Коментари - Овчарят от Разградско е болен от антракс | dnes.dir.bg
назад

Овчарят от Разградско е болен от антракс

Овчарят от Разградско е болен от антракс, потвърдиха изследвания. Болестта не може да бъде предадена от човек на човек, информира д-р Тодор Кантарджиев.

Обратно в новината

Коментари - Овчарят от Разградско е болен от антракс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на тоз овчар да не би да му се е приискало женско...

loyola

Да припомня, че по времето на лошия бай Тошо нямаше нито антракс, нито туберкулоза... и гладни хора нямаше. лудите се хоспитализираха и не тормозеха околните... имаше специализирани училища за бавно развиващите се, а не като сега да ги пускат с другите и да викат на учителката "оправяйте се"

Така е...обаче по негово време имаше и други неща - големи дългове

21 ВЕК - В МУТРО-ХАЛИФАТА ОВЧАР ЗАРАЗЕН С АНТРАКС (БИО-ОРЪЖИЕ) - А В ЯПОНИЯ ИСКАТ ДА ВКАРВАТ РОБОТИ ПАСТИРИ :))

В РУМЪНИЯ И ГРУЗИЯ ИМА САЩ ЛАБОРАТОРИИ ЗА БИО ОРЪЖИЕ .. НИЩО ЧУДНО И В РАЗГРАД ДА ИМА - НАЛИ ТАМ Е ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ ...

заровено, бе байо? Та всяка лисица, пор или друго диво животно може да го разрови и да плъзне заразата! Защо не се изгарят в екарисажи такива заразени животни!

"Най-важно е да не се прави аутопсия на животното, защото тогава става опасно за околната среда. Спорите на антракса са едни от най-издръжливите микроорганизми. " "заболелият добитък трябва да бъде заровен надълбоко, където няма подпочвени води." Не е ли редно при такава голяма опасност унищожаването на заразените животни да е грижа на държавата, а не проблемът да се прехвърля на неуките овчари.

"...При провелата се проверка от над 20 магазина бяха иззети местни произведения, направени от заразена крава", информира д-р Кантарджиев. Абе дирници малоумни, "журналистите" Ви имат ли завършен трети клас?! Местни произведения, да не са произведения "на място" или са от месо? :D:D:D Не се учудвам, гледайки статистиката. Нормално е да Ви пада трафика към сайта....