Коментари - Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео) | Днес.dir.bg

Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео)

"За нас не е нормално да правим безпринципна коалиция", заяви номинираната за премиер. "Разбирам мотивите ви, а и съставянето на кабинет не може да е ангажимент само на една партия", каза Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата политическа гнилост събрана е впрегнала всички сили и средства да оплюва ИТН.Интересно ,след като ГЕРБ са толкова креативни, защо не съставиха правителство и да управляват като малцинство.Това е висш пилотаж в политиката.Е, вярно нямаше как да крадат в космически размери ,но гладни нямаше да бъдат.Нямаше да могат да провеждат антибългарски политики.Мъка.И след като първите ГЕРБ върнаха мандата ,сега са впрегнали политолози,социолози,полит-анализатори,редови лумпени, платени тролове и вся остальная сволочь, да плачат с хрипове защо вторите ,не искат да вземат мандата , а пък ГЕРБ с раздутата от тях администрация ,ще ги саботират с всички средства.

Тошко Африкански с бели гащи дамски. Яко се осраха.

плешив с псевдоним “президенто”. Удряй Корнелия с папката по главата и са се прилючва с този фарс.

Това с Антониета е най веселата част при втория мандатоносител.Какъв номинат ,какво чудо!Какви качества има Стефанова ,та да бъде номенирана за премиер?Тази държава не е цирк бе Славчо.Аз бих искал кой би управлявал БГ като премиер ако бяхте съставили правителство.Момичето не е виновно.Тя може да играе шах,няма две мнение.Но..Слави,стига с тази чалга ,ще обиреш всички версии на стари години.

Ама новите имат само пички Мдаа

Бацето ти няма топки има само пачки и кюлчета

ВЪПРОС : КОГА ГЛУПАВИЯ ЧОВЕК РАЗБИРА ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА НЕЩАТА КОИТО ПРИТЕЖАВА ? ОТГОВОР : САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД КАТО ГИ ЗАГУБИ ЗАВИНАГИ !!!

Ми нема Боко да се върне ,иска да си харчи кюлчетата не да помага на калинките да се размножават .Много правилно ИТН върна мандата

Излъгахме Тъпия Народ се самоуби публично за по-малко от 800 часа.

изигра d2-d4, който ход е началният в т.нар. дамски гамбит, и...разтури фигурите на шахматната дъска. Явно не познава този дебют, водещ до двуостра игра, и изискващ много добри теоретични познания. Възниква обаче въпросът, а той въобще познава ли шахматната игра, създадена за хора с висок интелект и висока психическа устойчивост? И друг въпрос – има ли въобще нужната подготовка, знания, умения (диалогичност, дипломатичност, способност за разумни компромиси), интелект, стабилна психика, добро здраве, за да се впусне в голямата политика? Защото всеки умен политик ползва още първия успех, за да започне да реализира предизборно анонсираните си цели. Защото е казано – по-добре врабче в ръцете, отколкото гълъб в небето. Съвсем сигурно е, че учиндолецът дълго и тъжно ще наблюдава гълъба в небето, но врабчето вече безвъзвратно ще е отлетяло....

Чалгарят си въобразява, че при следващите избори партиите ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ и Обединените патриоти (те сигурно ще поумнеят и ще се обединят!) ще се вместят, ще си поделят по-малко от 120 мандата??? Трябва да си луд или пълен невежа, за да допуснеш това да се случи!!! Т.е. отказът сега да се състави правителство е откровен знак за страх, невъзможност, неподготвеност да се поеме управлението на страната. Защото това не е шоу, в което да се плезиш като орангутан и да ревеш като бивол чалгаризирани възрожденски песни...Народът вече е напълно наясно по въпроса и провалът му на следващите избори е повече от сигурен! А най-вероятно това е и целта....С "тъга" да заключи във Фейсбук (така Негово нисочество общува с раята - избирател): "Много искахме, но не ни позволиха". И...Шат на патката главата.

Ако хората са пешки, чалгаря, Цар а въпросната дама, ЦАРИЦА, нещата са ясни!! Играем играта.Само че УВИ не са.Насреща си имаш, ЖИВИ хора.От всякъде те притискат проблеми които трябва да се решат .

Видяхте ли езика на тялото, как говори и как се подхилква неадекватно домакинята-шахматистка-министър-председател. Това е максимум капацитета им заедно с Ива фъфъ. Тази като застане срещу Ердоган, Путин, Меркел, макрон, Урсула и още други просто ще я смажат като разварени макарони. Толкова.

Но в случая това не е важно,в случая е важно че се придържа към позицията с която започна- да не се събира с компроментирани политици на прехода.Затова заслужава уважение ,който иска да получи боко отново да си го гласува отново. В този смисъл показва че не иска на всяка.цена властта ,а не че се страхува или не може да управлява за разлика от останалите ,които искат да управляват на всяка цена. Това може да не е много умно ,но е честно!

ЦИРКА СВЪРШИ.! БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ЧЕ СТЕ ЕДНА. НУЛА. А БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА В СТУПОР И СЕ ЧУДЯТ КАКВА ПАРТИЯ СТЕ, НЯМА ДОРИ ИКОНОМИЧЕСКА ПРОГРАМА.

20 години не можа да си орави "шоуто", сега държавата щял да оправя...

Лойко готви шпицкоманди очакват се провокации! Предводител е стъки спонсориран от чекмеджетата.

Мутрите от ГРОБ и патериците им от ВМРО, които не влязоха в Парламента, готвят ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Бъдете бдителни и не се поддавайте на провокациите им.

И защо тази жена с всичките си постижения и титли се остави да я употреби Слави.. еднократно?

щот спонсорът й г-н Божков, от Дубай й каза айде мойто момиче, длъжница си ми

с един език човек става за смях, а с пет си става за посмешище момичето на божков мислехме я за шахматистка а какво стана

Дори още при отказване на мандата трите партии на статуквото показаха какво щеше да се случи, след като услужливо и без никой да не им го иска на двете от тях те обещаваха подкрепа на ИТН и протестните партии!!! Да бе да!!! Ще вървим по-бавно, но по-сигурно от разбиване на досегашния модел. Надеждата ми е в младите, които не са заразени от минали рецидиви.

НПО ГЕРБ трябва да се разформирова.

отклонение ще премине..надявам се да няма протести стил тройана ламя и орешарски... ами ББ4 и да си гледаме живот и държавата...

Прeди чacoвe някoлкo грaждaни вoдeни oт ММA биячa Cтaниcлaв Нeдкoв - Cтъки и coбcтвeникa нa caйтa нa ГEРБ ( ПИК) Нeдялкo Нeдялкoв Йoрдaнoв ocнoвaхa Пaтриoтичeн фрoнт . Нa cбиркaтa приcъcтвaхa и ММA биячитe Гeoрги Вaлeнтинoв и Дaниeл Илиeв ( тeзи нa cнимкитe c Бoриcoв прeди някoлкo дни), Юлий Мocкoв , Виктoр Димчeв ( изгoнeния прeди гoдинa oт ДБ), журнaлиcтa и coбcтвeник нa друг финaнcирaн oт Гeрб caйт ( Трибунa) Cтeфaн Тaшeв, прeдceдaтeлят нa движeниe в пoдкрeпa нa ГEРБ " Хaн Кубрaт" Вeceлин Кocтoв и други. Тe зaявихa : " Гoтoви cмe нa вcичкo , прoтecтни и твърди дeйcтвия и уличeн нaтиcк cрeщу пoдмянaтa". Тeзи дни cпoрeд Нeдялкoв щe ce oпитaт дa привлeкaт идeйни cъмишлeници и нaй вeчe oт Държaвнитe и oбщинcки aдминиcтрaции чийтo дoхoди ca зacтрaшeни при упрaвлeниe в кoeтo нe учacтвa ГEРБ .Кoнкрeтнитe " твърди и бeзкoмпрoмиcни " дeйcтвия нa нoвaтa грaждaнcкa cтруктурa щe бъдaт oбявeни в нaй cкoрo врeмe.

такива наивници как сте ?

и Мат. В шаха с това играта свършва. В политиката започва.

На Борисов все някой му пречи.Първо беше Станишев,за всичко Станишев беше виновен.Отиде си Станишев ,но се видя ,че Борисов е good for nothing .Добре ,че дойде Орешарски за 11-12 месеца и той стана за всичко виновен вече 7 години.Той беше виновен за всички предишни провали на Борисов ,както и за всички следващи

Това, което Борисов построи за десет години, следващите не могат да го боядисат за двадесет.

ТОЙ ПОСТРОИ, НО ТИ ЩЕ ПЛАЩАШ МАСРАФА МУ. ДОСТА ДЪЛГ НАВЪРТЯ БОКО - - НАД 25 МИЛИАРДА В ЛЕВА ЗА 10г УПРАВЛЕНИЕ. ТИ СЕГА РЕШИ КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА - ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ И ТО С ЛИХВИТЕ, ПРИ ЛИПСА НА ПРОИЗВОДСТВО. УСПЕХ!!.

Браво бе Славчо ! Каква я мислихме ,какви ги изядохме .Ашколсун .

Кой бяга от 50 кинта .Избори до дупка .Чаветата нали треба да ядат .

Гласувайки за ИТН,вие гласувахге за чалгата,за циничните скечове,за посредствеността и за подигравките с хората в ефира на шоуто му.30 години вие друго от тия не сте видели,логично и това получихте.

На следвашите избори за чалгарски проститутки не гласувам -казах .

Най малко 700 герберски трола изброих до тук в коментарите. Отвратителни и долни ГЕРБ ерски тролове надничари , пишещи за жълти стотинки

Конструкцията на коментара им е елементарна: "Ах как се преебах като гласувах за ИТН!" С един поглед върху коментарите и конструкцийката прозира... И минусчета на всякъде да не би някой да покаже различно мнение! Просто жалка картинка! Те на ГЕРБ каквато им е членската маса такива са им и троловете!

Най-малко - лъжеш много, 800 коментара - 700 трола. Даже не си наясно как десйтват троловете, но иначе ги броиш. За Славчо гласува, признай си? На такива кухавели разчита той. Добре, че зад граница са доста такива.

Тези, които предлагат неограничени изборни секции в чужбина дефакто играят за ДПС. Не бива да се допуска.

Виждам че ГЕРБ са включили всички тролове в действие !!! Жалка картинка....

Тролове ....ама употребени .

По-добре трол, отколкото жалък гном.

Как ми го наби яко ЧАЛГАРЯ .Ама като съм си куха лейка .Да си хабя времето да вися с часове да гласувам.Мъжко дупе се мандръса веднъж 2 пъти нееее.

Тая явно знае на 5 езика що значи БУШОН, ами няма такава държава Верно..

За това бъдеще ли гласува?

Слави Трифонов изпълни успешно мисията си. Хората разбраха, че новите партии не могат да свършат нищо, затова на предсрочните парламентарни избори ще гласуват за сигурността в лицето на ПП ГЕРБ!

Следващите избори ще гласувам за теб ама на куково лято Учиндолски селянин .Старите са казали като не можеш да ядеш едни говна не ги разбърквай за да не миришат.

Сега "употребена" ли си? Само малко, нали! Мисли се преди да се отиде до урната, а не след това.

Употребена не .....имам чувството че са ме дъвкали ,....дъвкали и са ме изплюли .

и 78 стинки са ти много .

"Не народ а мърша" Казал го е един велик човек.Измамени гугутки мамини .Шарани .Видяхте ли колко ви струва Учиндолския ЧАРГАР ?

Сус , бре! Слави го играе комбина с Бонко, ти го лаещ! Сопри се!

Верно са комбина. Ама струваше ли си толкова негативи да понесе?! Па може и да си е струвало....

„Ние като нация с богата и разнообразна история не сме способни да извлечем поуки от миналото. Днес само някои от младите поколения четят за нашето минало недавно и сигурно си казват: „слава богу, че не ни се е случило на нас“. Напълно естествено е, че всички хора не могат да споделят едно и също мнение за всеки факт или събитие, но те все някак същите тези хора трябва да се разбират помежду си – без значение от каква генерация са; от каква националност са или на каква религия или изповедание принадлежат

Учиндолски цървул .Излъга ни.Мажоритарен вот -нанай .120 депутата -нанай.Субсидия 1 лев -нанай .Ако целта ти е била служебен кабинет ,уцели десятката .Ама след 2 месеца още 70 милиона от джоба ни ....и този път ще си гласувам ЗА БАТ-БОЙКО .И с него зле ама по-малкото зло .Хайде ЧАЛГАРИНО ,ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ПРОСТОТИИТЕ СИ .ГЛЕДАЙ СИ ЧАЛГАРСКОТО ПРЕДАВАНЕ ,ПРАВИ СЕ НА ПАЛЯЧО .....НАЙ ТИ ХОДИ .....ДИВ СЕЛЯНИН .

Да внимава щото като предложи правителство ще го гласуват:)))

Нямам нищо против дамата, НО човек който цял живот са го менажирали и единствено умее да играе превъзходно шах, считате ли, че има нужните умения да управлява държава?! Давам пример: синът ми има икономическо- финансовао образование работи в банка, управлява екип за корпоративно банкиране, говори 3 езика, знае чудесно що е то баланс и приход/ разход, а и играе отлично шах, как е става ли? Всъщност като се замисля, става повече от дамата има повече опит в менажиране на екипи, от години носи самостоятелно отговорност и взима законосъобразни решения в живота си....! И въпреки това считам, че за политиката трябват едни други качества: да си космополитен, да си визионер, да си последователен, отговорен, работохолик, самоотвержен родолюбец, човеколюбец, малко хитър, малко прост, флексабилен и т.н Та в тая връзка, тая дама я вждам само като лице изглеждащо добре на снимка и до там !Политик е професия и призвание, в България е пълно фиаско, пълно!

ЕГАТИ И БОКЛУКА ИЗЛЕЗЕ ТОЯ ....ЧАЛГАР ....ДА ВИСЯ 3 ЧАСА В ЛОНДОН ....ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ....СТРАХЛИВЕЦ ,ИМАШ ПОДКРЕПАТА ....КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАШ ....240 ЧАЛГАРЯ В ПАРЛАМЕНТА ....МУХЛЬО НЕЩАСТЕН .

Сега "употребена" ли си? Само малко, нали! Мисли се преди да се отиде до урната, а не след това.

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на бОрисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

Радев най накрая се ухили.

Дори Славчо се изненада, колко е прост народа.

Ще си остане тъпи и малумни въшки дано са като няма кво да ядете Турци да мрете и другия път пак за Славчо нещастници

Няма еуропско будеще за майка Македонийа, а?

Коментари - Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео) | Днес.dir.bg

Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео)

"За нас не е нормално да правим безпринципна коалиция", заяви номинираната за премиер. "Разбирам мотивите ви, а и съставянето на кабинет не може да е ангажимент само на една партия", каза Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Антоанета Стефанова върна на президента мандата на "Има такъв народ" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата политическа гнилост събрана е впрегнала всички сили и средства да оплюва ИТН.Интересно ,след като ГЕРБ са толкова креативни, защо не съставиха правителство и да управляват като малцинство.Това е висш пилотаж в политиката.Е, вярно нямаше как да крадат в космически размери ,но гладни нямаше да бъдат.Нямаше да могат да провеждат антибългарски политики.Мъка.И след като първите ГЕРБ върнаха мандата ,сега са впрегнали политолози,социолози,полит-анализатори,редови лумпени, платени тролове и вся остальная сволочь, да плачат с хрипове защо вторите ,не искат да вземат мандата , а пък ГЕРБ с раздутата от тях администрация ,ще ги саботират с всички средства.

Тошко Африкански с бели гащи дамски. Яко се осраха.

плешив с псевдоним “президенто”. Удряй Корнелия с папката по главата и са се прилючва с този фарс.

Това с Антониета е най веселата част при втория мандатоносител.Какъв номинат ,какво чудо!Какви качества има Стефанова ,та да бъде номенирана за премиер?Тази държава не е цирк бе Славчо.Аз бих искал кой би управлявал БГ като премиер ако бяхте съставили правителство.Момичето не е виновно.Тя може да играе шах,няма две мнение.Но..Слави,стига с тази чалга ,ще обиреш всички версии на стари години.

Ама новите имат само пички Мдаа

Бацето ти няма топки има само пачки и кюлчета

ВЪПРОС : КОГА ГЛУПАВИЯ ЧОВЕК РАЗБИРА ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА НЕЩАТА КОИТО ПРИТЕЖАВА ? ОТГОВОР : САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД КАТО ГИ ЗАГУБИ ЗАВИНАГИ !!!

Ми нема Боко да се върне ,иска да си харчи кюлчетата не да помага на калинките да се размножават .Много правилно ИТН върна мандата

Излъгахме Тъпия Народ се самоуби публично за по-малко от 800 часа.

изигра d2-d4, който ход е началният в т.нар. дамски гамбит, и...разтури фигурите на шахматната дъска. Явно не познава този дебют, водещ до двуостра игра, и изискващ много добри теоретични познания. Възниква обаче въпросът, а той въобще познава ли шахматната игра, създадена за хора с висок интелект и висока психическа устойчивост? И друг въпрос – има ли въобще нужната подготовка, знания, умения (диалогичност, дипломатичност, способност за разумни компромиси), интелект, стабилна психика, добро здраве, за да се впусне в голямата политика? Защото всеки умен политик ползва още първия успех, за да започне да реализира предизборно анонсираните си цели. Защото е казано – по-добре врабче в ръцете, отколкото гълъб в небето. Съвсем сигурно е, че учиндолецът дълго и тъжно ще наблюдава гълъба в небето, но врабчето вече безвъзвратно ще е отлетяло....

Чалгарят си въобразява, че при следващите избори партиите ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ и Обединените патриоти (те сигурно ще поумнеят и ще се обединят!) ще се вместят, ще си поделят по-малко от 120 мандата??? Трябва да си луд или пълен невежа, за да допуснеш това да се случи!!! Т.е. отказът сега да се състави правителство е откровен знак за страх, невъзможност, неподготвеност да се поеме управлението на страната. Защото това не е шоу, в което да се плезиш като орангутан и да ревеш като бивол чалгаризирани възрожденски песни...Народът вече е напълно наясно по въпроса и провалът му на следващите избори е повече от сигурен! А най-вероятно това е и целта....С "тъга" да заключи във Фейсбук (така Негово нисочество общува с раята - избирател): "Много искахме, но не ни позволиха". И...Шат на патката главата.

Ако хората са пешки, чалгаря, Цар а въпросната дама, ЦАРИЦА, нещата са ясни!! Играем играта.Само че УВИ не са.Насреща си имаш, ЖИВИ хора.От всякъде те притискат проблеми които трябва да се решат .

Видяхте ли езика на тялото, как говори и как се подхилква неадекватно домакинята-шахматистка-министър-председател. Това е максимум капацитета им заедно с Ива фъфъ. Тази като застане срещу Ердоган, Путин, Меркел, макрон, Урсула и още други просто ще я смажат като разварени макарони. Толкова.

Но в случая това не е важно,в случая е важно че се придържа към позицията с която започна- да не се събира с компроментирани политици на прехода.Затова заслужава уважение ,който иска да получи боко отново да си го гласува отново. В този смисъл показва че не иска на всяка.цена властта ,а не че се страхува или не може да управлява за разлика от останалите ,които искат да управляват на всяка цена. Това може да не е много умно ,но е честно!

ЦИРКА СВЪРШИ.! БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ЧЕ СТЕ ЕДНА. НУЛА. А БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА В СТУПОР И СЕ ЧУДЯТ КАКВА ПАРТИЯ СТЕ, НЯМА ДОРИ ИКОНОМИЧЕСКА ПРОГРАМА.

20 години не можа да си орави "шоуто", сега държавата щял да оправя...

Лойко готви шпицкоманди очакват се провокации! Предводител е стъки спонсориран от чекмеджетата.

Мутрите от ГРОБ и патериците им от ВМРО, които не влязоха в Парламента, готвят ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Бъдете бдителни и не се поддавайте на провокациите им.

И защо тази жена с всичките си постижения и титли се остави да я употреби Слави.. еднократно?

щот спонсорът й г-н Божков, от Дубай й каза айде мойто момиче, длъжница си ми

с един език човек става за смях, а с пет си става за посмешище момичето на божков мислехме я за шахматистка а какво стана

Дори още при отказване на мандата трите партии на статуквото показаха какво щеше да се случи, след като услужливо и без никой да не им го иска на двете от тях те обещаваха подкрепа на ИТН и протестните партии!!! Да бе да!!! Ще вървим по-бавно, но по-сигурно от разбиване на досегашния модел. Надеждата ми е в младите, които не са заразени от минали рецидиви.

НПО ГЕРБ трябва да се разформирова.

отклонение ще премине..надявам се да няма протести стил тройана ламя и орешарски... ами ББ4 и да си гледаме живот и държавата...

Прeди чacoвe някoлкo грaждaни вoдeни oт ММA биячa Cтaниcлaв Нeдкoв - Cтъки и coбcтвeникa нa caйтa нa ГEРБ ( ПИК) Нeдялкo Нeдялкoв Йoрдaнoв ocнoвaхa Пaтриoтичeн фрoнт . Нa cбиркaтa приcъcтвaхa и ММA биячитe Гeoрги Вaлeнтинoв и Дaниeл Илиeв ( тeзи нa cнимкитe c Бoриcoв прeди някoлкo дни), Юлий Мocкoв , Виктoр Димчeв ( изгoнeния прeди гoдинa oт ДБ), журнaлиcтa и coбcтвeник нa друг финaнcирaн oт Гeрб caйт ( Трибунa) Cтeфaн Тaшeв, прeдceдaтeлят нa движeниe в пoдкрeпa нa ГEРБ " Хaн Кубрaт" Вeceлин Кocтoв и други. Тe зaявихa : " Гoтoви cмe нa вcичкo , прoтecтни и твърди дeйcтвия и уличeн нaтиcк cрeщу пoдмянaтa". Тeзи дни cпoрeд Нeдялкoв щe ce oпитaт дa привлeкaт идeйни cъмишлeници и нaй вeчe oт Държaвнитe и oбщинcки aдминиcтрaции чийтo дoхoди ca зacтрaшeни при упрaвлeниe в кoeтo нe учacтвa ГEРБ .Кoнкрeтнитe " твърди и бeзкoмпрoмиcни " дeйcтвия нa нoвaтa грaждaнcкa cтруктурa щe бъдaт oбявeни в нaй cкoрo врeмe.

такива наивници как сте ?

и Мат. В шаха с това играта свършва. В политиката започва.

На Борисов все някой му пречи.Първо беше Станишев,за всичко Станишев беше виновен.Отиде си Станишев ,но се видя ,че Борисов е good for nothing .Добре ,че дойде Орешарски за 11-12 месеца и той стана за всичко виновен вече 7 години.Той беше виновен за всички предишни провали на Борисов ,както и за всички следващи

Това, което Борисов построи за десет години, следващите не могат да го боядисат за двадесет.

ТОЙ ПОСТРОИ, НО ТИ ЩЕ ПЛАЩАШ МАСРАФА МУ. ДОСТА ДЪЛГ НАВЪРТЯ БОКО - - НАД 25 МИЛИАРДА В ЛЕВА ЗА 10г УПРАВЛЕНИЕ. ТИ СЕГА РЕШИ КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА - ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ И ТО С ЛИХВИТЕ, ПРИ ЛИПСА НА ПРОИЗВОДСТВО. УСПЕХ!!.

Браво бе Славчо ! Каква я мислихме ,какви ги изядохме .Ашколсун .

Кой бяга от 50 кинта .Избори до дупка .Чаветата нали треба да ядат .

Гласувайки за ИТН,вие гласувахге за чалгата,за циничните скечове,за посредствеността и за подигравките с хората в ефира на шоуто му.30 години вие друго от тия не сте видели,логично и това получихте.

На следвашите избори за чалгарски проститутки не гласувам -казах .

Най малко 700 герберски трола изброих до тук в коментарите. Отвратителни и долни ГЕРБ ерски тролове надничари , пишещи за жълти стотинки

Конструкцията на коментара им е елементарна: "Ах как се преебах като гласувах за ИТН!" С един поглед върху коментарите и конструкцийката прозира... И минусчета на всякъде да не би някой да покаже различно мнение! Просто жалка картинка! Те на ГЕРБ каквато им е членската маса такива са им и троловете!

Най-малко - лъжеш много, 800 коментара - 700 трола. Даже не си наясно как десйтват троловете, но иначе ги броиш. За Славчо гласува, признай си? На такива кухавели разчита той. Добре, че зад граница са доста такива.

Тези, които предлагат неограничени изборни секции в чужбина дефакто играят за ДПС. Не бива да се допуска.

Виждам че ГЕРБ са включили всички тролове в действие !!! Жалка картинка....

Тролове ....ама употребени .

По-добре трол, отколкото жалък гном.

Как ми го наби яко ЧАЛГАРЯ .Ама като съм си куха лейка .Да си хабя времето да вися с часове да гласувам.Мъжко дупе се мандръса веднъж 2 пъти нееее.

Тая явно знае на 5 езика що значи БУШОН, ами няма такава държава Верно..

За това бъдеще ли гласува?

Слави Трифонов изпълни успешно мисията си. Хората разбраха, че новите партии не могат да свършат нищо, затова на предсрочните парламентарни избори ще гласуват за сигурността в лицето на ПП ГЕРБ!

Следващите избори ще гласувам за теб ама на куково лято Учиндолски селянин .Старите са казали като не можеш да ядеш едни говна не ги разбърквай за да не миришат.

Сега "употребена" ли си? Само малко, нали! Мисли се преди да се отиде до урната, а не след това.

Употребена не .....имам чувството че са ме дъвкали ,....дъвкали и са ме изплюли .

и 78 стинки са ти много .

"Не народ а мърша" Казал го е един велик човек.Измамени гугутки мамини .Шарани .Видяхте ли колко ви струва Учиндолския ЧАРГАР ?

Сус , бре! Слави го играе комбина с Бонко, ти го лаещ! Сопри се!

Верно са комбина. Ама струваше ли си толкова негативи да понесе?! Па може и да си е струвало....

„Ние като нация с богата и разнообразна история не сме способни да извлечем поуки от миналото. Днес само някои от младите поколения четят за нашето минало недавно и сигурно си казват: „слава богу, че не ни се е случило на нас“. Напълно естествено е, че всички хора не могат да споделят едно и също мнение за всеки факт или събитие, но те все някак същите тези хора трябва да се разбират помежду си – без значение от каква генерация са; от каква националност са или на каква религия или изповедание принадлежат

Учиндолски цървул .Излъга ни.Мажоритарен вот -нанай .120 депутата -нанай.Субсидия 1 лев -нанай .Ако целта ти е била служебен кабинет ,уцели десятката .Ама след 2 месеца още 70 милиона от джоба ни ....и този път ще си гласувам ЗА БАТ-БОЙКО .И с него зле ама по-малкото зло .Хайде ЧАЛГАРИНО ,ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ПРОСТОТИИТЕ СИ .ГЛЕДАЙ СИ ЧАЛГАРСКОТО ПРЕДАВАНЕ ,ПРАВИ СЕ НА ПАЛЯЧО .....НАЙ ТИ ХОДИ .....ДИВ СЕЛЯНИН .

Да внимава щото като предложи правителство ще го гласуват:)))

Нямам нищо против дамата, НО човек който цял живот са го менажирали и единствено умее да играе превъзходно шах, считате ли, че има нужните умения да управлява държава?! Давам пример: синът ми има икономическо- финансовао образование работи в банка, управлява екип за корпоративно банкиране, говори 3 езика, знае чудесно що е то баланс и приход/ разход, а и играе отлично шах, как е става ли? Всъщност като се замисля, става повече от дамата има повече опит в менажиране на екипи, от години носи самостоятелно отговорност и взима законосъобразни решения в живота си....! И въпреки това считам, че за политиката трябват едни други качества: да си космополитен, да си визионер, да си последователен, отговорен, работохолик, самоотвержен родолюбец, човеколюбец, малко хитър, малко прост, флексабилен и т.н Та в тая връзка, тая дама я вждам само като лице изглеждащо добре на снимка и до там !Политик е професия и призвание, в България е пълно фиаско, пълно!

ЕГАТИ И БОКЛУКА ИЗЛЕЗЕ ТОЯ ....ЧАЛГАР ....ДА ВИСЯ 3 ЧАСА В ЛОНДОН ....ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ....СТРАХЛИВЕЦ ,ИМАШ ПОДКРЕПАТА ....КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАШ ....240 ЧАЛГАРЯ В ПАРЛАМЕНТА ....МУХЛЬО НЕЩАСТЕН .

Сега "употребена" ли си? Само малко, нали! Мисли се преди да се отиде до урната, а не след това.

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на бОрисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

Радев най накрая се ухили.

Дори Славчо се изненада, колко е прост народа.

Ще си остане тъпи и малумни въшки дано са като няма кво да ядете Турци да мрете и другия път пак за Славчо нещастници

Няма еуропско будеще за майка Македонийа, а?