Антоний Гълъбов: Поведението на Жаблянов е недопустимо

Смятам, че искането за оставка на Валери Жаблянов закъсня. БСП се солидаризира с депутата си.

Обратно в новината

Коментари - Антоний Гълъбов: Поведението на Жаблянов е недопустимо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кого да обясниш че от първия ден след девети септември комунистите започват да трепят хора.На големи изчадия на света са комунистите.

Хайде гугутко, време е да сменяш отново началствата. Наближават предсрочни избори. Да не стане късно.

Това комунистическо Жабче Жаблянков се прави на голям герой. Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака. Да вземе да прочете Закона и да го изпълнява. Да го прочетат и всички тъпанари-тролове, дето и текат сополите по комунизма. Нещастници в катафалката на историята. ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. и т.н.

Четете историята господине, а не разни измислени закони. "В двете първи правителства на Отечествения фронт от 9.ІХ.1944 до 23.ХІ.1946 г. партията получава място, което не съответства на реалния й принос във въоръжената борба срещу едноличния монархически режим, но външни и вътрешни причини обуславят този факт"

vasil

Външната причина е още неподписаният мирен договор. Вътрешната зависи от нея - комунистите дебнат сгода и предлог да се разправят не само с десните,но и с конкуренцията - останалите леви - земеделци,социалдемократи,анархисти и т.н.

Ъъъъъъъ.... е то е очевадно че у България има много идиоти като теб, само дето си крият жълтиите паспорти.... Те и бившите комунисти дето сега ни управляват (Бойко, Цецка, Цецко и...и... ) искат да препишат историята ама.... мммммда. Та де те питам умник а кога Ще мълчим минута за жертвите на фашизма.... или текива нема? Задник си и не само ти .... а аз най-много не сам обичал комунистите и можем да го докажем! Ммммммм.... да тва ше е.

В Италия, Франция на коя дата почитат жертвите след Втората световна война. Разбира се, че трябва да става дума за невинните жертви. За съжаление и Жаблянов е прав - има много жертви и до 09.09.1944. И те трябва да бъдат почетени.

Къв. Е тоя алкохолизиран кадър,че да казва кой къде да ходи? Тези кога ще се самоубият и ще спрат да досаждат на хората с малоумността си?

Народния съд слага някаква рамка и правила. Естествено че е необходим. Без народен съд жертвите на фашизма, пуснати от затворите, щяха собственоръчно да избият бившите управляващи. Но защо няма журналисти които да задават тези въпроси на английския и американския посланик? Отричат ли се те от това което те са говорили за фашизма? Ако не го отричат къде са скандализираните журналисти които да охкат и ахкат по корпоративните телевизии?

Два милиона и двеста хиляди пенсионери живи хора взимат минимална пенсия от двеста лева. Може би са част от хората които са изградили инфраструктурата изградена, част приватизирана , част още държавна, част може би продадена под масата, какво прави БАЩИЩАТА БОРИСОВ?!?!?!?!?! Харчи два милиарда за незнайно къде саниране?!?!?! Като в един блок има саниране около петдесет процента каде се изписват необходимите средства за тези санирани блокове?!!?! НЕМА ДАРЖАВА казва БАТ САЛИ ОТ ФАКУЛТЕТО+??!!!!

от 1986 до 1989 комунистите изнесоха 26 милиарда пенсионни фондове чрез външнотърговските организации. От къде знам-ами и аз бях там и аз ядох от тези сладки парици

Народен съд трябва да има и сега и да бъдат осъдени всички бесепари-бкп за тотално опропастяване на България. Още 50 години няма да можем да се възстановим след безхаберното държавно ръководство на комуноидите.

Грантаджия.

Къде марксизма не се е представил като най жестоката фашистка организация? В Съветски съюз , Германия, България след окупацията, Полша , Унгария , Чехословакия , Румъния , северна Корея , Виетнам , Куба ? Къде след тяхното управление не е разруха и безимени гробове и садистични убииства ? Водени от една фашизирана Кака не се борят пак за това?

Малограмотнико, за да разбереш какво е марксизъм трябва да прочетеш мин. 1000 страници. Нещо непосилно за теб .Ти тинейджър ли си или изкукал старец?

Червена кратуна си. КУХА!

Кой уби 30% от населението на Корея? Марксизма или Капитализма? А кой избиваше виетнамците? Марксизма или Капитализма? А знаеш кой контролира единствения политически затвор в Куба? Капиталистите или Марксистеите? И това не знаеш.

vasil

СЛЕД войната във Виетнам марксистите там избиват над 1 000 000 души.

Мой близък ми разказа,че работил в горите на Бай Петър/дядото на ПРЕЗИДЕНТА Стоянов,едър горевладелец/.Попитах го."И що за човек беше?".А,той ми отговори:"Това не беше човек".

vasil

Е чакайте бе,нали според такива като вас П.Стоянов бил циганин?Какъв богат дядо,какви гори,какви 5 лева? Иначе е известно нашенското:"Шефът е лош,кара ни ДА РАБОТИМ!"

Всичко, което се е случило, е трябвало да се случи и всичко, което трябва да се случи, ще се случи. След ВСВ и Народния съд, в продължение на "онези 45 години" 9000000 българи се хранеха, обличаха, топлеха, задоволяваха културните и здравни потребности благодарение на огромните средства, които идваха от СССР, задето бяхме в буферната му зона. Понеже тези средства се даваха на държавата, единственият начин да се разпределят беше тоталитарната икономическа система и борбата срещу нея беше борба срещу СССР /мисия невъзможна и безполезна/. Времето, когато бяхме в буферната зона на СССР беше втори Златен век за България, така както времето, когато бяхме в буферната зона на Византия беше нейния първи Златен век. Приказките за социализъм, справедливост и т. н. бяха за пред тълпата, каквито са сега приказките за демокрация. Истината е ,че сега, когато Русия няма нужда от буферна зона, сме в задния двор на Европа и не можем да изхраним и 5000000 души. Но никой на никого не е виновен, Всеки трябва да се приспособява, вкл. и като емигрира.

Ако всички истински българи се обединим, можем да подпишем петиция до Международния съд в Хага и най- накрая тези убийци и главорези от БКП/БСП да си получат заслуженото!

пОИМЕННО, ПОИМЕННО ГИ КАЖИ - БОКО, ЦЕЦО, ЛИЛА,РОСКО .... И ТАКА ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЧЛЕН НА ГЕРБА ...

прибдворният бърдук на Боко днес много активне май е във фаза

Да каже началника на жандармерията Борис Димитров "жертва" на комунизма ли е, след като е осъден от Народния съд? А подпоручик Коста Йорданов разстрелял шест деца в Ястребино? А генерал Асен Николов, по чието нареждане са разстреляни 1492 мирни жители на сръбското село Бойнак жертва ли е? И на тези ли трябва да се отдава почит?

еййй,хитро комунистчи си,а защо не кажеш колко невенни избихте покрай тях,ей това сте комунистите,лъжите ,крадете и убивате ..... и то майсторски , ама всяко начало има край.

Да те питам нещо откровено значи, колко ти плащат на статия? Просто иакам да знам, щото и мойте говеда, мога да ги накарам да пишат подибни статии, вместо да лежат у обора и да преживят. Убеден съм повервай, хем че е по-интелегентно написано от теб, хем че е по-интересно за читателите на дир.бг.

Баси ! Кефи ме как един и същи линдзурник е напущал мнение , след , мнение по-надолу , с различни "никове" с цел да "изразява" обществено мнение ! Иначе миша душа , крие се и "лае" . Баси!!!

Г-н Гълъбов, кое е тероризъм и кои са терористите и техните деца в България? Вие и Вашите приятели от кои сте? Тероризъм ли е да унищожиш 3 милиона човешки същества - нещо, на което сме свидетели в България. Всички ние, нашето поколение!

във всеки случай на вярвам приятелите му да са от червените гниди...който днес са много активни ...мдаа

глупако, недоучен, научи се да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и тогава давай АКЪЛ.

Тоя е на всяка манджа мерудия.

Млъкни, бе сороспия долна.

Кой си ти бе Аноний?! Що те поднасят като някъкъв? Ти си едно нищо, нито социолог, нито нещо друго. Просто платен клакьор на управляващите. То е ясно защо ти дават трибуна - удобен си им. Уффф

Ще има нова порция трохи да кълве гълъба... Как може да се раждат такива жалки същества.....

този лизач е на сива заплата от комисионните на герб! защо не коментира изказването на циганския хотелиер и телевизионер Симеонов срещу евродепутатаката изразила несъгласие за банско? ама за такъв коментар нито ще го направят депутат от герб, нито ще му платят...

Сашеее, много си пр.оСт, а ти бил Антонии

Даже знаем къде ти е хранилката - в централата на Гейове за Европейско Развитие на България.

Бълъбчо на цоцоние ли е при Бочко ? Кокато Бочко говори и върши глупости и се гушка мафиотски с Доган и Пеевски що не реве ...

НЕ МОЖЕШ ДА ЗАГАСИШ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ И ЗА ГОДИНИТЕ ОТ 1989 ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД

Предлагам минута мълчание за жертвите на битовата, криминалната и икономическата престъпност в България след 1989. Тя е продукт на децата и слугите на т.н. комунистически режим и е нещо далеч по-отвратително.

"Това е недопустимо поведение за заместник-председател на Народното събрание "...оценката на този социолог е нереална .А Жьблянов е прав !

Недопустимо е съществуването на такива като теб,заслужаващи нов Народен Съд11111111

комундетата , много активни днес !

за такива като гълабоффф народен съд и това скоро ще се случи историята се повтаря

Какво сте се разревали за 90% фашисти осъдени и разстреляни от народния съд, да имало и невинни, нима сега няма, след като 10% крадци окрадоха и крадат България, а 90% едва оцеляват !! А колко разстреляха във Франция, Холандия, Дания и Белгия ?? Дълеч повече, но натях паметници НИКОЙ и не се замисля да издига !! А разстреляните партизани и над 20 деца умъртвени от фашистите, чиито паметници издигате, а дребни промити мозъчета ! Имало е невинни жертви тогава и сега ги има и в тяхна памет трябва да изметем слугите на западната политико-финансова мафия и обединим българите за 5 и последна Българска държава, ако ли не изчезваме и загиваме или оставаме роби и слуги завинаги !!

гъзоблизец - как па знаем къде ще вземеш отношение

Чета мненията на някой от форумците които защитават червения терор... Това наистина са биологични отпадъци.. Непотребни и ненужни никому... Дано природата си свърши работата и времето за полуразпад е кратко...