Съдът определи 1 млн. лв. за свободата на Ветко и Маринела Арабаджиеви

Марката заменя домашния арест на подсъдимото семейство, определението на съда е окончателно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живеем в ИДИОТСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА и ако не се промени, нищо хубаво не ни чака! Аве години спец, съдът се гаври с тази фамилия без присъда!

“правото им на свободно предвиждане”… Без коментар. :-))))

МНОГО ЯСНО .....НАЛИ ТЕ СА ХОРАТА КОИТО СПОНСОРИРАТ ...БСП ...АРАБАДЖИЕВИ ...ЧЕРЕПА...БАНЕВИ ...БАТ-БОЙКО ..НАЛИ ЗА ТОВА ГИ РЕЗНА ....СЕГА СЕ ОЧАКВА ...ГАЛЕВИ ...СЪЩО ДА БЪДАТ ОНЕВИНЕНИ ...

А освободете ги, нали са си платили вече ?

Българското правосъдие винаги защитава интересите на интересните хора !

Да се възхитиш на българското правосъдие ! Аферим, машалла !!!

На четири човека в България се падат по 2.0314 милиционер. От двама човека най-малко един е доносник. Всички мутри бяха доносници на милицията,всеки задържал се криминален също. От такава среда какво да излезе?

Така е в Бат Бойковият свят - Арабаджиеви ги съдят, Гергов е на свобода. Баневи ги съдят, Домусчиев е на свобода. Божков го съдят, Пеевски е на свобода. Народа ги вижда тия неща, Бокич. Поръчаните и бухалките. Като удряш, удряш всички от прехода, не определени. Или всички, или никой. Ама който е зад теб не се пипа, нали?

свобода за Ветко и Маринела Арабаджиеви Това чий свят е? Харесва ти, а?

Радеф викна "Мутри Вън" и м.... мутрите взеха да си плащат и излизат на вън. ЧЕСТИТО!!!

Нормално! Всичките тези революционери и нови партии, които се навъдиха, кой мислите, че ги захранва?

И бързат да си вземат "полагаемото",докато още са съдии.Не ги ли виждате какви ги вършат вече 12 години ,че и повече.Такава е системата на нашето"ПРАВОСЪДИЕ'.Парите са събрани по сметките на адвокати,прокурори и съдии.Хубавото е,че при добра воля от управляващите,се знае къде са и бързо ще се приберат в бюджета.Ама надали !

Българинът си заслужава мизерията и бедността в която се търкаля.

Не е важно, че ГЕРБ губят, а по-важно е че разбойниците излизат.

Р

Хайде сега да се закрие специализираният съд и прокуратура за да се върнем на комунистическа корупция! Прост народ слаба държава. Ще има още дълго да се чудите кой ви краде защото вярвате на кюлчета в чекмеджета. Нещастници!

На теб Бойко и в устата да ди се изтропа няма да повярваш че това се е случило! Мизерна калинка, пътят свършва.....

Другарю Радев?! Ти си бил пророк, бе! Мутри вън, а?

Сега пустете и другите спонсори на протестчето- Баневи,Иванчева,а башмутрита Черепухин и Ц.Соколов да се изправят и вътре в татковината! И....да започне голямото краденье!

#КОЙ "Голяма част от това, което е реално вътре в нас – не се осъзнава, а това, което се осъзнава, е нереално." Зигмунд Фройд ЗАЩО ПРАВОТО СЕ СЪДЪРЖА В СИЛАТА Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Правото се СЪДЪРЖА в силата. Навикът и обичаят ИМАТ силата на закон. Най-висшето право ЧЕСТО е най-висше зло. Провинило се кучето, а НАКАЗВАТ свинята. Съдебното решение се ПРИЕМА за истина. Конституцията ни казва, че имаме МНОГО права, а наказателния кодекс, че НЕ МОЖЕМ да ги използваме. Обикновеният човек когато открадне и го хванат, се СРАМУВА, че е откраднал, а представителният политик, че са го ХВАНАЛИ. Затворите и наказанията НЕ могат да ПРЕВЪЗПИТАВАТ, но СТРАХЪТ от тях ДЪРЖИ в подчинение тия които НЕ попадат в КАТЕГОРИЯТА недосегаеми. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава.

Свобода за големия Ветко! Човекът си плати на Румен Радев и Дай България, помогна за победата, сега е справедливо да получи пост и в новото правителство Изчегъртвай

Всеки би казал че това е последното изчагъркване на ГРОБ ! Жалки оставки на Джипковата и Каскетовата Прокуратура ! До кога Прокурора Гешев и Цацаров ще стоят на тези постови ? Вчера слушах по една ТВ , някаква Кушетка Даниела Машева , Комунистите не са се изпарили от Прокуратурата с Демократична революция ли да ги гоним , аз лично съм против каквито и да са революции , но ако се наложи действайте !

Не са ти ясни нещата ,приятелю...

Направи впечатление ,как след Н на брой години оправдаха Октопода Алексей? Ами много просто: Най важните свидетели измрели,а другите се отказали от показанията си...Колко години трябва да си поддържаш показанията за да осъдят доказан убиец ? !?! И да Ви кажа,че поправките на Ристю Бойкикев няма да оправят нищо...

Нещата тръгнаха от гимнастичките, те са наркоманки и наркотрафикантки, затова викаха Нешка Робева по делото, затова и Петров лежа в следствието и затова след години скочи Цвети Стоянова. За справка Бранимира Маркова и Юлия Байчева.

Време е за военен преврат или революция. Без кръв няма да стане. Колко и кои ислате още да издевателстват над клетият ни народ. БКП, БСП, ДПС, ГЕЕБ, ЦАР, МУТРИ ВЪН, МУТРИ ВЪТРЕ, СЕГА ЧАЛГАР, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ,... Колко и докога още бре хора? Не ви ли е срам да сме най бедни в цяла европа?

Толкова са прости, че не ги е срам...

върви ли надника?

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "За криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители." Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България, подло мълчат за криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители и това е наложено безусловно от тях върху всички останали хора В България, и то за десетки години напред. Ясно се вижда чрез факти, че тези концесии са нерегламентирана държавна помощ, която е в полза само на един човек и една частна компания за десетки години, а загубите за българските граждани са над 2 милиарда лева всяка година. Всички "български" правителства крият договорите за златните находища. Концесионната такса за "злато", което се изнася във вид на поликомпонентна руда (това означава, че освен злато в рудата има и над 42 още други ценни метали) от България е 1.5% от добитото количество злато и мед. Договорите са само за тези 2 метала докато рудата в България е поликомпонентна и съдържа десетки химични елементи някой от тях по редки и скъпи от златото като: платина, паладий, германий, родий и много други. Германий е рядък елемент и много скъп – 1 920 000 $ за тон. Чрез тези криминалните концесии само от една мина за две години са добити 146,8 тона германий. Това количество е почти равно на добива на германий за целия свят, който е към 85 тона за една година, а един човек и една частна компания само от една мина в България, добиват "безплатно" германий в количество почти равно на добива на германий за целия свят. Това се крие зад криминалните концесии за добив на злато, чрез които се ограбват българските граждани с няколко милиарда лева всяка година. Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий, там се добиват "безплатно" и още 18 скъпи елемента. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България. Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава.

Какво да се каже за държава, която изобщо поставя гаранция за освобождаване на такива, това няма да остане незабелязано отвън, нито ще е добре за инвестиции в тази страна, нито за нищо друго

Гаранция 1 милион добре. Защо Гешев за над 2 години не е изкарал доказателства да ги съди и вече да са в затвора? Това е въпросът всъщност. Защото утре ще се окаже, че заради калпаво обвинение ще бъдат поредните невинни или осъдени условно и ще им плащаме обезщетения. Не са невинни душици. Просто прокуратурата си върши "съвестно" работата. И чужденците ни се смеят с 0 ефективни присъди досега. Има няколко условни и останалото все са оправдателни, а средно дневно плащаме десетки или даже стотици хиляди евро обезщетения заради задържане с 0 доказателства. А да направят тези пари да са от общия бюджет на прокуратурата и да се взимат от ФРЗ и бонуси, да видим колко дълго прокурорите ще издържат, преди да се вдигнат на бунт срещу Гешев и подобни...

Адвокатите, адвокатите те са топлата връзка! Хаджигенов, наглия измекярин, нали го виждате каква дзурла е!

Какво общо имат адвокатите? Всички присъди на дела на спецпрокуратурата са условни или оправдателни заради безумни обвинителни актове и 0 доказателства за каквото и да е извършено престъпление по обвинението. Т.е., може да са дали доказателство, че си поръчал човек, но обвинението да е за кражба на кокошки, за която не са дали нищо(или обратното).

Ще ми се ЗСВ НК и НПК така да ги направят, че всеки оправдан от съда и осъдил държавата разходите по обезщетението да са за сметка на прокуратурата, а прокурора уволнен поради некадърност. Всеки освободен предсрочно затворник и извършил престъпление след това съдията, който го е пуснал влиза и му доизлежва присъдата. Ето това е справедливост и правосъдие и най-вече възмездност. Затова в Америка дават по 1 доживот за всяко убийство.

Това за съдията пресоли манджата. Съдията трябва да носи отговорност, само ако е отсъдил напук на доказателствата и обвинението. Ако прокурорът носи вината, то той трябва да бъде наказан. Съдията няма право да променя обвинение, да заяви присъда или сам да добавя доказателства. Ако прокурорът иска 1 до 5г, то няма как да се отсъдят 6. Ако прокурорът обвини в убийство, но не представи пистолета, то съдът няма право да отсъди вина. Затова и прокуратурата е важно да работи истински.

Кой държи отговорни съдиите за понякога безумно мотивираните им решения? Кой ги следи и проучва за зависимости? Как може първа инстанция да излезе с мотиви за едно решение, а втора - с коренно различни мотиви за обратното решение? Това правосъдно поведение само жестоко затлачва правосъдната система и дава хляб на всички, вкл. адвокатите.

Прочети от къде е първата присъда и ще имаш отговора. Специализираният съд на Гешев се осира и нормално втора инстанция отменя решението. Всъщност в правосъдието се приема, че може да има грешки. Затова и има няколко инстанции за обжалване.

Царица парица! Гарван гарваново око не вади. Крадеш милиони даваш една малка част за гаранция и излизаш. Ако дадеш още малко няма нужда да се криеш или бягаш. А с още малко влизаш в следващия парламент при другите крадци и изедници. Възвръщаш си подкупите и продължаваш да трупаш на гърба на народа.

.

Господи, справедливостта е на път да възтържествува! Не мога да повярвам! Жалко, че тези хорица, дали толкова много за икономическия прогрес на България, биват гонени, бити, изнасилвани, малтретирани и хвърляни в тъмници! Но най-много тлея и болея за Маринелка. Мошеници, оставете бедната женица. Тя е олицетворение на самата невинност. Сам-самичка, с безконечна честност, с неуморно-задъхана работа по 24 часа на ден е постигнала своите успехи. Завиждате, че не сте постигнали нищо, а? Отрудено-плачущата женица си е съдирала години наред задника от жестоко-изнурителен труд. Не видяхте ли на видеото с арестуването й колко огромни и масивни са станали от труд, черен труд и само труд задничните й пити? Едвам, едвам ги влачеше, горкана, разклащаше ги усилено, а те се удряха на тласъци о морната земя и й причиняваха силна болка и небивали страдания. Това е една болна и нещастна женица. И много, много честна, почтена. Една българка-героиня, горда със себе си и своите успехи. Плача, плача и ридая за тази загрижена майчица на 4 сладки дечица и 5 оакано-гукащи внучета, за които тя полагаше ежедневни физически и финансови грижи, преди да бъде тикната брутално в пандиза! Не, в БЪлгария няма правосъдие, а ужасяващо-фрапантно кривосъдие, разправящо се безпардонно с честните хорица като Маринелка! То смуче от жизнените й нектари и мисловни сокове като силно забита пиявица в нейните изстрадали слабини, оглозва настървено старческите й кокали като гнусен чакал и вонящо-клюнест лешояд, докато ги превърне във вмирисана мърша, по която пълзят гнусни бели червеи-лешове - апетитна примамка-закуска за морските и речни риби! Как не ви е срам да измъчвате така брутално, жестоко, подмолно отрудените хорица на България, които дърпат икономиката напред и създават работни места на неблагодарно-мързеливите български тулупи, мислещи само за високи заплати от цели 500 лева, без да положат и капчица усилия??? Позор! Защо не я извикахте законно като свидетел по делото, ами веднага насъскахте злобните си политическо-хермафродитски хрътки по нея и по смирено-почтения й, некрадлив и ненагъл съпруг! Те не са се крили 6 месеца!!! Йок! Вие ги наплашихте, вие ги сащисахте, вашата прокурорско-орангутанска злоба ги докара до тревожни състояния, тежко-горестни, страхови невротични пристъпи, тотално-изцъклена неврастения, панически атаки, граничещи с натрапливи, импулсивно-повратливи конвулсии!!! Отвратена съм от злобата на българската прокуратура! В момента съм коленичила на четири крака в кенефа, където съм наредила молебен кът – подпряла съм портретите на моите богове Меркел и Ердоган върху два златно-платинени ибрика и отправям горещи молитви към Всевишния за задравето на Маринелченцето. Утре ще подпра и портрета на Маринела (Поклон!) на най-големия ибрик – за мен отсега нататътак тази страдалка и втора Майка Тереза е светица – Света Маринела! Поклон!

държавата си обича доносниците...

Да освободят арестуваните от Гешев олигарси Дайба боклуците дейба

Задържани са на 07.03.2019г. !!! Или преди ПОВЕЧЕ от ДВЕ ГОДИНИ и ЧЕТИРИ МЕСЕЦА !!!! Защо до сега НЕ СА ОСЪДЕНИ или ОПРАВДАНИ ?!? Какво е това “правосъдие” !?! Има ли го ? Работи ли ? Почучават ли ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ ? А рушвети от задържаните ? А ? Само това ли успя да “свърши” за тези 2.4 години т.н.р. спец .съд и прокуратура ? Да определи бомбастичната гаранция ? Това ли чакаме всички ние обикновените граждани ( и селяни) от държавата ? Срам и позор !

Глупак. Както и всички дето лелеят по правосъдието. И на съда и на прокуратурата беше ясно още от самото начало, че тия ако им се придвижи делото ще излязат чисти като момина сълза. Затова изкуствено ги държаха без да бутат делото. Това е единствения начин по който може да се задържи български мафиот. Е затова тия и другите искат да бутат Гешев. И същите даваха при на ИТН БСП и М0три-идеме и дай ми Маджо да печелят изборите. И вие като истински офце си дадохте гласа за тия тъпанари! Сега ужким под формата на правосъдие всичките ще излязат а вие ще си мислите че справедливостта е възстановена :) … в истинакия живот е доста по-различно. Затова тия тия имат милиони а вие се радвате на 40 лева отгоре подаяния….

имаш ли изобщо и най-малка представа как “функционира” правосъдието у нас ? Изглежда НЯМАШ ! Да не би да смяташ ,че учиндолския сфинкс се е обадил на съдията и така са им определили гаранцията ?!? Хал хабер си нямаш !

ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ОЩЕ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ ЗАЩО НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ИСКАТ ОСНОВНА РЕФОРМА В СЪД И ПРОКУРАТУРА?

Глупости. Сега всичките ще излязат и ще си харчат милионите а вие се радвайте на 40 лева подаяние от харвард..

Плащаш 1 милион и си свободен, плащаш 2 милиона и съдията ще ти ду..а, плащаш 3 милиона - можея да чу..аш и децата на съдията. Добре дошли при българския съд - търговеца на невиност и свобода. Трябва не реформи в българския съд, а да се обръща с лопатата....

И това обвинение ли успя да осере Каскета със "сигурните си доказателства".

За това бяха протестите за да може олигарсите да са на свобода

Аз пък все мислех, че Каскета е човек на Боко, ама щом казваш, явно протестите му диктуват как да работи.

Следващата стъпка вероятно е министерски постове. Ние ги хващаме, те ги пускат. Новите ще ги направят политици.

Вярно стана мутри вън.

Тия не ги знам... Но важното е да осъдят Иванчева..... Или за затвора или да я утрепят.. Не ни интересува,, тая мошеничка дали се ебала с някой... Като е бременна, ще и вземат детето и ще го пратят в Интернат са сираци.... С помощта на такива мошеници, арабите и турците искат да ЗАВЕМАТ България и НАМАЛЯ населението..

Всички мутри вън! Затова беше борбата.

Мутри вън!

Изтръскаха им касичкста и ги пуснаха....до другия път:))))

Абе не са ходили горките скоро до Сен Тропе с Ролса и частният самолет да правят сметки за по 20 хил€. Милите те!

Сега Мунчовците връщат услугите и парите на башмутрите,които финансираха и ръководеха клошарите да пикаят,серат,мърсят.....

Прокурока в македония влиза а 7 години, тия тука ги клатат 3-4 и най-накрая 1 милион гаранция, щото знаят че могат да го платят...направо да ни закриват!

мирише ми на безследноозчезнали спецмагистрати... дано децата им пожалят.

Борисов беше шофьор на Маргините в СИК. Те не бяха ли мутри?

Нещо си в голяма грешка я пак си провери информацията че е доста нелепа

започнаха реабилитацията на спонсорите на така наречения протест! Следват Баневи,Божкови,Соколови,Иванчеви.....

Вярно. Служебното правителство ги пусна. А бе .... не разбираш че съда ги решава тези неща а той си е все още на Бацето. Пускат ги за да може такива като теб да си мислят глупости че даже и да ги пишат по форумите.

Баце няма съд. БКП има съд! Според теб защо итн се договарят с тях :) за да може и другите олигарси - техни спонсори да излязат. Баце ви предупреди ама кой да слуша

Милион за тези е капка в морето

Точно така.Съдиите пак се оядоха с многомилиони.А пловдивските парвенюта ще укрият останалите през 9 офшорки в десетата.Само пълния разгром на корумпираните апелационни,административни и тем подобни съдийски инстанции ще донесе светлина в тунела. За Каскетите да не говорим.Иначе Арабаджиеви,Баневи и други боклуци(крадци),заедно с кръстникът на грабежа Ив.Костов ще продължават да ни се надсмиват.Заедно с Тиквите и обръчите от Тиквеници.Повервайте ми.

Тия са пушечен месо. Мега тъпири от село, които са сложени за будни на яка далавера на ДС. На никой му не дреме за тея боклуци.