Коментари - Антикорупционната комисия проверява конфликт на интереси срещу Тасков и Станилова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ще проверят ли някога някой от ГЕРБ? #Оставка!

Колкото ония лекари в Пазарджик им направиха нещо, толкова и на тоя. Накрая ще излезе, че болницата му е платила ремонта за да може да ходи на работа и така това е в полза на болницата.

Колко ли такива "чисти" като този доктор има в парламента, които в парламента са борци против корупцията, а на вън "щипват" от чужда собственост без да се свенят...

от групата на бсп няма такива

Носителите на нов морал от БСП и Де Бъ. Да им е честито на заблудените души които са гласували за тях и престъпната им партия.

Круме, тез са кокошкари в сравнение с вождовете ти! После не били всичките маскари, а какви са?!

Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, но го обяви по недемократичен начин. Той се подигра на собствената си политическа партия, самоназначи се за втори мандат. Това каза Росен Плевнелиев, президент в периода 2012 - 2017 г. Радев е популист. "Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си. Имаме президент популист генерал-русофил, който води битка за властта", смята Плевнелиев. "Радев единствено води битка срещу правителството, обслужвайки собствената си партия, която е в опозиция. Един президент не се мери по рейтинга, а по прогреса и успеха в обществото. Радев не ни помага по пътя към европейското и демократично развитие на България", коментира Плевнелиев. Според него Румен Радев съзнава, че не може да има втори мандат без подкрепата на БСП и ДПС и си дава сметка, че неговата съдба ще се реши на парламентарните избори, не на президентските

Ха, ха. Цитирането на плевню, това сравнимо единствено с македонкия език недоразумение е вид социално самоубийство! Трол да си, пак ще бягаш от него.

Много е хубаво че ги хващате опозицията, но защо и за 1 крадец от ГЕРБ няма репортаж , докато цяла България знае как те крадат. Тоз пелтек от нова се е навел яко и прави само подбрани репортажи.

Дай инфо кой и как , ама не и фотоколажите на фигуранта

Борците срещу корупцията-БСП и ДейБъ се оказа,че са най-корумпираните и нагли на политическата сцена.Всичко е доказано с цифри и факти,а те-това е умишлено злепоставяне?

"Числа" се дума, последоваелю на винету! А борци дето споменаваш НЯМА!

ГУЦАНОВ ПАК СЕ ОСРА И УМЕРИСА ЦЕЛИЯТ ПЕИЖАШ С НЕГОВИТЕ ИГРИ БЕЗКРАЙНИ.

От да България ще отиде в бсп. Това са новите кандидат управници на България. Червени лайнца.

Ето такива са кандидат депутатите на БСП

и настоящите и бившите също!

не разбрах как се казва кметицата на Красно село - Станилова или Станиславова?

В Каварна е бил голям алъш- вериш дето му казват. Заедно с Нина Ставрева кметицата , са за незабавен затвор.

Комунисти е равно на кражби в особено големи размери. Тя, госпожа Техноимпексова става милионерка за една нощ и то на 28г. И "Ало, Маджо!!", не са по различни. Патерици на мафиотско сдружение в БГ. Онзи пък на Дондуков 2 не става за нищо, освен да козирува на двете женки, дето го сложиха на този пост. Дори и за мъж не става.