Строс-Кан подал оставка с омерзение

Бившият директор на МВФ Доминик Строс-Кан, който в момента е под домашен арест в апартамент в Ню Йорк по обвинение в сексуално нападение, определи обвиненията срещу себе си като „личен кошмар”.

Обратно в новината

Коментари - Строс-Кан подал оставка с омерзение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С омерзение ли? Е, то не може така: поискал си, дала му и после- не платил. Кой е омерзен в случая? Май камериерката. Използвана и измамена. Обикновена свиня е тоя, нищо друго.

Много добре знае той за пенсийките ни,че и даже е виновен за мъките източноевропейски и не само,но българската клетва забавя,но не забравя

Ееех, този дядка само ако знае колко много хора мрат за пенсийка някаква и не могат да се пенсионират защото точки нямали, години нямали, реформа имало, пенсии нямало, криза било, а са се скъсали от бачкане цял живот - колко разнолик е животът!

Американците му направиха постановка, явно имаха за цел да го дискредитират. И го постигнаха по най-бруталния начин. Невъзможно ми се вижда 62 годишен евреин, със заплата, която му стига да си поръча кинозвезда, или нашенска фолкпевица най-малко, да хукне да изнасилва гнусната дебела негърка (прощавайте, афроамериканка), няма как да стане просто. На всичкото отгоре след няколко дни му спретнаха и друг секскомпромат за по-сигурно... Плоско, но резултатно. Целта е постигната, да живее Кастро.... не бе, Обама, обърках се.,

Ехоо, Борисов, Младенов - абе вижте какви пенсий получават хората. С тази пенсия би могъл да си осигури услугите да доста БГ силиконки.

Пак ли социалисти бе, аман от тях. Изроди гадни...

е,как?с кръв я е взел, с кръв ще я даде-властта, де.типичен цоциалист-съжaлява само за едно нещо-че са го хванали!

Не са го хванали, бе Теди, нагласена е цялата работа и няма нищо общо с това, че е социалист. Умрял дядката да се бори с хотелската прислужница от Африка..... Пък и тези социалисти там не са като нашите си :-) Нашите само името са взели назаем :-)

забравяй, че всеки е НЕВИНЕН до доказване на противното дори в "твоята" нова "Родина". Кой знае какво са обещали белите господари на емигрантката от африкански произход, за да говори врели-некипели преди важните срещи за дълга на Гърция.