Задържаха 21 000 български антики в Канада

На митницата в Монреал са били задържани 21 000 антични предмети, при опит да бъдат внесени в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 21 000 български антики в Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aло, "добро утро"!... и Kой ги открадна? Kой ги изпрати? Kой ги "изпусна" Kой е получателя? Kой кого прикрива! Eеееееее голяма работа сте цялата "пасмина"!!!!

браво на кандските власти !евалла!

дрън,дрън,та пляс.Само си говорите колкото да не заспите,нищо няма да направите защото сте смотани. България загива :(

а де по мое дело доказах и осъдиха двама з а износ на монети ... 500 на брой за канада и франция... що не се пишат ефективните присъди в тая мутрафония А само акциите?

Краденето май ни е национален спорт.А когато простотията и алчността вървят ръка за ръка, нищо не чакай от такъв народ.От такова племе...

Абе то значи вярно казват нашенци оттам, че сме се били прочули и чак там ; .... ама чак пък 21 000 (двадесет и един хиляди ! ) броя !!! Е да де, всъщност казват същите, че там било много лесно да се реализира заветната мечта на българина `Митнича-аа-ар !` (не задруго, ами малко хора `мечтаели` за средна часова ставка и то без разписание на работно време.... камо ли за нашенски тип митничарщини) И `преуспели` нашенци/ки (казват) не липсвали, както се подразбира и от новината . А иначе, (казват че) Монреал бил бил и баш център на разпространение/внос на едни такива неща, дето напоследък се `специализира` фармацията у нас ... току-виж излезе нещо на промоция (ли му беше името ? ) за `командированите` от шайката махленски шмекери, като две (а защо не и повече !? ) за едно .....

Бе,то,вярно казват...,ама добре ,че има ТАМ кой да го каже,че те тук (в БГ) май всички си мълчат и слухтят как ПО добре да окрадат ,изнесат и излъжат и малкото държава(или държавност ?) която е останала.

Дано да ни ги върнат, и то право в музеите, да не попаднат пак в ръцете на прекупвачите и другите измекяри! Колко ли още е ограбено и изнесено, плаче ми се като си помисля ... от хубавата ни богата земя, люлка на цивилизацията в Европа!

Ти бъди рахат. Те в момента точно за това се молят. От музейте най-лесно ще си ги върнат обратно.

Да, право в музеите за да могат Божидар Димитров, Божков и други мафиоти да си подберат каквото им трябва!

Не може да бъде! В бЪЛГАРИЯ такива хора да изнасят антики-НЯМА! тУк ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМА!!! Има само НЕЗАВИСИМА съдебна система.Дайте ни пратката!

И на този мафиот ли ще бъде скрито името? И естествено, за неговото осъждане няма да бъдат намерени достатъчни доказателства...

А лондонското Четириевангилие и други културни ценности, които са откраднати от англичаните, французите и геманците от наши манастири кога ще ни ги върнат?

Ние не крадем вашите антики. На нас ни ги "подаряват" туземците за цветни стъкълца и маниста! И Четвероевангелието ни "подариха" и История славяноболгарска на Паисия също ни "подариха" и то вашия Президент от Филибето. Да знаете, ние не крадем, ние си ги взимаме даром!

на 55 километра по пътя за кюстендил се намира драгомирово градище. години наред това е меката за иманярите. най-вероятно римска крепост на височина със стратегическо положение спрямо радомирското поле. намира се до хладни клисури между селата Драгомирово и Углярци.

Благодаря за инфото! Бързам да си измия зъбите, че натоварвам металотърсача и тръгвам за обекта.

Това е канал за износ на антики! В България се знаят богатите, които се занимават с антики. Това не е работа на сульо и пульо. Повдигнете обвинение към неизвестен извършител и българският съдия ще го оневини, поради липса на доказателства..!

Поне са честни и са казали от къде произхождат за да имаме шанс да си ги върнем. Браво на тях! Дано и да ги върнат!

ами как иначе,нали на тях има надпис:Made in Bulgaria!!!

Питам се сега ЦЦ нещо няма ли да каже по въпроса с пазещата ни милиция, пардон полиция?!? А онзи министър дето бие полицаи нещо няма ли да ни разясни?

доказателства са слаби. Върнете ми ги на мене.

Да не би да има депо за наши вещи на п-в Юкон или под 5-теи Велики езера? Гениални сме, щом и там стигнахме! Браво. А пропо: честито членство в ЕС, ООН, ЕОН, ЧЕЗ и други подобни авторитетни международни структури!