Антон Кутев: Това дали Митрофанова ще дойде или не в НС няма да направи коалиция

Вероятността да се създаде правителство с третия мандат е винаги по-малка, отколкото с първия, заяви говорителят на кабинета

Обратно в новината

Коментари - Антон Кутев: Това дали Митрофанова ще дойде или не в НС няма да направи коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кутев заема позата на наивен наблюдател. Анти-Путин коалицията вече се декларира и ще направи правителство с втория мандат: ПП+ГЕРБ+ДБ

4000ик в действие!

Другарю, в дневния ред на обществото е записано, че който не уважава България и Българите няма място в Родината ни!

Не е там мястото бе Тони капут. Иди в Русия и се бъркай в работата на парламента

Костадинов се кани да отправи покана от името на Възраждане към посланиците на Русия и Беларус да присъстват на откриването на Народното събрание, въобще чака ни скандал, няма как да е иначе, щом борисов се върна

Е да де ама така създават илюзията че работят..... Занимавайки се с глупости...

Начи Митрофанова я направиха известна жълтоповетниците. Никой не се интересуваше от нея, даже русофили разни не й знаеха името.

Не се правете на много умни чакате всички едни милиардчета да папате /нови колички,женички,къщички/ сметчици офшорни сладки банички! лап лап лап депутатче съм! Ще се сберете и дружно ще пърдите щот закво си депутат като нема лап.

А ще имали видеобръщение от Еленски да ви ЕПМ!?

Кутев се закопа. Как да не е важно дали Митрофанова ще дойде? А газ и петрол откъде? ЕС ни затриха държавата и точно БСП трябваше да подкрепи интересите на България, а не да ли е европейските задници. Но БСП отиде на кино с Нинова начело. И другите са маскари, ама БСП отпаднаха, щото е вдигнаха народа на бунтове, ами шикалкавят.

Антон Кутев: “социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път“. Корнелия Нинова: "Нечувано и обидно! Оставка! Дадохме своя принос в опростачването", коментира Нинова и зове Кутев да напусне политиката.

Янаки Стоилов, Антон Кутев, Корнелия Нинова, Мая Манолова... сегашните "борци" против статуквото и против Делян Пеевски (ДПС) избраха Делян Пеевски (ДПС) за директор на ДАНС На 13 юни 2013 г. в 16.30 ч. депутатите от БСП получават SMS-и за извънредно заседание на следващата сутрин. Когато се явяват на сбирката, Станишев им казва, че Делян Пеевски (ДПС)bтрябва да бъде избран за директор на ДАНС. Pъководителят на една от най-важните структури в държавата e номиниран, обсъждан и избран за 15 минути, без никакъв дебат, без обосновка, без концепция за сектор "Сигурност", без нищо.“ На 14 юни 2013 г. с гласовете на БСП (вnтова число и Стоилов, Кутев, Нинова, Манолова) и ДПС парламентът приема за председател на ДАНС да бъде избран Делян Пеевски.

Мръсно комуническо говедо .Шумкарски крадливи престъпници ...

Митрофанова и Зиелински ще заформят еврейски дует в слава на дядото по майчина линия на Путин, който е също евреин, а при това и главен готвач на Сталин. Какво заглавие: Внукът на Говача. Или, пък: Готвачът на Сталин е сготвил чрез дъщеря си най- долнопробното ядене на 21-ви век.

червено копеленце си умира от кеф от това, че редовно правителство няма да има и че той ще остане във властта, за да бъде подритван под масата от генералските ботуши. Ама, да почака до януари да видим как ше изглежда с бинтована глава.

Много е интерсно ако самата Митрофанова след някой и друг ден каже - 'Ама дори да ме бяхте поканили аз нямаше да дойда, защото се чувствам неудбно. Това са си ваши вътрешни работи'. И опять двойка - и за съжаление пак за нас.

направи са автоминет и заспивай, че утре си първа смяна на струга.

страшно стругът е с ЦПУ , цъкам компчето и продължавам в интернетът.

Ти за всеки случай и олижи гъза Щото ако орките някак си се телепортират у нас , мутрафонката може да те направи геулайтер на новата реСпублика

Митрофанова изобщо не е важна и затова няма място в парламента. Кутев и ти изобщо не си важен и може да се разкараш също!

нищо няма да направят, ама нищо! Пак ще си говорим в близките дни!

Комунисти сър… БСП всичките сте за влака и Москва

Ми такъв ни е епочти всиччкия полит-елит - кой пребоядисан, кой все още не . Купувай билети за всички активисти от всички партии и качвай на влака смело!

А вие дето го пишете това и всички които не са съгласни с вас, къде ще отидете? На майка си в гъ-а???

ме покани в Сибир да си чукам главата в леда, няма никакво значение, аз така или иначе за Русия съм готов да си разбия главата в циментираната и путка.

Никаква външна политика в дневния ред, докато не се сформира правителство! В НАТО сме, в ЕС сме, но ПП и ДБ, че сега и ГЕРБ станаха като конски мухи, навирайки ни постоянно "преданността" си към "партньорите" . Ако не решим нашите проблеми и не оправим себе си, на никого не можем да сме полезни и правим децата си посредствени безродници!

амане, аман от теб бе говнярине, яж си сам лайната, аре джа.

Отдавна изгониха децата ни в чужбина .Така,че когато родината ти те гони,ставаш безродник .

Антончо, Кутевчо, забрави ли когато чичо ти те уреди да си отваряш устата в хора, а, щото не можеше да пееш, а? И как за теб специално чичо ти написа песничката “Мърльо, мърльо, писанче”, а, не помниш ли? Не помниш, нали. Ама, като ти шибна два здрави миньорски плесника, знаеш ли как бързо ще си припомниш, ще паднеш на колене и ще молиш за милост.

Тоя комунистически боклук от къде изплува.

М.и тогава да не идва..б.р.е другарю! Тя обиди Българския народ...не показа еважение...и е много нам чужда!!!

Че ероатлантическата ни ориентация е ясна в тази връзка според мен няма нужда да се правят семонстрации с неканене на г-жа Митрофаново ш слово на Зеленски. Проблемите на България са най-важни.

“Антон Кутев: Вероятността да се създаде правителство с третия мандат е винаги по-малка, отколкото с първия, заяви говорителят на кабинета” ===== Не винаги! Така преди 30 госини мафията си сглоби правителство с третия мандат - на ДПС, след като Доган се разбра с току що изкараният от затвора Руканов - чонекът на Кремъл, руският резидент в България! И след като свариха с активно мероприятие и лъжи редовното пранителство на СДС, както свариха и това на Кирил Петков! ====== Антон Кутев: Това дали Митрофанова ще дойде или не в НС, няма да направи коалиция Това е вярно!

в лъжа, в измама, в некадърност и в празни приказки, това го свали от власт, а не Митрофанова или Пеевски! Ако Митрофанова и Пеевски са новото название на пълната некадърност, то тогава да, те го свалиха, така е!

Когото и да поканят, все тая, ние сме бита карта, няма образование, няма здравеопазване, няма индустрия и няма да има. Работи се на парче за разни джобове, а населението пак да се спасява поединично.

Заглавието поне отразява истината.

а, не се знае, ако вежди рашидов напусне заедно с 20тина гербера може и да стане

На правителството е или на президента? Или Мунчо е 2в1-и премиер ,и президент.Такава еднолична власт няма дори в любимата им Русия.

Кутев да обясни как пробата от настилката на магострала Тракия спомогна да се направи коалиция, защото ние и това не разбрахме.

Че ГЕРБ са крали като за световното.

Заедно с ДБ, които им бяха солташак тогава.

jingiby

Къде е обещаната на русоробите евтина пръдня на Гъзпром?

Идиот

е голям страх

че ако я поканят - ще присъства .