБУРГ И СТРАСТИ ГОРЕЩИ мафия ех скоро НАР СУД

За такава сума ,колко години биха и дали ,ако се ДОКАЖЕ,че е винивна?

няма да и дадат, а ще и вземат около 7, до 8 години от живота дето и остава.

Дали е виновна или не не коментирам. В чуденка съм дали КПКОНПИ ще плати обещетението като тя ни осъди в Страсбург? Или пак ние ще плащаме? По закон нямат право да уронват престижа и достойнството на задържан, следствен и дори осъден гражданин. Как ще тълкуват в Страсбург държането и на улицата окована с белезници над 4 часа? Само показни акции без резултати!

Такъв цирк отдавна не бях виждал. Не вярвам някой разумен човек да се върже на тази пародия състояла се пред безкрайно много незнайно как попаднали там продажни журналя.

Sm3hurk0

И това е нагласено, като случая Скрипал... Българския театър не е толкова жесток, като английския.... В нашия театър само унижават, а в английския убиват, след което съживяват... , за да е по-зрелищно !

Кметицата отишла в Министерството на младежта и спорта да си вземе подкупа в кашонче :-))) Егати сценария ... :-)))

дори да е подготвено от герб няма значение. ако е взела подкуп да стои 8 часа там и да бере срам.

да те КЛЕЦАТ пазарджишките МАНАФИ от сутрин до сутрин ГНИДО смрад

... само коментирате мамка Ви, а някой да излезе пред ПАРЛАММЕНТА, а????????????????? МИШКИ!

е ПОСТАНОВКА.Олигарсите са си платили за това зрелище и ЩЕ ПОСТИГНАТ СВОЕТО. А то е ЗАСТРОЯВАНЕ НА ТЕРЕНИТЕ.През това време кметицата ,,крадла,корумпирана,мошеник" ще бъде отстранена и след 2,3 години ще спечели делото в Стразбург. И какво от това? Тя печели,ние плащаме ,а ОЛИГАРСИТЕ ПЛАТИЛИ ЗРЕЛИЩЕТО СПЕЧЕЛИХА МИЛИОНИТЕ ОТ СТРОЕЖИТЕ . Това ще стане , НАЙ -,,ЧЕСТНИЯТ" И ,,МЕЖДУНАРОДЕН ЕРУДИТ" ОТ Банкя НИЩО НЕ ЗНАЕ.Никога НЕ Е ВИНОВЕН.

За седмица видяхме две дребнички, нормални, неремонтирани жени, задържани, оковани, снимани и показани в медиите ... не коментирам, дали са виновни или не. Питам аз, таз кметица за няма и време я хванахте в корупция ... а къде спахте досега с несменяемите кметове на крайморски градове и зимни курорти ... Созопол , Несебър, Царево, Банско ... там всичко ли е ок, по правилата и законно??? А държавните поръчки ... там, как са нещата ... там корупция - няма ли??? Мутри и тарикати карат като собственици на магистралите и пътищата, причиняват катастрофи, убиват хора и после скачат на бой и заплашват, кифли газят деца и баби на пешеходни пътеки, дрогирани и пияни и се измъкват ... защо тях не ги смачкват, оковават и задържат показно както тези две обикновени жени!?! Дори за слепците е видно двуличието на "закона" и "правилата" в "правовата" държава, членка на ЕС ... България! Гнус ме е ... вас не знам!

Е,това буди възмущение!Арестуваната гневно се опита да говори пред журналистите,а маскирана жена-агент,с ръка се опитва да и затвори устата.А същевременно я държат с часове на улицата,за да я унижат.

Как така "случайно" се озовал тел. екип на арестуването? А и всеки има право на адвокат при подобно задържане преди да я питат и една дума или да я карат да подписва каквото и да било! Би трябвало моментално да има право да се обади на адвокат при подобно задържане, а не да я разкарват, като панаирджийска мечка! Още при ареста обвинението издиша, а качулките като че ли брат Галеви хващат, а не 50 кг. жена! От сега е само, че ще плащаме за некадърния спектакъл след осъдителна присъда Страсбург!

КОНПИ-Пламен Георгиев показа как ще действат, лоялност към ГЕРБ и мутрите от строителния бизнес нали наближават избори.

Това е кур-капан, любимият номер на тези, те това са специализирали - за отвличане на вниманието от тяхната корупция (на наредилите това активно мериприятие) и/или премахване на явно силно неудобната някому - сигурен съм, че този път ще разберем кого, кметица. Колкото и да ми е безразлична (дори не симпатична) - аз не я познавам, тази женица е вкарана в подставена ситуация. И фактът, че не й дават законното право на адвокат категорично го доказва! Всичко това ще свърши със завеждане на дело (а) от нея към мафията, която я е нагласила, помнете ми думата. Другият вариант е тя да е много корумпирана и невероятно тъпа и проста, особено като знае колко е неудобна и мразена от някои от мафията и статуквото! Тази постановка е и послание към всички, които дръзнат реално и открито да им се противопоставят! Тази история няма да свърши така, както някои са я планирали.

Залагам на тъпа и проста! Чувал ли си я как говори по теми от работата и? Не като фризьор!

Е,толкова ли е елементарна,та да вземе подкупа директно?За това си има доверени лица,на 50 км в Сърбия,офшорни сметки и т.н.Има и похвати-консултантски услуги,през фирми и др.А била е в бизнеса,знае ги нещата.Но някой се нуждае от цирк.

Пунт и пластика! Кой ще се върже на тия театри! Жалко само за жената!

Всеки,който се бори с турската мафия или нашенска,му се намира цаката! Корупцията особено в прокуратурата и в полицията е поголовна! И майка си ще арестуват с фабрикувани доказателства, ако им платят!

Тази жена не беше ли против строже в Малдост на скоро?! Нищо чудно да е скалъпена история, че да го пуснат пустият строеж... Не знам защо трябва да я разнасят по новините, преди да се види за какво иде реч. По "неофициална" информация с еговори за подкуп! Ама да има с какво да се списват вестниците.

Искам да знам, като я задържат- къде са доказателствата, да ги дадат на обществото, за да разберат хората имат ли основание, нямат ли. А така дори аз си мисля, че всеки е безправен, до доказване на правотата му. И защо не я допускат до адвокат?

Всички много сте се загрижили за кметицата, но едва ли щяхте да я жалите ако беше взела вашите пари лични пари.

Ами за кметицата не знам, но хората възприемат управлението на тези хора като неморално, крадливо и лъжливо. Затова дори да имат основание за задържане, хората не вярват и се съмняват в тях. Толкова е просто. Нямаше нужда от зрелища, хората искат прозрачност.

Дали е виновна или не -тепърва ще се доказва. Но този цирк с държането и часове наред права, на едно място, закопчана с белезници на показ в идеалния център на столицата без съмнение е показно упражнение, разпоредено от висше управленско ниво. Чудя се на тази жена не и ли се пикае и как издържа, все пак си е човешка естествена физиологическа потребност... Прилича ми на публичните наказания на провинилите се за кражба, прелюбодеяние или употреба на алкохол в Саудитска Арабия - една от най-мракобесните държави в света. Целта е да смажат фризьорката, дръзнала да се цани за кметица - за назидание на всички бъдещи мераклии да си пъхат носа, където не им е работа.

със 70 бона кво продължават да издирват и претърсват в района? Останалите пари ли?

не им излиза ,,броиката,,...явно някои ги е краднал докато ги скрият в колата и...!!!

Жалко за госпожа Иванчева, имам спомен за нея как сабираше подписи в Младост още преди да стане кмет. Аз лично горещо я подкрепях защото тя наистина беше изключение и латернатива на гнилият политически модел. Няма съмние че това е активно мероприятие срещу нея, но и тя самата е допуснала да падне в капана като е приела подкуп. За тези които е трябвало да обяви на пресконференцият едва ли някога ще разберем.

Защо само Иванчева показват? КЪДЕ Е ЧОВЕКА ДАЛ ПОДКУПА? Защо службите не изчакаха да видят с кой ще раздели парите???

Процесуалните следствени действия при задържане на лице заедно с доказателства предмет на престъплението може да продължат и 12 часа. Извършват се следствени експерименти и опис на събраните доказателства на мястото на откриването им и в присъствието на задържания. За определени случаи са необходими и подемни лица. При показаните кадри, за мен е без съмнение, че лицето е наясно с произхода на парите и наличието им в автомобила му. Евентуалното им маркиране, описване по сериини номера и т.н. е част от механизма да се докаже корупция. Водени от горното следва да заключим, че ораганите на реда си вършат работата по учебник.

разбрахме ...!!! при ,,някои,, случаи много ,,бавно,, четат...!!! при други ,,въобще,, не го ,,отварят,,...!!! ,,избирателна,, съдебна система и демокрация...!!!

"ПоДемни лица" са тези, които поДеха и натовариха колата. Виж, "поемни лица" е друго.

Е какво искаш и ти? Платените кърлежи из форумите и да са грамотни ли? Явно все още тарифите не са скочили... Тоя се е изказал минимум 50 пъти тук и в другата статия... Като добавим и компенсациите за нощен труд, може и да е докарал за баница и боза утре сутрин...

Имаше един Цонев, при Борисов-1 го сбръчкаха сьщо толкова показно и демонстративно. И после не помня какво стана - някой плащаше обезщетения и т.н. Защо се повтарят историите? Кел файда от тази показност?

Гнусно, много гнусно. Пълен цирк и издевателство. Неспазване на конституционните права на задържаната. Пари и дрога лесно се подхвърлят. После иди докажи, че нямаш сестра

Поредното активно мероприятие на ГРОБ. Всички са корумпирани и крадат освен ГРОБ, те крадат законно и при тях всичко е ок. ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ НА ГРОБАРИТЕ ПИСНА НИ ОТ ВАС!!!!!!

Каква е тази джихадистка пред нея на снимката?

Държат я 2 часа с белезници на улицата в идеалния център на София - до Спортната палата... Защо, за какво и кому е нужна тази ДЕМОНстрация. Пазят я с цяло отделение полиция, като само качулатите са 5 човека...

Не два часа. Още е там. Сигурно чакат новините в 19.00. Емигрирайте!

А кога ще приберат всички корумпета от Столична община и районните кметства ,подкупни архитекти и всякаква измет или те са под закрилата на партията хранилница.

Ще има Страсбург ...

Няма кмет, който да не е за затвора! разликата е, че тези от ГЕРБ крадат двойно повече и следва да са за двойно по-дълъг срок в затвора.

Това е за замазване на очите, прах в очите или както искате го кажете. Постановки и отчитане, че уж някой си върши работата.

ГЕРБ се излагат много ПРОЗРАЧНО ! Предполагам , че това е разработка на Цв. Цветанов . Защо по такъв нелеп начин си прогонват електоратът ,както направиха и от БСП ?

Характерното за ГЕРБ е, че на членовете на партията не им пука особено. Там са събрани най-наглите и агресивни екземпляри от мъжки и женски род

Тази трябва да я приемат в БСП-то, или Президенството без изпит или интервю !!!

Ами тази метла е от комунистическо екологичния ДЖЕНК на БСП, като Тома Белев и подобен Еко боклук...!!!!!! Тези като Иванчева и Белев само рекетират инвеститорите и то за многж големи пари... Заради такива като тях, световния ски курорт Банско няма втори лифт и не може да увеличи пистите си с поне оща 80 километра и без да се накърнява парк Пирин, защото пистите са в алпийската и без растителност част...

Ти да не си унуката на бай Цьеко Миньев Честния? :)

Толкова простащина и ченгефорска наглост не бях виждал: 1. Показен арест с поканени джурналя! 2. Броене на пари на улицата. 3. Срамно и позорно държане на улицата накърняващо елементарно човешко достойнство. Дори със зверовете се отнасят по-хуманно. 4. Грубо потъпкване на елементарни човешки права! СРАМ И ПОЗОР!! Надявам се да сме на първите страници на световните агенции и да видят по света истинският образ на престъпно-ченгефорската партия ГРОБ. ЗАСРЕМЕТЕ СЕ!! ПРИ КОМУНИЗМА ТАКОВА НЕЩО НЕ Е БИЛО ДОПУСКАНО!! БЛИЗКО СМЕ ДО ИЗЛИЗАНЕ НА УЛИЦИТЕ. ОТТУК НАТАТЪК НИКАКВО ОПРАВДАВАНЕ НА ПОЛИЦАИТЕ, ЧЕ ХРАНЕЛИ СЕМЕЙСТВА. ТОЯГА ЗА ТЯХ И ЧУКАНЕ НА КАМЪНИ В КАРИЕРИТЕ. ЩОМ УЧАСТВАШ В РЕПРЕСИИ СИ ВИНОВЕН!!

МВР Pictures в действие.

Кво човешко достойнство на тая рекетьорка бе човече??

Не виждаш ли на практика вече 28г. , пусне се мухата , а после всичко е обратно . не вярвам , защото една жена колкото и да е проста , НЯМА САМА ДА НОСИ ТОЛКОВА ПАРИ В СЕБЕ СИ , МНОГО Е ПЛОСКА ЛЪЖАТА ...

доказателства? Не бързай като пуле.Това е ПАРАДНО ИЗФАБРИКУВАН И СМЕШЕН СЦЕНАРИИ.Дори и НЕНОРМАЛЕН НЯМА ДА ВЗЕМЕ ПАРИ ТАКА.Цирк за раята и пак ЕДИН Е ВЛАСТНИЯ И ВЕЧНО НЕВИНЕН.

От колко часа стоят там? Родната полиция да не би да се опитва, да влезе в Гинес с най-продължителният арест и ни да не сме разбрали? Ако останат и за вечерта, закуски предвиждат ли се?

Чакат разпореждания. Някой си е загубил листчето със сценария.

за неразбиращите: тези които са против застрояването на на младост, могат да бъдат против ако си купят всичките ливади краи тях на пазарна цена и си ги държат празни. това са частни ливади, и собственикът има право да строи. иванчевата е малоумна фризиорка. за да има подобен арест са я записали че ги иска и че и ги дават. дали е постановка и е подведена не мога да кажа но че ги е прибрала с ясното съзнание че прибира подкуп мисля че не трябва да има спор.

На ливада не можеш да строиш. Можеш да строиш на УПИ. Проблемът е с превръщането на ливадите в УПИ.

Постановка по учебник от старите ДС муцуни. Добре дошли в "демократичната" страна на Бойко Борисов!

В ТВ ще има интървю с нея днес . Да чуем как се отнасят с нея . Сутрин , кафе , кифли с мармелад ? Хапчета за кръвното ? Паста за зъби ? Сапун ?

Каква ще е стартова цена за офертите ?

Ти мислеш ли че хората станали други само заради сменен обществен строй ? Все едно да очакваш при лекарият ти , джипито , друг вид диагноза ! Олигофрен не се отнася към гофриран куфраж в стройтелство .

все пак , спестихме си плащането на останалата част от сумата. Така че , добра постановка !

Сама жена да влачи толкова пари ??? Чисто спретнато прозрачно оклеветяване . Явно се подготвят , нов кмет , и НОВИ ОЩЕ ПО-МАЩАБНИ СТРОЕЖИ! Това показа практиката на прехода в България ,ЗАЩОТО : ----БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА , ЗАЩОТО Е НАЙ-КОРУМПИРАНА ....