Коментари - България няма да участва във въздушната операция над Либия | Днес.dir.bg

България няма да участва във въздушната операция над Либия

Български самолети няма да участват във въздушната операция над Либия. Това категорично заяви Аню Ангелов, министър на отбраната, в предаването „Седмицата” на Дарик.

Обратно в новината

Коментари - България няма да участва във въздушната операция над Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Този посредствен военен и голям цървул се мукна до САЩ да ни зароби със закупуването на много,много стари F-16,отлежали в складовете за скрап на янките.Отговорниците на БСП-то си натъпкаха гушите със комисионните от скапаните фрегати, сегашните с тези от американските самолети.

Трябваше да се обяви позицията на България в началото на конфликта, а не да мълчим като насрани и да чакаме какво ще кажат големите, та да блееме след тях. Сега тези изявления прилича на слугинско поведение и съпоставени с мъдростта на народа показват нивото на интелекта на хората, вземащи решения в държавата.

Освен че опознаването на летателните апарати става по електронен път, нашите самолети много лесно могат да се различат от тия на Кадафи по това че не могат да летят. И да речем да подкрепим интервенцията по въздуха - има ли с какв самолети да го направим?

Анев ти чувал ли си за подивни бе. Как мислиш се различават свои от вражески самолити бе драги. Защо ни пълниш главите с глупости. Трябва ли пилота да направи облитане на 1 м от вражеския самолет и да прави атропологична експиртиза на черепа на пилота, чак тогава да разбере, че е лшбиец, за да стреля по него.

Анев ти чувал ли си за подивни бе. Как мислиш се различават свои от вражески самолити бе драги. Защо ни пълниш главите с глупости. Трябва ли пилота да направи облитане на 1 м от вражеския самолет и да прави атропологична експиртиза на черепа на пилота, чак тогава да разбере, че е лшбиец, за да стреля по него.

Що бе Аню уби детското в мене???

кво ще прати министара??? децкото хеликоптерче ли ? :д паляци .. за кво изобщо излиза да се излага :д армията ни е само сухопатна и е ялко да излиза всеки ден по 5 пати да говори за някви участия с самолети, кораби :д смешно е прибираи се

Ами ако натовците помислят фрегатата за либийска гемия и открият "приятелски огън" Те за това са много добри.В Афганистан, повечето жертви сред англичаните са от приятелския огън на янките.

Цензоре, ЗАЩО НЕ ПУСКАШ МНЕНИЕТО МИ- ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПАТРИОТИ, НО ТОЗИ Е БЛИЗАЧ.

Взеха ни за канарчета.Тази вечер по първа програма чух с ушите си ,че бунтовниците с помощта на съюзническите сили от въздуха си върнали или превзели някакъв град/100000ж./.Веднага след това се изпъчи Обама каза ,че са спасили хиляди човешки живота. Стига са ни будалкали ,че са с хуманитарна мисия.Да вземеш страна в комфликта и да лицемерничиш, е нахалство.Алооо 'Международната общност" все пак не сме туареги. малко уважение.

КОРЕКЦИЯ Малко информация за глупаците, които не са в час ами попиват информация от чифутската пропаганда относно диктатурата в Либия. (Ако това е диктатура, то не знам какво е Хамерика): 1. При сключване на граждански брак, държавата подпомага младото семейство с 64 000 долара, които са достатъчни за къща с площ 150 кв.м. с всички комуникации и климатизация; 2. При раждане на дете, държавата подпомага семейството с 7 000 долара. 3. Годишната петролна рента, която се разпределя на населението е около 1000 долара на семейство. 4. Месечната помощ за безработни е 750 долара. 5. Заплатата на една нискоквалифицирана медицинска сестра е 1 500 долара. (нашите кирливи медици сукаха там с години, наистина вариха алкохол и се занимаваха с проституция, бяха осъдени от сегашните бунтовници, Кадафи ги помилва, ореваха орталъка в БГ за апартаменти, сега хулят Кадафи). 6. Един средноквалифициран електротехник получава около 2500 долара. 7. Електричеството е абсолютно безплатно. 8. Един резервоар бензин около 70-80 литра струва 3-4 долара. и.т.н.

Ти добре ли си. Като си направил тези сметки, не ти ли става ясно колко пара се губи в местните аборигени. От къде на къде те да имат парите. Парите принадлежат на американоеврейчетата. Петрола също. Аборигените да бачкат и да си плащат за това, че още дишат. Да се учат от нас, българите. КОлкото повече се развиват събитията в Либия, толкова безмилостно ясно става, че Кадафи е прав и много точен в управлението на държавата си.

Айде отиай в Либия на високия стандарт, какво се хабиш по форумите?

Иване,Иване,да те е.е,който те хване.Тъпо парче с манталитет на третокласник.Кого пращаш в Либия бе овца.Човека ти дава пример,ама нали си луд фен на Коко Кола,та неможе да не изръсиш някоя простотия.Нищо,простено да тие,защото незнаеш какво правиш.

беше кавото беше. сега мизериика като в унас

Стара кола,неможе да видиш в Либия,слаб либиец няма,само дето имат много,ама страшно много петрол,а френските и италиански рафинерий трябва да си го плащат.Не вярвам нормален човек да се вързва на приказки за демокрация и справедливост.Такова животно няма.А нашите меки дупета от министерството на отбраната къде са тръгнали.Армия няма,ама генерали и министерство има.Паляци.

Що не пратят Министъра с шофьора му да изпогази либийците начело с Кадафи. Той май само това може, или поне само с това ще го помним. Бъди мъж и се разкарай от този пост.

Голяма новина няма що. Кой не знае, че нямаме нито авиация, нито флот, нито танкове, нито... нито.. А и тоя каунь не е виждал армия от времето на Варшавския договор.

А примерно също така либийците биха сбъркали нашите самолети за техни.... Въобще тези оправдания звучат тъпо. Сега е единствения момент, в който нашите летци биха придобили повече опит. И освен това ИМАМЕ ДА СИ ВРЪЩАМЕ НА ЛИБИЯ!!! Както и всички държави, по чиято инициатива започнаха тези бомбардировки. Лигава държава с лигава политика - ето това показваме ние. От Освобождението насам.

Този е пенсионертопчия. Преди служеше на тези от изток { Те го изучиха} сега го ближе на тези от запад. Самолетите има апаратура "свой чужой"= може и да ги бойдисаме с оранжева боя.

Единственият български самолет няма да участва във въздушната операция над Либия. заяви министърът на отбраната Аню Ангелов пред Негово превъзходителство, губернаторът на Булгаристан Джеймс Уорлик. Той ни е един, наша гордост! Отделно няма винетка, нямаме боя да замажем петолъчката ако я видят, хамериканците ще избягат! Бензин няма, пазим го за магистралите-кога се построят! Опашката му рязахме наскоро за скрап, да плащаме командировки до ЕС. Нашите ВВС нямат опит назначихме талантливи млади моми-пожарникарски щерки, макар ходили по чужбина по дискотеките в Брюксел и ЮАР най-вече. коментира Ангелов. Фрегата Дръзки обаче заминава за Либия, припомни той. Изтегляме я от Надин, дефилето на р. Искър, където бе на бойна мисия за скрап. След като празнуваме 50-годишния и юбилей, съгласуваме я с директивите на ЕС, фрегатата ще тръгне на мисия, назначили сме 100 гребци.

България нама да участва във въздушната операция над Либия-Защото та Карлсон му се счупила перката.А Онаню няма резервна.

да ги изненадаме с делтаплани и балони с топал ваздух

А българите,кой ще ги освободи от корупцията,мафията?

Всичката Мара втасала

Като сложим шаш`та фрегата до тези на Албания, Ромъния, Малта и пр., като дойде и някоя гемия от Охридското езеро, такъв смях ще падне, че остатъците от армията на Кадафи сами ще избягат. Иначе пък какво - нашта фрегата! Леле!

Не четат история...когато България обявила война на САЩ и Великобритания преди много години един българин в Народното събрание казал..." маца в каца". Да не стане същото?

Най-накрая едно достойно решение! България трябваше да е сред най-активните в коалицията срещу безумния полковник. Той мъчеше 8 години българки със средновековни изтезания и унижаваше нацията пред целия свят, а тук някакви пъпчиви тинейджъри говорят колко лоше било да се удря по Кадафито. Не 500те години ятаган, а половин век социалистическа деградация направиха българите нация от изпростели дупедавци без усещане за национална пренадлежност и солидарност. Нормална държава не би му простила толкова бързо. Той и Саркози изнудваше, за да пусне сетрите и сега си го отнася. Добре, че Запада не прощава. Справка: американците единствени не преговаряха със сомалийските пирати, а ги застреляха, освобождавайки отвлечения капитан. Така се действа!

Ти като толкова искаш да биеш либийци и взимай самолета за триполи и почвай...Мястото на жалките остатъци от т.нар.Българската Армия е в България и никъде другаде.Ти какво мислиш,че на някой му е притрябвала нашата прехвалена фрегата???Армията ни не е в състояние да защити държавата а камо ли да се се меси някъде другаде.Тя беше ЗАЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!

Много си прав! Ама толкова много! Само дето тия ентусиасти, които си мислят, че войната е като компютърна игра, едва ли ще те разберат...

Допълнение към сомалийските пирати: и руснаците също ги гръмнаха!

Яне дефицита на информация е май по-големия проблем на България. Ето твоя пост е пример за това. Националния съвет доминиран от бивши министри на Кадафи и то точно тези които бяха най-активни по време на фарса с българските медици за тях ли да се бием? Не мерси нека се избият дали Кадафи ще бие или метежниците все тая защото и двете страни са еднакво отговорни за мъченията на нашите медици. А що се отнася до сомалийците не само САЩ ги стреля израелци и руснаци и те не ги милваха. Руснаците качваха командоси или нещо от сорта на кораби си а израелците направо даваха оръжие на корабите си.

Руснаците бяха много хуманни. Нищо не направиха на заловените сомалийски пирати. Пуснаха ги с добро и мир... с една малка лодчица на 300 км. от най-близкия бряг. И повече никой не чу за тия пирати.

Не той мъчеше сестрите и докторите, а този дето сега е към запада и е началник на опозицията на Кадафито. анадъму?

Ганю Ангелов..

Кой ви дръпна каишката че се набутахте да участвате отново във война?? Не ви ли е срам да слагате това черно позорно петно върху целия Български народ? До кога ще сте кученца на каишка? Толкова ли сме богати, че да хвърляме пари и за тази поредна глупост, не се ли поучихте от Ирак и Афганистан? Що за демокрация се наложи там? С това ли се гордеете палячовците от ГЕРБ и в случая по специално Аню Ангелов и и другаря Николай Младенов? Като ви се води война, вместо да позорите цяла България взимайте по един пистолет и хуквайте двамцата под ръка из Либийските пустини да се борите за онзи вид демокрация, който наложихте в Ирак.

Само да припомня,че не Аню прати окупатори в Ирак ,а един по-голям мръсник

КОАЛИЦИЯТА РАЗДЕЛИ ЛИБИЯ, А НАТО ЩЕ ГИ ДОРАЗДЕЛИ. ЩЕ СЕ ПУШКАТ МНОГО ГОДИНИ КАКТО, ПРЕДИ ДА ГИ УМИРИ И СЪБЕРЕ КАДАФИ.

...ни излиза през носа, а заради продажници като /г/Аню може и нещо терористично да си докараме!

ТА КАЗВАМ АЗ,ПОНЕЖЕ НЯМА ОЛИО, А ХЛЯБА Е ОТ МЪКАТА ПО-ЧЕР, ЕДИН Е ДНЕС ДЕВИЗА-СЪЮЗ СЪС СССР ! НАРОДЕН СЪД ЗА ФАШИСКИЯТ РЕЖИМ В НАШЕТО ОГРАБЕНО И РАЗОРЕНО ОТЕЧЕСТВО!ДОЛУ САЩ,ДОЛУ НАТО-ФАШИСТИ И АГРЕСОРИ!

И правилно - поне единият от двата трябва да си стои тука да ни брани. А от фрегатата може да се прати само една от спасителните лодки да бръмчи и пърпори наоколо да плаши....разбойниците.

Пожелавам на Кадафи успех и парад на либийската армия!

Отдавна предрекох дълга война и то позиционна. А този чичко образува изричение за програмата на препълнения цирк. Чичо, идва летния туристически сезон, та "Дръзки" може да изкара някой лев като разхожда туристи, а не да харчи за гориво. Пък и скорост не може да вдигне - със сал ще я задминат и избягат, а може и да я атакуват. Не е гърмяла вече 15 години. Дали ще издържи собствения си изстрел?! Та чичо, що не ходиш да държиш на леля кълбетата и да плетете терлици?! Няма ли някой по-млад и оправен човек за военен министър, та този чичо се намери ?! И все пак - успех в начинанието, че сме българи....

Супер коментар , хареса ми !

Той БОко все такива ги намира..кауна Аню, Румето Желева, оная министърка от кръстопътя Ана-Мария БОрисова ли беше.. и хер Флик от де изкопа.. Баси пасмината..

Какво ни пречи да останем неутрални?! Защо винаги трябва да заемаме някаква страна в конфликт? Историята е показала, че държавите, които си правят паса са най-добре! Какво ще спечелим?! Повече ще изгубим и ако Кадафи утре извади химическо оръжие заради една фрегата цялата държава ще го отнесе. Толкова ни е смешна малоумната държава, че с два танка може да ни я превземат за 1 ден!

Споко NIK, при толкова дюнерджийници такива притеснения. Споко всичко е точно.

и този смешник се изказа, а циркът е пълен със зрители

Нашите парапланеристи летат много по-добре от единичните бройки самолети, които имаме. Та нали ако пратим дори и един самолет до там, за горивото дето ще сипем ще трябва да резнат съвсем парите за здравеопазване и образование за поне 3 години напред.

Божеее ,боже....!!

Министъра не е прав.Борисов не е решил ,не се е качил на някой МИГ.

Де тоз късмет,да отлети и не се върне.

Не бе, той днес неможе - открива нещо си във Варна, ама утре, ако не намери нещо друго за освещаване - може и да прескочи до там ...

Коментари - България няма да участва във въздушната операция над Либия | Днес.dir.bg

България няма да участва във въздушната операция над Либия

Български самолети няма да участват във въздушната операция над Либия. Това категорично заяви Аню Ангелов, министър на отбраната, в предаването „Седмицата” на Дарик.

Обратно в новината

Коментари - България няма да участва във въздушната операция над Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Този посредствен военен и голям цървул се мукна до САЩ да ни зароби със закупуването на много,много стари F-16,отлежали в складовете за скрап на янките.Отговорниците на БСП-то си натъпкаха гушите със комисионните от скапаните фрегати, сегашните с тези от американските самолети.

Трябваше да се обяви позицията на България в началото на конфликта, а не да мълчим като насрани и да чакаме какво ще кажат големите, та да блееме след тях. Сега тези изявления прилича на слугинско поведение и съпоставени с мъдростта на народа показват нивото на интелекта на хората, вземащи решения в държавата.

Освен че опознаването на летателните апарати става по електронен път, нашите самолети много лесно могат да се различат от тия на Кадафи по това че не могат да летят. И да речем да подкрепим интервенцията по въздуха - има ли с какв самолети да го направим?

Анев ти чувал ли си за подивни бе. Как мислиш се различават свои от вражески самолити бе драги. Защо ни пълниш главите с глупости. Трябва ли пилота да направи облитане на 1 м от вражеския самолет и да прави атропологична експиртиза на черепа на пилота, чак тогава да разбере, че е лшбиец, за да стреля по него.

Анев ти чувал ли си за подивни бе. Как мислиш се различават свои от вражески самолити бе драги. Защо ни пълниш главите с глупости. Трябва ли пилота да направи облитане на 1 м от вражеския самолет и да прави атропологична експиртиза на черепа на пилота, чак тогава да разбере, че е лшбиец, за да стреля по него.

Що бе Аню уби детското в мене???

кво ще прати министара??? децкото хеликоптерче ли ? :д паляци .. за кво изобщо излиза да се излага :д армията ни е само сухопатна и е ялко да излиза всеки ден по 5 пати да говори за някви участия с самолети, кораби :д смешно е прибираи се

Ами ако натовците помислят фрегатата за либийска гемия и открият "приятелски огън" Те за това са много добри.В Афганистан, повечето жертви сред англичаните са от приятелския огън на янките.

Цензоре, ЗАЩО НЕ ПУСКАШ МНЕНИЕТО МИ- ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПАТРИОТИ, НО ТОЗИ Е БЛИЗАЧ.

Взеха ни за канарчета.Тази вечер по първа програма чух с ушите си ,че бунтовниците с помощта на съюзническите сили от въздуха си върнали или превзели някакъв град/100000ж./.Веднага след това се изпъчи Обама каза ,че са спасили хиляди човешки живота. Стига са ни будалкали ,че са с хуманитарна мисия.Да вземеш страна в комфликта и да лицемерничиш, е нахалство.Алооо 'Международната общност" все пак не сме туареги. малко уважение.

КОРЕКЦИЯ Малко информация за глупаците, които не са в час ами попиват информация от чифутската пропаганда относно диктатурата в Либия. (Ако това е диктатура, то не знам какво е Хамерика): 1. При сключване на граждански брак, държавата подпомага младото семейство с 64 000 долара, които са достатъчни за къща с площ 150 кв.м. с всички комуникации и климатизация; 2. При раждане на дете, държавата подпомага семейството с 7 000 долара. 3. Годишната петролна рента, която се разпределя на населението е около 1000 долара на семейство. 4. Месечната помощ за безработни е 750 долара. 5. Заплатата на една нискоквалифицирана медицинска сестра е 1 500 долара. (нашите кирливи медици сукаха там с години, наистина вариха алкохол и се занимаваха с проституция, бяха осъдени от сегашните бунтовници, Кадафи ги помилва, ореваха орталъка в БГ за апартаменти, сега хулят Кадафи). 6. Един средноквалифициран електротехник получава около 2500 долара. 7. Електричеството е абсолютно безплатно. 8. Един резервоар бензин около 70-80 литра струва 3-4 долара. и.т.н.

Ти добре ли си. Като си направил тези сметки, не ти ли става ясно колко пара се губи в местните аборигени. От къде на къде те да имат парите. Парите принадлежат на американоеврейчетата. Петрола също. Аборигените да бачкат и да си плащат за това, че още дишат. Да се учат от нас, българите. КОлкото повече се развиват събитията в Либия, толкова безмилостно ясно става, че Кадафи е прав и много точен в управлението на държавата си.

Айде отиай в Либия на високия стандарт, какво се хабиш по форумите?

Иване,Иване,да те е.е,който те хване.Тъпо парче с манталитет на третокласник.Кого пращаш в Либия бе овца.Човека ти дава пример,ама нали си луд фен на Коко Кола,та неможе да не изръсиш някоя простотия.Нищо,простено да тие,защото незнаеш какво правиш.

беше кавото беше. сега мизериика като в унас

Стара кола,неможе да видиш в Либия,слаб либиец няма,само дето имат много,ама страшно много петрол,а френските и италиански рафинерий трябва да си го плащат.Не вярвам нормален човек да се вързва на приказки за демокрация и справедливост.Такова животно няма.А нашите меки дупета от министерството на отбраната къде са тръгнали.Армия няма,ама генерали и министерство има.Паляци.

Що не пратят Министъра с шофьора му да изпогази либийците начело с Кадафи. Той май само това може, или поне само с това ще го помним. Бъди мъж и се разкарай от този пост.

Голяма новина няма що. Кой не знае, че нямаме нито авиация, нито флот, нито танкове, нито... нито.. А и тоя каунь не е виждал армия от времето на Варшавския договор.

А примерно също така либийците биха сбъркали нашите самолети за техни.... Въобще тези оправдания звучат тъпо. Сега е единствения момент, в който нашите летци биха придобили повече опит. И освен това ИМАМЕ ДА СИ ВРЪЩАМЕ НА ЛИБИЯ!!! Както и всички държави, по чиято инициатива започнаха тези бомбардировки. Лигава държава с лигава политика - ето това показваме ние. От Освобождението насам.

Този е пенсионертопчия. Преди служеше на тези от изток { Те го изучиха} сега го ближе на тези от запад. Самолетите има апаратура "свой чужой"= може и да ги бойдисаме с оранжева боя.

Единственият български самолет няма да участва във въздушната операция над Либия. заяви министърът на отбраната Аню Ангелов пред Негово превъзходителство, губернаторът на Булгаристан Джеймс Уорлик. Той ни е един, наша гордост! Отделно няма винетка, нямаме боя да замажем петолъчката ако я видят, хамериканците ще избягат! Бензин няма, пазим го за магистралите-кога се построят! Опашката му рязахме наскоро за скрап, да плащаме командировки до ЕС. Нашите ВВС нямат опит назначихме талантливи млади моми-пожарникарски щерки, макар ходили по чужбина по дискотеките в Брюксел и ЮАР най-вече. коментира Ангелов. Фрегата Дръзки обаче заминава за Либия, припомни той. Изтегляме я от Надин, дефилето на р. Искър, където бе на бойна мисия за скрап. След като празнуваме 50-годишния и юбилей, съгласуваме я с директивите на ЕС, фрегатата ще тръгне на мисия, назначили сме 100 гребци.

България нама да участва във въздушната операция над Либия-Защото та Карлсон му се счупила перката.А Онаню няма резервна.

да ги изненадаме с делтаплани и балони с топал ваздух

А българите,кой ще ги освободи от корупцията,мафията?

Всичката Мара втасала

Като сложим шаш`та фрегата до тези на Албания, Ромъния, Малта и пр., като дойде и някоя гемия от Охридското езеро, такъв смях ще падне, че остатъците от армията на Кадафи сами ще избягат. Иначе пък какво - нашта фрегата! Леле!

Не четат история...когато България обявила война на САЩ и Великобритания преди много години един българин в Народното събрание казал..." маца в каца". Да не стане същото?

Най-накрая едно достойно решение! България трябваше да е сред най-активните в коалицията срещу безумния полковник. Той мъчеше 8 години българки със средновековни изтезания и унижаваше нацията пред целия свят, а тук някакви пъпчиви тинейджъри говорят колко лоше било да се удря по Кадафито. Не 500те години ятаган, а половин век социалистическа деградация направиха българите нация от изпростели дупедавци без усещане за национална пренадлежност и солидарност. Нормална държава не би му простила толкова бързо. Той и Саркози изнудваше, за да пусне сетрите и сега си го отнася. Добре, че Запада не прощава. Справка: американците единствени не преговаряха със сомалийските пирати, а ги застреляха, освобождавайки отвлечения капитан. Така се действа!

Ти като толкова искаш да биеш либийци и взимай самолета за триполи и почвай...Мястото на жалките остатъци от т.нар.Българската Армия е в България и никъде другаде.Ти какво мислиш,че на някой му е притрябвала нашата прехвалена фрегата???Армията ни не е в състояние да защити държавата а камо ли да се се меси някъде другаде.Тя беше ЗАЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!

Много си прав! Ама толкова много! Само дето тия ентусиасти, които си мислят, че войната е като компютърна игра, едва ли ще те разберат...

Допълнение към сомалийските пирати: и руснаците също ги гръмнаха!

Яне дефицита на информация е май по-големия проблем на България. Ето твоя пост е пример за това. Националния съвет доминиран от бивши министри на Кадафи и то точно тези които бяха най-активни по време на фарса с българските медици за тях ли да се бием? Не мерси нека се избият дали Кадафи ще бие или метежниците все тая защото и двете страни са еднакво отговорни за мъченията на нашите медици. А що се отнася до сомалийците не само САЩ ги стреля израелци и руснаци и те не ги милваха. Руснаците качваха командоси или нещо от сорта на кораби си а израелците направо даваха оръжие на корабите си.

Руснаците бяха много хуманни. Нищо не направиха на заловените сомалийски пирати. Пуснаха ги с добро и мир... с една малка лодчица на 300 км. от най-близкия бряг. И повече никой не чу за тия пирати.

Не той мъчеше сестрите и докторите, а този дето сега е към запада и е началник на опозицията на Кадафито. анадъму?

Ганю Ангелов..

Кой ви дръпна каишката че се набутахте да участвате отново във война?? Не ви ли е срам да слагате това черно позорно петно върху целия Български народ? До кога ще сте кученца на каишка? Толкова ли сме богати, че да хвърляме пари и за тази поредна глупост, не се ли поучихте от Ирак и Афганистан? Що за демокрация се наложи там? С това ли се гордеете палячовците от ГЕРБ и в случая по специално Аню Ангелов и и другаря Николай Младенов? Като ви се води война, вместо да позорите цяла България взимайте по един пистолет и хуквайте двамцата под ръка из Либийските пустини да се борите за онзи вид демокрация, който наложихте в Ирак.

Само да припомня,че не Аню прати окупатори в Ирак ,а един по-голям мръсник

КОАЛИЦИЯТА РАЗДЕЛИ ЛИБИЯ, А НАТО ЩЕ ГИ ДОРАЗДЕЛИ. ЩЕ СЕ ПУШКАТ МНОГО ГОДИНИ КАКТО, ПРЕДИ ДА ГИ УМИРИ И СЪБЕРЕ КАДАФИ.

...ни излиза през носа, а заради продажници като /г/Аню може и нещо терористично да си докараме!

ТА КАЗВАМ АЗ,ПОНЕЖЕ НЯМА ОЛИО, А ХЛЯБА Е ОТ МЪКАТА ПО-ЧЕР, ЕДИН Е ДНЕС ДЕВИЗА-СЪЮЗ СЪС СССР ! НАРОДЕН СЪД ЗА ФАШИСКИЯТ РЕЖИМ В НАШЕТО ОГРАБЕНО И РАЗОРЕНО ОТЕЧЕСТВО!ДОЛУ САЩ,ДОЛУ НАТО-ФАШИСТИ И АГРЕСОРИ!

И правилно - поне единият от двата трябва да си стои тука да ни брани. А от фрегатата може да се прати само една от спасителните лодки да бръмчи и пърпори наоколо да плаши....разбойниците.

Пожелавам на Кадафи успех и парад на либийската армия!

Отдавна предрекох дълга война и то позиционна. А този чичко образува изричение за програмата на препълнения цирк. Чичо, идва летния туристически сезон, та "Дръзки" може да изкара някой лев като разхожда туристи, а не да харчи за гориво. Пък и скорост не може да вдигне - със сал ще я задминат и избягат, а може и да я атакуват. Не е гърмяла вече 15 години. Дали ще издържи собствения си изстрел?! Та чичо, що не ходиш да държиш на леля кълбетата и да плетете терлици?! Няма ли някой по-млад и оправен човек за военен министър, та този чичо се намери ?! И все пак - успех в начинанието, че сме българи....

Супер коментар , хареса ми !

Той БОко все такива ги намира..кауна Аню, Румето Желева, оная министърка от кръстопътя Ана-Мария БОрисова ли беше.. и хер Флик от де изкопа.. Баси пасмината..

Какво ни пречи да останем неутрални?! Защо винаги трябва да заемаме някаква страна в конфликт? Историята е показала, че държавите, които си правят паса са най-добре! Какво ще спечелим?! Повече ще изгубим и ако Кадафи утре извади химическо оръжие заради една фрегата цялата държава ще го отнесе. Толкова ни е смешна малоумната държава, че с два танка може да ни я превземат за 1 ден!

Споко NIK, при толкова дюнерджийници такива притеснения. Споко всичко е точно.

и този смешник се изказа, а циркът е пълен със зрители

Нашите парапланеристи летат много по-добре от единичните бройки самолети, които имаме. Та нали ако пратим дори и един самолет до там, за горивото дето ще сипем ще трябва да резнат съвсем парите за здравеопазване и образование за поне 3 години напред.

Божеее ,боже....!!

Министъра не е прав.Борисов не е решил ,не се е качил на някой МИГ.

Де тоз късмет,да отлети и не се върне.

Не бе, той днес неможе - открива нещо си във Варна, ама утре, ако не намери нещо друго за освещаване - може и да прескочи до там ...