След анулирания вот за кмет на Истанбул: удари по тенджери и остра реакция на ЕС

Избирателната комисия се огъна пред властта и взе политизирано решение - така смята Брюксел и опозицията в Турция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Ердо и сие пак загубят, отново ли ще искат отмяна на резултатите?

Еми да, докато резултатът не стане такъв, какъвто трябва да е!

И Ердоган се изложи. Въобще все повече политици спират да се съобразяват с "матряла". Ще видим накъде ще му излезе краят ...

Вече се вижда, че избори се манипулират малко или много навсякъде и доста избирателно се размахва пръст.Както се казва стигнахме запафняците, но не защото ние направихме крачка напред. На политическо ниво пародията е достигнала главозамайващи размери. Ако в минали години първият каже отиваме на входна всички под него скачат, а сега подкрепата в управниците по света е толкова ниска, че е плашещо.

*входна = война

Убава работа, ама анадолска!

На всякъде властващите колкото и беди реално да са докарали на народа си не искат да пускат кокала и подлогите им от техните институции до последно ще правят всичко възможно да продължават да властват докато не докарат търпението на хората извън границите на всяко едно търпение и не се пролее кръв по улиците на свършеното търпение..Както при нас така и там подвластните институции няма как да прекършат хатъра на менторите си.

хайде сега в коментарите руските тролове да защитават приятелчето на путин ердо

Анадолска логика. Защо са анулирани изборите само в голямата община, а в отделните съставни райони не? Щом има "нарушения" в голямата, значи би трябвало да има такива и в някои от съствните малки общини? Султана ще получи още по-голям шамар на новите избори! А бакалъм!

Защото там могат да си мобилизират най добре държавните служители и будалите да им изкарат някаква ''победа'' а по другите места знаят че няма как да стане..

Ваня,ти сериозно ли...? Пропуснала си някое хапче сутринта.

Какво мога друго да кажа, освен едно голямо браво на Ердоган. Този свестен човечец бе изманипулиран брутално на изборите в Истанбул и чрез фалшификации бе пробутана нищожно-некадърната кандидатура на самозваната опозиция, която всъщност не е нищо друго, а сбирщина от мизерници, събрани от кол и въже от Анадала, Диарбакър и другите полупустинни местности на Мала Азия! 36 дни сън не ме хвана, докато очаквах решението на ВИК, защото, съгласете се, Истанбул е най-големият мегаполис в Турция и света. и заслужава наистина най-демократичното, смирено-религиозно управление, което може да бъде осъществено само от Ердоган. ЕС не може да се побере в кожата си от завист и злоба, че Турция се ръководи от такива ерудирани професионалисти.

Приключвам приютелството с теб. Вярвам, че е някаква плагиятка, дори сигурен съм. Моля истинската Мелиха(Алах да я облаже) да се изкаже. Моля!

Човеко, аз сложих един голям плюс! Това е жестока ирония, дори сарказъм, но този път по-завоалирани. Не знам дали това е Мелиха, по-скоро не е, но поста е срещу Ердоган! Браво.

Ваня, ти май си Фатме ...

Мелиха вече Ваня ли е? Точно в нейния стил.

Три пъти майка и баща и така до тогава, докато не получим необхидимия ни резултат. Да бехте извикали Цецоолу, щеше да ви направи резултат по поръчка. Глейте ся изборите за европарламент у БГ и се учете. Щеше да ви излизе по-евтино, по-тихо, без протести, без шум, без мнение от ЕС и т.н. Следващия път викайте цецоолу, момчето е кадърно.

Нещастното диктаторче дори не подозира какъв автогол си вкара. Часовете му са преброени. Поздрави на всички негови колеги диктаторчета из целия свят! И , разбира се, на техните верни овчици!

Когато Подкрепяш Въоръжен Преврат и Сваляне на Законно Избрана власт в Украйна.... Когато Подкрепяш СамоОбявил се.. Неизбиран.. Президент на Венецуела, и Подкрепяш НасилственА смяна на властта там... .... ...Тогава НЯМАШ никакво право да Съдиш други които правят Същото като теб... .. Колкото и да е неправилно.. То е същото.. ЕС Напълно Загубиха имиджа си.

За твоя информация укритие не гласуваха за човек като Янукович, а за ново ли е което изобщо не е проруско като Янукович. Дори путя призна резултатите от изборитее и ЕС също.

Трябва да разкарат турците и да ги пуснат да пасат в посока изток.

евродебилите кво се правят на интересни:)) те да не би да допускат други до властта:)

Откаде накаде Европейския съюз ще се меси в работата на Турция? Турция си има президент съд като съда реши, че изборите трябва да се повторят ще се повторят. Турция не казва на Германия и Франция какво да правят въпреки, че е по-силна от тях!!!

Баце, "приятелят Тайпи" се изложи в Истанбул - сега пак ще броят бюлетини, че белким изкара победа!;) Трябваше да му пратиш Цецоу да му ги преброи още първия път, че да не бере грижи сега;)

Удари по тенджери ми звучи много яко, удряийте, че ще има глад причинен от Световната Банка, така наречената Международен Валутен Фонд или за кратко МВФ. Ние го минахме през 97ма.

пука им на турците и в частност Ердоган от Европа. Там явно ще връщат порядките от султанските времена.

Ето каква е разликата между мърлявия ердогад и прецизния путлер !!! путлер не допуска такива "грешки" на избори !!! :((( ГАДНИ ДИКТАТОРИ !!! Ще ни докарат нова световна идиотия !!! Заедно с вашингтонския тарикат нищо добро не чака света :(((

Точно така,избори до дупка,докато на управляващите не им харесат резултатите. Само се чудя,няма ли да е по-лесно, да вземат някой и друг практически урок от нашите полиците за това,как се нагласят изборни резултате. Просто,няма да е толкова очевадно за света липсата на демокрация

Сега трябва да начукат кофата на Ердоган с 1000 000 гласа разлика за да няма съмнение. Лошото е, че той ще намери начин да спечели.

Турция е на ръба на гражданска война!

Дано, ама надали. такива като жужо, ким и цар бакаса само Господ ги отнася !