Подкрепата за протестите срещу монополите е по-висока извън София

Най-младите са най-силно мотивирани да участват в демонстрациите срещу монополистите в енергетиката, показва анкета на Днес.дир.бг, в която за два дни гласуваха над 5 хил. души. Едва 3% от гласувалите се съмняват, че протестът е организиран с политически цели.

Обратно в новината

Коментари - Подкрепата за протестите срещу монополите е по-висока извън София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за наглост е това да заблуждават хората, че увеличението на цената на тока е само 14%, при положение, че за същия период на миналата година съм платил почти същата сума.......само, че съм изконсумирал около 50% повече електроенергия. Измамата е пълна!!!!!!!!

Ако министър Добрев и правителството не задължат тия ЕРП-та и ДКЕВР да си гледат работата в ИНТЕРЕС НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, и Не се премахнат ВСИЧКИ ТИЯ ТАКСИ за МРЕЖОВИ УСЛУГИ -разни ЩЕ ИЗГУБЯТ КРЕХКОТО ДОВЕРИЕ, останало в тихните ИЗБИРАТЕЛИ, което означава -под 4% и ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА...и ЯЗЪК за МАГИСТРАЛИТЕ и ГОЛЕМИТЕ ПРИКАЗКИ...!Чакаме ..ДЕЛААА...!!!???

Монополите чакат да се изморим и да клекнем ,пробват ни колко ще издържим,затова ни говорят безмислици и гледат как реагираме.Но това, че е позволено по закон всички разходи да влизат в цената,без ограничение и таван е пълно законодателно безумие.Затова цената не може да се калкулира еднократно и точно,което е парадокс.Така,че не трябва да се отстъпва и да се искат законодателни промени.Друго- всички сегашни сметки са безумно високи и всичко това е предварително планирано картелно.Да кажат какви коледни бонуси са получили ръководствата на ЕРП-та и защо си ги избиват от нас ,а не от печалбите.

Естествено,че протестите в страната ще са повече, хората там изнемогват. Заплатите са по- ниски. Безработицата по-голяма. Ако трябва всички в София да живеем,че да няма протести ли? ДА ПРОТЕСТИРАТ хората в т.нар. провинция кой ще ги чуе?! Нали са далеч от жълтите павета?!

Понякога се срещат и МИЗЕРНИЦИ, които протестират против Топлофикация. Искат да плащат по показанията на уреди, които НЯМАТ ПОКАЗАНИЯ... Всъщност протестиращите против Топлофикация искат Топлофикация ДА ИМ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СЪСЕДИТЕ, КОИТО ГИ КРАДАТ. Аз мога да им предложа решение на проблема, но ТЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЯТ ПРОБЛЕМА. Че ОБЩИТЕ ЧАСТИ СЕ НАДУВАТ ОТ МОШЕНИЦИТЕ, КОИТО УЖ СА СИ МАХНАЛИ РАДИАТОРИТЕ. За сграда с Общи части във сметката, надвишаващи 20%, батко ви с голямото IQ препоръчва да се върнат към социалистическото таксуване - ПО ОБЕМ НА ЖИЛИЩЕТО! ТОГАВА КРАДЦИТЕ ЩЕ СТАНАТ ЖЕРТВИ! Просто трябва да се вземе съответното решение от Дом съвета...И да махнат всякакви уреди, КОГАТО СЕ КРАДЕ, УРЕДИТЕ СА БЕЗПОЛЕЗНИ... Или да се откажат от Топлофикация - цялата сграда. Има и трети вариант, за интелигентни и будни хора, а именно - нови вертикални щрангове в общите части на сградата и за всеки апартамент ИНДИВИДУАЛНО ОТКЛОНЕНИЕ с индивидуален топломер. Но такава проява на РАЗУМ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ИМЕТО НА ОБЩИЯ ИНТЕРЕС Е ПРЕКАЛЕНО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ НАШЕГО БРАТА - БЪЛГАРИНА!

Абе, ти изобщо нормален ли си? Не наричай хората мизерници, щото си по-глупав и от даскал. 1. Тръбите за които говориш трябва да са хоризонтални, не вертикални, 2. в нашия блок се установи официално, че няма кражби, 3. радиаторите от общите части са махнати отдавна. 4. Какво ти е предложението, че нещо не се разбира. 5. Сутрин като станеш, първо си изпий хапчетата и тогава пиши!!! Ненормалник!

няма да ни палите колите лоши българи,не ни чупете и стъклата на офисите защото остро осъждаме тези постъпки

Е какви глупости пишете пак?....най-високите сметки са в софия,но понеже тец софия е държавен и нали трябва да се покаже как инвеститорите са лоши а общината супер упрвлява теца,видите ли заглавие на статия-протестите извън софия най-подкрепени!!!!Жалко че дир.бг спря да бъде обективен информатор и пише,каквото ми диктуват...Сервилна медия !!!

все повече ще се размножават и то още на по 14-15 год.,защото получават здравни услуги, включително и раждане безплатно до18 год. от там не сключват граждански брак и се водят самотни майки и т.н. Управляващите трябва да помислят. Най-малкото да не включват в покета от безплатни здравни услуги и раждането от малолетни.

Положението е следното: Ние може и да не заживеем по-добре но и тези нат нас няма да живеят добре! Ще има бой и гонения!

ПРОТЕСТИ ДО ПОБЕДАТА НА НАРОДА !

ако разтрогнем договорите ще плащаме голяма неустойка. и сигурно няма да я плаща този който ги е довел, а познайте кой? ама те не само че доведоха тия трите чужди фирми, но сега пък водят и веи-тата... и ми обясняват, че от възобновяемите източници пазим земята за поколенията. като че ли моето дете не е поколение?!? защото аз като ги давам тия пари на чез, евн и еон, както и за веи-тата, аз ги отнемам от моето дете. т. е. те ги крадат от моето дете и ги дават за курви и хазарт. закупиха се стотици автомобили за ерп-тата. всяка служителка която е спала с някой от шефовете е оборудвана с лек автомобил

българи кога наистина ще протестираме за истинските проблеми -цените няма да паднат трябва да извоюваме европейско заплащане за труда си кога?тоя дето казва че се оплакваме и хленчим да емигрира в СССР

Колко пари са необходими за нормално съществуване на човек в София: Квартира - 250 лв Ток - 60 лв Парно - 150 лв Вода - 20 лв Кабелна и интернет - 20 - 30 лв Телефон - 30 лв Храна - 150 - 200 лв. Със така наречената средна заплата в София не може да се оцелее и живее нормално, а какво остава да взимаш по малко?!? В провинцията заплатите са по ниски, поне няма парно,но си има други разходи,като разходите за отопление дори са по високи. Масово хората взимат по малко от 800 - 900 лв, как оцеляват само те си знаят. Принодени сме да живеем като мангалите по няколко човека в жилище и да събираме и плащаме сметките си на куп. Така е в провинцията,така е и в София!

Ами отиваи си на село да не плащаш квартира

Да,но нямам село! Нямам жилище! Дано те стигне и теб,да видим какво ще говориш тогава!!!

Що за ....ще даде минус на такъв коментар? Точно така е човек! Прав си! Хората са поставени в брутален стрес за физическото си оцеляване, а дори и по-зле!

Aбе чета тука и си мисля какви глупаци сте всички които пишете тука,ако искаш нещо да кажеш отиваи на протеста

Хората извън София са по-активни - ми, естествено! Този, който вече се счита за софиянец, значи е намерил работа и може да покрива месечните сметки. Извън големите градове, хората са с по-ниски заплати, а цените на тока са едни и същи за всички. Излиза че, мотивът за протеста е несъответствие в размера на доходите и харчовете. А не, възмущение, че чужди фирми, с помощта на българската политическа класа изнасят нашите пари.

Не са ни високи сметките, дами и господа, а са ни твърде ниски заплатите!!! В последните години при тази голяма инфлация,заплатите ни стоят замразени. Вдига се само минималната и то с по 20 лв, като да се отбие номера. Учиш цял живот и накрая взимаш съвсем малко повече от циганина без основно образование, който мете улиците и не знае да си напише името. Скапана държава,скапани политици обслужващи монополите и така наречения бизнес! Така както е тръгнало, съвсем скоро сметките ни ще бъдат по високи от заплатите и няма да има кой да ги плаща, ама за това никой не мисли.

прав си ама целта е много по-дълбока - не са ниски заплатите за да ти е трудно на теб, а за да ограничиш разходите и да фалират дребни магазинчета, фирмички, въобще дребния бизнас. нали се сещаш че като имаш по-малко пари ще купуваш само най-необходимото. например шоколад ще си купуваш не всеки ден, а през ден. до година веднъж седмично. и продавачите и производителите ще фалират. за да може всечко да е за наши хора. големия проблем е че много станах близките и роднините на властимащите

В София протеста е насочен срещу по-високите сметки за парно и топла вода, а в другте градове срещу ЕРП-тата. Така, че протестират всички. НО въпросът е кой носи отговорност за всичко това. Тези които продадоха, които купиха или тези които дават картбланш всяка година да се увелчава цената.

Най-голяма вина има в това, че няма ефективен контрол върху монополите от страна на държавата и даже тя ги толерира, а контролира. Няма вяра в държавния контрол върху това да се защити, не имитира защита на интереса на гражданите в България.

Другаре, ДАЙТЕ ДА ДАДЕМЕ...!

Престани да замърсяваш интернет пространството с глупостите си! Господарите от ГЕРБ забелязаха твоето верноподаничество!

ЯКО КУХ/А/

И сега виждаме политиката на герберите, да настройват хората едни срещу други: Всички българи, които потребяват ел. ток за своето домакинство, заплащат тока, произвеждан от ТЕЦ - София на три пъти по-висока цена от тази, на която НЕК изкупува тока от останалите производители. ТЕЦ - София е много нерентабилен, но управляващите за да не натоварват софиянци с високата себестойност, го приватизираха, за да разпръсне високата цена на всички българи. В София вместо да си оправят фабриката за боклука и ТЕЦ-а, Фандъкова хвърля парите за градинки, за лъскави неща.

Проблемът е във все по-големия брой ромско население, което трябва да издържаме. Оттам идва обедняването на хората. Стотици хиляди цигани не са плащали ток никога през живота си. 3,2 милиарда лева на година вместо да се прибавят към заплатите на онези, които държат тази държава изправена, се подаряват на циганите. Тези хора цял живот само вземат от нас и не само никога нищо не са дали, но рушат, крадат, палят и секат гори и прочее и прочее.

ИМАЛИ ХОРА ,КОИТО ДА ВЯРВАТ В ДЪРЖАВАТА И ЧЕ ТЯ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ТЯХ

...СМЕШЕН ПЛАЧ...

Въпрос за размисъл: представете си , че един германец получи месечна сметка за ток равна на 70 % от неговият доход? какво ще последва и доколко е вероятна тази ситуация?или пенсионер - със 150 % повече от неговата пенсия

работи колкото един германец и имай неговото самосъзнание, и ще видиш какъв доход ще имаш- САМО ЛАЕТЕ ОТ КОТУРКАТА

не прави българина мързелив. Ако работи за нормална заплата - няма и да обядва. А пенсионер - и той ли не работи добре?

Скъпи , ако имаме ИКОНОМИКАТА и ЗАПЛАЩАНЕТО като в Германия , ще работим сто пъти повече от насрания немец , дето неможе да си опере гащите , ясно ли е ...

абе глупак с глупаците не знам на колко години си и имаш ли някакво образование получено преди 1998 Ще ти кажа че аз работих 6 години с японци и подизпълнители германци в началото се обръщаха само на малко име но след няколко месеца винаги с Mr.....а на германците се смеха. Тка че не ползвай като папагал глупашките депутатски измислици. Ползвай мозъка си ако можеш ако не не пиши. И причината не е велектромерите както тази дарвена глава С.Дянков се мъчи да ви убеди. Проблема е в страхотните печалби които даржавата дава на тези разпредилителил Дано ти уври тиквата

германец. Даже в пъти, даже с по-нови технологии за професията и някак си пак не успяван да взема 25% от неговото възнаграждение. Спри да се изказваш неподготвен!

Стачкуваме всички които плащаме!! Защо никъде в стачкуващите НЯМА цигани?? Ясно защо- ЦИГАНИТЕ не ПЛАЩАТ потребения ток!! Не подписвайте молби за разсрочено плащане!! Така няма да имате право да се отговори на жалбите пуснати до ЕВН и другите електропреносни дружества!!! ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!! ДА ИЗГОНИМ КРАДЦИТЕ от БІя!!!

аз защо не сачкувам А?предният месец имах 120лв. сега 153лв- и кво` видях че отчетният период е с 8 дена по голям и кво` потребявал съм с 8 дена повече значи сметките излизат- КАТО ТРЪГНЕ ЕДНА ОВЦА И СИТЕ` ЗАД НЕЯ без да се направи елементарна сметка- вие 1-ви клас имате ли?

МАИТАП БЕ

Престани да замърсяваш интернет пространството с глупостите си! Господарите от ГЕРБ забелязаха твоето верноподаничество!

Не е вярно заглавието.В Стара Загора няма протестиращи.Даже приветстват и данък електромер.

НФСБ е партията.Ха сега пак питай като малоумен и хвали най-продажното и корумпирано правителство в галактиката за всичи времена това на гроб.

Можели някой да обясни,как се конкурират ерп-та при една и съща изкупна и продажна цена на тока

Не може само да се краде ток понякога трябва и да се плаща.

КАЛИТКО времето изтече връщай се за хапчетата

Ти не само си луд, но и противно нагъл! Профилът ти е, комплексиран заядлив чичко над 60, без работа, без жена, без приятели...

НФСБ е партията.Ха сега пак питай като малоумен и хвали най-продажното и корумпирано правителство в галактиката за всичи времена това на гроб.

ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС РЕШИЛИ ДА ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА - НФСБ! Колко трябва да си болен, за да гласуваш за тая СГАН?

Национализация ! Национализация ! Национализация !

Хайде, да не дразним капиталиста, да кажем РАЗВАЛЯНЕ НА ДОГОВОРА ЗА НЕИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ДОГОВОРНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

Моята позиция е все една и съща... С твоето IQ има проблем, щом не можеш да я схванеш...

Позицията ти я разбрахме всички, ама защо я афишираш това не разбираме?

krassikat@

Защото, навярно за разлика от теб, ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА, КОМУНОИДЕ. Не всички са по партийна поръчка тук...

Хайде, почна се с манипулациите и накрая ще се окаже, че всички подкрепят монополистите и протести няма!

Основният продукт е потребена енергия, а той е 30% от всички начисления. Къде е логиката?

За стока или услуга обикновено имаш и логистични разходи. Друг е въпроса дали процента трябва да е такъв.

Дрън дрън, пак манипулация. Толкова нисък процент на недоволните в София е абсурд, измества се също и основната тема. Истината е че хората протестират защото цените са високи и заради посредниците /ЕРП/, които са една от причините за високите цени. И какво постигнаха управляващите - расрочено плащане и на тока. Не е въпроса как ще си платиш, а защо и как ти начисляват толкова? Принудиха ни да станем компетентни по всички въпроси свързани с отчитане и плащане - електромери, водомери, радиатори и т.н. За доходите, всички знаем че са ужасно ниски, а цените европейски, че даже и по-високи и от тях. Всеки би си плащал ако имаше възможност, но с тези заплати и пенсии няма как да стане.

Истината е че в София има по голям шанс да те арестуват ако протестираш, по трудно се събира група хора който се познават, по трудно се събира достатъчно голяма група хора така че този протест да може да мине по улици спокойно, трябват разрешения и т.н Сега остава някоя тъпа овца като фандъкова да вземе да каже че протеста е политически

се борят за правдата- НЯМА ЩО!

Комундета стига сте ревали от скъп ток,цял живот краднахте сега ще плащате.

Калитко, помоли докторите да ти отворят черепа отново и да видят къде са сбъркали при лоботомията!

аха, май днес пак имаш разрешение да ползваш компютъра на психиатрията

Пич, потърси си ячко въже и здрава греда! Ако имаш и сапун, използвай го да не ти се протрие вратлето! Успех!

По твоята логика над 90% от хората са "комундета"?!? Ако е така СерГейчо ще спечели със сигурност изборите на есен. Не виждам защо пак се политизират нещата - проблема е изцяло социален - хората биват крадени безобразно от кой ли не, заплатите не помръдват кой знае колко и накрая вече няма как да се покриват разходите. Не е въпрос на политически пристрастия, а на екзистенциално оцеляване.

живея в едно село/в което няма цигани/ преди да изкарат електромерите на улицата, двата трафопоста в селото редовно изпушваха от високото потребление- след изкарване на електомерите на улицата главният електромер в таблото отчете 75% спад в потреблението- и всичко това при българи- КОЙ КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПО КРАДЛИВИ ОТ ЦИГАНИТЕ, САМО ИМ ДАЙ ВЪЗМОЖНОСТ И ИМ ГЛЕДАЙ СЕИРА

Толкова си може момчето с това IQ, остави го, той от сложни задачи не разбира много :)))

Е, като не е представително социологическо проучване, какво ни занимавате с вашето почесване....ужас...докъде стигат медиите!

Сега ще разбереш КОЛКО ми е IQ-то... 1. Написах ти, че ако държавата реши "да изкупи" обратно предприятията, ще трябва да плати сума, която ще застраши съществуването на България. Разбира се, че може и да НЕ ПЛАТИ! Но тогава АВТОМАТИЧНО ВЪН ОТ ЕС; 2.Ти виждал ли си приватизационните договори? Те са същите тия договори, в които държавата НЯМА НИКАКВИ ПРАВА, ИМА САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Дето КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ ЧИНОВНИЦИ подписват от 20 години, когато се разпореждат с имуществото на държавата! Все в УЩЪРБ на народа и за тяхна изгода!Приемам, че си наивен, иначе ще те обявя за ТЪП! Та колко казваш ми е IQ-то? А твоето?

Дянков говори глупости как не било европейско енергото да стан едържавно. Ами ЧЕЗ какво е??? В много държави от ЕС енерго, вода и др. са държавни

да не говорим, че тези дружества лесно могат да извадят изпълнителен лист и запор на имотите, а я се пробвайте вие да осъдите дружествата- с години ще се точат и отлагат. Ето, така е направено , че ние не можем да си търсим правата, а дружествата веднага запорират сметки и идват съдия изпълнител. да не говорим за измамата с електромерите-само ерп-та имат право да слагат и тестват в техните заводи. Е, за техните електромери имам съмнения- тук има конфликт на интереси и дръжавата го позволи. Вината на ГЕРБ не е в продажбата на ерп-та или други, а че остави тези закони, не ги махна, не направи промените, а си затваряше очите, дори допусна 14 % увеличение, при над 600 000 безработни и мизерни доходи

ако има някакво разминаване - съди дружеството, или искаш всичко наготово, чупиш викаш крякаш МАМО МАМО ЕВН-ми е виновно- ако изкате ред всичко трябва да е с ред /хората изкат сега и веднага, пари кеф живот да са шефове /всичко се постига бавно и с труд

ЕРП-тата трябва да се национализират, защо трябва ние да подпомагаме пенсионерите в Чехия ?

Те ще дойдат да почиват в Б-я и тук ще оставят парите си/вервайте ми/

Знам също за един, дето 2008 г. стана член на ДКЕВР. За тази позиция плати на хора от НДСВ над 200.000 лв.!!! Познайте ЗАЩО! Време е дошло да си говорим ИСТИНАТА!!!

А аз знам няколко, които си платиха на герп, за да застанат на отговорни постове, единия е новия шеф на ВИК Варна, платил директно на цвъки милионче за целта! Говори ми за истината, балчо!

krassikat@

Това, дето го написах на тоя отдолу, е валидно и за теб, КОМУНОИДЕН МАЛФОРМАТНИКО!

Да и аз знам един дето плати 300 000$ за да стане главен секретар на МВР по времето на НДСВ.Казваше се Бойко Методиев Борисов и веднага щом стана такъв изнуди Костов като го заплаши със затвор за да му прехвърли СиБанк.Време е да си говорим цялата истина!

krassikat@

Дали в някоя ДИКТАТУРА щеше да посмееш да избълваш това зловоние, а КОМУНОИДЕ? Не забравяй IP-то...

Чуждестранните монополи ни удавиха в порой от безсмислени нахални словоблудства, без да посочат защо увеличиха едностранно таксите с над 200---300 процента. Държанието им е дръзко, нахално и улично. В други страни такова нещо не е възможно, дори в Албания! Тук е блато на послушанието, тоталното съгласие, пълната неизвестност как ще плащаме новите суми, кога ще ни вземат жилищата за неплатени огромни суми, плод на криминален подход с подкрепата на ГЕРБ и държавата, при пълното мълчание на Боко Буда Тиквата.. Задава се нещо. невиждано - българи да остаат без дом като наказание за отказ от плащане на грабителски суми. Криминалитета под формата на демократични институции встъпва в нов етап - изземването на жилищата ни, строени цял живот с цената на пот и мъки. просто тласкат народа към бунт. За да свършим с беззаконието и липсата на път към нормален свят.

Проблемът е, че им беше позволенот управляващите през тези години, бетонирано със закони. затова и няма да стане национализацията- политиците няма да позволят, защото ще лъснат рушветите и комисионните които са взели

Дамян

Да бе и аз така си помислих,че някой го интересува кой какво е взел някога си,а не това какво ще вземе той сега.гроб изнудва всички монополи за рушвети понеже трябва да пълнят черната каса за изборите.Ако искаха да национализират просто нямаше да подновят договорите им или да продадат частично или цялостно ЕРП-тата.Например ЕОН се отказаха от ЕРП-то в Бг,но кой го купи Енерго Про регистрирано в Чехия,а собственици са ТИМ.

Това е очевидна лъжа. Няма как толкова ниски проценти в София. Да им докажем, че грешат.

Възможно е в закона за енергетиката да бъде записано, че абонатите на парното може да плащат сградна инсталация само до 35% от сметката си. Това съобщи пред Труд Димитър Главчев, председател на парламентарната комисия за наблюдение на енергийния регулатор. Ха Ха ха - махайте я изобщо. Искаме пълен отказ от тази услуга и индивидуални договори! И стига с тази измислена структура "етажна собственост". Има и друг вариант - наем, такса за тръбите, които преминават през жилищата ни - те не са общи части!!!

На малоумната паплач, която призовава за национализация на ЕРП-тата ще кажа, че това АВТОМАТИЧНО ОЗНАЧАВА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!! Ако пък искаме да останем в ЕС и въпреки всичко да одържавим ЕРП-тата, ще трябва да си ПЛАТИМ ТОЯ ГЯВОЛЪК. А сметката ще бъде солена, МНОГО СОЛЕНА, ПАПЛАЧ БЕЗРОДНА! И в тая криза, ЗА ДА Я ПЛАТИМ, ЩЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЯВАМЕ ПЕНСИИТЕ! И вместо да решим проблема, ще го ЗАДЪЛБОЧИМ! Защото НЕ СМЕТКИТЕ СА ВИСОКИ, а ПЕНСИИТЕ СА НИСКИ! И тези хора, които са излезли, са излезли защото пенсиите им са НИСКИ и не могат да си плащат СМЕТКИТЕ!

SH

Прав си, че И ЗА ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГАМЕ, но това не означава да си мълчим за далаверите и монополите....!!! НАСТАЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО НА МАТ'РИАЛА ОТ КРАДЦИТЕ.... !!!

krassikat@

АБСОЛЮТНО! И не си мислете, че защитавам монополистите. Лошото е, че НЯМА ЗАКОНЕН НАЧИН да им се вземе лиценза! НДСВ така подписаха договора, че ни вързаха ръцете. Затова народът ги наказа и вече са трупове. Лошото в тая ситуация е, че КОМУНОИДИТЕ се опитват да яхнат процеса и да печелят политически дивиденти. Затова ви запознавам с ПОСЛЕДИЦИТЕ от една национализация. Пак НИЕ ЩЕ ГО ИЗДУХАМЕ. НИЕ, ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!

С КАКВО ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НАПРАВИ ЖИВОТА НИ ПО -ДОБЪР

krassikat@

Е, това вече е разговор по СЪЩЕСТВО...

krassikat@

Ето ви тема за РЕФЕРЕНДУМ!А не КОМУНОИДНИТЕ БЕЗУМИЦИ за АЕЦ-и... Та темата - ДА ОСТАНЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ЧЛЕН НА ЕС??? ДА(+); НЕ(-)...

"Само 20% от столичани" - я сравнете 20% от столичани с 30-40% от Добрич. 20% от столичани са в състояние да направят революция ако се съберат заедно.

Това че сметките са непосилно високи е само част от истината.Останалата част от истината е че са и нечестно високи.Нашият народ е търпелив и навикнал на мизерия.Но когато въпроса опре и до измама тогава нещата наистина стават нетърпими.Ножа е вече опрял до кокала.Промяната е неизбежна.Промяната се казва Атака във власта.След това нещата ще си дойдат на мястото.

АМА РАЗБИРА СЕ ! НАЦИСТИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ ВСИЧКО В БРАТСКИ СЪЮЗ С КОМУНИСТИТЕ !! ХАЙЛ ''АТАКА'' !!!!

krassikat@

НАЦИОНАЛ - СОЦИАЛИСТИ!!!