Апелативният съд увеличи 4 пъти парите, които бивша шефка на НАП трябва да вземе от прокуратурата

Преди година Софийският градски съд реши, че Мария Мургина трябва да бъде обезщетена с 30 000 лева

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд увеличи 4 пъти парите, които бивша шефка на НАП трябва да вземе от прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази която се разхождаше по чужбина докато тука се появиха по медиите личните данни и фирмени данни на милион българи сега ще да и плащаме за това ''добро ''властване???? Вместо да я осъдят за безстопанственост, защото данните от нап напълниха медиите те взели да и плащат явно каква добрина е направила на поръчителите си..

Нещо си в грешка. Не се е разхождала в чужбина по товя време. Беше си в Студентски град. А данните източиха по времето на Спецов, който шибаше Кокорчо Василев. Ама за Спецов няма съд и присъда! Първо чети, после пиши!

Дочо ти си се облажил от Спецов.Точно тази дама бе в чужбина и данните от НАП изтекоха

Клоаката Булгаристан

Не се бойте.Като възстановя РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ще оправя и тази нещастна малолумна държавица.

Евала

А така плащайте данъци и осигуровки, да има за тях.

Тази "присъда" за пореден път показва (и доказва), че в България няма правосъдие. Тази женица, на която подопечната и институция позволи да бъдат източени на почти всички български граждани (защото реално сме около пет милиона и половина), тя дори не пожела да си прекъсне личния ангажимент в този момент (което е абсолютно недопустимо в такъв драматичен момент за подопечната и институция) и за награда за несвършената работа съдът я награждава. Това никъде в света го няма! И не само в Шенген, скоро ще ни забранят да влизаме в каквито и да е съюзи. Крайно време е българските съдии да бъдат уволнени всички, до един и делата да се водят в европейските съдилища, дори и в Румъния. Българската правосъдна система в този си вид е абсолютно ненужна и застрашава националната сигурност на страната.

Не си наясно, руски трол скапан! Извинение имаш само ако през 2010 г. си нбил в детската градина!

125 х. Съдиите от АС се облажиха с народните пари ! 30 ще си вземи Мургина, другите в бурканите на съдии и прокурори ! Всичко е З а к о н н о ! Тотално деградирала държава !

И какво-нашите пари влезли в люджета отиват на вятъра, вместо да се потърсят от виновните обвинители и съдии. Нужен е специарен фонд с отчеслиния от заплатите им та да не се ощетяват в крайна сетка поданиите ни.

са казале че гарван гарвану око не вади

Винаги се радвам, когато някой осъди мафиотската, корумпирана прокуратура. Гешев и подопечните му са най- вредната институция в България. Преследват всички противници на Боко и ги съсипват и в същото време пазят и нехаят за истинските престъпления на мафията - Боко, ГЕРБ , ДПС и ортаци.

Пич, тя е осъдила теб, не прокурватурата. Откъде мислиш ще дойдат парите за обезщетението. Да не мислиш, че Гешев ще ги извади от джоба си. От твоите данъци ще ги вземат.

Тази парашутистка на колко хора е причинила страдание ако я осъдат няма да и стигнат няколко обезщетения

Такива присъдени обезщетения са ежедневие. Т.е. не само, че няма осъдени за престъпленията си, а ние през данъците трябва да плащаме и милиони за обезщетения. На този фон има увеличен бюджет и на прокуратура, и на следствие, и на съда. Предполагам е въпрос на време да вдигнат данъците. Никой не понася санкции, а процентът на обезщетения расте главоломно. И никой не носи отговорност, нито бива санкциониран. Безумно е

А какво стана с Менда Стоянова когато в качеството си на шеф на НАП - Пловдив не е упражнила достатъчен контрол и цар Киро е дерибействал със незаконния алкохол ???

Не изглежда болна.

МАФИЯ

тиквата да извади парите от шкафчето и да ги плати! Не сме длъжни да плащаме за мафиотските му далавери!

Не Борисов а съда под вещото управление на Надежда Йорданова /Пиги/

А лицето Роман Василев кога ще носи отговорност за действията си_ Нека тези пари се вземат от неговите сметки! Ясно е, че е момче за поръчки, но да не разчита, че началниците му ще го спасяват винаги! Докато беше заместник-градски прокурор на София, той се забърка в сериозни скандали. Най-шумният от тях бе акцията по ареста на бившия министър Николай Цонев във Военномедицинската академия, водена от него. Цонев бе накаран от Василев да коленичи на пода, докато тежковъоръжени полицаи бяха насочили оръжията си към невъоръжената мишена на ареста. „Г-н Цонев, обвинен сте в престъпление корупционно… Тъй като сте абсолютен престъпник, колеги, като за всеки престъпник, долу на земята!“, каза прокурор Василев на Николай Цонев. Невинен до доказване на противното???!!!! Една от знаковите реплики за Роман Василев изтече от записите в къщата на Бойко Борисов в Банкя. В тях участваха Борисов, тогавашният градски прокурор на София Николай Кокинов и бившият земеделски министър Мирослав Найденов. В този разговор Николай Кокинов признава, че в системата му се носи името като човек на Бойко Борисов заедно с Роман Василев. Градският прокурор се оплаква от идването на Цацаров на власт в държавното обвинение. Борисов пита Кокинов: Роман… каква му е функцията сега?, а Кокинов отговаря: „Каква да му е… Като мене се гърчи като червей“. През 2021 стщият стана парламентарен сътрудник на бившата пиарка на ДПС и депутат Велислава Кръстева в краткия мандат на 45-ото Народно събрание?!

"...Криво седи-право съди стар кадия..." А нашите съдии ВИНАГИ седят право , ама...

Ако за нея държавата трябва да се бръкне със 125 хилки, то за НЕГО ще трябва да намери поне 5-6 милиарда! Добре че ТОЙ е добричък и я е осъдил.

никога няма да се оправи Мутростан, само тотален потоп ще го оправи!

Как си разделят парите горе... Ако обикновен човек осъди прокуратурата за омаскаряване взема най много 2 - 3 000 лв,докато когато шефове на държавни агенции,прокурори,съдии,политици биват омаскарени,след осъждането на прокуратурата вземат стотици хиляди левове,как стават тия неща бе?!? Оня ден прокурор осъди прокуратурата за 200 000 лв,по преди имаше и за над 400 000 лв осъждания,тия пари се вземат от бедния и изтрадал народ,не от самите прокурори,е това е бруталното! А трябва да се вземат от самите прокурори,за да ги накарат да работят,а не да прикриват колегите си и политиците! Нищо няма да ме учуди предварително да са им обещани проценти от тези пари и затова и не се напрягат от прокуратурата да обвиняват политици,прокурори,съдии и прочие,докато дребните рибки отново ще го отнасят,защото не си струва да им се взема процент от смешните обезщетения...

Сега, който прокурор я е обвинявал и който съдия а е осъдил - двамата да и платят обезщетението!!! А не да се плаща от държавният бюджет - т.е. от държавата - т.е. - от нашият джоб!! Аман от некадърници в съда и прокуратурата!!

Поредния грандиозен успех на гербературата. Пък била тя каскетатура или цацаратура...