Коментари - Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев | Днес.dir.bg

Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев

"На срещата с Ердоган трябва да се постави Тракийският въпрос, както и българо-турските отношения.

Обратно в новината

Коментари - Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев | Днес.dir.bg

Коментари

"Убеден съм, че ако това управление беше тогава, ние нямаше да станем член на ЕС", каза още Кутев. Ние станахме член на ЕС ВЪПРЕКИ БСП и Станишев. 2006-2009 нито един усвоен лев по еврофондове!

бива тъпанар бива , ама тоз Кутрев де (((( държи ---- баша ((((

Имате си др. Нинова. Техноимпекс не й се опря, та един Ердоган ли? Тя е толкова видна политичка Псувните си спестих.

Всички са от един дол.

Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев Кутев,външната ни политика от 28 г. насам, представлява правенето на турски,руски и американски "свирки".

РАДЕВ ? НАДЕЖДА? Надежда всяка тука оставете.

Думи на ударник на международното социалистически движение! Герой на социалистическия труд! Многократно преизпълнил ежедневната си трудова норма... Ето такъв работнически колус е др.кутеффф...

Да се чете колОс

пък нещо разбрах...Фалос !

Цяло чудо е, че в България нещата са нормални. След като има идиоти, които гласуват за три доказано терористични организации/защо им казват партии?!/-БСП, ДПС и ВМРО

ти не си вътю, ти си вътрак

Всяка външна политика, която не включва коленичене, плонжове и угодничене на Русия, е беззъба външна политика. Истинската озъбена външна политика включва: Непрекъснати искания санкциите срещу Русия да отпаднат; Повтаряне до безкрай, че демокрацията ни е отнела много; Непрекъснато плюене по ЕС и НАТО; Зъбене срещу лидери на ЕС; Коленичене пред руския патриарх; Непрекъснати опити да се изпокараме със съседите си, най-вече с Турция, а напоследък и с Македония. Те това е истинска озъбена външна политика! Питайте Таско, той ще ви каже същото.

В "десятката" на безродниците комуняги

Таско а Каско !!!

кутев - работил ли си несто - осте повече в предприятие през соца? ние ги лажехме че работим те ни лажеха че ни давит заплати? повечето предприятия бяха на този принцип - да има някаква работа а дали е ефективна-няма значение!

ПРЕДАДОХТЕ НИ!

и този иска да е емператор. обаце, не става, йасно е. да.

Кутев добре се налапа покрай "Софийски имоти", Мони Симеонов- също. И още няколко под егидата на Софиянски. Борисов трябва да бръкне и там,тогава герберите бяха само наблюдатели.

По тихо, че ще чуе цигарения владика , негово КГБ преосвещенство и ще набие канчето на Льотчика.

Малко те е бил възпитате ля в ТВУто, крадливо мъниче!:))))))))))) ....ама видимо---достатъчно са те евали в ДСБ и клона му-"Спартакус"!:)))))))))))))))))))))

КУТЕВ: "... напоследък все повече мощни външни политици се държат с България като второстепенна държава. "Не знам дали причината е външният ни министър или министър-председателят, но си позволяват да ни подценяват. Ние сме държава от най-мощния икономически съюз в света - Европейският, ние сме държава от най-големия военен съюз - НАТО и въпреки това се оказа, че сме безгластни и безпомощни на европейската сцена. Проблемът е какви хора сме си избрали да управляват" "Когато избирахме Радев се съмнявах, че пилот, военен, генерал, има някакви дипломатически отношения, но в момента той ни е единствената надежда по отношение на външната политика. Той единствено има адекватни послания" КУТЕВ ти сам го каза: Причината да ни подценяват е Радев, който вие избрахте

Външната ни политика е беззъба, ама като беше зъбата по времето на БСП - Жан, заплатите бяха по 5 лева днешни пари, а пенсиите по 1 лев! Предпочитам да сме беззъби, ама търбусите да са ни пълни! Ето Путин се зъби, ама заплати и пенсии са наполовина на нашите! При такъв стандарт и зъби не са нужни, няма кво да дъвчеш! Кутев плямпа празни приказки, ама приказки без цифри са народни приказки!

Сега по новата телевизия БСП Комеди ще разкажем играта на сорсоидите!

Червените безродни предатели имат две възможности : ИЛИ В ЗАТВОРА , ИЛИ В РУСИЯ .......

КУТЕВ ТИ СИ ИСТИНСКИ ИД. ОТ !!!!!!

Мачкай Кутев мачкай мачкай мутри мачкай.... и пак Мачкай Кутев мачкай мачкай мутри мачкай.... и пак .....................

Предполагам, че е така! Давещият се (БСП) и за сламка се хваща! А за Радев - да, геройки понесе обидите, които нанесе на България руския поп с възможна двойна употреба ( има такава продукция - може да се използва и за граждански иза военни цели) - духовна и шпионско-политическа.

Руснаците тотално оплюха България, щото Радев и Валери Симеонов поставиха на място оная карикатура, дето се счита Духовен Вожд на Русия! С няколко лафа го издухаха! Руснаците най-много ги е яд, че Радев бил НАТОвски генерал!

Всички червени дебили разчитаме на Льотчика, без него сме за никъде.

Освен ника-----друго искаш ли да ми лапнеш, джендърче?:)))))))))

и на Цецо кауня ама са толкова прости, че и Шенген им бяга и Еврозоната и всичко нормално им бяга и само простотичта по тях ходи. Ама разчитай си де...

на кого смята да се зъби. За да се зъбиш не трябва ли да имаш зъби, а и да имаш - поне що годе на нещо да приличат. Точно заради такива като него, държавата остана без зъби, най-много ако тръгнем да се зъбим - да ни се смеят или да си докараме някоя беля. Стига с тея популистки тъпни - да ходи някъде да си пие хапчетата и да се успокои малко.

Много тъпанари има в българската политика, но този е единица мярка за тъпота! Как един път не каза нещо смислено и умно.

ХАХАХА, тя външната е като вътрешната, и двете на са определят от нас, а за надеждата ... освен да направи още едно коремно и десет лицеви опори, от АВИАТОРчето друго не се очаква!!!

надеждата е в Радев - да не чуе дяволът

Спинозните са се хванали в тоя палячо, като удавник за сламка! Верни на девиза: "Със заучени клишета - пак на власт!"

Ти се дръж за Иван Костовия ХХХ---там ви истината на вас, перекендета !:)))))))

Ето ти заучено клише: Външната политика е продължение на вътрешната. Кажи бе умник на коя успешнавътрешна политика е продължение външната. След Русе болница има чак във Варна. Нама да говоря пък за русенската. Всичко друго умря по пътя - Добрич, Силистра, Шумен, Търговише, Разград - примерно. Няма ги вече. Няма образование - само се харчат пари. МВР не работи, а заплатовзема. Нямаме икономика - или е сива, или е чужда. По нашия закон масово фирми чужди, а и наши докарват печалба 1000 лева при оборот милиони и няма данък. Мутренска държава. Всичко краде. Сива икономика, че чак черна. Държавни сгради се рушат докато се санират частните имоти. Корупция, кражби и евролъжи.

Г-н Кутев, ние като социалисти и леви избиратели не се срамуваме от това, което сме учили едно време кога модерен беше марксизма. Та тогава учехме, че външната политика е продължение на вътрешната. Днес е нещо съвсем друго. Вътрешната политика е пълен провал - демогр. срив, дупки след като 3 мандата пътища правим, държавни сгради се рушат и им текат покривите, а санираме частно, няма армия, полицията не работи, няма живот в селата, няма здраве, няма образование, икономиката бачка на ишлеме за чужденци, а сивата икономика е поне двойно като процент спрямо средното за ЕС и т.н и т.н. Съдебна система, бюрокрация, нищоправене, прехвърляне на топка между институции, корупция. На фона на ПЪЛЕН ПРОВАЛ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА всички успехи във външната са и могат да бъдат само временни, илюзорни, лъжливи и няма как да решат вътрешните проблеми.

Освен всички изброени истини, Кутев каза най-голямата истина------че Бойко Борисов е льохман!!!:)))))))) ...Хекимян спря да диша от ужас!:)))))))

много си активен празноглавецо... ей това се казва лоялно бобе , по важно е да джавкаш...другото няма значение ! Мдаа...

а защо бяхте беззъби,без реч и стон когато руския поп-кагебеец набиваше канчето на вашия президент,а той стоеше като пиле в кълчища и премигваше по"дипломатически".Абе спрете да ръсите глупости,бе ,че вече всекидневно хвърляте камъните по вашите чугунени глави.А първата"дама"на "дипломатичния" ни президент във Израел се изхвърли на официална среща"Аз не пия,ама ще си взема едно бонбонЧЕ".Много дипломатично,както и с панталона на среща с равина на Израел .направо етикеция и дипломация струи от президентското семейство.

Много разбирате! Президентът им бил виновен, че Борисов направи гаф да праща благодарствени телеграми на страни, които не са съществували по време на Руско-турската война. Радев се чуди как деликатно да му замазва гафовете. Да се сбие ли с руския патриарх?

Човекът, пък бил той и Министър председател изпрати благодарствени телеграми до фиткия, украинския, румънския и другите народи участвали в освобождението на България.

Не случайно в САЩ има 7 години за военните след като се пенсионират да НЕ могат да заемат държавни постове. (вкл президент). Ние обаче хващаме един шапкар, слагаме го за президент и гледаме простотии. Сякаш простотиите на Марин не бяха достатъчни, та се наложи да повторим, за да затвърдим!

Оставете и историята. Външната политиката в крайна сметка трябва да води до материален просперитет на населението. Аз съм съгласен, че нашата външна политика е беззъба, но това се дължи на абсурдните приоритети да не поставяме изобщо търговията като някакъв приоритет. Българите като цяло не изискваме от политиците да водат печеливша за нас политика и се водим от някакви минали исторически събития. Почваме да обсъждаме отношения с държава и вместо да гледаме търговското ни салдо ние гледаме история. Гърците са гадни, ама имаме над 700млн. положително салдо с тях - купуват от нас повече отколкото ние от тях. Турция и тя е гадна - ама купуват с 500млн. лв. годишно повече отколкото ние от тях. Китай - пичове отвсякъде над 1млрд. повече ни продават отколкото ние на тях. Вишеградската четворка също са готини, нищо, че с тях имаме над 2,5млрд. дефицит. Реално дефицитът ни в рамките на ЕС е равен на дефицитът ни с вишеградците. И разбира се шампион по това да отказва да купува от нас е Русия с почти 4млрд. лева. Най-големите ни приятели разбира се. Така де, стараят се хората да не забогатяваме за да не се развалим като хора. Та като се научите, че нашите политици трябва да ЗАЩИТАВАТ джобовети ни, ПРЕДИ да си напълнят техните е тогава ми говорете за силна политика. Ние сме си виновни, защото живеем в миналото и не се интересуваме от настоящето.

Пред радев стои въпроса ,къде да заведе деса на екскурзия. Нищо не го интерисува и никакви правомощия няма. България е комунистическа държава,а през т.н.Демокрация,комунистите станаха капиталисти Няма държава България,кой колкото може да грабе,защото до 10г.ще я няма. Това истината и тя е само една-тук оправия няма да има.

Че те българите ако бяха народ до сега щяха да си изметат къщата от евроатлантически ценности.

ПЪЛЕН СМЕШКО! Какъв тракийски въпрос,какви българо-турски отношения??? Срещата във Варна е за съвсем други проблеми, а не касае връзките между България и Турция! То се вижда какво разбира той от дипломация. И между другото, крайно време е журналистите да не взимат интервюта от такъв тип хора - компетентни по всичко, а в действителност са КРЪГЛА НУЛА!

А за какво ли ще си говорят на четири очи Ердоган и Борисов три часа преди срещата с останалите участници? Може-би ще обсъждат закъснялата пролет и придошлите води на Тунджа? Абе що не мислите преди да пишете? Или въпросът е да се заяждате с президента - единственият политик, който се очертава като достоен патриот?

я кутев да се озъби на путин да направи показно!

Адашът е по-глупав от радев и курнелия на конче !!

Бихте ли ни осведомил, на кого трябва да се зъбим с външната ни политика?

След като нямаме зъби!

Смешно е! Радев е истински генерал и пред никого не сервилничи, за разлика от другия "генерал". Никога не би позволил да го въприемат като посредник, защото е силна личност. А руският патриарх сгреши адреса - кашата я забърка ББ с писмата до несъществуващи по време на РТВ държави, че били ни освободили. Колко пъти го писах досега, обаче има такива, на които много дълго трябва да им се повтаря. Пристрастието замъглява съзнанието им и бягат от истината.

И аз останах с впечатление, че Радев не сервилничи пред никого. А пък Йотова въобще не цепи басма никому!

Явно само истински генерал може да напълни гащите пред един дядка, па макар и от КГБ

България, българската армия, готи от много време няма "истински" генерал - те се раждат и доказват в битките на бойното поле! Виж "свадбени" генерали в България - с кош да ги ринеш! А Борисов благодари не на държавите, а на народите на тези държави - след като сега например нама кюрдса държава, това значи ли, че няма къюрдски народ!! Къде ви намират такива умници - не зная!

и в управлението и в опозицията,нищо добро не ни чака с тия дебилни политици отлево,отдесно,отгоре и отдоле,всичко се е настръшило в името на кражбите

Бащицата на троловете, отново се изцепи! Няма да спра да питам: абе Кутев, абе комуняго, та нали бяхте на власт, та нали видяхме джендърската ви политика. Вие, освен надупване не познавате друг похват!

И Радев е въздух под налягане. Слуга на статуквото.

Ако Тиквата се яви на избори с Генерал Радев, Ганьоте се оттече в канала с 10% геребероолигофрени.

сложно е да се каже и двамата са еднакви грубовати тъпи нескопосани некадърници ще е на фотофиниш май както казва един приятел: вие сте луди хора българите :)) не мога да ви разбера

И двамата? Те са несравними величини. На изборите нямахме избор, защото ни предложиха орел срещу /хайде да го кажа по-мило/ - лястовичка. Ако се явят генерал срещу "генерал", надявам се умните хора да са повече и да направят правилния избор. То се вижда кой каква кауза е избрал.

Г-н Радев - военен пенсионер Кажи с какво конкретно превъзхожда Б.Б. Признат от всички евро.лидери и институции , награждаван и канен... Б. и ГЕРБ са построили 80% от по- строеното през демокрацията ....... Г-н Радев само е цицал от държавата и виж колко е получил пенсионирай кои се.... Анализирай и сравни?!

Коментари - Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев | Днес.dir.bg

Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев

"На срещата с Ердоган трябва да се постави Тракийският въпрос, както и българо-турските отношения.

Обратно в новината

Коментари - Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев | Днес.dir.bg

Коментари

"Убеден съм, че ако това управление беше тогава, ние нямаше да станем член на ЕС", каза още Кутев. Ние станахме член на ЕС ВЪПРЕКИ БСП и Станишев. 2006-2009 нито един усвоен лев по еврофондове!

бива тъпанар бива , ама тоз Кутрев де (((( държи ---- баша ((((

Имате си др. Нинова. Техноимпекс не й се опря, та един Ердоган ли? Тя е толкова видна политичка Псувните си спестих.

Всички са от един дол.

Кутев: Външната ни политика е беззъба, надеждата е в Радев Кутев,външната ни политика от 28 г. насам, представлява правенето на турски,руски и американски "свирки".

РАДЕВ ? НАДЕЖДА? Надежда всяка тука оставете.

Думи на ударник на международното социалистически движение! Герой на социалистическия труд! Многократно преизпълнил ежедневната си трудова норма... Ето такъв работнически колус е др.кутеффф...

Да се чете колОс

пък нещо разбрах...Фалос !

Цяло чудо е, че в България нещата са нормални. След като има идиоти, които гласуват за три доказано терористични организации/защо им казват партии?!/-БСП, ДПС и ВМРО

ти не си вътю, ти си вътрак

Всяка външна политика, която не включва коленичене, плонжове и угодничене на Русия, е беззъба външна политика. Истинската озъбена външна политика включва: Непрекъснати искания санкциите срещу Русия да отпаднат; Повтаряне до безкрай, че демокрацията ни е отнела много; Непрекъснато плюене по ЕС и НАТО; Зъбене срещу лидери на ЕС; Коленичене пред руския патриарх; Непрекъснати опити да се изпокараме със съседите си, най-вече с Турция, а напоследък и с Македония. Те това е истинска озъбена външна политика! Питайте Таско, той ще ви каже същото.

В "десятката" на безродниците комуняги

Таско а Каско !!!

кутев - работил ли си несто - осте повече в предприятие през соца? ние ги лажехме че работим те ни лажеха че ни давит заплати? повечето предприятия бяха на този принцип - да има някаква работа а дали е ефективна-няма значение!

ПРЕДАДОХТЕ НИ!

и този иска да е емператор. обаце, не става, йасно е. да.

Кутев добре се налапа покрай "Софийски имоти", Мони Симеонов- също. И още няколко под егидата на Софиянски. Борисов трябва да бръкне и там,тогава герберите бяха само наблюдатели.

По тихо, че ще чуе цигарения владика , негово КГБ преосвещенство и ще набие канчето на Льотчика.

Малко те е бил възпитате ля в ТВУто, крадливо мъниче!:))))))))))) ....ама видимо---достатъчно са те евали в ДСБ и клона му-"Спартакус"!:)))))))))))))))))))))

КУТЕВ: "... напоследък все повече мощни външни политици се държат с България като второстепенна държава. "Не знам дали причината е външният ни министър или министър-председателят, но си позволяват да ни подценяват. Ние сме държава от най-мощния икономически съюз в света - Европейският, ние сме държава от най-големия военен съюз - НАТО и въпреки това се оказа, че сме безгластни и безпомощни на европейската сцена. Проблемът е какви хора сме си избрали да управляват" "Когато избирахме Радев се съмнявах, че пилот, военен, генерал, има някакви дипломатически отношения, но в момента той ни е единствената надежда по отношение на външната политика. Той единствено има адекватни послания" КУТЕВ ти сам го каза: Причината да ни подценяват е Радев, който вие избрахте

Външната ни политика е беззъба, ама като беше зъбата по времето на БСП - Жан, заплатите бяха по 5 лева днешни пари, а пенсиите по 1 лев! Предпочитам да сме беззъби, ама търбусите да са ни пълни! Ето Путин се зъби, ама заплати и пенсии са наполовина на нашите! При такъв стандарт и зъби не са нужни, няма кво да дъвчеш! Кутев плямпа празни приказки, ама приказки без цифри са народни приказки!

Сега по новата телевизия БСП Комеди ще разкажем играта на сорсоидите!

Червените безродни предатели имат две възможности : ИЛИ В ЗАТВОРА , ИЛИ В РУСИЯ .......

КУТЕВ ТИ СИ ИСТИНСКИ ИД. ОТ !!!!!!

Мачкай Кутев мачкай мачкай мутри мачкай.... и пак Мачкай Кутев мачкай мачкай мутри мачкай.... и пак .....................

Предполагам, че е така! Давещият се (БСП) и за сламка се хваща! А за Радев - да, геройки понесе обидите, които нанесе на България руския поп с възможна двойна употреба ( има такава продукция - може да се използва и за граждански иза военни цели) - духовна и шпионско-политическа.

Руснаците тотално оплюха България, щото Радев и Валери Симеонов поставиха на място оная карикатура, дето се счита Духовен Вожд на Русия! С няколко лафа го издухаха! Руснаците най-много ги е яд, че Радев бил НАТОвски генерал!

Всички червени дебили разчитаме на Льотчика, без него сме за никъде.

Освен ника-----друго искаш ли да ми лапнеш, джендърче?:)))))))))

и на Цецо кауня ама са толкова прости, че и Шенген им бяга и Еврозоната и всичко нормално им бяга и само простотичта по тях ходи. Ама разчитай си де...

на кого смята да се зъби. За да се зъбиш не трябва ли да имаш зъби, а и да имаш - поне що годе на нещо да приличат. Точно заради такива като него, държавата остана без зъби, най-много ако тръгнем да се зъбим - да ни се смеят или да си докараме някоя беля. Стига с тея популистки тъпни - да ходи някъде да си пие хапчетата и да се успокои малко.

Много тъпанари има в българската политика, но този е единица мярка за тъпота! Как един път не каза нещо смислено и умно.

ХАХАХА, тя външната е като вътрешната, и двете на са определят от нас, а за надеждата ... освен да направи още едно коремно и десет лицеви опори, от АВИАТОРчето друго не се очаква!!!

надеждата е в Радев - да не чуе дяволът

Спинозните са се хванали в тоя палячо, като удавник за сламка! Верни на девиза: "Със заучени клишета - пак на власт!"

Ти се дръж за Иван Костовия ХХХ---там ви истината на вас, перекендета !:)))))))

Ето ти заучено клише: Външната политика е продължение на вътрешната. Кажи бе умник на коя успешнавътрешна политика е продължение външната. След Русе болница има чак във Варна. Нама да говоря пък за русенската. Всичко друго умря по пътя - Добрич, Силистра, Шумен, Търговише, Разград - примерно. Няма ги вече. Няма образование - само се харчат пари. МВР не работи, а заплатовзема. Нямаме икономика - или е сива, или е чужда. По нашия закон масово фирми чужди, а и наши докарват печалба 1000 лева при оборот милиони и няма данък. Мутренска държава. Всичко краде. Сива икономика, че чак черна. Държавни сгради се рушат докато се санират частните имоти. Корупция, кражби и евролъжи.

Г-н Кутев, ние като социалисти и леви избиратели не се срамуваме от това, което сме учили едно време кога модерен беше марксизма. Та тогава учехме, че външната политика е продължение на вътрешната. Днес е нещо съвсем друго. Вътрешната политика е пълен провал - демогр. срив, дупки след като 3 мандата пътища правим, държавни сгради се рушат и им текат покривите, а санираме частно, няма армия, полицията не работи, няма живот в селата, няма здраве, няма образование, икономиката бачка на ишлеме за чужденци, а сивата икономика е поне двойно като процент спрямо средното за ЕС и т.н и т.н. Съдебна система, бюрокрация, нищоправене, прехвърляне на топка между институции, корупция. На фона на ПЪЛЕН ПРОВАЛ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА всички успехи във външната са и могат да бъдат само временни, илюзорни, лъжливи и няма как да решат вътрешните проблеми.

Освен всички изброени истини, Кутев каза най-голямата истина------че Бойко Борисов е льохман!!!:)))))))) ...Хекимян спря да диша от ужас!:)))))))

много си активен празноглавецо... ей това се казва лоялно бобе , по важно е да джавкаш...другото няма значение ! Мдаа...

а защо бяхте беззъби,без реч и стон когато руския поп-кагебеец набиваше канчето на вашия президент,а той стоеше като пиле в кълчища и премигваше по"дипломатически".Абе спрете да ръсите глупости,бе ,че вече всекидневно хвърляте камъните по вашите чугунени глави.А първата"дама"на "дипломатичния" ни президент във Израел се изхвърли на официална среща"Аз не пия,ама ще си взема едно бонбонЧЕ".Много дипломатично,както и с панталона на среща с равина на Израел .направо етикеция и дипломация струи от президентското семейство.

Много разбирате! Президентът им бил виновен, че Борисов направи гаф да праща благодарствени телеграми на страни, които не са съществували по време на Руско-турската война. Радев се чуди как деликатно да му замазва гафовете. Да се сбие ли с руския патриарх?

Човекът, пък бил той и Министър председател изпрати благодарствени телеграми до фиткия, украинския, румънския и другите народи участвали в освобождението на България.

Не случайно в САЩ има 7 години за военните след като се пенсионират да НЕ могат да заемат държавни постове. (вкл президент). Ние обаче хващаме един шапкар, слагаме го за президент и гледаме простотии. Сякаш простотиите на Марин не бяха достатъчни, та се наложи да повторим, за да затвърдим!

Оставете и историята. Външната политиката в крайна сметка трябва да води до материален просперитет на населението. Аз съм съгласен, че нашата външна политика е беззъба, но това се дължи на абсурдните приоритети да не поставяме изобщо търговията като някакъв приоритет. Българите като цяло не изискваме от политиците да водат печеливша за нас политика и се водим от някакви минали исторически събития. Почваме да обсъждаме отношения с държава и вместо да гледаме търговското ни салдо ние гледаме история. Гърците са гадни, ама имаме над 700млн. положително салдо с тях - купуват от нас повече отколкото ние от тях. Турция и тя е гадна - ама купуват с 500млн. лв. годишно повече отколкото ние от тях. Китай - пичове отвсякъде над 1млрд. повече ни продават отколкото ние на тях. Вишеградската четворка също са готини, нищо, че с тях имаме над 2,5млрд. дефицит. Реално дефицитът ни в рамките на ЕС е равен на дефицитът ни с вишеградците. И разбира се шампион по това да отказва да купува от нас е Русия с почти 4млрд. лева. Най-големите ни приятели разбира се. Така де, стараят се хората да не забогатяваме за да не се развалим като хора. Та като се научите, че нашите политици трябва да ЗАЩИТАВАТ джобовети ни, ПРЕДИ да си напълнят техните е тогава ми говорете за силна политика. Ние сме си виновни, защото живеем в миналото и не се интересуваме от настоящето.

Пред радев стои въпроса ,къде да заведе деса на екскурзия. Нищо не го интерисува и никакви правомощия няма. България е комунистическа държава,а през т.н.Демокрация,комунистите станаха капиталисти Няма държава България,кой колкото може да грабе,защото до 10г.ще я няма. Това истината и тя е само една-тук оправия няма да има.

Че те българите ако бяха народ до сега щяха да си изметат къщата от евроатлантически ценности.

ПЪЛЕН СМЕШКО! Какъв тракийски въпрос,какви българо-турски отношения??? Срещата във Варна е за съвсем други проблеми, а не касае връзките между България и Турция! То се вижда какво разбира той от дипломация. И между другото, крайно време е журналистите да не взимат интервюта от такъв тип хора - компетентни по всичко, а в действителност са КРЪГЛА НУЛА!

А за какво ли ще си говорят на четири очи Ердоган и Борисов три часа преди срещата с останалите участници? Може-би ще обсъждат закъснялата пролет и придошлите води на Тунджа? Абе що не мислите преди да пишете? Или въпросът е да се заяждате с президента - единственият политик, който се очертава като достоен патриот?

я кутев да се озъби на путин да направи показно!

Адашът е по-глупав от радев и курнелия на конче !!

Бихте ли ни осведомил, на кого трябва да се зъбим с външната ни политика?

След като нямаме зъби!

Смешно е! Радев е истински генерал и пред никого не сервилничи, за разлика от другия "генерал". Никога не би позволил да го въприемат като посредник, защото е силна личност. А руският патриарх сгреши адреса - кашата я забърка ББ с писмата до несъществуващи по време на РТВ държави, че били ни освободили. Колко пъти го писах досега, обаче има такива, на които много дълго трябва да им се повтаря. Пристрастието замъглява съзнанието им и бягат от истината.

И аз останах с впечатление, че Радев не сервилничи пред никого. А пък Йотова въобще не цепи басма никому!

Явно само истински генерал може да напълни гащите пред един дядка, па макар и от КГБ

България, българската армия, готи от много време няма "истински" генерал - те се раждат и доказват в битките на бойното поле! Виж "свадбени" генерали в България - с кош да ги ринеш! А Борисов благодари не на държавите, а на народите на тези държави - след като сега например нама кюрдса държава, това значи ли, че няма къюрдски народ!! Къде ви намират такива умници - не зная!

и в управлението и в опозицията,нищо добро не ни чака с тия дебилни политици отлево,отдесно,отгоре и отдоле,всичко се е настръшило в името на кражбите

Бащицата на троловете, отново се изцепи! Няма да спра да питам: абе Кутев, абе комуняго, та нали бяхте на власт, та нали видяхме джендърската ви политика. Вие, освен надупване не познавате друг похват!

И Радев е въздух под налягане. Слуга на статуквото.

Ако Тиквата се яви на избори с Генерал Радев, Ганьоте се оттече в канала с 10% геребероолигофрени.

сложно е да се каже и двамата са еднакви грубовати тъпи нескопосани некадърници ще е на фотофиниш май както казва един приятел: вие сте луди хора българите :)) не мога да ви разбера

И двамата? Те са несравними величини. На изборите нямахме избор, защото ни предложиха орел срещу /хайде да го кажа по-мило/ - лястовичка. Ако се явят генерал срещу "генерал", надявам се умните хора да са повече и да направят правилния избор. То се вижда кой каква кауза е избрал.

Г-н Радев - военен пенсионер Кажи с какво конкретно превъзхожда Б.Б. Признат от всички евро.лидери и институции , награждаван и канен... Б. и ГЕРБ са построили 80% от по- строеното през демокрацията ....... Г-н Радев само е цицал от държавата и виж колко е получил пенсионирай кои се.... Анализирай и сравни?!