Строс-Кан се разкая за контакта с камериерката

Бившият ръководител на МВФ Доминик Строс-Кан описа контакта си с хотелската камериерка в Ню Йорк като "неподходящ" и "морална слабост".

Обратно в новината

Коментари - Строс-Кан се разкая за контакта с камериерката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все пак, на дядото нещо му п р о с в е т н а. ако си признае ще има симпатии-нали све пак сме хора? но да лъже и да пласчта на мафиотите-но!!! а снимката е повече от чудесна!!! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Това бе първото телевизионно интервю на Строс-Кан след завръщането му във Франция. Той изтъкна, че случилото се между него и камериерката Нафисату." Е какво изтъкна? Какво е това изречение? И въобще изречение ли е? Много слабограмотни са се събрали в редакцията ви, срамота.

Не се гневете на Строса, а на неграмотните ни журналя, обезличени умствено по време на демокраДцията. Те не могат да се изразяват дори на сносен български език, да не говорим за знание на чужди езици. Едно изречение не е написано правилно. Словосъчетанието "сексуален контакт" не означава непременно чукане, по ганювски. Така че, не се оставяйте да ви правят на глупаци.

"Той изтъкна, че случилото се между него и камериерката Нафисату." ....много интересно изречение... какво ли е изтъкнал човека ????

Бой и е...е не се връщат пич. И защо трябва да се разкайваш? Проблема ти е че са те хванали. И защо с тази пача? Мъката на този свят е безкрайна.

С тези пари може да си позволи всяка курветина, ама нали е по-сладко да ебнеш и да бегнеш.

..БЕЗ ПАРИ.

В отговор на "Защо?" Защото много повече иска да е ПЪРВА, отколкото ДАМА. :-)

а наш политик дали би си признал подобна грешка? чест му прави

Самозабравил се богат евреин. Това е било постановка, ама не можа ли да устискаш бе, на една грозна чистачка? Но всяко зло за добро, на Франция и стига един евреин президент, дето направи сума ти глупости, та и втори...малко множко.

с пари може всичко да каже

Е по едно време нали беше обявил, че нищо не се е случил. Сега признава, че се е случило. Това е достатъчно да бъде категоризиран като лъжец и да не се разчита на него за каквото и да било.

Да, бе ЛЪЖЕЦ! Но изкава такава Диало, а сега и Тристан Банон!

Строс-Кан заяви, че сексуалният контакт "не е включвал насилие, принуда или агресия" и че Нафисату Диало е излъгала. 'Тя му се нагъзила па после изнасилена" така трябва да е заглавието

Самият ти си признаваш , че си направил гаф! - Ами, всеки достоен мъж си носи последствията, когато се ...обосре. Така че, пречисти се,и си вземи поука - щото не си дърт и имаш още какво да дадеш на тези около теб и на останалите...

Важното е, че съпругата му го подкрепя, че тя е негова морална опора. Защо е така обаче, не проумявам. Признава правото му да получава от други нещото, което тя не му дава? Или по взаимна уговорка контактуват и извънсемейно? Или пък ... Сън не ме хваща от тази загадка.