17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хотелите на бившия сервитьор и бившата ........ са едни вертепи. Но по-важното е, че тези негодници не са плащали данъци и са я рушали по такъв начин.

За жалост изродите се размножават масово, докато свестните, нормални българи нямат възможност за това.

Българските престъпници са най кекавите и болни разбойници в света, всички без изключение. Да се чуди човек, как толкова болни хора, с единия крак в гроба са способни на престъпления? А българския съд е най жалостивия съд в света, срещу само няколко десетки хиляди може да пусне като невинен и най жедтокия убиец.

Тази сега плаче да я пуснели и че имала деца и внуци и нямало да избяга!!! Жалка работа! Мошеници! Аз отлично си спомням, когато излезе новината за това, ме са търсени, как техният адвокат бе категоричен, че неговите клиенти пътували към България, че буквално до броени дни Шели да се приберат в България!!! Но се оказа, ме минаха несеци и трябваше да ги екстрадират, тоест те (адвокатът им) най-нагло ни излъга! Или те... И като толкова й е мъчно на тази да не вижда децата к внучетата - защо не й бе мъчно тези всичките месеци? Тя не се ли чува с никое от тях през това време, никой ли когато говори с тях не й каза, чехи издирват!?!?

Знаете ли, ако искаме да сме обективни, подходът е сравнително прост - взима се съвсем точно стойността на всичкк активи, които са заграбени, и тази на “остатъчната стойност” - това, което е останало и активите, които притежават! Може да се вземе за ориентация една средна норма на годишна печалба - казвам средна, независимо че всичките тези твърдят, че са многл велики, много големи и успешни бизнесмени, и много добросъвестни! И ако всичко е направено както трябва, с отчитането на съответните релевантни показатели (инфлация, норма на печалба, закупени силно подценени активи, или заграбени,..., акл щете и социалния и обществен ефект и полезност, вкл. пропуснати ползи), и ако сметката д на плюс - тогава може да се говори за някакви евентуални смекчаващи вината обстоятелства! Но се опасявам, че при 99.99% от тези к такива Бизнесбанк д в сила: “Куче влачи - диря няма” и “След мен и потоп”! Защото просто го виждане! Потопът, де!

Ега ти промяната,от ухилена напомпана блондинка позираща преди месец на плажа в Барселона по монокини,прьскаща хиляди евра на ден-сега едно умьрлушено бабе с вид на циганка мошеничка.

Колко има още като нея и "любимият" и дето не ги знаем.....

А колко има още като нея и “любимият” й, дето и ги знаем, и ... все тая (прокуратура и власт)!

Тъпа съдийка

Да се придържаме към фактите . Това недоразумение няма нищо общо с какъвто и да е бизнес , най-малкото й липсва образование за целта. Кражбите в космически размери на Държавна собственост не са акредитив , напротив от десетилетия трябваше да е пандиза. Дама никога не е била и няма как да стане . Интелект може да симулираш .. донякъде .. Духовност - никога ! Заслужава публичен линч само за отсечените вишни на Японския , а за това , че го превърна в смрадлива чалгарница .... прошка няма да има .До девето коляно .

Не забравяйте само, че тези които сега вдигат шум около Арабаджиеви, едно време бяха първи по приемите им. Уважаваха ги, казваха на целия български народ как се прави бизнес от нищото и така нататък. Колкото до това дали са прости и крадци, едва ли някой би поверил толкова пари на простаци, а именно държавата България. Проблемът е, че когато правиш толкова много пари набираш власт и тогава Държавата те връща на място ти за да се опомниш малко. Никой от тези хора и фирми не са случайни, от земеделие до стройтелство, хотелиерство, банкиране и хазарт. Тази малка и красива държава генерира невероятни парични потоци благодарение на всички Българи, който се трудят и опъват от сутрин до вечер по целия свят. Жалко за тези хора, че ще свършят така живота си, на такива години, жалко за децата им и внуците им, и всичко това защото са подписали договор с Държавата, да им бъдат работници. Всички тези червени, сини, били и т. н. съсипаха и продължават да съсипват народа. Радвам, че много отдовна не съм част от тази планета България, планетата на злобата и зависта, на грозното отношение дори към брат и сестра.... Успех на всички с професорските коментари и наистина Бог да ви е на помощ. Бъдете по-добри и смирени. Българин да се наричам.........

Приказки от цял свят!

Маринка и вълчо са комунистически прости и алчни задници..

Народе Български, Не се коси за такива като тези. Те всичките си (откраднати) пари ще дадат, но в затвора няма да влязат. Даже след това и България в Стразбург ще осъдят.... Ха, да видим кох боб яде ли???? Продължението в следващият епизод.....

хЕ, хЕ..Е нЕ, Мдааа лошо се пада от златното гърне в дупката на турския кенеф...... Не е удобно другарко, пързаля се ама какво да правиш..... Карма...

Просто не е истина, какво единодушие е настанало във фоума по тази тема. Има си и народна мъдрост от време оно за такива хора "Наяла се въшката с кръв, че изпълзяла на челото" ... е точно такива са тези Арабаджиеви - доносници, крадци-приватизатори, мошеници-хотелиери, фалшиви личности и хора, родители, които пожертваха сина си, но не се предадоха. Минали били през ада ... а самотните болни хора с мижави пенсии, които не стигат за нищо, а хората на ниски заплати, които едва хранят децата си, а младите хора и деца с тежки заболявания, за които нашата държава няма пари... има още много да преживеете зса да усетите истинския АД ... пожелавам ви го от все сърце!!!

Мдаа, най-лошо се пада от високо!

Любопитно, какви ли тежки болести ще прихванат сега...

Синът им в ареста, а те се спотайват в чужбина.

10 млн кеш само в едното джобче! Ад! Ужас! Помогнете на жената!

Когато плющя кюфтетата не рева, сега ревеш! Когато съсипа дърветата и хотела не рева, сега ревеш! Когато крадохте и приватизирахте не рева, сега ревеш! Когато ти задоволяваха капризите, глезотиите и простотията не рева, сега ревеш! А постой поне 1 г. в затвора, та малко да ти дойде акъла в главата. Съмнявам се, че ще ти дойде, ама поне да пробваш!

Ако говори за Кемписнки , то от изискан хотел тази го превърна в свърталище на чалгаидиоти !

до кога ще чакаме да арестуват най големите престъпници на прехода ахмет доган ,черния костов и приватизаторката му курнелия а кога усмихнатия крадец мафиански

Вълчо и кума лиса във панделата

Кога три фамилии олигарси са били в следвествения арест? А бесепейци ?

Требва да прекръстят Хотел Маринела на Сливенски пандел !!!

По би отивало селска пръчка

А кога ще видим Боко е Цеко зад решетките?

Ще ги видиш само, че от обратната страна на решетката кумунде скапано !

Комунистите раздаваха крадени пари от народа на такива простаци като тия.

Да свикнеш на всичките тия години безнаказаност и да си мислиш че никога подобно нещо не може да ти се случи... от лукса на охолствато до затворническите килиии... не е лесно, истински шок. Ама га погувахте държавата не рева, а! Доживотен!

Комунистическите куфарчета с пари и хората им.

Тази селянка за какво се е помислила?

Ще седи в ареста докато уточнят хонорарите на съдиите...

"и простакесите също плачат"

"Бизнесдамата" изтъкна пред магистратите, че е успешен човек сещам се и за един друг успешен свинеподобен млад красавец и се чудя защо не е в ареста

Колкото и да му се подигравате, човекът е гении в работата си. В момента, в който стане неудобен да БСП и мюсулманското БСП - ДПС, ще изчезне.

Както съда не е повярвал на Ветка, така и ние не вярваме, че ще има ефективна присъда.Така че все тая - това е Бг.

Мошеници, оставете бедната женица. Тя е олицетворение на самата невинност. Самичка, с безконечна честност, с неуморно-задъхана работа по 24 часа на ден е постигнала своите успехи. Завиждате, че не сте постигнали нищо, а? Отрудено-плачущата женица си е съдирала години наред задника от жестоко-изнурителен труд.... Не видяхте ли на видеото с арестуването й колко огромни и масивни са станали от труд, черен труд и само труд задничните й пити? Едвам, едвам ги влачеше, горкана, разклащаше ги усилено, а те се удряха на тласъци о морната земя и й причиняваха силна болка и небивали страдания. Това е една болна и нещастна женица. И много, много честна. Една българка-героиня, горда със себе си и своите успехи. Плача, плача и ридая за тази загрижена майчица на 4 сладки дечица и 5 оакано-гукащи внучета, за които тя полага ежедневни физически и финансови грижи! Не, в БЪлгария няма правосъдие, а ужасяващо-фрапантно кривосъдие, разправящо се безпардонно с честните хорица като Маринелка! То смуче от жизнените й нектари и мисловни сокове като силно забита пиявица в нейните изстрадали слабини, оглозва настървено старческите й кокали като гнусен чакал и вонящо-клюнест лешояд, докато ги превърне във вмирисана мърша, по която пълзят гнусни бели червеи-лешове - апетитна примамка-закуска за морските и речни риби! Как не ви е срам да измъчвате брутално, жестоко, подмолно отрудените хорица на България, които дърпат икономиката напред и създават работни места на неблагодарно-мързеливите български тулупи, мислещи само за високи заплати от цели 500 лева, без да положат и капчица усилия. Позор! Защо не я извикахте законно като свидетел по делото, ами веднага насъскахте злобните си политическо-хермафродитски хрътки по нея и по смирено-почтения й, некрадлив и ненагъл съпруг! Те не са се крили 6 месеца!!! Йок! Вие ги наплашихте, вие ги сащисахте, вашата прокурорско-орангутанска злоба ги докара до тревожни състояния, тежко-горестни, страхови невротични пристъпи, тотално-изцъклена неврастения, панически атаки, граничещи с натрапливи, импулсивно-компулсивни конвулсии!!! Отвратена съм от злобата на българската прокуратура!

Много родители плакаха след 89 г. защото останаха излъгани от комунистите. Много деца се изнесоха след закриването на заводите защото нямаше работа и бъдеще за тях. Никой не ги съжали и не влезе в техните обувки. Някои политически парвенюта получиха куфарчета, възможности и ранга на "недосегаемите". Без усърдие, причина, интелект, знания, забогатели за една нощ. Създадоха си империята на 1001 нощ в която си живурката, без свян, без милост за малкия човек, с презрение към неговото жалко житие. Сега плачем ? А какво да кажем на всички онези близо 2 милиона българи които се изнесоха от Родината ? На родителите им, на бабите и дядовците им оставени на произвола на съдбата с по една две кокошки, които и тях не успяха да опазят от циганията ? Отиде ли някой от вас при тях да сподели тяхната болка и страдание ? Има възмездие, дори и да дойде късно.

Ама възмездието за тия никой не топли. Те са имали глупостта да плюскат и да не дават достатъчно на управляващата клика. Като ги осъдят ще им заграбят бизнеса и банките, ама от това, на тия за които говориш, по-добре няма да им стане.

Така ли мислиш ? А нещо за страха да кажеш ? Този страх в който "недосегаемите" се къпят и за който дори и наркотиците не помагат ? Погледни на тези подобия които днес се разследват ? Същите ли бяха вчера ? Няма ли да се замислят ? Дори и с няколко % живота у нас да стане по-добър и справедлив , това е надежда за децата ни.

Прав е крокодила, че японския хотел му стана визитна картичка изкорени японските вишни, окъка архитектурата и напълни ресторанта с пияни абитуренти и сандвич-туристи по джапанки!

Ясно ми е, че се опраскват крадците, които са имали неблагоразумието да не се отчитат на триумвирата Борисов-Шишо(Доган)-Цацаров, въпреки това е приятно. Само, че какво става с Гергов, Златев и т.н. приближените на ББ и кликата на ГЕРБ.

И тяхното време ще дойде. Първи са наред, тези без политически чадър.

То тия без, са най-лесните! То дори идеята на това което се случва е да се покаже, че такива без чадър повече няма да има - всеки трябва да си закупи чадъра иначе ще лежи в кауша.

Може ли редакторът на статията Надежда Христова да каже защо нарича Арабаджиева "бизнес-дама"? Това ли е официалното разбиране за бизнес-дама (мен) в България? Моето мнение е, че точно заради такива родни бизнес- дами и мени ще си бъдем вечно на това ниво.

Ми ти не знаеш ли ? Щото ако тарифата и е 150 на час е бар-дама А ако е над посочената сума си качва категорията и звездите и става бизнес-дама

междо другото ако приемат един закон за легализиране на проституцията и всички тия масажистки в хотела на Арабаджиева почнат да издават касови бележки НАП ще събере пари за още една ескадрила Ф16

Такива като Арабаджиеви трябва да бъдат в затвора за по 20-30 годинки.Да се конфискува цялото им имущество. После (ако оцелеят) на половин минимална пенсийка до края на дните им... Не повече, не по-малко!!!!!!!!!!!

PEYTSCH

Карцер. Най-строг карцер. „Адвоката“ им заявяваше, че отдавна се готвят да се върнат, а тая казва че не знаела ? Имала успешен бизнес, а кибичи по курортите в чужбина нон-стоп вместо да работи в България...Такива са повечето новобогаташи които сега се снишат из острвчетата при укритите си пари...

Тази велика "бизнес дама" и "милионерка", може да има всичките пари на света, но няма вкус, стил и вид на богат човек, какво остава на интелигентен такъв. С пари много неща можеш да си купиш и набавиш, но вкус, стил, интелект, мироглед, самосъзнание, човечност - не. И да не забравяме факта, че тя е продукт на Република България, държавата в която да носиш ментета на Филип Плейн, Армани, ВерсачИ и Гучи, е мечта на всеки евтин тарикат и "бизнесмен", както и почивката за 2 дни в 3 звезден хотел в Дубай, колкото да се нащракат за инстаграм/фейсбук. Разни хора, разни идеали...

Когато крадяхте и си пълнехте гушите бяхте в рая, нали!!! Сега като ви хванаха и доиде време да си платите дяволъка... оревахте света и слязохте в ада....... Айде стига цигански истории! И Баневи и Арабаджиеви и всички от котилото сте едни и сущи жалки крадливи същества....

Само при бас го има този парадокс, кога крадеш милиони си здрав, а като те затворят изведнъж ставаш тежко та чак неизлечимо болен от наглост

Че става дума за абсолютно всеки влезнал при нова с по няколко диагнози.

Акцията срещу Арабаджиеви е от началото на юли!! И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ РАЗКАЗВА ЗА КАКВО Е СТАВАЛО НА ВЪПРОС!

tonk11

Чакай сега като идеш на турския кенеф в ареста пак ще те питам де е ада?

Я се вгледайте? ""Ние бяхме поставени в патова ситуация. Не бяхме призовани по делото, иначе щяхме да се явим"". Издирват ги от август 2017 по цял свят, намериха ги на 7 март тази година. Кога горе-долу биха се явили пред съда? Достатъчно е да влезеш в българско посолство или консуслство в чужбина и да кажеш, че те издирват в България.

Luna0102

"обвиняемата декларира пред съда, че ако сега излезе на свобода, няма да избяга в чужбина, тъй като в България има четири деца и петима внуци." Това го казва жената, която остави собственият си син в ареста, но не се предаде за да го пуснат.

Че като сте невинни, зашо бягате и изтърпяхте. Елия ад на ектрадицията?

сега на конгреса им на 16 Юни да съберат пари и да и платят гаранцията!

Що бе защо да събираме за тия. Нека опандизят пловдивския свинар, с когото Борисов си менка Слънчев ден срещу Дупката с 43 млн доплащане с държавна пара, тогава съм съгласен и пари да дам, ама няма да го бъде. Бандитите в България са такива дето си плащат и глупаци дето си мислят, че могат да не плащат (или се мислят за велики като Цвъки)

Не знам защо ма не изпитвам и грам жал към тия крадци мушеници и лъжци! Каквото и да стане с тях, надявам се да е нещо мнооого гадно и съсипващо то няма да ме притени много много!