Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс e хотел номер 1 в България

Наградата бе връчена от министър Николина Ангелкова на третия Хотелски инвестиционен форум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... си търгувал с наркотици, убивал си хора и после направиш хотел - как ти се иска да имаш и признание. Е, толкова е лесно - всички курви, които са от обкръжението ти (финтеси, ресторант) ги впрягаш да пишат коментари и хоп ... ставаш "жесток", "як" хотел.

Напълно съм съгласна, не съм срещала по-добро обслужване в България!

Браво, любимо място за мен и семейството ми!

Това е пълна заблуда! Бях там преди три години. Леглото беше пропаднало, обадих се на рецепцията, смениха го с друго ,което беше в същото състояние! Храната е под всякаква критика и не отговаря на звездите! Куверта който платихме беше за ол инклузив на щведска маса, което се случи само в събота вечерта защото дойдоха доста коли от София! За другите дни нямаше-сядаш и си поръчваш едно ядене и толкова, ако не ти хареса гориш. Обслужването също беше трагично, в 22 часа преди последната ми нощувка заявих на регистратура че напускам. Реакция и въпрос защо не последва.Пълна апатия! Не се лъжете! Статията вероятно е платена!

Като работещ в туристическия бранш кадър, бих ти казал, че имаш странен проблем. 1-во преди 3 години си бил там, а това е награда за тази година. 2-ро леглото било пропаднало и го смени със същото - дрън дрън. "В 22 часа" ..... преди три години ..... УАУУУУ, каква памет! По скоро ти си или мениджър на съседния хотел или просто си от тези туристи, които никой не ги търпи!

А ти защо ли ми изглеждаш за заплатка (от около 1000 лева) при мутрата?

Ти в хотела ли работиш? Естествено че ще помня, толкова пари на вятъра трудно се забравят! Обслужването не е за 5 а за 1 звезда! Ще го помня и след 10 години!!!

Най добрия в който съм бил!

Честито! Наистина приятен хотел с добро обслужване. Дано и другите се стараят повече!