АПИ демонтира десетки билбордове по магистралите

Билбордовете са прибрани в складове на съответните областни пътни управления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е проблемът на апи-то, някои не си платили рушвета май?

В новия закон за пэтищата да се забрани билборд по близко от 100 м. Но ще се закрие доходоностно перо от парите на АПИ - без да правят нещо им влизат парички. Вливат се като река и изтичат на ручей по някои сметки.

Толкова ли е трудно да проследят рекламодателите на кой са платили? И когато фирмата е закрита дали НАП са събрали задълженията и, както и кои физически лица са собствениците. Колко струва на АПИ операцията, за която ние плащаме?

Много добра новина. В ерата на Интернет това е един малоумен и опасен начин за реклама. Дано да демонтират всички до един.

Една МНОГО ДОБРА новина за изстрадалите БГ шофьори ! Най-после ще се спре с безмислените смърти по магистралите , заради спорна файда от реклама на някакъв матрак, мастика или друга глупост ! Браво наистина много добра новина . Ако и окосят треви , храси и дървета по пътищата , тогава доста ще се подобрят пезопасните условия по пътищата ни !!!

Навсякъде в Европа тия билбордове са на поне 50 метра от платното. Само при нас бетон и стомана се монтира непосредствено до пътя. Познайте при ПТП със 140 км/ч какво ще стане ако уцелите билборд.

няма фандък за който не си е платил рушвета!

премахваме нилбордите на конкуренцията. докато си платят и ги върнат - изботите ще са минало. АПИ да вземе да си гледа пътищата първо!

АПИ да вземат да оправят маркировката. Разбитите мантинели на се поправят с месеци.

Тия , които трябва да се грижат за магистралите са махнали билбордовете или са погледнали да видят какво има под виадуктите. Нали в АПИ има отдели, които се занимават с тази дейност. Отчитат, че работят и то тогава, когато нещо трагично стане.

Всеки в билбордовете се забавлява, забравя, че автомобила управлява.

Десетки значи ли 11!или 21?това е отчитане на дейност!десетки хиляди ако пишат значи 1000!а трябва да премахнат много по толкова!

Апи е добре ,че демонтира всичко по пътя,но е хубаво и да върне парите на тези които са дали за рекламата по пътя!!

Май не четем,а? Договорите им са изтекли и не само не им дължи пари АПИа трябва да им вземе пари за демонтаж. Ама трол не чете, трол само пише.

АПИ, КАТ и всички други институции, както и разните НПО та носят цялата отговорност за хилядите загинали и тежко ранени участници в пътното движение при сблъсък с билбордове.Само може да се подозира поради какви причини мълчат като риби, никой от тях досега не си е позволил да даде обективна и критична оценка на присъствието им по цялата пътна инфраструктура, по най - натоварените кръстовища, дори с излъчване на рекламни клипове. Безумието трябва незабавно да бъде прекратено с законово уредено премахване на всички билбордове, ако искаме настина сериозно намаление на транспортния травматизъм, завършващ най често със смърт.

Всички да махат. Това е магистрала , а не телевизор.

На борда виси реклама на БайХуй ООД и няма как да се разбере от на кой е платил???

Глупости на търкалета! Собственикът не можел да бъде открит, като на самите билбордове той сам се рекламира !?

tonk11

На бордовете обикновенно е рекламна агенция.

Няма друга страна в Европа с толкова много нацвъкани боклуци, отвличащи внианието на водачите. НЯМА

И цял свят отрича цигарите само ние ги лепим по билбордовете

Хубаво. Само ни загрозяват пейзажа! Дано да махнат и всички агресивни реклами от центровете на големите градове.

За своя сметка, а. За наша сметка, парите са наши

Собственикът не е намерен?!? Само в България можеш да се рекламираш навсякъде, но Държавата не може да те намери.

Старата фирма на Пенчо е Ала ООД. Тя си има билбордове. Пенчо закрил фирмата и си направил Бала ООД. И си ползва билбордовете, които се водят на старата фирма. НАП нека го търси. А, да. И АПИ.