Протестиращите: Да живее свободна България

Стотици хора излязоха за пореден ден на протест в столицата и блокираха Орлов мост. Те продължиха да настояват за промяна на политическата система и участие във властта. Протести имаше и във Варна, Пловдив, Бургас и други градове. В същото време се организираха контрапротести в подкрепа на правителството на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите: Да живее свободна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЩИЯ СЦЕНАРИИ ГО ГЛЕДАХ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА СЪЩИТЕ МУЦУНИ - СПАСИТЕЛИ СЪЩИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА ПРОМЯНА СЪЩИТЕ КРАДЦИ ОТ ПАРТИИТЕ СЪЩИТЕ КОНСУЛТАЦИИ НАКРАЯ СЪЩИЯ БАРДАК СЪС СЪЖИТЕ К....ВИ. КОСТОВ СТАНИШЕВ ПЪРВАНОВ ДОГАН НАДЕЖДА ЕКАТЕРИНА ИЗВИНЕТЕ АКО ПРОПУСНА НЯКОЙ МОШЕНИК

От кого е свободна,след като МОНОПОЛИТЕ,МАФИЯТА,МУТРИТЕ са ТУК!

ВНИМАНИЕ ДА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ И НЕ СЕ И КАНЯТ ДА НАПУСНАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП ВЪН НА ПОЛИТИЦИТЕ СТАРИ МУЦУНИ

Народен съд това истината. Политици, съдии каратисти, парашутисти - страха е превенция. Сегашншти политици не ги е страх от нищо. Съдът е техен, медийте са техни, няма силна армия за преврат. На хората им остана само гнева и... глада.

ЗА 2013 Г. И 2012 Г БЮДЖЕТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е 53 МИЛИОНА, КАТО НАМАЛИМ ОТ 240 ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 ДУШИ БЮДЖЕТА ЩЕ ПАДНЕ ПОНЕ НАПОЛОВИНА, А БИ ТРЯБВАЛО И ПОВЕЧЕ. ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА 2013 Г?????????? ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА ЗА 2013 Г. - 566 405.95 лева???????

отивам да се напия на някои бар. дано намеря някои истински бунтар да ми хване ръката и... свободни сме!!

Ама какво искате от пияници нереализирани некадърници който се колят и чупят коли и витрини?Това ли е гражданското общество?Май искат да живеят на гърба на държавата и нищо да не плашат.Единствения проблем да им е бирата и дрогата.Да се върне наборната служба поне малко да се научат на дисциплина.

питат по телевизията някой протестиращ за какво протестира, той казва "промяна". Ама какво иска да промени и с какво да го замени май не знае никой.

Който има конкретни предложения за Нова България или иска да научи повече за Истинския Нов Парламент - този на Всички Граждани да заповяда на parlament.thinks.org

КОМУНИЗМА Е КАТО РАДИАЦИЯТА - СЛЕД ТЯХ НИЩО НЕ ОСТАВА

Сега вече берем плодовете на 23 годишната демокрация неграмотни деца които един амбициозен серГей манипулира със жълти стотинки. Това видя цяла България. И от тук нататък на къде?

АКО НАРКОМАНИТЕ МИСЛЯТ ТОВА ЗА СВОБОДА. ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ИЗРАСНА ТАКАВА ИЗМЕТ, ЧАЛГА, ПРОСТИТУЦИЯ СИЛИКОН, ГЕЙОВЕ, АКО С ШИШЕТА В РЪКА И ДРОГА СЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩАТА?? ЗНАНИЯЯЯЯЯ ЗНАНИЯ ТРЯБВАТ

Дааа- и аз това казвам- знания- ОСОБЕННО КАТО ТИЯ НА Цар Буда- той със знания дойде -и със знания си отиде от властта - нали тъй....

Това, което искат протестиращите, е невъзможно да стане, защото конституцията не го позволява. И още нещо важно - протестиращите искат 50% участие във властта. Оттук и: 1.Кой ще посочва тези хора? 2.Как ще бъдат избирани? 3.Какви гаранции ще има, че няма да са подставени лица на тази или онази партия? 4.В коя точно власт искат да участват - законодателна, изпълнителна, съдебна, или във всичките? 5.Какви гаранции има, че участващите във властта са компетентни и добронамерени? 6.Какви гаранции ще има, че някои от тях няма да се продадат? Когато човек иска нещо, трябва да знае какво точно. Иначе става като в оная песен "Анархия в Обединеното кралство" на Секс Пистълс: "Не знам какво искам, но знам как да го постигна".

Алоооо , от измекярите на ГЕРБ-о - акъл нещеме ... Ходи там си прокарвай мислите пред твоя Тиквен Идол !

Когато човек няма аргументи, или обижда, или налита на бой.

Цялата прелест на протеста на младите хора изчезва от лозунгите за разцепване на нацията на ваши и наши, на червени и сини, и основно на призивите за кръв над онези, които в момента са си по домовете и отглеждат децата си. Наричат ги комунисти. Мечтата на садистите, целта на кафявите униформите погромаджии. Няма да се успокоят, докато не доведат нови Пиночет и Пол Пот. Не е ясно как това ще оправи икономиката. Просто е отврат да се четат псувните на десните и заканите им в сайта. Ако това е революция, то без нас!

А най добре да си седим в къщи и да си приготвим вазелин!!!

Аз си написах моите политически искания в дебати точка инфо. Вие сте наред.

Няма да има свобода докато границата с южната ни сьседка е отворена предизборно..Аконикой до сега не посмя да хлопне вратата,трябва ние самите да си го извоюваме...Няма страна на запад, кьдето границата е разграден двор..какво ще кажете да им я хлопнем под носа..повече няма какво да губим..освен да се освободим от робството!

още един се присъедини към крага некадърници /костов кобурга станишев доган/ - борисов баш негодника , побягна от парвия проблем , ами ако настанеше война къде ще бяга страхливеца а

най-лошият сценарий!достоен е за най-миризливият скункс.

Да живее свободна България........ ами освен да ви честитя новото робство друго на знам какво да ви кажа ХА ЧЕСТИТОООО....

ама нямам право да протестирам ли?що за правова държава сме?и без това май само това ми остана.

Ако един управител ти фалира бизнеса 23-24 години ще го назначиш ли отново на работа за 4 години да те оправя?

ДПС и бсп си правеха предизборна кампания, а ГЕРБ се ровеше и заравяше в кризата. После някакви "умници" от ДПС и бсп почнаха да викат "оставка оставка" Сега ДПС и бсп си губят времето с оставката, а ГЕРБ си прави предизборна кампания. Внимавай какво искаш, че може и да го получиш.

Платените коакьори побесняха и по форумите и по телевизиите. Борбата е да се запази статуквото. Искат си кокала и го стискат. Не им пука за народа.

Страхът е голямо щубе. На всичко са готови само да запазят монополите. Или ги е страх за комисионните или за живота. Целият театър е за това да отложат проблема във времето и да се надяват да се размине. Сега ще ни удавят в процедури ще минат месеци с обяснения, че сега не може утре пак........ Само, че народът помни и ако следващите не либерализират пазарът на електроенергия или не го национализират ще им припомним, че са го обещали.

"За да напишат нова конституция, хората на Исландия избират 25 души, сред 522 възрастни, които не принадлежат към нито една политическа партия, и които са препоръчани от най-малко 30 души. Този документ не е дело на шепа политици, а е написан в Интернет. Учредителните събрания се провеждат он-лайн, гражданите могат да пишат коментари, да правят предложения и със собствените си очи да гледате как постепенно конституция се оформя. Конституцията, която в крайна сметка е създадена с участието на всички хора, ще бъде представена в парламента за одобрение, след следващите избори." Асен Асенов 2012 г.

Добре стартирали истински протести срещу монополите, характерно завършили с прецакването на всички протестиращи. Както винаги до сега. В момента всякакви аутсайдери/организатори се опитват да се докопат до власт. България не е опитно поле за идиоти! Улицата е до време - иначе ще се дивим на лозунги "Властта на народа" - препратка 1917 - "Вся власт народом"..... Осъзнайте се хора, че после пак вие ще сте пре!

е не така драги- хем да сваляме някой- хем да не искаме кой да е новия- а пак вие -ПОЛИТИЦИТЕ , да си го избирате ...- ми за нас всеки един от вас е еднакъв- ОБЩОТО МЕЖДУ ВАС Е , ЧЕ СТЕ МАЙСТОРИ В СЛАДКОДУМИЕТО И НИЩОПРАВЕНЕТО !!! НА НАС НИ ПИСНА ОТ ДУМИ , ДУМИ .....-ОБЯСНЕНИЕ - И СИСТЕМНА КРАЖБА С МОНОПОЛИ И "НАШИ" ФИРМИ.... МАХАЙТЕ СЕ И НЕ НИ УЧЕТЕ КАКВО ДА ИСКАМЕ И КАК !!!!!

аз предлагам на всики драскаци тука да им се даде по една мотика и на полето да копаят. добре,це са европеиците да дават. с цужда пита помен правим. някои става и произвежда, а ние 20 и кусур години само дрън, дрън.

А ТИ ИЗОБЩО- ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАК ИЗГЛЕЖДА МОТИКАТА- , ЧЕ АКО ТИ Я ДАДЕМ НА ТЕБ - ДА НЕ СЕДНЕШ ДА ПИТАШ : "..а това- КАКВО Е ?!" Я НЕ ВАДИ ЛОЗУНГИ- А БЯГАЙ ДА ДЪРЖИШ ТВОЯ БУДА ЗА РЪЧИЧКАТА ....

Не разбрахте ли как от протест СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ енергетиците от БСП/ДПС ви изманипулираха да тръгнете с политически искания. Какво получихте? Думата е с три букви - *. ЕРП-тата остават, цените на тока - също; тези, които тръгнаха да ги натискат - подадоха оставка, защото лумпените измежду вас ПРОВОКИРАХА полицията и си заслужиха боя, а услужливи журналисти "окървавиха" София, че и България. Оттук нататък забравете в близките месеци нормални цени и си плащайте високите сметки, щото вместо реален резултат за седмица ви забиха в кереча на неизпълнимите политически лозунги и светлото бъдеще. Да ви е честита следващата тройна коалиция!

ЛЕЛЕ- КАКЪВ СМОТЛЙО СИ ТИ БЕ... ЦАР БУДА НИ ДОКАРА МОНОПОЛИТЕ- ЧРЕЗ ТЯХ СИ МИСЛЕШЕ ДА ПОИЗКОПЧИ НЯКОЯ И ДРУГА "ПАРА" , ЗА ИЗБОРИТЕ - А ТОЯ ГО ИЗКАРА ГЕРОЙ ... ЕГАТИ И ЗАДРЪСТЕНЯЦИТЕ БЕ- ТИ МАЙ СИ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА НИСКОЧЕЛИТЕ ПРИМАТИ... МНОГО СТЕ СЕ АКТИВИЗИРАЛИ БЕ- МАЙ БУДА Е ОТВЪРЗАЛ ЗДРАВО КЕСИЯТА А ?????

Боко Тиквата трябва незабавно да бъде ликвидиран !

слушахте ли им днес дебата в парламата - кой какви връзки има с организираната престъпност, кой откъде и колко откраднал. Няма нормален човек, всичките са крадци и мафиоти в тоя парламент, това си личи по състоянието на народа - оглозган до кокал.

Това досега не си ли го чувал?!? Е, единственият извод, който аз си направих е, че днес дебатите ви казаха - не знаете какво искате, прави сте да протестирате, но и сами не можете да си формулирате исканията. Така че имате нужда от нас. Е, сега още 2-3 месеца ще трябва да ходите по улиците, да говорите разумно, да формулирате искания и да не се отказвате... Интересно колко такива хора ще се съберат в България. Без да им пука, че ги наричат лумпени, жадни за постове и т.н. Отдавна зная, че трябват поне 1 млн., за да се създаде гражданско общество и то да оцелее, преди да го оглозгат останалите "граждани" :))) Дано ги има ;)

Как така да не знаем, Колега ?! И таз добра. Видяхте ли първия драфт на Програмата ? ---------- Всеки желаещ може Свободно да сложи своето-Лично Виждане за Нашето Общо Бъдеще !

свободен от какво, та ие сме затънали в дългове които и нашите деца на нашите внуци още ще изплащат. за каква свобода говорим, лумпени същите като преди 2з години, не знаят какво искат и пак ще седне някои и ще ни краде и потурчва.

ТИ СИ ПОТУРЧЕН В СЪЗНАНИЕТО СИ -ОКТАКТО СИ СЕ РОДИЛ ...-И СИ ЗАРОБЕН И СИ ОГРАНИЧЕН - И ТО ДО БЕЗКРАЯ ...

Събудени и възбудени Българи! Опитват се да Ви манипулират, използвайки младостта на някои от организаторите, че едно Велико Народно събрание ще бъде неефективно, защото НЯМА да има нужното мнозинство, за да узакони промени, които се искат от Целия Народ! Това ще е така само ако там пак участват същите вечни боклуци и мутри! Но решенията на една Кръгла маса стоят над всичко и ако тя вземе решение за забрана за участие на цялата тази сволач/ Комплекта партии/, на които вече сме видели и "меда" и жилото? Няма да има никой против приемането на нормална конституция и закони, за да бъдат ИЗПРАТЕНИ тези, където им е МЯСТОТО! Не съм против демокрацията , но е нужна промяна в начина за регистриране на Партия и забрана за участие в политика и управление на "ЕЛИТА". Да им построим БЕЛЕНЕ от 50-те години!!! И за тях и за отрочетата им!!!

А БЕ ДОРИ- И ДА И ИМА ПАРТИИТЕ- ТРЯБВА СПЕШНО СЕГА ЗА ПЪРВИТЕ ПРЕДСТОЯЩИ- И ЗА ВСИЧКИ ИДВАЩИ ИЗБОРИ- ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ МАЖОРИТАРЕН ПРИНЦИП НА ИЗБИРАНЕ !!!!!! КОЙ СИ ГИ ИСКА ТИЯ ДОСЕГАШНИ ПРЕСТЪПНИЦИ- ДА СИ ГИ ИЗБИРА... НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ И УМНИ СЕРИОЗНИ ОТГОВОРНИ ХОРА - ПАТРИОТИ- С КОИТО ДА ДРЪПНЕМ НАПРЕД ... АКО НЯКОЙ СИ МИЛЕЕ ЗА КОМУНИЗЪМ ИЛИ ГЕРБЕРИОДЕН ДЕМОКРАТИЗЪМ ОТ МОНОПОЛЕН ТИП- ДА СИ ГИ ВРЪЩА ТИЯ , И ОНИЯ И СИЧКИТЕ БОКЛУЦИ ПАК ...

Нека довечера със свещи в ръце да се помолим на Бога за България. Без ексцесии и без пияни момчурляци. Нужна ни е Божията помощ сега, мили хора!

Макар и неподредени по важност: 1. Пълна КОНФИСКАЦИЯ на частните монополи. 2. Сформиране на национални конференции за управлението на държавата и най-важните ресурси. 3. Цялостно преразглеждане на енергийните приоритети. 4. Народен съд и разстрел на стадион Васил Левски на всички виновници от ДС, БКП и прочие партии, всички забогатели повече отколкото са им реалните и облагаеми доходи! 5. Промяна на модела на управление така, че да има повече от 50% гражданско участие при взимането на решенията и приемането на законите. 6. Полицията да окаже ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ за промяната на съществуващата система. 7. Съществуващата система е разработена за да защитава текущата олигархия. В нея са вложени милиарди левове и милиарди човекочасове умствен и физически труд. Събарянето на тази мафия няма да е лесно, защото тази система е дублирана, триплирана и мултиплицирана на всяко ниво. Примерно: на ниво партии: БСП=ДПС=СДС=ДСБ=НДСВ=ГЕРБ=...) На ниво хора примерно: Луканов=Костов=Димитров=Попов=Станишев=Борисов=Живков. На ниво държави: САЩ=Турция, Москва=Брюксел, СИВ=НАТО, СССР=ЕС... Ще са нужни неимоверни усилия и упоритост на всички ни ЗАЕДНО, за да излезем от ролята на Крайпътна Цивилизация!!!

Имам лични причини да участвам в нар.съд и разстрелите. Моля кажете към кого да се обърна за включване в съдебния състав

Може да участваш, но само като обвиняем. Всъщност вече си признат за виновен. Яви се за изпълнение на присъдата.

Ама ти си много луд, търси направо 4-ти километър!!!!

неУважаеми Политици, Олигарси, Властимащи, Чиновници и т.н. Народът, му писна от вас, защото му пречите да съществува нормално. Разбирам ви, не можете да приемете народа да вземе нещата в свои ръце, защото тогава вие ще изгубите лостовете си, придобивките си, властта си и т.н. Съгласен съм, че не е лесно да си промените изцяло начина на съществуване - ще трябва да почнете да работите. Основната част от капиталите ще си останат така или иначе с вас - тогава какъв ви е проблема? Оставете НАЦИЯТА НА МИРА!!! Стига вече!!! 23 години дивяхте, стига!!! Играта загрубя, защото е достигнато истинското дъно!!! Вън от България, вън от Родината ни! Апостолът си е дал живота дори и за такива Гнусни Плесени като вас, затова ако имате дори и нано-капка родолюбие - оставате си лостовете и начините за влияние и оставете Нацията си на мира - и без вас имаме ОГРОМНИ проблеми за решаване!!! Дано чуете!

Драги DIR.bg, защо преди малко ми беше баннат IP адреса? Направо това ми го изписа! Северна Корея ли сме?

Във всеки един момент, в който се изкажат разумни мнения, с които се насочват бг. граждани към реалното разрешаване на проблема,ВИНАГИ се репликират от платени писачи от политически партии, насочващи към 2 партиен политически модел! Наричаха ме Пеловска ;бесепарка, и какво ли не- само защото искам да се сложи юридическа "юзда' на политиците чрез граждански контрол над решенията им.Това е метода на смачкване и задушаване на всяка различна позиция от 2 партийният модел!

Много точно - "юридическа юзда" - онлайн и в реално време! Технологията го позволява и 24 годишната РАЗРУХА и БЕЗИЗХОДИЦА КРЕЩЯТ за това! Който е против това Народът-Суверен, да има последната дума за всяко решение, което се взима от негово ИМЕ и за негова СМЕТКА, не е Демократ, а осъзнат ПАРАЗИТ!!!

Момиче !, Хората Вас-Лично чакат да подхванете Правната част на Програмата !!! (На два клика е, знаете. ... Времето тече бясно напоследък.)

Тук има много малко смислени изказвания. Едно от което е твоето.!!!

контра пртотести тъй няква форма на тежка шизофрениа ли е

Сега разбирам защо си избираме идиоти за народни представители. Като гледам какви лумпени има по улиците и как някои водители желят да се докопат до властта под формата на "граждански контрол" - е наистина НЯМА МАТЕРИЯЛ В БГ.

лумпен си ти !матрял си ти и то скапан

Браво! Най-накрая се събудихме от робския сън и вече не сме кротките овце, които пасат край пътя за Европа. Ние сме сила! Достатъчно търпяхме и давахме шанс на всеки, който искаше да ни "оправи". Време е да вземем нещата в свои ръце!

Имам предчувствието, че това е последна възможност пред българския народ да постави държавата си на правилните релси, за да не се сбъдне предсказанието на Умберто Еко. Най- важната и най-главна причина да ни доведат до тук е безнаказаността, която си осигуриха още с първата "Кръгла маса" на която имаше само агенти на ДС, представящи се за дисиденти и демократи и изпълняващи сценария на фалшивия "преход". За това да поискаме пълна чистка в съдебната система и разследване и съд за всички т.н. политици и техните гъзоблизци без никаква давност. Забрана за участие в политика и управление, както на самите тях, така и на поколенията им. Те как постъпваха по този начин от 09.09.1944г. до сега???

Как ще ги изчистиш? С метлата на баба си,ли?!

Мрежата, Колега ! Мрежата. - И да !, не на баба, а Тази в която Сме. Хайде да идем да Видим-И-Чуем как Сашо Ни помага по Канал3 ! - Някъв-там щял бил да гггогоовори у парла-ментата.

Исках да кажа , че първо трябва да се промени съдебната система, а това е лесно ако една нова конституция ги направи изборни и ако бъде разследвано имотното им състояние, до колко отговаря на законните им доходи! После можем да очакваме, че една нормална съдебна система ще прибере на топло всички тези, които ни докараха до тук с икономическите си престъпления и изпълнението на ТЯХНАТА програма за геноцид на българите!

Късно е либе за китка.Няма ли пак да скандирате - "Кой не скача е червен"?!!!!!?

Не , все още! Последния влак е , който можем да хванем, за да се приобщим към нормалния свят!!! Но освен ентусиазма от СЪБУЖДАНЕТО е нужна и мъдрост! И огромно внимание, за да не се повтори фаршивия "преход"! Но риска не е особено голям, защото вече и на децата е ясно КОЙ КОЙ Е В Тази малка страна!

До Гражданите, Едно единствено трябва да искаме - ГРАЖДАНСКИЯ КОНТРОЛ над Държавата и Бъдещето си!!! Ние сме Суверенът и конституцията ясно си го казва, че ДЪРЖАВАТА е наша, така че не виждам причини да не го получим. Прочетете за Исландия, Финландия - там хората онлайн имат ДИРЕКТНА ЗАКОНОДАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА - тоест могат да изискват промяна на законите стига да се съберат достатъчно гласове. Стига с тоя ПОЛИТИЧЕСКИ МОПОПОЛ! Политиците са наглите ояли се ПОСРЕДНИЦИ!!! Играта се повтаря!!! Не искаме посредници!!!

Хайде другарю,достатъчно се изходи по въпроса.Сега иди на Позитано,за да си получиш хонорарчето!

Виж, жалък си KGB, IQ, Калитко.... или ГЕРБот. Другар ще викаш на лидера си МутроБоко, щото той и до ден днешен е с партиен билет! Никога не съм бил обвързан с никоя партия. Признавам си, едно време гласувах за ГЕРБ, за което дълбоко се разкайвам и извинявам на всички съГраждани.

Ей големи Демократи сте от ГЕРБ - все искате на всички несъгласни да им затваряте устите и да им пречите да се ползват със своите конституционни права на Суверен. Вие сте просто обикновени фашисти - очевидно е. Бунището ви очаква...

Не проумявам защо категоризирате Колегата за позитанянин ! Ако е заради логото - мигар Вие-лично не почервенял от Гняв ?! Да не говорим за Всички-Ни ! - Мигар това Ни прави позитянци ?!

Във всеки един момент, в който се изкажат разумни мнения, с които се насочват бг. граждани към реалното разрешаване на проблема,ВИНАГИ се репликират от платени писачи от политически партии, насочващи към 2 партиен модел! Изобщо не се притеснявайте- мен ме нарочиха за Пеловска; за бесепарка, за какво ли не- само защото искам да се сложи юридическа "юзда' на политиците чрез граждански контрол над решенията им.Това е метода на смачкване и задушаване на всяка различна позиция от 2 партийният модел! Приемете, че ще бъдете атакуван/а постоянно от такива субекти - неизбежно е тяхното съпротивление на исканата промяна!

За мен снощи като гледах всички канали какво предават ми стана ясно следното:1. "Вечният ЕЛИТ" е уплашен и всеки от тях се чуди как да завива и накъде, като се опитва да използва идеите на протестиращите, но изопачени и омаскарени, както им е изгодно. 2. Леко и колкото може по- скрито си оказват подкрепа. 3. Взели са мерки да манипулират народа , чрез медиите- По инструкции от партийните централи ни насаждаха мнението, че това са пияни лумпени. Не видяхте ли , че това бяха едни и същи момчета, движещи се плътно и непрекъснато до репортерите, а малко по- надалече приемаха команди по телефоните си. Целта беше да покажат, че това е брауново движение, без нито един интелигентен и грамотен представител и го направиха успешно. 4. Тук във форумите днес превес има точно това мнение/ на някои е резултат от тази манипулация , а на други е изпълнение на поръчка.

Добрата новина е, че по-голямата част от тези всъщност викаше "искаме си Бойко, ние не сме срещу ГЕРБ, а само срещу сметките" ;)така че циркът е пълен, ГЕРБ ще трябва и лумпените да си припознае...

Авторите на снощния сценарий по телевизиите не е предвидил, че това не може да отблъсне умните хора в България , , а само ще ги амбицира още повече. Хора не трябва да отделяме от нас поколението , което е резултат от това целенасочено опросточаване на нацията. Това е поколението, резултат от ТЯХНАТА истинска /скрита/ "политика и управление"! В името и на тях не трябва да спираме до тук! Иначе всичко губи смисъл.

Да- според мен точно това се случва! Много бързо спряха да показват дневните протести, на които граждани на средна възраст негодуваха и просто питаха- получавам еди колко си лева заплата- ако си платя тока, децвата ми остават гладни! Политиците не искат промяна, която да им сложи "юзда" на краденето, защото имаче няма да имат никаква материална изгода да станат политици! само това е достатъчно за всеки, който се замисля- какви са бг. политиците и те част ли са от бг. народ....

Имате право. Напълно. Този прийом за дестабилизиране на Сплотяването си има термин - Целево Подбиране на материала !, и в страните които все гоним - просто Е недопустим или подсъден. Имаме Вълните ! На Мрежата. - по-голямо Поле за Действие мигар Е възможно да има ?!

Не важна системата с която се управлява страната,най-важно е тази система да има реален контрол от народа и само да се появи намек за корупция веднага да се смачква в зародиш.На политиците да им стане ясно,че не може да правиш пред изборни обещания и в следващите 4 години до като им трае мандата да забравят кой ги е избрал.Същите да не се разминават само с политическа отговорност,а да им се търси и съдебна отговорност.Най-после да се извърши пълна лустрация за да видим кой какъв е в тази държава.

Браво ! ------- Помагайте да помогнем Всички-Заедно.

Бива на всички политици да им раздадем по един екземпляр от "Приказка за стълбата" на Смирненски

Едва ли ще помогне раздаването на "Приказка за стълбата", защото: " ...Не стига само да прочиташ - и слепий знае да чете: учи се думи да откриваш между самите редовце... Чети наопако в сърцата; избръщай буквите, рови - търси онуй, което бяга, от голий поглед се бои..."

Както се казваше в една велика книга. Повечето от вас щ се сетят за коя става дума. "But what happens if the cops try to suppress the protest?" "Well, then, the shit hits the fan." "A full-scale riot?" "Exactly."

:-)))) Абе не си падам много по саунда на The Game, ама ако позволите един речитатив дето Подочувам : - You want the shit ?! Really ?! ... Do you want to See the shit ?! The Shit ! .... Hhha-haaa ... Now You Have The Shit !!!

You want the truth? You can't stand the truth!

Това е голяма наивност на хора които не поднават действителността в родината

Визирате предполагам 'Длугътъ бльгауиъ' .... Предполагам бях Свръхизчерпателен с вчерашната моя-скромна информация (тук в коментарите) ! Какво да го усукваме, Хора ?! - Самопровъзгласилите-се рупор на Българската Глобална Диаспора са просто ...чисто-И-проста част от шайката махленски шмекери ! Както у Нас, така и всички нейни командировани. Ерго - тези не-знам-какви-си такиви ----- Не Представляват Българската Глобална Диаспора ! (Те са тези, които 'управляват' изнесените Окрадени Наши пари !) И да !, като непоправим Поборник за Наше Глобално Позициониране : - Най-Учтиво моля Всички Българ(к)и, които с труд-и-чест Проправят Праведен Път за Всички-Нас по Тази Планета : --- Rrrrock ! (All Around The World)