Овчаров отрече да е ”пипал” договори с ”Мариците”

Депутатът от Коалиция за България Румен Овчаров заяви на пресконференция в парламента, че няма нищо общо с договорите за ТЕЦ “Марица Изток“ 1 и 3.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров отрече да е ”пипал” договори с ”Мариците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще повярвам на тази политическа партия,която вкара този изрод в затвора.ДО ЖИВОТ.

червено леке искам да се капичне от зъбобол-ама след една седмица в мъки и агония...умри изрод! ..да ама не тия се палят ама тоя гад остава......

Този е за затвора ДИРЕКТНО! пред очите ми са минавали куфарчета КЕШ за него!!! Отвратен съм от цялата политическа олигархия и схемите им!!!

Овчаров, твоето време дойде,целия народ те иска в затвора до края на дните ти!!! Искаме осъдени политици и ти трябва да си един от тях,корумпирана мутро!!!

Всеки, който е слагал подпис под документи с които заробва българския данакъплатец е редно да бъде съден и вкаран в затвора. Но всеки по реда си е получил комисионните, и затова никой никого не закача. Костов и Овчаров в затвора по най-бързия начин.

Излиза, че Добрев е прав, че бъдещите ни плащания за ток са заложени от Овчаров.

С КОГО Е Р.ОВЧ. 1.С АМЕРИКАНЦИТЕ 2.С РУСНАЦИТЕ 3.С ПАРИТЕ

Не само р.овч, ами всички които слагад подписи се интересуват единствено и само от парите. Няма геополитика, няма държавни интереси. Паричките са най-важните са тези лакомници. То не, че за нас не са важни, но ние си ги изкарваме честно, че и данъци плащаме върху тях.

ПИПАЛ СИ! НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМА ПАРИ ПИПАШ И ОЩЕ БЪРКАШ С ДВЕ РЪЦЕ В КАЦАТА С МЕДА!ЗАРАДИ ТЕБ И ПОДОБНИТЕ ТИ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!

Р. Овч. нямал нищо общо с "Мариците", а с енергийната мафия - има ли нещо общо.

Овчаров не беше ли с руснаците.. хептем се побърках.. май най-големите проблем сме си ние българите..

Р. Овч. Калитко пак замазва лайнята, че отново засмърдя. А джобчето му не е никак плитко, само от тези 14 млрд. откраднати левове е прибрал не малка част. Както казваше един герой в "Дзифт" - 3 тона фекална маса - колкото по-големи лайната толкова по-малка щетата. Моралната де, не материалната.

Американците се учат от нас и изградената система за социално манипулиране на КДС. Те 45 г. шумкарите само с това са се занимавали - нищо друго. От КДС могат да се учат комсомолските служби из цял свят.

Като чета коментарите тук ми се струва, че този крадлив другар ще се покрие някъде...или ще го покрият. но от друга страна те срама нямат.може спокойно и нагло да продъзлжи да ни учи от малкия екран колко е велика "стогодишната" и колко са социални те..голям смях

деер

Всеки размахва , а ние будалите им плащаме масрафа!!! Всичко в интернет веднага!!!!!! После коментирайте!

Споко братушките скоро ще го пратят при идейния другар Луканов

Р.Овчаров е умен, хитър, безкомпромисен - при постигането на целите си, корумпиран и нагъл русофил. Поставям го на второ място по значимост / от кадрите на БСП /, след Луканов. Овчаров, винаги ще бъде под нечия протекция.Разбираемо е, защо! "Пипал" е на много места - особено в енергетиката. Е! Казват, че на този свят, всичко - рано или късно - се връща! Надявам се, един ден и него да го "пипнат"...

деер

Кой продаде нефтохим? Ние най-качественият дизел и бензин ли караме или случайно пропан-бутан??? Няма Русофили или русофоби, а има паричкофили!!

Г-н Овчаров,раздавай милионите-иначе те чака ЦСЗ.Сега разбрах защо не сваляш усмивка-ще платиш,можейки-свободата си.

Кой ще ми каже къде живее Овчаров, колко вили има и какви капитали. Дайте факти и стига лъжете. Той застава с името си, а вие се криете. Излезте на светло. Дори един свестен прякор не можете да измислите.

Този,който ме гледа от снимката с пренебрежителния си поглед не е човек!А иначе за твое сведение и всеобща радост е успял да си купи апартамент в Лондон и малък мезонет във Виена.Комшийка му е състрадателната за майките,пенсионерите и българския беден народ ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА.

Има палат в с.Саранци иди и го виж.А там не живее.

да бе застава с името си..ама току що го гледах по тв как пелтечии и се чуди какво да излъже..с подкрепата на двама "другари":)))

Нищо не и пипал, само си си държал джоба отворен, и то широко! Нали един мъж до 50 години трябва да се е стабилизирал икономически. Е, изпълнил си тазо точка. Сега дано отидеш да ги харчиш там, където има само лавка...

Прав е пипал ги е Станишев.После само е участвал в деленето.

РОВЧ трябва да дава пресконференции само на свижданията /в затвора/!

е..... остава да каже, че е пипал.... просто се е спотаил и.... чака - 12 май - тогава ще си навири главата ......

В съда лъжливо овчарче в съда!!Там ще говориш!!А по хубаво от затвора!!

Хайде обесете го и бъдете щасливи. Стига с тези лъжи. Доста го подценявате. Той не отрича, че е социалист, а вие сте БОЛШЕВИКИ. И то типични. Не давате право на хората да бъдат такива, акквито сами избират.

И ти ли си от кошера?Меда Ви свършва и се разжужахте злобно.Това е много добре,защото нещо ,най-после Ви изплаши.Браво Бойко! Да им покажем и ние правия път.

Тоя изрод добър ден да каже, погледнете къде е слънцето, не му вярвайте!

Р. Овч.: "Невинная я! Он сам пришел!" Класика!

А бе какво значи това - ако НЕК по някаква причина не плати като посредник тока на двата ТЕЦ-а, то електроразпределителните дружества трябва вместо на НЕК да го платят тока (а не преноса)директно на тях. Ето това, какво толкова се смърди не мога да разбера. Още повече, че сега като са 100% частни, то това е по-скоро пожелателно.

Тъпите и прости ГЕРБави калинки изобщо не могат да се сравняват с ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ТИТАН(на КРАЖБИТЕ) Р. Овч... Той ги превъзхожда във всяко едно отношение! Най-много ги превъзхожда в ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА, в тази дисциплина този вундеркинд е недостижим РЕПУБЛИКАНСКИ И СВЕТОВЕН ШАМПИОН! Може би му съперничат само РУСКИТЕ КРАДЦИ, постигнали неземни висоти в тази дисциплина - ДА ОБЕРЕШ НАРОДА СИ!!!

ия1ч6, мога ли да ти задам един въпрос? да нямаш раздвоение на личността? веднъв си за герб, веднъв си против... доказателство: ия1ч6 ( регистриран ) 12.0з.201з 1ш:58 Полека лека руските ОЛИГАРСИ и техните слуги в България, КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ от БСП-то, са на път да отблъснат от Русия и най-големите й симпатизиранти! С башибозушкия ГРАБЕЖ, на който подложиха България с т.нар. енергийни проекти и газови зависимости! ГЕРБ, спирайки двете ПРЕДАТЕЛСТВА - нефтопровода и БеляНЕ, завоюваха моя глас окончателно и безспорно!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хем ти спечелили гласа, хем тъпи и прости били

krassikat@

Известно ли ти е, дете на джунглата, понятието сарказъм?

Овчо защо не кажеш нещо за анекса към договора-малко подробности разбойнико?

Гарантирам за Р.Овч. Той не пипа, само взема.

Р. Овч. НИКОГА не си е играл на дребно! Когато КРАДЕ, той КРАДЕ НА ЕДРО, С ПЪТИ, СТОТИЦИ ПРОЦЕНТИ! Да не е някаква неграмотна калинка, та ще се чуди КАК ДА ОТКРАДНЕ! Той НИКОГА не е имал проблеми с КРАЖБИТЕ! Винаги се е справял ПЕРФЕКТНО, като високообразован ерудит, а не някаква герберска калинка...

че е бил много посредствен студент и едва е завършил.

А да припомням ли КАК Р.Овч., Любен Корнезов и Рамадан Аталай СГРЕШИХА закона за ВЕИ и вместо за 12 години ни натресоха преференциите за цели 25 години! 25 години ДА ИМ ИЗКУПУВАМЕ тока по 80 ст., когато цената на дребно тогава беше 15 ст.!!!

И никаква вина не почувстваха. Не казаха едно извинявайте на народа. Безнаказани хайдуци

Публична тайна е че всички досегашни управници са крали.При това много.Не ви ли прави впечатление че никой на никого не търси отговорност.Защото когато въпроса опре да кражби и пари всички изведнаж стават от една партия.Тая история с фотоволтаиците е перфектна форма на законна кражба.Знае се и тук кой е виновният.Дилянчо може и да е дилетант министър но определено не е бандит като тоя на снимката.Но пък и каква е ползата от това след като човека който го командва е бандит.В същото време ние си играем на интелекти по интернет а би трябвало да се стреля.Но тоя път не с тапешник.Та изведнаж се сетих - ние май забравихме че много искахме да се започне следствие на биячите на Октай.Тука има една куха лейка но изглежда че всички сме такива.

"...Та изведнаж се сетих - ние май забравихме че много искахме да се започне следствие на биячите на Октай...." Аз НЕ ЗАБРАВЯМ ПОГАЗВАНЕТО НА ОСНОВНИ НАКАЗАТЕЛНО ПРАВНИ ПРИНЦИПИ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПРАВО!" - "шарено котле ( нерегистриран ) 12.03.2013 16:33 Притеснява ме само факта, че ръководител на екипа е кокинов/нарочно с малка буква/..."Цацаров разпореди допълнителна проверка в енергетиката - дир.бг

Бре-е-ей, по чие време излезе ЦЯЛАТА ТАЯ ПОМИЯ бе, хюмне? Да не си в будна кома? Кога ДРУГ ПЪТ всичко е излизало наяве??? Единствената ми забележка е, че всичко това трябваше да се огласи есента на 2009 г. Но и сега, предизборно, нямам против... Подозирам, че Борисов и понятие си е нямал с какви уникални КРАДЦИ си има работа...

Р.Овч. е баш боса на енергиината мафия и отдавна трябваше да е зад решетките!!!Цацаров-действай по-бързо и да влиза на топло където му е мястото!!!Има и още много от БСП за затвора,но трябва първо да се отсече главата на ламята,а после и другите!

Започнаха да си "изказват" мизериите всички политици.В опитите си да се защитят, сега ще си кажат всичко, което са правили във вреда на бг. граждани и в защита на собственият си материален интерес.Лъжите на политиците много бързо се установяват с преглед на документите. Тези документи касаят твърде сериозни сделки, за да се унищожат или скрият - прокуратурата ВИНАГИ може да ги поиска от другата страна, която е подписала договорите, и пак да се установи обективната истина.

А ГЕРБавите защо извадиха всичко това, а не го покриха, както правеха всички други КРАДЦИ през последните 23 години?

Абе той един друг ги извади и то една седмица преди на Дилянчо да му дойде музата или заповедта.

Боже!Пази България от празнодумците,които пълнят форумите.Чудна работа как във всеки един момент разбират от всички проблеми и,разбира се,дават "компетентни мнения"А платените писачи най си личат.Жалка работа

Твоя коментар най-много прилича на спам от платен писач. Възмущението на хората, излято по-долу е справедливо!

Тоя /Р.Обч./ е най-голямото менте. Ама тук не става дума за атомна енергия, за газови трасета ... така че сигурно казва истината за тецовете. На това отгоре са хамерикански... виж ако бяха руски ооо тогава да Овчаров щеше да е на първа линия. Тука Делянчо се оака...

'Овчаров отрече да е пипал договори с Мариците' - намерил е начин да се облаже без да ги пипа/(се цапа). На това се казва майсторлък.

Де го чукаш , де се пука. Къде е Р.Овч., къде са Калинките ?

Какво общо има БСП със "партизанското"движение и всичко случващо се в България!Това е "магията" на опята за справедливост на който са носители/без скрити клаузи/ ЦАЦАРОВ-кажи!

Този пич в нормална държава трябваше да е в затвора.

Р. Овч. никой не смее да го разследва, защо ли? Да не го пази някоя чужда служба?

Стига бе Овчаров, стига. То бива наглост бива, ама чак пък толкова. Ти си света вода ненапита, нищо не знаеш, нищо лошо не си направил. Нищо не си подписвал и нищо не си взел. Повярвах ти да знаеш..............ама друг път.

Румене, един друг Румен пък не носеше бели чорапи.

А да ви припомням ли как Р.Овч. 3 години ПРЕДСРОЧНО ПРЕПОДПИСА газовия договор, който си беше в сила до края на 2009 г.? И как само за една година цената СЕ УВЕЛИЧИ от 170 дол. на над 600 долара/1000куб.! Парното се вдигна от 25 лв. на НАД 80 ЛВ.! ПОВЕЧЕ ОТ 300%! А вие се дърляйте с Топлофикация!!! И от този договор го подозирам за над 100 млн. евро комисионна!

Може и така да е, но какво ще кажете за досието Буда, а? Или за това, че Калинка била без диплома? Това са важните въпроси, не вашите герберски глупости за някакви милиарди!

А нещо за фотоволтаиците на Цветелинка.....

Това стана също, защото след военния конфликт Август 2008г. между Русия и Грузия за Южна Осетия, руснаците изпепелиха един американцки команден щаб и намериха един оптичен кабел от този команден щаб до град Гори през гр. Поти, през Черно море, чак до Балчик и разбраха, че втория военен американски щаб е бил лоциран на военното летище в Балчик. И Путин като извикал Гоце и Станишко им е казал, че най-лесно "репарациите" да се добавят към цената на газта! Така е, като пуснахме американците да си правят военни бази у нас как им скимне... Ето ви още една причина да се разстрелят националните предатели за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

krassikat@

Леле, леле, леле...

Виж ти, интересно! Звучи малко като филмов сценарий...

не е най-силният ти жанр.

Спомням си едно интервю, като ми гостуваше Р. Овч., го питах богат човек ли е той...? Той ми отговори, че един интелигентен човек ако до 50 годишна възраст не е решил въпроса с благосъстоянието, не е изобщо интелигентен! Е, той доказа, че е свръх интелигентен...КРАДЕЦ!

Р.Овч. не е подписвал нищо! Вижте, че ръката му е превързана и точно дясната, а с лявата той само събира пачки! Той измисли прякора на покойния Божков- "Мистър 10%"...Но има Господ и всичко на този свят се връща! А да видими сега "Мистър Р.Овч. - 1,000,000 процента!

А НЯКОЙ ДА ОЧАКВА ОВЧАРОВ ДА СИ ПРИЗНАЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ,ТОЙ Е ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА НИ И ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА СИ,А НЕ САМО ДА ПОНАСЯ МИРИСА НА ПАРИЧНИТЕ ПРЕВОДИ,

Той милият, миличкия, за какво го занимавате с неща за които никога не е чувал. Света вода ненапита..