”Анонимните” обявиха война на ”Ислямска държава” (видео)

Хакерската група "Анонимните" заплаши "Ислямска държава" заради атентатите в Париж, при които бяха убити над 130 души, а стотици са ранени.

Обратно в новината

Коментари - ”Анонимните” обявиха война на ”Ислямска държава” (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хибридна - кво значи ??? ПЕТРОЛНО - ЕЛЕКТРОННА ли ?

Браво, дано наистина им блокират и извадят на показ всичко. Ама не ми се вярва. Най-полезни срещу тази напаст са продуктите с марка "Дюрекс". Само да ги научат да си ги нахлузват...

АНОНИМНИТЕ МОЖЕХА ДА НАПАКОСТЯТ ДОБРЕ ЧРЕЗ КИБЕР-АТАКИ НА ИДИЛ МНОГО ОТДАВНА ! ТЕЗИ ДЕКЛАРАЦИИ СТРУВА МИ СЕ СА САМО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ПРЕД СВЕТА , ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВАТ . АКО СА ИСКАЛИ И МОЖЕЛИ ТО ДОСЕГА ЩЕШЕ ГАДОВЕТЕ ОТ ИДИЛ ДА БЪДАТ БЛОКИРАНИ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ-БАНКОВИ СМЕТКИ И ВРЪЗКИ СЪС СВЕТА ! НО ЯВНО НЯКОИ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ !

анонимните могат да спират страници, които разпространяват радикален ислян, но единствената война, която ще бъде най-ефективна срещу ис е финансовата война по всички фронтове. някой има ли списък на банките, които оперират в ис. може би т.нар. тайни служби, които са така загрижени за нашата сигурност, че ни подслушват и следят нас, вместо тях? защото ние може да представляваме "заплаха" за властта, докато терористите са само и единствено заплаха за народа.

цял свят воюва с тях и още не могат да се стравят големи световни сили

Анонимните обявиха война на неизвестните. Фондация Открито Общество

в 10 сетката

анонимните са поредните шарлита......писна ми от революции и сороски прумици в дигиталнят век....то технически революции ли не бяха, индустриални , биологични дигитални и все един хуи в простолудскят за*ник влиза....

ало тези с минусите сте овце и сигурно гласувата зa бат ви гоико вижте как се броите сами

Драги анонимни, таз война иска да захванете мачето тежко, да го вдигнете и да го стоварите върху един човешки врат със съпротивление повече от една клавиатура. После , докато мирише и пръска кръв да режете и да удряте. Това не е клавиатура и си иска сеч. За тая работа ви трябват истински траки, защото скоро нито един рашан няма да знае къде е. само ние знаем как се правят нещата там по онези земи и никакви граждански права и прочие няма да свършат работа. Само сеч.

Естествено че зад всяка война стои петрол и пари. Идеологията е за наивни глупаци.И нас Русия ни "освободи" през 1878г (първата петролна война) за да минава петрола през северна България.

Той петрола дойде чак през 44-та бе Щереф! Обаче зареден във резервоарите на руските танкове! Иначе ние още дупчим по Черно Море за да хванем най-голямото находище на планетата ! Ама дори и да го има,после американски концесионери,100 години помпят и продават на робите по цени каквито те си кажат!

Руско-турската война от 1877/78 е ПЪРВАТА ПЕТРОЛНА ВОЙНА В СВЕТА - чужди и наши историци крият този геополитически задкулисен акт на Ротшилдови - единствената причина за поредната руско-османска война. И по фарисейски да го представят, едва ли не, за Ренесанс на Балканите. Един подарък "Освобождение" за вековно поробените от султана (а всъщност - от евреите!) християни защо не?... За каква нова държавност говорим на 3-ти март? Вече 23 години един държавен празник спокойно минава за най-големия национален празник, което означава само едно - че не познаваме истинските подмолни процеси в нашата превратна хилядолетна история. Историците добре знаят, че държавата, плод на Руско-турската война, е невзрачно джудже спрямо огромния демографски, социален и културен капитал на българското Възраждане. На самата дата 3 март 1878 г. е имало вече една над петнадесетвековна ДЪРЖАВА - БЪЛГАРИЯ! За каква нова държавност говорим на 3-ти март? Знаят историците, но си мълчат или обвиняват Великите сили. Онова, което прави българската държава след 1878 г., е главно да губи пазари и да произвежда чиновници, така както губи територии и да произвежда войници, офицерство и армия. Както и да произвежда много храна - да храни част от воюващите "великите сили" в Европа! Германия не я ли хранихме и през първата, и през втората световна война? И какви репарации плащахме ...? А Съветския Съюз от 1944 до 1990 г.?

ФАКТ Е,ЧЕ РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА Е ОСВОБОДИТЕЛНА!!!КОЙ,И КАКВИ МОТИВИ Е ИМАЛ Е СПОРЕН,И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ВЪПРОС!!!БЪЛГАРИЯ САМА Е ВЗИМАЛА РЕШЕНИЕ,КАКВО ДА МИНАВА ПРЕЗ НЕЙНА ТЕРИТОРИА!!!ПРЕДИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО Е ИНТЕРЕСУВАЛО КАКВО МИСЛИМ ЗА МЕГА ПРОЕКТИ КАСАЕЩИ ПОРОБЕНАТА НИ ТЕРИТОРИЯ!!!НЕКА НЕ ОМАЛОВАЖАВАМЕ ГЕРОИЗМА И САМОЖЕРТВАТА НА РУСИ И БЪЛГАРИ ЗА СВОБОДАТА НА РОДИНАТА НИ!!!

Руско-турската война е завоевателна. Борба за влияние. Признават си го дори и руските историци.

Проф. Андрей Пантев го каза добре; Руско--турската война не беше хуманитарна акция на Русия, а преследване на имперските и интереси.

но ако очакваш каскетите с потури да приемат истината трябва да им смениш бетона с мозък. Или поне да си смениш ника на "партиен секретар Щерев":)

Ей, как все въртите и сучете да пишете гадости на тема Русия. С повод и без повод. А между впрочем, злободневния проблем е ИД и Русия е единствената велика сила, ефективно воюваща срещу нея. Нещо не чувам и една добра дума от такива "обективни" "коментатори"?

Плява за масите! Ако има значение да спомена само,че във момента има заключени от военните действия, няколко от най-големите находища на природен газ и петрол на планетата! Находището Левант-във Средиземно Море .Предполагаемо количество природен газ-3,5 ТРИЛИОНА кубика! Интереси към него-Израел,Ливан ,Сирия поради намиращото се находище във водите им на икономически интереси извън териториалните. Най-голямото находище на планетата -ПАРС-33,5 Трилиона кубика,поделящо се между териториите на Катар и Иран! Пътят на тръбата според Иран ,трябва да мине през територията на приятелската за тях Сирия! А според КАтар и Турция през техните територии. Та ,другаре!!!! Става на въпрос за стотици милиарди или трилиони долари! Анонимните на коя страна от барикадата ще са ,ако силата на това количество пари е на разположение във момента?

КАТО ЦЯЛО СИ ПРАВ,НО НЕ ПРОПУСКАЙ ДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ И ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ,А ИМЕННО НАЛАГАНЕ НА ХЕГЕМОНИЯ ОТ СТРАНА НА САЩ НАД СВЕТА!!!ОСНОВНО БОРБАТА Е ЗА МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ!!!

Не се съмнявам в "Анонимните" , със сигурност тяхната сила е по голяма от тази на ИДИЛ! Ще ги накарат да замлъкнат завинаги!

Е браво , крайно време беше някои да им обяви война на тези !!!!!!!!!

Анонимните са от Русия!

А пък ние "анонимните алкохолици" обявяваме война на "Винпром Пещера". Започва операция "празна бутилка".

не съм анонимен, на всеки клекшоп ме знаят

Не проблем да си пишем имената. Ние не сме като политиците - честни и откровени сме за разлика от тях.

Не може да не им се знаят доставчиците на интернет, защото този интернет се плаща, от ТВ предаване чух, че US и Ru спътници доставят нет в района...така, че лесно може да им се спре достъпа, ама няма да го направят...защото после няма как да ги следят какво правят :D

анонимните са поредните шарлита......писна ми от революции и сороски прумици в дигиталнят век....то технически революции ли не бяха, индустриални , биологични дигитални и все един хуи в простолудскят за*ник влиза....

Ами да започват тогава със Саудитска Арабия,Катар,Бахрейн и най-големите приятели на ИДИЛ-Ливан и Турция!

Пък най-големият им приятел също да понаглеждат зад океана!

е, то Ливан се бори срещу тях...нали им спретват и на тях сума ти атентати....

зад "анонимния", който в края на видеото е костюм без глава да не би да е мс оланд !??

Другари анонимни, веднага ще ви кажа кои са така наречения ИДИЛ. Това е републиканската гвардия на Садам Хюсеин. Той затова беше и "убит" защото си изпълни поръчката, а и гвардията му трябваше да мине под друго командване. Сега сценаристите са в Холивуд. Ако искате там ги хакеросвайте. Това е същия сценарий като с Пърл Харбър с японците дето им пуснаха ядрените бомбички и досега измират като риби.

споко бебче ;) и анонимните и ИД са наша измислица /ЦРУ/ ;)

Само като човек прочете обръщение - "Другари" и му става ясна каква плява ще е останалото !

ся и Робин худ ако пусне изявление отнейде ще ми се изпълни денят със смях Ю:)))

И ние, умерените полуанонимни обявяваме война. На умерената опозиция в Сирия.

и ние малоумните от България начело с президента и премиера и цялото население обявяваме война на Ислямска Държава :)))

братя полуАНОнимни и невидими, а президента поплювналиев обява джихад на Русия

Анонимните са пичове, може и да постигнат нещо, но калашника и бомбите нямат кабел, Интернет, софтуер и трудно ще се преборят с тях, трябва група Анонимни2 който да действат на поприще различно от виртуалното.

анонимните били пичове :))) ми какви са тея пичове като ни ги знаеш ни си ги чувал и изведнъж им даваш подкрепа :) ми те в началото исилямска държава а били симпатични че се бунтуват срещу диктаторите в арабският свят ама се оказа че тея диви племена само диктатор може да ги държи в ред

Не ги подценявайте. Много наивно е да се мисли, че съвременната война се води само с едни традиционни бих казал калашници и бомби самоделки. Без интернет и информационните технологии ислямистите нямат шанс. Цялата организация е свързана с пари, незаконен бизнес и координация. Съвременните джихадисти също разполагат с GPS технологии, следене на кореспонденция (наистина ли наивно мислите че са глупави и нямат шпионска мрежа следяща военните комуникации?), и каквото още се сетите. Без информационните технологии джихадистите ще се върнат в средните векове. А тогава ще станат много лесни мишени - като зайци пред автомобилни фарове! Ще видите!

Анонимните обявиха война на нелегалните.

яж шутко сирене :)))...чакай анонимен да се бори със застрашена Франция и Европа :))) алоооуууу!!! осъзнайте се бе !!!!- държава с милиони милиарди бюджети институции и дивотии- стар колонизатор да чака някфи анонимни пишорковци да мъстят за нея и да я пазят :))) звучи ми тъпо :)))

Ха поспрете се и се замислето КОЙ има аванта от таквиз терористични атаки????Трябва оръжие да се продава, аванта от петрол да има и не се заблуждавайте че са за вас авантите защото за вас зомбирани са саде такива атаки понеже там дето са станали управляващи дебили няма как да видите,,КОЙ е собственик ако не е продаден вече на театъра където най много са убитите????

Продаден е брато. Още септември месец.

и защо трябва да ги предупреждават да се приготвят, а не ги ударят веднага?

Дори и нищо да не направят, няма да ги знаем кои са. Е, поне се намери някой да се заканва и от Европейска страна.

браво.....много са ми симпатични тези анонимни, .....със сигурност ще свършат повече работа от нищонеправенето по всички комитети в сферата на тероризЪма .....

мноо си тъпа :)))

като кокошка си тъпа :)))

най-много да им резнат заплатите , а това ще е голяма победа ...

И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ОТ АНОНИМНИТЕ,КЪДЕ ПРИЕМАТ

в квартал факултето приемат анонимни :)))

Когато един проблем не може да се реши с легални средства, идва време да се реши с полулегални.

тоя па :) ...ама верно българите масово сте мноо тъпи :)))

Ама ти си най-тъп, брат! Направо сцепваш, еваллата :)

идирските психопати ще си разплетат чорапите от страх!

Анонимните обещаха да хакнат всеки ибрик на ИД, до който се доберат!

Ще пада виртуално рязане на глави (с фотошоп).

Първо хакнете тези които ги създадоха и финансираха, после хакнете тези които купуват петрол от тях .След това хакнете тъпите европолитици и нещата ще си отидат на мястото.

че, хакнаха ги...но Плевньо се жалва

Не могат да ги хакнат, защото имамите в джамиите са живите сървъри - всичко минава през тях. Вържете попа, пардон, ходжата, та да е мирно селото. хе-хе

тогава да започнат с ЦРУ на Краварите, Саудитска Арабия и Турция щото те са и майката и бащата и урода ИД пръкнал се на този свят от съвкуплението им

добави и израел!

И Катар!

Ха ха, то тея от ИДИЛ са с основно образование!!! Има доста интервюта със пленени ИДИЛИСТИ!

Да хакнат GPSте на бежанците и да ги насочат към великата китайска стена.:)

Най-много и дълбоко ще им го начукат чрез 1) Хакване и публикуване на комуникациите на "бежанците", които навлизат на взводове и роти; така и на висшето им командване, вкл. на висшите ешелони на ЕС, които забиха не нож в гърба на Европа, а направо кол в г*за и. Също и комуникации като "Б"ХК - независими медии разкриха, че от фондациите на Сорос са финансирали и логистиката, и обучението, и наръчници от типа W2EU за ислямисти-"мигранти". 2) Хакване на 1-2 сателита от ония "несъществуващите", дето правят пясъка на стъкло и използването им за изпаряване на ИД. 3) Най-важното: хакване на банковите им сметки и изпразването им, заедно с публикуване на помиярите, които финансират ИДИЛ било директно, било с купуване на петрол, било с купуване на ограбеното от тях, било с купуване на "бели робини" - ония изверги имат тарифа, включваща и бебета!

"Най-важното: хакване на банковите им сметки и изпразването им..." Това е достатъчно. Най-лошо е да те бият по джоба по време на война...

Проблемът идва от това , че постоянно се говори за някаква ислямска държава,а такава няма...не е имало и няма да има!!!!

само пРЕЗИдента знае от къде идват кибератаките .

Много повече, той знае и от къде не идват атаките. Само едно нещо не знае, какво е атака!

но затова пък знае какво е задна атака

аз мисля, че и те ползват мрежата за свръзка с камикадзета . 2 мейла да се изпуснат и пак е нещо.

Ха,ха ,ха анонимните се заканили на ИД,а те имат един и същ родител. Просто шоуто е пълно тези дни. Ние обикновените хора,освен да гледаме друго не можем да направим.Лошото е,че по едно време световните началници предвиждат и роля за нас. Ролята на агнето.

да не ги е раждала перхидролената мастия на доганят

парите им се пазят от банките посредством системата, съвсем официално и практически са недосегаеми. Но пък който успее бива преследан като терорист... Абсурдите са безкрай

"Шарли Ебдо" пусна веднага карикатури за сваления руски пътнически самолет.Сега сигурно мълчаливо се чудят какво да нарисуват,защото смях над чужд гроб е по-лесно.

Е, и !? Пица за свинете ше дават ли от сараите ?

Ще има и за тебе.

"ААА" Ами ти както се подиграваш в момента с жертвите в Париж, не мислиш ли , че може да се стовари и върху теб този ужас. Почвам да мечтая. ДА ЖИВЕЕ ФРАНЦИЯ

Той мисли, ама след като се стовари този ужас в/у теб, а на другия ден Шарлито ти пусне някоя карикатура, хубаво ли ще ти е?!

Е сега като им хакнат камилите и край!

Не ми е ясно защо "анонимните" обявяват престъпниците с името "ислямска държава". По подразбиране те я официализират, с което аз не съм съгласен. За мен няма "ислямска държава", за мен има "Зона контролирана от мюсюлмански фанатици".

по неофициални данни се казва че ананимните са били съзадедени от цру абе чете по-вече не рабирам тъпи ли сте или не четете достатъчно...правете си изводи сами и не се надяваите на истината от медиите

Драги "Анонимни", Ппиветствам Ви и аз скърбя за жертвите в Париж, душата ме боли, но щом имате ресурс да се борите паботете в посоката Европа да наложи ембарго на САЩ да въоръжава ИДИЛ и да купува петрол от тях. Работете в посоката САЩ да престанат да предизвикват военни конфликти по света. Европа трябва да се разграничи от имперското поведение на американските политици, защото и там обикновените хора не са виновни, както и в Сирия майките скърбят за децата си, в Либия също.

COMING SOON

Хм- е сега вече им се спукана работата на ид! При положение, че логистиката им; банкирането им; търговската им кореспонденция минава през нета, нека видим СЕГА как ще продължат съществуването си!

и да се чудиш защо до сега никой не се сети да го направи? спрямо Русия американците бяха много бързи да я изключат от системите за финансови операции а за идилистанците ще трябва да чакаме на анонимните да направят нещо. цяла загадка ;-)

nobody

кога Русия е изключвана от системата за финансови операции? Я пак си помисли и пиши като откриеш верния отговор. Изключена е от достъп до международните финансови пазари, което и здраво им срина рубленцето. Разбирам те че си комунист ама прочети и малко за финанси и 'капитализъм' преди да ве включваш на тази тема по форумите.

ZIM

дано