Апелативният прокурор на Варна бе предаден на съд

Владимир Чавдаров ще отговаря за незаконно държане на голямо количество боеприпаси без надлежно разрешение

Обратно в новината

Коментари - Апелативният прокурор на Варна бе предаден на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредният обвиняем, който ще одруса България в Страсбург. Следете процеса, ще видите, че съм прав. Кухи обвинения, от кухи прокурори. Като гледам сводките, ОА падат в съдебна зала като круши след дъжд.

Въоръжен прокурор, въоръжен бивш министър председател, спящ със зареден пистолет на нощното си шкафче ... това го има само в страните от Третия свят.

За парите в шкафчето няма ли да го обвинят? Недекларирани, в брой, в служебна каса, заеми от приятели? Не попитахте ли тези приятели дали те са декларирали парите и дали съответстват на приходите им? Ако се тръгне по веригата ще стане известна повече истина, но чвно с част от "заемите" са затворили очите и устата на разследващите.

Банков заем. Доказан. Не могат да го пипнат за тях.

За кокошка няма прошка! За милиони няма закони ... Чавдаров - в ролята на кокошката ... Дръжте Чавдаров! Няма милост за такива! Виждате ли кво ги правим само ?! А за онези с милионите ... Забравете.

Не е важно колко боеприпаси е имал , а кой ги е преброил....Както и на изборите. Друг е въпроса какво правят боеприпаси при апелативен прокурор, но тя цялата проКУРВАтура е пълна само с измет.

Театър за хората . Ще го оправдаят и ние ще му платим разноските и ще се върне на бял кон .

20 години тъмничен за тоя.

Глупак, не ми пипай никчето. Зад него има смисъл, интелект и история.

Абе какви са тия типове бе , дето имат разрешителни да държат по десет оръжия легални и притежават още два пъти по толкова нелегални ? Тоя шеф на убийците на Якудза ли е работил ?! Егати си и прокурорите , ега ти си и съдиите .... ама то държава няма пък ние им отбираме....

ХОРАТА ЗА ПО ЕДИН ПИЩОВ ЕДНА ГОДИНА ЗА РАЗЛЕШИТЕЛНО УЧАТ И СТРЕЛЯТ И СЕ РАЗПРАВЯТ С РАЗНИ МАЗНИ ИЗПИТВАЩИ И КРИВОГЛЕДИ КОС-ЕТА А НА ТОЯ ДЕСЕТ ПУШКИ МУ ДАЛИ ЗА ДА СИ ГИ БРОИ ОТЗАД НАПРЕД И ОТПРЕД НАЗАД СИГУРНО.

ха ха ха ти верно изби рибата. Косаджията в районното ни наистина е кривоглед. Голям майтап пада като почне да гледа в цевите.

А версията "член на ловна дружинка" как ти се вижда! може и още десет да си разреши. А половината от пистолетите, да са му награди. ВОЕННО АПЕЛАТИВЕН ПРОКУРОР!!!!!!!!!! Явно военен, с висок чин при това. Мислете, бе, четете уставии закони и всичко ще ви се изясни , и тъпи пъроси няма да се задават.

Stanko

Че е искал пари от портних-искал е.Но не може да се докаже.А 11 пълнителя патрони минал не е малко.

Такива нямат място там имат власт пари превилегии 1 ва категория труд където отидат вратите им отворени и нямат наяждане

Почват ли ги агентите на руската терористична кочина?

ㅤ

Не. Почват с агентите на американската такава.

чудеха се как да го махнат, като неудобен... чудиха се... обвинението в корупция не издържа и... за няколко патрона над разрешеното, все пак успяха да го махнат. Сега ще сложат някой послушен...

Ей такива са ни прокурорите... правете си изводите за другите

Най силната ( законната мафия) в родината, не може да бъде осъдена.

Боеприпаси????! Абе кажете си го направо - имал 330 патрона повече от разрешените 240. Леле мале!!! Явно става дума за смачкване! Дето се вика на всеки жив човек може да повдигнат обвинение - че гледа(в неправилна посока) диша, и т.н.

За какво са му на прокурор 300 патрона?

Да се забавлява. Не си ли ходил на стрелбище. Тази бройка се изтрелва за по малко от час.

Поради факта, че съм силно предубедена към Юда, дори и мотивите му да са 100% чисти, пак не вярвам, но поне го осъзнавам и си го признавам. Дори и да има правно и друго основание, си прилича на лов на вещици на лична основа. От друга страна, ако Юда е искрен в действията си, както си мисля, че беше с касапина от Стара Загора, това трябва да бъде оценено, но понеже съм силно предубедена, не мога да съм обективна, дори и да се опитвам. То затова един съдия си прави отвод, не откривам топлата вода. :) :)

Този прокурор явно не подкрепя, сегашното правителство и водещите партии и за това именно получава проверки. Никъде не се споменава, каква е била причината за да се правят обиск на имотите му! Под вола, откриха ли теле?

Българската прокуратура служи на мафията,както и МВР! Този,понеже разследваше кмета на Варна сега ще го наклепат за глупости и омаскарят, и съсипят... Дори с обикновените граждани са започнали да се занимават,пишеш срещу тях в социалните мрежи и коментари под медиите и хоп, идват у вас и ти изземват компютъра,като си измислят,какви ли не глупости за да те разследват,вземат ти техниката и после забравят да ти я върнат,защото си станал неудобен някому или на властта,като така хем ти затварят устата,хем те държат за топките,може да ти нахвърлят,какво ли не на компа и да те изкарат всякакъв! До там са стигнали,че да преследват и обикновените хора,да ги клепят в медиите,да ги притискат,никой не трябва да е срещу тях... Виждате вече,как дори самите експертизи се нагаждат и невинните изкарват виновни,а виновните светци! Цялото ГЕРБ вече са светци,докато всеки надигнал се срещу тях е всякакъв,от пед.фил до терорист...

Вече Асен Василев командва парада през посолството на САЩ

Командва ми дедовия А.В. Просто всички така са намразили мунчо, че са готови да целунат змия в устата само и само мунчо да скърца със зъби нечуто.

По заповед на банкянската тиква. Повдигнал е 17 обвинения на герберската пасмина за лайняната тръба,която две години тровеше езерото и залива. Тиквочът все още е на власт Да Ви епм и на ПП!

Да се беше сетил да повдигне обвиненият още преди три години, като стана известно за историята с лайната от Аспарухово. Ама си трая досега, мушмурока.

Са другарю Не от вчера

При Боци, видяхме пистолета, ама боеприпасите не можахме да ги преброим. Имаше някакви пачки, ама те не са важни.

Видял си каквото са изманиполирали да видиш. Още не е доказано. само мурзилките го ползват като опорна точка.

Браво на полицията и разследващите - предотвратиха барикадирането на поредният психопат с боеприпаси!

Да живее новият български съд! Най-хуманният съд в света.

И да се знае.....Когато трябва да угоди на някой,доблестната ни прокуратура винаги ще намери повод да оклепа поръчания...Щяха да го съдят за съвсем друго, ама пусто като няма доказателства? Забележете....хванали са се за сламката. Той си имал оръжие законно, но си купил пачка патрони в повече...И хоп, престъпник. Не че готвел въстание, просто не му се е ходило пак до магазина. А другарете с чували с пари изтеглени пак против правилата вече ги забравиха...щото пак така им са наредили

И вие очаквайте ''провосъдие''! Рибата мирише откъм главата! Без думи!

с излезлите от употреба и вече ненужни, Бокачо си избърсва осрания задник и захвърля на бунището. та и с тоя хубосник това се случва.

Този разследваше кмета на Варна и затова го бутнаха,а кмета на Варна вече е изпран! Мафията и статуквото вече са изпрани и отново излъгаха простия народ!

Алтернативен прокурор, в алтернативен съд и алтернативен затвор... вижда ми се млад, ще излезе запазен!

Ключа от бараката е съвсем друг.