Антон Кутев: Решението за "Газпром" ще го вземем заедно с работодатели и синдикати

Поискали сме удължаване на срока на офертата за 3 танкера с американско синьо гориво, каза говорителят на кабинета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кутев колкото зделки с газ е направил човек няма толкова пръсти зделка след зделка

Отявлен рубладжия му дойде кръв в очите. Изпълзяха от бърлогите си всички газпромовци. Няма оправия. Няма отърване от крепостна русия. Подлогите руски са прекалено много.

Ако ще правите нещо правете го. Стига сте го увъртали! От една шепа боклуци пред президентството ли се уплашихте? Докато го увъртате времето си тече и възможностите за доставки на поносими цени се изчерпват. На боклуците това име работата- да протестират под чужди знамена!

Тоя откога стана новия говорител на Гъзпром?

Цяла България ще плаща парното на софиянци, така е било и така ще бъде

Типичен провинциален комплекс за малоценност. А защо пропускате, че София храни с данъците си голяма част от останалата България? А парно има и в други градове.

Въртите сучите, все към Газпром ви влече ! Продажници на дребно ! Нали за тях сме вражеска държава ! Ами майната им , след време сами ще ни молят да им копуваме газта !

Г-н Кутев от къде си сигурен че Газпром ще преговаря с нас. До колкото изтече информация днес, руснаците вече са заявили, че няма да разговарят с нас за газа и няма да ни дадат. Те не са кьорави и виждат какво става у нас и Президента го каза в прав текст-ХАУС. Започват да работят на принципа, като не искаш мира, на ти секира. Фалитите на заводи, студената зима са ни в кърпа вързани. Чрез прекупвачи газ ще има, но на убийствена цена, това ни докара Петков. Така че не се точете на директен и евтин газ от Газпром. Азерският, американският втечнен ще бъдели пъти по евтин, тези ги приказвайте на наивниците, газът около нас се търгува по изискванията на нидерландската борса, а там няма грешка, плащаш като поп и вземаш ако ти отърва, иначе мръзнеш и затваряш предприятия, дори и хляба ще ни пресяда като го ядем.

Тези фалирали и изнемогващи заводи, които се оказаха уж фалирали пък с рекордна печалба, както на Бойковия приятел от Неохим.

Кутев, не знам какво ще обсъждате - но зимата ще е сурава и курава ;) Ако искаш нещо да не се свърши - направи комисия или работна група.

Решението за Газпром не би следвало да го вземат агенти на Кремъл.

Бе Ванка, ами дубайските агенти много се осраха не само за 6-7 месеца, а за година и нещо?!

Демек всичкото руски подлоги .

Не думай!.. направили били всички усилия да решат кризата с газа. И как ? С Газпром, канечна. И как цяла Европа не се сети, германците потребяващи 60% руски нефт не се сетиха, обаче ние със своята 4% консумация го измислихме. Пълен политически обрат към Русия, това правите . А ти, Кутев, освен името на Нинова, трябва да си забраниш да споменаваш и интерконектора с Гърция. Защото нямате грам принос , но пък не спирате да пречите , включително и като омаловажавате доставките на танкерите- преди да ви назначат за министри знаем, че за тази година са 3, а за следващата 4. От вас се иска да осигурите преноса им до страната. Мерзавци , търсещи реванш се оказахте, но 02.10. е скоро.

Кутев от комунета акъл не се вземе

И Кутев си е комуне.Както и всички в правителството на Мунчо.

Бъркате се - Кутев е тежък капиталист ;)

Така, така, другарят Кутев и компания вече са го решили. Сега изчисляват колко ще е голям шамара след решението им.

Хаха, направо питайте централата на Газпром какво да прави България. Какво ще питате разни дребни подизпълнители на корпорацията...

Щели да се допитват, все едно не знаят всички за какво става дума..

Кутев какво обсъждане това се говори 1година и нищо НУЛА Да не се решава от ПОЛИТИЦИ А ОТ ТЕЗИ КЪДЕТО ПОТРЕБЯВАТ ДА НЯМА ПРЕКУПВАЦИ И БРОСА

Галфон, бизнеса ви казва от месеци,че само от Газпром може да дойде газ ако го платите. Но вие продължавате глупостите на Канадеца за мистични танкери. Но на края ще скочат хората и ще ви изтрепят, продажни американски подлоги.

България заслужава да остане без газ и всичко да фалира! След като политиците толкова плюха по Русия а тъпият народ стои и дреме, Нека сега Америка и Урзула да ви спасяват!!!!

Няма проблем и без газ сме живяли

Ама ние имаме договор и Путин не го спазва

Кирчо ли го каза !Интересно защо освен нас всички си плащат по Новатэк схема и Никой не крещи че е нарушен договора!!!Обаче Кире е Кире е корав мьж зад него е Америка! А ние как-то каза кокорчо духаме супата

Договорът трябва да се съгласува ЕДНИСТВЕНО с реално заинтересованите, т.е. работодатели, синдикати, на които от това решение зависи икономическото бъдеще и съществуването. А платените протести не ива да се взимат предвид, защото там са хора, които печелят дребни суми от стоенето на жълтите павета и нямат представа защо протестират (на въпроса отговарят: за бъдещето на децата си, за по-добър живот, против корупцията и подобни недомислици). Политическо решение на икономически проблем не трябва да се допуска. Европа го прави и виждаме последствията, но те заобикалят санкциите "официално" и ползват руски газ, а ние се правим на по-вярващи от папата.

а не ти ли е познато когато Газпром спира газа (и това е факт) когато има неудобни политици на власт на Кремъл... това какво е? Не ли политически шантаж и изнудване..

Само ти ли не разбра, че като не плащаш не получаваш? Тъп си - факт.

Трябва да има референдум за изгонването на Газпров и "Лукойл"и спирането на турски паток... нашите предатели с Газпром ще преговарят въпреки че служебно правителство може само изборите да подготвя и нищо друго според Българската Конституция..

Shit-е-рев, абсолютно съм съгласен с теб, трябва да има референдум. Време е да се разберат истинските нагласи в обществото, не разни соросопитеци и измислени герои да ни обясняват, какво мисли грантовото им общество, което се опитват да пробутат за гражданско такова.

С устайна се свърши!

Отървахме се, повече комунизъм не искаме-войни и смърт!

ЩЕРЕВ. ПОДПИШИ. ГО ТОЗИ. 5 ГОДИШЕН ДОГОВОР , И. ПУТЛЕР ЩЕ. ТИ ПУСНЕ. ТОЛКОВА ГАЗ ЗА 5 ГОД.ЧЕ С НЕЯ САМО. МОЖЕШ. ДА. СИ. ОПЪРЛИШ ДРЪНКУЛКИТЕ.

То ще се разбере :)

Какво решение, какви пет лева (РУБЛИ) .ГАЗПРОМ взе решение да не продава на България ГАЗ, дори при плащане в рубли.България твърдо искаше да преустанови Руските газови доставки.Нека не разваляме този им стремеж , заяви М.ЗАХАРОВА.

въпрос към Румен Радев: Изнесохте оръжие за 1 млрд. евро. Отива ли то в Украйна?

Питай биволицата, тя е сключвала договорите :)

ДО КОМЕНТАР НА ( ВАШИНГТОН) СЛУШАЙ. МЕ. ДОБРЕ.ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ. ТЕБ.. ЗАЩО. ТИЯ ИЗПАДНАЛИ В. БЕЗИСХОДИЦА БЪЛГАРИ БЯГАХА. КЪМ САЩ , КАНАДА. И ЗАПАДНА. ЕВРОПА, А НЕ. БЯГАХА КЪМ. МОСКВА И ЛЕНИНГРАД(ПЕТЕРБУРГ)?НЕ МОЖЕШ ДА МИ. ОТГОВОРИШ. НА. ВЪПРОСА, ЗАЩОТО. НЕ. САМО СИ ПРОСТ. НО. И. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. ГЛУПАВ.

Отговорът е ТРИВИАЛЕН. А, именно - бягаха, когато все още големите лъжи за прекрасния живот назапад не бяха разобличени.

Наивен глупак

Близо 99% от Българите искаме Руски Газ ! На Индустрията и трябва Руски Газ , започвайте преговорите за 5 годишена доставка на Газ от Русия !

Ку ку

Лекувай се :)

АКО КОМУНЯГИТЕ ПОДПИШАТ. ДЪЛГОСРОЧЕН ДОГОВОР С. ГАЗПРОМ КАКТО. КАЗВА. КУТЕВ, КАКВОТО НИ. Е СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТАКЪВ НИ Е И ИЗМИСЛЕНИЯ И. НАЗНАЧЕН БИЗНЕС ЕЛИТ."" СЛУЖЕБЕН. 32 ГОДИНИ. КРАДОХА. И НЕ. СЕ НАЯДОХА.

Ще бъде добре да подпишат!

Коментар до БАНСКО( ЧИРЕН. ЕПЪЛЕН НА 54%, НО. НА. ТЕБЕ ГЛАВАТА ТИ. НАИСТИНА. Е. ПРАЗНА)

Който избере Газпром е национален предател и спонсор на терористи убийци !

Всички укросвине в екарисажа :)

Ако трябва ще мръзнем ,но няма да пълним джоба на Путин.

Всички укросвине в екарисажа :)

Умник

Булгаргаз да тегли 1 милиард долара да плаща неустойка на Газпром. Газохранилището Чирен е единственото празно газохранилище в цял свят.

Чирен е 55% пълно лъжец

ГЕРБ и Промяната заедно със САЩ искат милиони хора да избягат от България, стотици хиляди да умрат от глад, болести и студ. Затова спират газа за България и унищожават икономиката. Румен Радев е глава на ОПГ ПРОМЯНАТА

Договор с Газпром няма да има , защото Русия е агресор. В момента ползвате газ изчистен от руско влияние благодарение на няколко посредника. Слава Украйна. Бойкот на всичко руско.

Всички укросвине в екарисажа :)

Пълно с руски облюдки… руски подлоги!

Ей Укри Обитайте се от България !

Човекът, който организира троловете на Путин в България, известни още като "Кутевчета" щял да решава за Газпром :))) Да се смееш ли, да плачеш ли......?

Работата на служебния кабинет е да организира изборите не да сключва сделки зад гърба на народа и парламента.

Няма алтернатива. Докато умните се наумуват, лудите се налудуват ние чакаме да дойде зимата и тогава да се вайкаме. Как десетилетия Газпром беше надежден партньор, а като дойдоха Харварските лумпенчете стана не надежден? Сами си го вкарахме, а сега се чудим как да лижем задниците на тия от Газпром. Явно не знаят какво е Газпром и какви персонажи работят там. Питайте бе...

Боби, газпром е единствения, а не надежден. Просто подчиниха и корумпираха Европа през всички тези години. Колко канцлери отидоха на работа в газпром, след мандата им? И сега Европа ще си плаща цената. Заради алчноста на шепа европейски управници. А газпром ще си променя правилата и ще си прави, каквото им е угодно.

"Евтиното винаги излиза най -  скъпо!' Та и руския газ ни излезе солено и пресолено, направо бигор! И не мислете, че става дума само за пари и само за момента! А и да търгуваш със завоевател, не е хич добре!

Всички укросвине в екарисажа :)

Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Да ви го тура на всичките.

Решението за "Газпром" ще го вземем заедно с работодатели и синдикати.......това е прекрасно но трябва да се излъчва директно по медиите .....и освен работодатели и синдикати има и граждански и пенсионерски организации впрочем, които редовно някак си "случайно" се забравят.....

Е са ще питаме изкуфелите русофили, кво решение да вземем. Точно па тия хухавели ще решават.

ЩО НЕ ПИТАТЕ И НАРОДА, БЕ? Докога този народ ще бъде безгласна буква, доен, срижен и онождан от пишман полиици и крадливи управници ???

Материяла е кофти. Щом 12г седя боко да го лъже и да продаде България. Нищо не става. Задуха ли отива да се крие на сушинка.

Народът го питаха и го питат. На избори. Народът избира парламент, който излъчва правителство. Ако не ти харесва резултатът, проблемът е как гласуваш.

дали въобще ходиш да гласуваш!

Освен бизнес има и морал, етика и СВОБОДА. Кутев, не всичко е пари и не може 10% да взимате решение за съдбата на българския народ. Решението за руския газ, който върви ръка за ръка със зависимост от фшистко настроената в момента завоевателна и агресорна държава, не може да е резултат само и единствено на база финанси. То трябва да защити България, като независима страна.

С тръба до гъза ти си зависим, а с кораби на майната си не си? Да пуснем питомното и да гоним дивото. Що за малоумни глупаци пишат подобни глупости.

Гласувайте пак за тези предатели Кирчо и Кокорчо - КК

Решението за газа, другарю Кутев, е простичко, т.е. купува се по-евтиният, независимо дали е руски, американски или занзибарски! Е, ако следвате националните интереси, разбира се, а не нечии други. И след като това е трудно за вас ще е най-добре за решаването на този въпрос да ангажирате някоя бабичка пенсионер, която с часове обикаля сергиите за да намери и си купи от най-евтиното, без да се интересува кой е производителят. Това е, другарю Кутев! Всичко друго е или идиотизъм, или корупция, или дупедавство, а най-често и трите.

Евтиното излиза скъпо!

Решението за Газпром, всички знаем, се взима зад океана, няма какво да ни будалкат.

Да , това се казва групова безотговорност. Честито !

Лошото е че Левски е обесен за да живеят боклуци като тдб