Антъни Блинкън: Китай обмисля да предостави оръжия на Русия

Китайски компании вече предоставят "несмъртоносна помощ" на Москва, заяви държавният секретар на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Антъни Блинкън: Китай обмисля да предостави оръжия на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що лъжеш за корейската война бе червен въздухар.Кой не знае как през 1950г с.корея заедно със Китай, руско оръжие самолети и пилоти ю.корея да налагат червен комунизъм.Тогава се намесва сащ и ги издухва.За това днес има ю.корея.Можеш ли да сравниш двете страни.Ами каква мизерия бе преди в китай след като руснаците бяха разнесли техния червен комунизъм.И какъв е днешен китай след като там влязоха западни технологични фирми.Тая руска пропаганда върви само сред червените ПРИМАТИ

ДА ...НО НЕ ! КИТАЙ СЕ УПЛАШИ , ЧЕ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ОТ МОСКВА ЗА БЪДЕЩО ОРЪЖИЕ ОТ ТЯХ , САЩ ЩЕ ИМ СЕ РАЗСЪРДИ И КРАЙ НА ДУСЛУКА ! СЕГА ТЕХЕН МИНИСТЕР Е ПРИ путъо , ЗА ДА МУ СЕ КАРА !

Ако Китай иска да си вземе Тайван, сега е момента.

Продажбата на оръжие е пряко участие във войната. За сметка на войниците, убивани от двете страни, които са ни братя по кръв. Така че са солидарно отговорни за разпалването и продължаването на войната - както Путин, така и Зеленски, така и тези, които им продават оръжия. И то, доколкото знам, досега само на Украйна продават, а ги плащат с наши пари. Та докато не се вземат в ръце, не принудят Зеления да спре с клоунадите, агитацията и прочее и се захване с мирни преговори, опасността да измрем тук в Европа остава. Не знам, колко ви е акъла, но Путин е като маймуна, само че не с граната, а с ядрено оръжие. Зеленски е маймуна, ама няма оръжие, използва циркаджийски номера и емоционално изнудване. А и двамата са военнопрестъпници, защото избиват войниците си, и мирни граждани за да си запазят властта.

Както вече казах щатите сразиха военната мощ на Русия за жълти стотинки. Нормално е Путин да си пазарува чуждо оръжие.

зарад едната Украйна на руснаците ще им вземат девствеността. Много глупав народ - природата много обича да прави глупаците на "тор".

значи само евреин на евреина може да дава?

Mи... комунисти, Милорд....

Не знам дали ви прави впечатление, но ми се струва, че от седмица не виждам изживяващата се за адвокатка 8888, сигурно и е минала поредната менопаузна криза :-))

не може така само америка може да предоставя оръжия другите - не!

Да им някакви факти? Или всичко е в англо-саксонския стил - хайли лайкли. Палячо.

Китай няма да даде от най новите оръжия, той ги пази за където трябва

И защо Китай да не предоставя оръжие на РУСИЯ, то е същото както сащ-исани, англосаксите и техните колонии, мършите от ес предоставяторъжие на фашистката измет украйна...В ход е ТСВ и се оформят двата воюващи лагера фашисти укрите и господарите им, и антифашисти Русия и съюзници... България отновао е хвърлена от сащ-исаното посолство на страната на фашистите. давайте Альошки избийти фашистката сган... С хляб и сол ще ви посрещнем...

може, защо да не може... неудобството е за американъците дето ще трябва да им налагат санкции. Като гледам и ЕС също. И тук не става дума за тея "момичешки вълнения" дето тресат ЕС като трябва да заголи нож на Китай. От Финландия, през Швеция, цялата прибалтика, Полша та и Румъния (вече) са настръхнали от руските апетити. И на всичкото отгоре по Соловьов и оня другия плашат по националната телевизия, че танковете пак ще спрат в Берлин, с което разклащат единият от стълбовете на ЕС. И дума няма да дадат да се обели да се смекчават санкции към Русия и помагачите ѝ докато "орките" не се изтеглят на границата от 91-ва година.

Само да напомня как Китай го сложи на САЩ със Саудитска Арабия. Чудя се, що ли не се коментира.

и те искат да си изпробват оръжията в реални условия, преди да ги използват за набелязаните предстоящи цели.

ПЪЛЕН ФЕЙК ! ДРЪПНАТИТЕ НЕ СА ТОЛКОЗ ТЪПИ ! СТОКООБМЕНА М/У КИТАЙ И С А Щ Е ЗА ТРИЛЪОНИ $ ! ЩЕ ГИ ПРАХОСАТ ЛИ ЗАРАДИ ЛУДОСТТА НА ЕДИН ПСИХОПАТ ? Н И К О Г А !

Китай много добре си дава сметка че падне ли Русия те са следващите, а все пак Русия пази гърба на Китай. А трильоните ще са загуба и за двете страни.

китай си дава още по-добре сметка, че Путин направи безкрайно глупава грешка с Украйна. И доколкото ги познавам китайците в момента дебнат руснаците да ги .... ощастливят изотзад.

Играта е друга. Китай иска и ще бъде номер едно.

Блинкин ли имаш предвид, с коментара му да обвинява Китай?

Интереса клати феса, мисли с тиквата!

"Трилион" се пише, бе тъпанар! Разбирам защо на краварите тъпанарската пропаганда достига до такива, като теб

самолета Ф16 с боеприпаси и за една седмица няма да има нито един жив руски войник в Украйна... Няма да е нужно даже да се водят наземни боеве... :)

Тъй, тъй, много фентързи и екшъни си чел. и гледал.. То и Рамбо натръшква един куп гадняри, само като си вдигне патлака....

iСиктир

Тоя не чете!

Много си зле, ф-16 а ядрените глави на Русия?

Цял свят снабдява украинските фашисти с оръжия и върти бизнес, Иран и Китай не могат?

нямахте нужда от помощ, датта ева .. ?

ТЪЙ Е , ЩОТО ЦЯЛ СВЯТ МРАЗИ ТЕРОРИЗМА , И НАТОВСКИЯТ ЛЕНИНИЗМО-ПУТИНИЗЪМ !

САЩ и цялото им НАТО + слугите им Канада Австралия, Япония, ЕС започнаха война срещу Русия, но Китай не трябвало да помага на своят съюзник!? Защото САЩ казват така...!?! Запада е минало!

И защо да не им предоставят?Нима Китай,ще гледа как НАТО и САЩ искат да спечелят срещу РУСИЯ,а после да дойде и техния ред?Макар,че как точно НАТО ще спечели срещу РУСИЯ не е хич Ясно.

Задокеанският боклук пак замърсява...

Кое е Нелогичното?

Е и а вие дет наливат от цял свят оръжие в усрайна?!?

Те сами си го вкараха отзад до макарите!!!

Е и?!

С една скромна инвестиция (пътят на Коприната)от 50-100 млрд. в боеприпаси и оръжие за Русия ще постави Европа на колене и окончателно ще отсрани САЩ от позицията им на хегемон и от световната им доминация,след като загубят и бъдат позорно изритани от Украйна!

Тресат американската кочина!

Когато хората подгонени от глад, терор и война спрат да емигрират в страните от НАТО и слугигите , тогава ми хвалете Русия и Китай

Да всички цвилят пък се натискат към прогнилия капитализъм. Пък и духачи.

Като няма донори, САЩ и компания много бързо ще се сгромолясат. Сега всичко е при тях, така е при колониялистите, имат докато имат колонии. После трябва да се преориентират, ако не, са пътници.

Симетрично, Китай да наложи няколко пакета със санкции на САЩ и Гейропа, защото умишлено създадоха конфликта и го подклаждат! … Давам и две седмици на Западналата коалиция! Прекрасно се вижда кой бута към Трета Световна, много взе да им дърпа на вратлето дългчето!

Китай ще предостави оръжие на Русия. САЩ възнамеряват да ги бият поотделно, но ако са заедно мериканците губят тотално.

Що пък и Китай да не изкара някой Юан от войната. Келепира е вързан.

Тази новина се очакваше. Щом едните въоръжават едната страна, така и другите ще се включат към другата. Процеса се развива по принципите на природата. Не може да има еднополюсен свят. Всичко в природата е раздерено на полюси -мъж/жена, топло/студено, позитивно/негативно. Нормалния ход на човечеството е да се раздели по някакъв признак. И това и става.

С войнишки пакети суха храна, медицински пакети, униформи, калашници и някой гранатомет. Знаеш ли калибриране на китайските оръжия ве, Zасранец? Или сибирската орда ще се преструктурира на китайски стандарт? Кога, Къде, Как? И най-важното: с кои пари? На американските и израелски банки? Или Китай не е разтворил ръце и гащи за американски инвестиции? А Израел само чака разрешение от САЩ да изрови Иран от амуджите. Или не си разбрал за ТРИТЕ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ "разрушителни събития" в Иран от "неназовани" извършители преди седмица?!

Празни приказки,рев му е майката,като Блинкен

С какво ли, ами ще ти кажа чети за войната във Виетнам и ще ти стане ясно как благодарение на Китай, САЩ губи войната.

Що са кахъриш бе . Бликнал. вие ,Световните терористи САЩ, не помпате ли войната като предоставяте ОРЪЖИЕ под формата на помощи за Окрайнината ?

край на света,бре кравогед????

И Китай , и КНДР , и Иран и скоро много други против Големия Шейтан

30% от Брутния вътрешен продукт на Китай се формира от ИЗНОС ЗА САЩ.

Ей сега се е.а мамата.Китайците както си обичат американците само това чакат. Давайте братушки!Апокалипсисът наближава,само дано остане някой който да напише истината за бъдещите поколения ,ако има такива.

А вие с ЕС ,защото доставяте на Украйна.Значи за едни може ,за други не може.Само търсите с коя страна да се заяждате ,. идиоти.

“Великата” руска армия щом закъсва за оръжия значи са жалки

Както са жалки така превъзхождат дружеските планове на ЕС и САЩ.Само да има кой да умира,не ние.Това е политиката на тези които ги биха по време на ВСВ.

Ама ше ти го сложи на устата

СВАРЯВАНЕ НЕ ЖИВА РУСКА ЖАБА В ТЕНДЖЕРА, ПО КИТАЙСКИ -Добавят се всякакви обещания, пластмасови каски, пластмасови “бронежилети”, пластмасови боеприпаси. -Периодично се източва отделеният руски нефт и газ на половин цена от определената вече в ЕС и САЩ, а дървесината се отнема на безценица -Температурата се покачва бавно, за да не изскочи жабата -Жабата се сервира на ЗЕЛЕНСКИ, Бай Дън и НАТО, но без 1.5 милиона км2(включително Владивосток) или по желание, без Сибир и Далечният Изток, но затова пък с изплащане на дължимите от Русия репарации…

Русия си отглежда китайци с цел заселването им на освободените от Зеленски територии.

Китайците ще бъдат по-добри стопани на укро-териториите, от хохлите, защото са се сражавали за нея.

...точно,Си е много хитър и мъдър,като ...анексира Сибир..ето му и суровини...

Сме твърдо "За"! Като знаем качеството на китайските ментета, това си е направо живо предаване, така войната ще свърши почти веднага.Що русначета ще си отидат още от прегрели и блокирали калашници и двигатели. 200 ще станат 400 000 и после - мир. И тишина.

Китай ще воюва със САЩ до последния руснак

Едно време американците научеха китайците да си ловят рибата и китайците станаха нагли. Комунисти. Иначе Китай ги устройва руснаците и украинците да се избиват взаимна. Сибир много по-лесно ще им падне.

Китай доставя уръжия на Русия ,а България на Украйна. Познайте кои оръжия са по добри .

Тоя скапан чифут що не си ЕПМ

ряката. МНОО вредни емисии изхожда. Тумберг шъ ги калайдисва. От пърдел краварски.

Ежедневно ни се внушава че САЩ не са намесени в конфликта въпреки че пращат оръжие и репетират целия свят да прави същото ! Китай обаче трябва да е неутрален, и оръжията които биха пратие ще сеят смърт ,а не теменужки като другите! Що за шизофрения управлява света?!

от жълтопаветни вестници и сайтове.

Вие не правите ли същото за Украйна....ко рИвеш ся...капутляк

Проблема е че Сащ са двуличен народ а от такива трябва да се бяга далеч

Оставяй компютри, телефони, автомобили - всичко с американскохвптях

Да спрете тези извратени американски медии!! Спряха руските и антиеврейската кампания се засили,което значе,че България не иска тези мушенции САЩ да го управляват!!!! Ако България не беше в ЕС нямаше да сме толкова пропаднали до сега,САНКЦИИ ЗА КАКВО НЕ НИ НАЛОЖИХА? НАКРАЯ И РОЗОВОТО НИ МАСЛО БАРНАХА ЗА ТОКСИЧНО,А ВРЕДНИТЕ ИМ ВАКСИ КАКВИ БЯХА??? ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ В РАЗВИТЕ ВАКСИНИРАНИ ДЪРЖАВИ ИМА ПРОТЕСТИ ЗА УМРЕЛИТЕ ОТ БУСТЕРИ,НО БТВ И НОВА ВИ ИНФОРМИРАТ И ВСИЧКО Е ТОЧНО.КЪСМЕТ,ЧЕ българите не се ваксинираха толкова имам двама познати вече бог да ги прости с бустери,Честит да ви е новият световен ред,който тръгна и се замисли от фащ и есес!!!

Копейка!

Центче

Американските свине ще се наиграят скоро.Европедерастите също.Американските свине да имат ядрени оръжия,никой друг да няма.Американските свине да доставят на режима в Киев оръжия и да подстрекават послушния ЕС да прави същото но други да не го правят.Налагат санкции на тоя и оня но на тях не може да се налага.Нещастна американска пасмина.Китай,Русия и другите съюзници ще ви смачкат.Да живее България!Да живее Русия!

Ще се наиграят,но някой друг път.Ще те наиграем тебе,някъде в някоя тъмна уличка.Първо,ще те насилим яко 5-6 джендъра,после ще ни лапаш и за капак,ще те бием по лицето с кожените полки.А после ще издирим цялото ти семейство и ще ги пратим в Украйна,да се бият на страната на украинските фашисти.

Като обмисляше да праща в Украйна не е ли същото.Бахти и наглите КРАВАРИ ние ще го правим но никой да не ни съди! Кравари кайте често на какви наркотици сте???След като сте обявили война на Русия ще си сърбате пурарата в случая губите много пари но не и американски граждани!!! Но това няма да продължи така,ще има война и на ФАЩистката територия,нама да ви е все широко около врата,Русия,Китай,Северна Корея и ЮАР,МОГАТ ДА ВИ РАЗКАТАЯТ НЕ ГО ПРАВЯТ ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ 3ТА СВЕНОВНА,ЧЕ ПАПАГАЛИТЕ ОТ ЕС ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПОДСКАЧАТ,ЧЕ ИМ БИЯТ ПОРОБИТЕЛИТЕ И ЩЕ СТАНЕ ПАПРИКАШ! НАПУСКАНЕ ОТ ЕС И НАТО ВЕДНАГА!!!ТЕ НИ УБИВАТ НЕ ПУТИН!!!