17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бедните днешни управляващи, които не си плащат наемите къде щяха да бъдат, ако управляваха в една от споменатите други държави...

Ама тия апелативните били големи ''юристи'' след като без да са видели мотивите за пускане под домашен се разпореждат да не се изпълнява защото видите ли ''чакали документите''??????Нещо май се опитват да покажат че са от глупав по глупав кога трябва да си обясняват действията...

ама, са много бързи да ти измислят врътка с "осъждане" и да ти краднат директно от сметката..

Тези апелативни съдии нещо мирише ужасно около тях за този случай.

точно "нейните" хора я сложиха на пангара, а сега може да вярва само на тях. вярно е, че са изроди и освен стратегия, има и увлечение по гаврата. също е вярно обаче, че с тъпотията и наглярството си, тази си заслужава съдбата.

в китай вече щеше да е разстреляна! вроссия вече щеше да копа нейде из магадан! в щатите щеше да е с оранжев гащеризон във вътрешния сектор у нас вместо да гледат делото по същество, се занимават с процедурните хватки на дебелия кре..тен!

в бг. медиите й правят пр. и занимават идиотчетата с кенефа й

В Китай щеше да бъде разстрелян Ваклин, че е предложил подкуп на държавен служител и подкопава устоите на комунистическата власт.

Случаят Иванчева - Петрова е най-голямата грешка на Борисов - Цветанов и ГЕРБ, която грешка ще свали режимът от власт.

случая с иванчева е победа на корупцията над закона! не подавайте сигнали за корумпираните държавни служители, няма никакъв смисъл!

що трепериш бе, дрогаре!?

Когато си неудобен и пречиш ТИ намират чаката да те премахнат!

ЦАКАТА

Грешката ви беше вярна. Точно Цацата се разправя с тях така безкрупyлно. По нареждане на строителната мафия, най-вероятно.

Какво ги мъчите тези корумпирани грозотий.Затвор и да се научат да не взимат рушвети.