Антон Хекимян: Решението го взех след лична среща с Бойко Борисов преди дни

39-годишният журналист бе категоричен, че няма какво да крие и е получил уверение, че ще може да взима самостоятелно решенията си

Обратно в новината

Коментари - Антон Хекимян: Решението го взех след лична среща с Бойко Борисов преди дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пляс пляс педалите Пляс пляс педалите ФИНАНСИТЕ НАП сега и КМЕТ

Цветан Цветанов: Борисов и Севделина Арнаудова през Хекимян представяха новините . През последните години, много се коментира каква е медийната среда в България. За тези, на които не беше ясно кой диктува и контролира медийната политика в bTV, вече няма въпросителни. Бойко Борисов и Севделина Арнаудова през Хекимян представяха новините и се канеха гости в полза на собствените им интереси, спестяваха се ѝ неудобните въпроси. Поднасянето или спестяването на една или друга информация е само в минус на обществото, а последиците не закъсняват. Липсата на обективна журналистика и свободата на словото са заменени от обслужването на лични и партийни интереси. Това нито е професионално, нито е етично и със сигурност не е здравословно за обществото. Дезинформацията или представянето на такава води до заблуда и манипулация. Много са темите, които могат да се дадат за пример и са отразени само от независимите журналисти, но не и от обществените медии. Замитането под килима на една или друга информация е само във вреда на обществото. Дали всички партийни структури са съгласни с номинацията за кмет на София, както беше оповестено днес? Едва ли! Но стойностните членове и симпатизанти ще могат да изразят своето несъгласие с избор за по-добрите листи и кметове в предстоящия местен вот! Надявам се обществото да прогледне за всичко случващо се в страната ни, да си даде ясна сметка за истините, които се казват и да не се поддава на ежедневните манипулации, на които е подложено. Ние от коалиция „Заедно за силна община“ ще дадем възможност на тези, които наистина искат да работят и да подобрят средата на живот в България да го направят. Цветан Цветанов

Като му, чета заявките на този кандидат се чудя, какви могат да бъдат компетенциите на един кмет /който и да е той/ по отношение образованието!?

Това говори много лошо за Хекимян, да не говорим че нищо не та,бира от градоустройство, Терзиев и той леке, Лилков не става, та да почерпиш Ваня Григорова, тя поне се бори за доходите ни

Без червени и ДС службите

Теоретично ти взимаш решение,но практически,ако ти позволи(Бойко) Само не уважаваш себе си човек би си дал гласа за тоя наивник.

С кандидатурите на Хьумнян и Маслото, некоалиционните партньори дават шанс на опозицията. Ако приемем, че повечето гласуващи са разумни хора, или няма да подкрепят никого или ще гласуват против мазньовците.

Между кандидат кмета и магарето че и в двата случая дали единия или другия баце ти нарежда какво да правиш

Този клоун Хекимян толкова безпристрастен журналист колкото пинокио е жив човек от плът и кръв. Смешник, както и селяндура милиардер Баце Борисов

Решението го взех след среща с мутрата и едно чекмедже от спалнята

ЛГБТ движението прави опит да засили присъствието си в София.

Gugnelid

Антоне, решението не си го взел ти, а са ти го съобщили. И не е имало никаква среща, просто е нямало нужда да си бършат обувките в парцал като тебе - казали са ти и толкова.

Аз да питам, Бойко откъде има телефона на един абсолютно "независим" пишман журналист? Да ви еВем пьЕчката майчина на четвъртата власт.

Боко вкара и този глупак в свирен мач, поне няма да трагедия, защото никой го не взема на сериозно, пък и ще гушне парички . Жабокът Кърмит -кмет. Комедия , като явен комедиант има повече шанс , отколкото ако се вживее насериозно .

Тоя да не е Дудука Бюреков 2?

... явно това е баш мисирката

ББ се предаде и продаде. Защо?... Следва до 1 седмица.

Да, педерастите са много лесни за манипулиране, а дъртата мутра от Банкя това го владее отлично.

Този път вожда ни се осра до уши. Що за швестер избра!

Какво значение има къде ще е мисирка.

Фандъкова поема новините по БТВ

Какво значение има къде ще е мисирка.

Браво на Хекимян Влезе в педалската групичка на надупените ПП,ДБ и журналистчета.Целуна му ръката или задника. Никога не е късно да станеш подлога..

Той и преди си беше...

не спирам да се смея откакто разбрах, че това джудже се кани да се кандидатира за кмет.

Гледай само да не се пръснеш от смях, че хората ще си помислят, че е от завист.

Браво!Елитни Наши момчета от Нашата партия на Нашите хора!Е,защо се трепахме да скандираме Мафията вън пред центарлите на ГЕРБ!А ,преди това вкахме във студа,който не скача е червен!Е,кой е печелившият !

Чехъл

А защо е напуснал работа в БТВ, вместо да излезе в неплатен отпуск? Откъде е сигурен, че ще бъде избран за кмет?

Повече новини - само нови цели!

Хахахахахахахах

и аз решенията ги взимам след среща с шефа....

Втората позиция е доста интелиентен тип. Но ГЕРБ няма аудитория за такъв лидер.

Тонито най-после лъсна! Години наред гледахме по какъв начин провеждаше интервютата с Борисов - със сервилничене, удобни въпроси и зле прикрита пристрастност. Това е лакейство. Не е журналистика. Просто лижеш подметките на силния на деня, после той ти се отблагодарява. Защо, той? Защото бат Бойко ще си има поредния угоден и безпрекословно верен кмет на столицата. Всъщност, Борисов винаги е бил и....кмет на София. Просто човекът си има аватари.....

Хекимянчо,Хекимянчо и ти ли се готвиш да крадеш заедно с отрепките,които ще гласуват за теб?

Никога повече селяни за кмет на София? Видната мисирка и малка швестерка и спермоядка Кикимян няма шанс.

Аз бях пръв, дето ви казах още в Събота, че Кикимян ще е кандидат кмет. Ако се чудите защо Бокю слага Цецка 2, да ви го обясня: Бащицата от Банкя така или иначе губи изборите, който и да предложи. За това се е договорил да сложи Цецка 2 и после да се сглобят в СОС. Даже се презастрахова с изказване, че щял да подкрепя ПиПи и ДеБъ на балотажа! Така за всички ще е идеално, а баницата макари на половина ще е все така калорична и вкусна!

Що болдваш? Да не мислиш, че си по убедителен? Крадците от гроб нямат шанс в София, щом те издигат кандидат. Независимо от кандидата. А хекимянчо е жалък и смешен, както и Боко ТВ.

Боко,крадеца му свършиха българите и издига чужденци. Да беше издигнал поне Сополан Пуси. Щеше да скопи българския лъв еврейчето.

Добре всеки кандидат з аполитик, без значение позиция и ранг - ДА ИМА ПИСМЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ - КАКВО ИСКА ДА НАПРАВИ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИ И АКО НИЩО ОТ ТОВА НЕ СТАНЕ _ КАКВО СЛЕДВА ЗА НЕГО И ПАРТИЙКАТА МУ !!!! Също и ако частинчо не е направил !!!! Всичко да е публично и писмено !!!! Сега са като подгонени плъхове - тичат, скимтят, трошат народни пари и обещават на зелено, ангро. После пак като плъхове се крият ио оправдават!

Посолството е казало: Кмет да е Терзиев ! А това : “По думите му, той разбрал от лидера на ГЕРБ, че партийните структури са издигнали номинацията му за кмет на столицата. Хекимян е получил уверение, че ще може самостоятелно да взима решенията си, обсъдени са екип и стратегия, с които ще се работи София да изглежда още по-добре”. е прах в очите за шарани и примати !

Аман от колорадски бръбари

Ей хора, тоз Хемикян женен ли е изобщо??? Има ли деца ?! Къде е хукнала тая заблудена заралийска овца?

Мисир - кмет :)

Абе не се обяснявай кога и какво си взел бе! Потапяй се и изчезни.

Пустия му Баце, ни журналистка, ни журналист могат да му откажат! Хекимян, що реши, че ставаш за кмет? Ами то и за космонавт си готов!

Фандъкова поема новините по БТВ

Поне Натали Трифонова да бяха сложили, поне да гледаме със спрян звук, този сега пак ще трябва да спирам телевизора........отделно от това обаче постъпката е много звучен шамар по журналистиката у нас, ако изобщо има такава разбира се!!!!!

Тръгнал като сватба. Сега от другата страна.

Всичките журналя се невиждана пикня!!! Свобода на словото няма!! Има само корупция и интереси! Смятайте всички останали напикани журбалистчета по сайтове и медии как са на заплатка я в Герб я в ПП или ДПС.. и каквото им кяжат това пишат!!!! Ебати гаврата с нас хората!

Толкова им се са изчерпали кадрите, та се чудят кой да сложат. На БСП и Възраждане са по авторитетни.

Бареков ли беше, Баджаков ли, същата вмирисана история.

Поредното доказателство, че БТВ е партийната телевизия на ГРОБ и че в България няма независима журналистика и свобода на словото

Е Наталито Трифонова нали е гадже ба Баце Бойко..сега и Тонката за кмет го гласът..бтв са си към мутрите!

Щял г-н Хекимян да оправя образованието. Като кмет на София ... образованието. Т.е. филиалите от Долно Нагорнище на "възвишените" ни университети ще връща в София, а с тях и неприсъстващите студенти, които плащат за дипломи ли. Недоумявам - яко е закъсването с кадрите, но за партиите ни е важно да не допускат хора извън "фамилиите" или хора, които не са опорочени, компрометирани или "облажили" се. Хекимян може и да иам качествата, но след още 20 години. Иначе воя за "журналистиката" му е забавен - та вижте нивото на партийните говорители, слуги по медии, които стават управленци - от Илияна Йотова, през екскурзианта Антон Кутев, ПР-ката на Народен Театър след чантаджийството на Доган, Надежда всяка оставете (знаем всички коя) ... като не става някой и се намърдва или в постелята (по Плевнелийски) или на партийната хранилка. Дайте да си изградим обществото и издигаме истински хора, а не да ни спускат и назначават Барековки.

Ко стана със "София не е учебна кола"?

Хората кмет на София ли ще избират, или кмет на Армения?!

На Ереван, то е очевидно. Подариха победата на Васко Терзиев

Тоя от доста години се беше хванал за палците пред главатаря от Банкя. Беше очевидно.